4_5812271390753031350.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه 54 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجازکار -نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 3
سوره مبارکه آلعمران
صفحه 54
يَوْمَ تَجِدُ كُلُّ نَفْسٍ مَا عَمِلَتْ مِنْ خَيْرٍ مُحْضَرًا وَمَا عَمِلَتْ مِنْ سُوءٍ تَوَدُّ لَوْ أَنَّ بَيْنَهَا وَبَيْنَهُ أَمَدًا بَعِيدًا ۗ وَيُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُ ۗ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ (30)
[ياد کن ]روزى را که هر کسى هر کار خيرى انجام داده است آن را حاضر شده مى يابد و هر کار بدى انجام داده است دوست دارد که اى کاش ميان او و آن [کار بد ]فاصله اى دور بود و خدا شما را از [نافرمانى ]خودش برحذر مى دارد. و خدا به بندگانش بسيار مهربان است. (30)
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ (31)
بگو: اگر خدا را دوست مى داريد از من پيروى کنيد تا خدا شما را دوست بدارد و گناهانتان را بر شما ببخشايد. و خدا آمرزگار و رحيم است. (31)
قُلْ أَطِيعُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ ۖ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْكَافِرِينَ (32)
بگو: از خدا و رسول اطاعت کنيد، پس اگر روى گرداندند [بدانند که ]قطعاً خدا کافران را دوست نمى دارد. (32)
۞ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَىٰ آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِيمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِينَ (33)
همانا خدا آدم و نوح و خاندان ابراهيم و خاندان عمران را بر جهانيان برگزيد. (33)
ذُرِّيَّةً بَعْضُهَا مِنْ بَعْضٍ ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (34)
نسلى که بعضى از آنان از بعضى ديگرند. و خدا شنوا و داناست. (34)
إِذْ قَالَتِ امْرَأَتُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي ۖ إِنَّكَ أَنْتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (35)
آنگاه که زن عمران گفت: پروردگارا! همانا من آنچه را که در شکم خود دارم نذر کردم که [براى خدمت معبد ]آزاد باشد پس از من قبول کن; بى شک تو خود شنوا و دانائى. (35)
فَلَمَّا وَضَعَتْهَا قَالَتْ رَبِّ إِنِّي وَضَعْتُهَا أُنْثَىٰ وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا وَضَعَتْ وَلَيْسَ الذَّكَرُ كَالْأُنْثَىٰ ۖ وَإِنِّي سَمَّيْتُهَا مَرْيَمَ وَإِنِّي أُعِيذُهَا بِكَ وَذُرِّيَّتَهَا مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ (36)
پس وقتى که آن را بزاد گفت: پروردگارا! من آن را دختر زائيدم ـ و خدا به آنچه او زائيده بود داناتر بود، و پسر مانند اين دختر نبود ـ و همانا او را مريم نام نهادم، و او و نسلش را از شيطان رانده شده به پناه تو در مى آورم. ؟ (36)
فَتَقَبَّلَهَا رَبُّهَا بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَأَنْبَتَهَا نَبَاتًا حَسَنًا وَكَفَّلَهَا زَكَرِيَّا ۖ كُلَّمَا دَخَلَ عَلَيْهَا زَكَرِيَّا الْمِحْرَابَ وَجَدَ عِنْدَهَا رِزْقًا ۖ قَالَ يَا مَرْيَمُ أَنَّىٰ لَكِ هَٰذَا ۖ قَالَتْ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ ۖ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ (37)
پس پروردگارش او را با پذيرشى نيکو قبول کرد و با پرورشى نيکو او را پرورش داد، و زکريّا را سرپرست وى ساخت. هر بار زکريّا در محراب بر او در مى آمد نزد وى رزقى [ويژه ]مى يافت. [يک بار ]گفت: اى مريم! اين از کجا براى تو حاصل مى شود؟ گفت: اين از نزد خداست. همانا خدا به هر که بخواهد بى حساب عطا مى دهد. (37)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۴:🌺
اگر خدا را دوست داريد... :
اينكه جهان آفرينش، آفريدگاري دانا و توانا دارد، مطلبي قطعي و غيرقابل انكار است. خدايي كه آسمانها و زمين را آفريده است و هر لحظه با علم و قدرت بي پايان خود، آن را اداره مي كند. به همين خاطر پيامبران خدا در برابر مشركان و بت پرستان ميگفتند: «مگر در مورد خدا شكّي وجود دارد؟»[1]
انسان با كمك عقل خويش به وجود خدا پي مي برد و با راهنمايي پيامبران با صفات و ويژگي هاي او آشنا مي شود. خدايي كه بخشنده، مهربان و بي نهايت دانا و تواناست. خدايي كه بندبند وجود ما در اختيار اوست و قلبمان با اجازه او مي تپد و به خواست او نفس مي كشيم و خلاصه مرگ و زندگي ما و تمام موجودات در دست اوست. سرانجام نيز به پيشگاه او مي رويم و به بخشش و لطفش اميدواريم. از این روست که انسان ناخودآگاه به آن وجود بي پايان علاقه پيدا مي كند و آرزو مي كند كه به آن منبع قدرت و دانش نزديكتر شود. اما اگر اين عشق و علاقه به درستي هدايت نشود، ممكن است كه انسان را به گمراهي و حيرت وادارد. بسياري از اديان ساختگي و مذاهب انحرافي، نتيجه همين اشتباه است؛ زيرا در طول تاريخ، هميشه افرادي شيطان صفت وجود داشته اند كه به دروغ ادعا مي كردند كه خدا را به خوبي مي شناسند و انسان را به سوي آن كمال بي پايان راهنمايي مي كنند. تا آنجا كه كافران، پيامبران را به دروغ بستن به خدا متهم مي كردند[2] و فرعونيان ادعاي رشد دادن و راهنمايي كردن مردم را داشتند.[3] ولي خداي مهربان به بندگانش لطف كرد و به آنان آموخت كه چگونه به او اظهار علاقه كنند و دوستي و محبتش را جلب نمايند. خداي بزرگ در اين آيه به بندگان خود پيغام مي دهد كه«تنها راه جلب محبت او، پذيرفتن دين و پيروي از پيامبرش مي باشد.» زيرا به دست آوردن محبت يك نفر، مشروط به برآورده ساختن خواسته اوست و تنها راه به دست آوردن محبت خدا اين است كه بدانيم از ما چه مي خواهد و تنها راه فهميدن خواسته هاي خدا از ما، توجه به توصيه هاي پيامبرانش مي باشد؛ زيرا او آنان را برگزيده و وسيلة ارتباط خود و بندگانش قرار داده است. پس از پيامبر نيز پيروي از جانشينان حقيقي او، باعث جلب محبّت خداي بزرگ مي گردد. امام صادق(ع) ـ ششمين جانشين پيامبر(ص) فرموده است: «به خدا سوگند هيچ بنده اي از ما پيروي نمي كند، مگر اينكه خدا او را دوست دارد و به خدا سوگند هيچ بنده اي پيروي از ما را رها نمي كند، مگر اينكه ما را دشمن داشته است و به خدا سوگند هیچ کس ما را دشمن نمی دارد مگر اینکه از خدا نافرمانی کرده است».[4]
[1] آيه 10، سورة ابراهيم
[2] آيات 38 مؤمنون و 8 سبأ
[3] آية 29 سوره غافر
[4] تفسير نورالثقلين، ج1، ص326
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
04.شرح حکمت ۸,قسمت چهارم.mp3
6.31M
#حکمت8
بررسی شگفتی خلقت مخلوقات 4⃣
🌸صوت روز چهلم👇
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌹 شرح #حکمت8
🔴 قسمت چهارم
🔻 4. شگفتی خلقت خفّاش:
یکی دیگر از موجوداتی که حضرت امیر(علیه السلام) در نهج البلاغه به صورت بسیار دقیق و جزئی خلقت آن را بررسی کردند تا شاید ما انسانهای غافل با تأمل در ظرافت ها و پیچیدگیهای این خلقت، به قدرت و وجود خدا و عظمت و علم خدا پی ببریم خفاش است.
در بند دوم از خطبه ۱۵۵ نهج البلاغه می خوانیم:
« از زيبايی های صنعت پروردگار و شگفتی های آفرينش او همان اسرار پيچيده حکيمانه در آفرینش خفّاشان است. روشنی روز که همه چيز را می گشايد چشمان خفاش را می بندد و تاريکی شب که هر چيز را به خواب فرو می برد، چشمان خفاش را باز می کند.
چگونه چشمان خفّاش کم بين است که نتواند از نور آفتاب درخشنده روشنی گيرد؟ نوری که با آن راه های زندگی خود را بيابد، و در پرتو آشکار خورشيد خود را به جاهايی برساند که می خواهد، روشنی آفتاب خفّاش را از رفتن در تراکم نورهای تابنده اش باز می دارد و در خلوتگاه های تاريک پنهان می سازد که از حرکت در نور درخشان عاجز است، پس خفّاش در روز پلک ها را بر سياهی ديده ها می اندازد و شب را مانند چراغی برمی گزيند که در پرتو تاريکی آن روزی خود را جستجو می کند و سياهی شب ديده های او را نمی بندد و به خاطر تاريکی زياد از حرکت و تلاش باز نمی ماند.
آنگاه که خورشيد پرده از رُخ بيفکند و سپيده صبحگاهان بدمد و لانه تنگ سوسمارها از روشنی آن روشن گردد، شب پره(خفاش) پلک ها بر هم می نهد و بر آنچه در تاريکی شب به دست آورده قناعت می کند.
پاک و منزّه است خدايی که شب را برای خُفّاشان مانند روز روشن و مايه به دست آوردن روزی قرار داد و روز را مانند شب تار مايه آرامش و استراحت آنها انتخاب فرمود و بالهايی از گوشت برای پرواز آنها آفريد، تا به هنگام نياز به پرواز از آن استفاده کنند، اين بالها مانند لاله های گوشند بی پر و رگ های اصلی، ولی جای رگ ها و نشانه های آن را به خوبی مشاهده خواهی کرد.
برای شب پره ها دو بال قرار داد، نه آن قدر نازک که در هم بشکند و نه چندان محکم که سنگين باشد؛ پرواز می کنند در حالی که فرزندانشان به آنها چسبيده و به مادر پناه برده اند، اگر فرود آيند با مادر فرود می آيند و اگر بالا روند با مادر اوج می گيرند. از مادرانشان جدا نمی شوند تا آن هنگام که اندام جوجه نيرومند و بال ها قدرت پرواز کردن پيدا کند و بداند که راه و رسم زندگی کردن کدام است و مصالح خويش را بشناسد.
پس پاک و منزّه است پديدآورنده هر چيزی که بدون هيچ الگویی باقيمانده از ديگران همه چيز را آفريده است».
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
♦️زیارت امام حسین علیهالسلام در #روز_عید_سعید_فطر
💠یا مَوْلايَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ عَبْدُكَ وَابْنُ أَمَتِكَ الذَّلِيلُ بَيْنَ يَدَيْكَ، وَالْمُصَغَّرُ فِي عُلوِّ قَدْرِكَ، وَالْمُعْتَرِفُ بِحَقِّكَ جاءَكَ مُسْتَجِيراً بِكَ قاصِداً إِلىٰ حَرَمِكَ، مُتَوَجِّهاً إِلىٰ مَقامِكَ، مُتَوَسِّلاً إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ بِكَ
💠بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللهِ وَ فِي سَبِيلِ اللّٰهِ وَ عَلَىٰ مِلَّةِ رَسُولِ اللّٰهِ، اللّٰهُمَّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلاً مُبارَكاً وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
💠اللّٰهُ أَكْبَرُ كَبِيراً، وَالْحَمْدُلِله كَثِيراً، وَ سُبْحانَاللّٰهِ بُكْرَةً وَأَصِيلاً، وَالْحَمْدُللهِ الْفَرْدِ الصَّمَدِ، الْمَاجِدِ الْأَحَدِ، الْمُتَفَضِّلِ الْمَنَّانِ، الْمُتَطَوِّلِ الْحَنَّانِ، الَّذِي مِنْ تَطَوُّلِهِ سَهَّلَ لِي زِيارَةَ مَوْلايَ بِإِحْسانِهِ، وَلَمْ يَجْعَلْنِي عَنْ زِيارَتِهِ مَمْنُوعاً، وَلَا عَنْ ذِمَّتِهِ مَدْفُوعاً، بَلْ تَطَوَّلَ وَمَنَحَ
💠السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ آدَمَ صَِفْوَةِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ نُوحٍ أَمِينِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ إِبْراهِيمَ خَلِيلِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ مُوسىٰ كَلِيمِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ عِيسىٰ رُوحِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ حَبِيبِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وارِثَ عَلِيٍّ حُجَّةِ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ الْبَرُّ التَّقِيُّ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ثارَ اللّٰهِ وَابْنَ ثارِهِ وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ
💠أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلاةَ، وَ آتَيْتَ الزَّكاةَ، وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَ جاهَدْتَ فِي اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّى اسْتُبِيحَ حَرَمُكَ، وَ قُتِلْتَ مَظْلُوماً
💠السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَباعَبْدِاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَطَلَ الْمُسْلِمِينَ، يَا مَوْلايَ أَشْهَدُ أَنَّكَ كُنْتَ نُوراً فِي الْأَصْلابِ الشَّامِخَةِ وَالْأَرْحامِ الْمُطَهَّرَةِ، لَمْ تُنَجِّسْكَ الْجاهِلِيَّةُ بِأَنْجَاسِها، وَلَمْ تُلْبِسْكَ مِنْ مُدْلَهِمَّاتِ ثِيابِها، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ مِنْ دَعائِمِ الدِّينِ، وَأَرْكانِ الْمُسْلِمِينَ، وَمَعْقِلِ الْمُؤْمِنِينَ، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمامُ الْبَرُّ التَّقِيُّ الرَّضِيُّ الزَّكِيُّ الْهادِي الْمَهْدِيُّ، وَأَشْهَدُ أَنَّ الْأَئِمَّةَ مِنْ وُلْدِكَ كَلِمَةُ التَّقْوىٰ، وَأَعْلامُ الْهُدىٰ، وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقىٰ، وَالْحُجَّةُ عَلَىٰ أَهْلِ الدُّنْيا
💠إِنَّالِلّٰهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ، يَا مَوْلايَ أَنَا مُوالٍ لِوَلِيِّكُمْ، وَ مُعادٍ لِعَدُوِّكُمْ، وَ أَنَا بِكُمْ مُؤْمِنٌ، وَبِإِيابِكُمْ مُوقِنٌ، بِشَرايِعِ دِينِي، وَخَواتِيمِ عَمَلِي، وَ قَلْبِي لِقَلْبِكُمْ سِلْمٌ، وَ أَمْرِي لِأَمْرِكُمْ مُتَّبِعٌ، يَا مَوْلايَ أَتَيْتُكَ خائِفاً فَآمِنِّي، وَ أَتَيْتُكَ مُسْتَجِيراً فَأَجِرْنِي، وَ أَتَيْتُكَ فَقِيراً فَأَغْنِنِي، سَيِّدِي وَ مَوْلايَ أَنْتَ مَوْلايَ حُجَّةُ اللّٰهِ عَلَى الخَلْقِ أَجْمَعِينَ، آمَنْتُ بِسِرِّكُمْ وَعَلانِيَتِكُمْ، وَ بِظاهِرِكُمْ وَ باطِنِكُمْ، وَ أَوَّلِكُمْ وَ آخِرِكُمْ، وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ التَّالِي لِكِتابِ اللّٰهِ وَ أَمِينُ اللّٰهِ الدَّاعِي إِلَى اللّٰهِ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ، لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً ظَلَمَتْكَ، وَ أُمَّةً قَتَلَتْكَ، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذٰلِكَ فَرَضِيَتْ بِهِ...
#زیارت_امام_حسین_علیه_السلام
⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️
✨
⚜️
#انسی_با_حضرت_قرآن
#آیات_منتخب_جزء ۳۰
بسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
✨إِنَّ إِلَیْنَا إِیَابَهُمْ * ثُمَّ إِنَّ عَلَیْنَا حِسَابَهُمْ
در حقیقت بازگشت آنان به سوی ماست * آن گاه حساب (خواستن از) آنان به عهده ماست.
📗سوره مبارکه غاشیه آیات ٢۵ و ٢۶
💠 از سماعه روایت شده است که وی گفت: در کنار حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) بودم و مردم در دل شب طواف میکردند.
ایشان به من فرمودند:
✨ ای سماعه! بازگشت این خلق به سوی ماست و حسابشان بر عهده ماست. پس هر گناهی که بین آنها و خداوند متعال وجود داشته باشد، ما از خدا میخواهیم تا آن را به ما واگذارد و او خواسته ما را برآورده میسازد و هر چه بین آنها و مردم وجود داشته باشد، ما آن را از آنان به عنوان هدیه، درخواست میکنیم و آنان خواسته ما را برآورده میسازند و خداوند عزّ و جلّ به پاداش، آن را برایشان جبران میکند.
📗کافی، ج۸، ص۱۶۲، ح۱۶۳۷
البرهان ج ٩ ص ۴٩۰
⚜️
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️
✨
⚜️
#انسی_با_حضرت_قرآن
#آیات_منتخب_جزء ۳۰
بسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
ِ
✨عَمَّ يَتَسَاءَلُونَ * عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ * الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ.
✨درباره چه چیز از یکدیگر می پرسند؟* از آن خبر بزرگ [قیامت کبری]* که همواره درباره آن با یکدیگر اختلاف دارند [که واقع می شود یا نه؟]
📗سوره مبارکه نباء آیات ۱ الی ٣
💠 امیرالمؤمنین(علیه السّلام) فرمود:
✨«انا و اللَّه النبأ العظیم الذی فیه اختلفتم و علی ولایته تنازعتم، و عن ولایتی رجعتم بعد ما قبلتم ... و یوم القیامة تعلمون ما علمتم»
🔅" منم آن نبأ عظیم که درباره آن اختلاف دارید! و در ولایت او به نزاع برخاسته اید، شما از ولایت من باز گشتید بعد از آنکه پذیرفتید، و در قیامت بار دیگر آنچه را قبلا در این زمینه دانسته اید خواهید دانست"!
📗تفسیر برهان جلد ۴ صفحه ۴۲۰ حدیث ۹
💠امیر المؤمنين (علیهالسّلام) فرمودند: ....
✨ ولا لله من نبأ أعظم منّي، ولقد فرضت ولايتي على الاُمم الماضية فأبت أن تقبلها.
🔅 برای خدا، نبأ و خبری عظیم تر از من نیست. و همانا ولایت من بر امت های گذشته واجب شد اما آنان از پذیرشش أبا کردند.
📗تفسير البرهان ج۴ص۴۱۹
بحارالأنوار ج۳۶ ص۲
بصائر الدرجات، باب نوادر الولاية: ص۳۷.
⚜️
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️
✨
⚜️
#انسی_با_حضرت_قرآن
#آیات_منتخب_جزء ۳۰
بسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
✨وَإِذَا الْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ * بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ
✨ و هنگامی که از موؤده بپرسند به کدامین گناه کشته شده است؟
📗سوره مبارکه تکویر آیات ٨ و ٩
🔹مفضل به امام صادق(علیه السلام) عرض کرد: مولای من! آیا سوالی بپرسم؟
فرمودند: بپرس.
عرض کرد: مولای من! چه می گویید درباره ی فرمایش حق تعالی: (و اذا المووده سئلت بای ذنب قتلت)؟
🔹 فرمودند: ای مفضل! عامه می گویند که آن درباره هر جنینی از اولاد مردم است که مظلومانه کشته می شود.
مفضل گفت: آری مولای من اکثرشان چنین می گویند.
▪️ فرمودند: وای بر آنها! از کجا می گویند که آیه برای آنهاست؟ این آیه در قرآن فقط مخصوص ماست و آن محسن (علیه السلام) است؛ چرا که او از ماست و خداوند می فرماید:قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَىٰ (سوره مبارکه شوری آیه ٢٣)
" بگو من از شما برای رسالتم چیزی نمی خواهم،جز دوستی با خویشان نزدیکم"
و همانا که آن «مووده» از اسامی مودّت است، پس از کجا می گویند که برای هر جنینی از اولاد مردم است؟ و آیا مودت و نزدیک بودن به رسول خدا (صلی الله علیه و آله) برای غیر ما هم هست؟
▪️ای مفضل! به خداوند عزوجل قسم که منظور از جنین، محسن(علیه السلام) است؛ چرا که او از ماست و نه غیر، پس هرکه غیر این را بگوید، تکذیبش کنید.
📗بحارالانوار ج۵٣ ص ٢٣
⚜️
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
#عید_فطر
✍️ عید مشتق از «عود» بمعنای «رجعت یا بازگشت به اصل» می باشد.
عید فطر، روز بازگشتِ کافّه مکلفین به فطرت ولایی شان است، همان فطرتی که هر مولدی بر اساس آن مفطور شده تا با معرفت نفسش به معرفت امامش رجوع کند. پس «يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ»؛ ای صاحبان نفس مطمئنه به سوی امامتان رجعت کنید.
الْحَمْدُ لِله الَّذِي هَدَانَا لِهَٰذَا وَمَا كُنَّا لِنَهْتَدِيَ لَوْلَا أَنْ هَدَانَا الله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨کلیپ آیات منتخب جزء ۳۰
☀️ به نام خداوند جان و خرد
صبور باشیم ...
هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد.
باغبان حتی باغش را غرق آب کند،
درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند.
سلام
ان شاءالله زندگی به کام
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمدو عجل فرجهم🌺
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅سلام و درود بیکران خدا بر همگی
روز جمعه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ
✅ ذکر روز جمعه :
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ ( خدایا رحمت بفرست بر محمد و خاندان محمد )
100 مرتبه
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼
آیات صفحه🌹(55)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5814543488582157751.mp3
972.9K
🔸ترتیل صفحه ۵۵ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات - رست
صفحه ۵۵ مصحف شریف
سوره مبارکه آل عمران
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5814543488582157751.mp3
972.9K
🔸ترتیل صفحه ۵۵ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات - رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5814543488582157752.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه 55 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 3
سوره مبارکه آلعمران
صفحه 55
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ (38)
آنجا بود که زکريّا پروردگارش را خواند و گفت: پروردگارا! از نزد خود نسلى پسنديده به من ببخش، همانا تو شنونده دعائى. (38)
فَنَادَتْهُ الْمَلَائِكَةُ وَهُوَ قَائِمٌ يُصَلِّي فِي الْمِحْرَابِ أَنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكَ بِيَحْيَىٰ مُصَدِّقًا بِكَلِمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَسَيِّدًا وَحَصُورًا وَنَبِيًّا مِنَ الصَّالِحِينَ (39)
پس فرشتگان در حالى که او در محراب به نماز ايستاده بود ندايش کردند که خدا تو را بشارت مى دهد به يحيى که کلمه اى از خدا (عيسى) را تصديق مى کند و آقا و پارسا و پيامبرى از صالحان است. (39)
قَالَ رَبِّ أَنَّىٰ يَكُونُ لِي غُلَامٌ وَقَدْ بَلَغَنِيَ الْكِبَرُ وَامْرَأَتِي عَاقِرٌ ۖ قَالَ كَذَٰلِكَ اللَّهُ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ (40)
گفت: پروردگارا! چگونه براى من پسرى خواهد بود در حالى که بزرگسال شده ام و زن من نازا است؟ گفت: اينگونه خدا هر چه بخواهد انجام مى دهد. (40)
قَالَ رَبِّ اجْعَلْ لِي آيَةً ۖ قَالَ آيَتُكَ أَلَّا تُكَلِّمَ النَّاسَ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ إِلَّا رَمْزًا ۗ وَاذْكُرْ رَبَّكَ كَثِيرًا وَسَبِّحْ بِالْعَشِيِّ وَالْإِبْكَارِ (41)
گفت: پروردگارا! براى من نشانه اى قرار ده. گفت: نشانه تو اين است که سه روز با مردم جز به اشاره نمى توان سخن گفت و پروردگارت را بسيار ياد کن و در شامگاه و بامداد [او را ]تنزيه نماى. (41)
وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَىٰ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ (42)
و [ياد کن ]وقتى را که فرشتگان [به مريم ]گفتند: اى مريم! همانا خدا تو را برگزيده و پاکيزه ساخته و بر زنان جهانيان برترى داده است. (42)
يَا مَرْيَمُ اقْنُتِي لِرَبِّكِ وَاسْجُدِي وَارْكَعِي مَعَ الرَّاكِعِينَ (43)
اى مريم! پروردگارت را خاضعانه فرمانبردار باش و سجده کن و با رکوع کنندگان رکوع بگزار. (43)
ذَٰلِكَ مِنْ أَنْبَاءِ الْغَيْبِ نُوحِيهِ إِلَيْكَ ۚ وَمَا كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يُلْقُونَ أَقْلَامَهُمْ أَيُّهُمْ يَكْفُلُ مَرْيَمَ وَمَا كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يَخْتَصِمُونَ (44)
اينها از خبرهاى غيب است که آن را به تو وحى مى کنيم. و تو آن گاه که آنان قلم هايشان را به [به قرعه ]مى انداختند تا [بدانند ]کدامشان مريم را کفالت کند نزدشان نبودى. و آنگاه که آنان [در اين باره ]بحث و جدال مى کردند [نيز ]نزدشان نبودى. (44)
إِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكِ بِكَلِمَةٍ مِنْهُ اسْمُهُ الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ وَجِيهًا فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَمِنَ الْمُقَرَّبِينَ (45)
آن گاه که فرشتگان گفتند: اى مريم! همانا خدا تو را به کلمه اى از جانب خود بشارت مى دهد که نامش مسيح، عيسى بن مريم است و در دنيا و آخرت آبرومند و از مقربّان است. (45)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۵:🌺
بانوي برگزيده:
«حضرت مريم(س)» يكي از بهترين بانوان جهان و در ميان مسيحيان و مسلمانان داراي احترام ويژه اي است. البته ما مسلمانان به پيروي از قرآن، او و فرزند گرامي اش عيسي(ع) را دو بنده پاك خدا مي دانيم و معتقدیم که حضرت عیسی(ع)، پیامبر و برگزیده از سوی خدا بود و به خرافات مسيحيان در مورد پدر و پسر اعتقادي نداريم. پدر حضرت مريم،«عمران» نام داشته و برخي معتقدند كه او از پيامبران خدا بوده است. گفته اند كه خدا به عمران وحي فرستاد كه به زودي پسري به او مي دهد كه بيماران غيرقابل علاج را شفا مي دهد و به خواست خدا مردگان را زنده مي كند. اين مطلب را با همسرش در ميان گذاشت و پس از مدتي از دنيا رفت. همسر او که باردار بود و گمان مي كرد مادر آن پسر موعود است، نذر كرد كه فرزندش را وقف خدمتگزاري و عبادت در بيت المقدّس كند؛ ولي پس از وضع حمل متوجه شد كه فرزندش دختر است و بعدها معلوم شد كه فرزندي كه انتظارش را مي كشيد، پسر همين دختر پاك مي باشد. او دخترش را«مريم» به معناي«زن عبادتكار» نامگذاري كرد و برخلاف رسم آن روزگار كه هيچ دختري به خدمتكاري معبد درنمي آمد، مريم را براي خدمت و عبادت در معبد، به بزرگان آن سپرد تا به نذري كه با خدا كرده بود، وفا كرده باشد. از آنجا كه مريم از خاندان سرشناس و پرآوازه اي بود، بزرگان معبد او را پذيرفتند و حتي بر سر سرپرستي او، به كشمكش و بگومگو پرداختند. تا آنجا كه بين خود قرعه كشي كردند و به لطف خدا، قرعه به نام پيامبر گرامي خدا حضرت زكريا(ع)افتاد و او سرپرستي مريم را به عهده گرفت. مريم(س) بزرگتر مي شد و آثار شكوه و عظمت در وجودش نمايان تر مي گشت. زكريا كه فرزندي نداشت، همچون پارة تن خود از مريم نگهداري مي كرد. همة نشانه ها، حكايتگر اين بود كه مريم انساني فوق العاده است. كار به جايي رسيد كه هرگاه زکریا به عبادتگاه مریم وارد می شد، میوه های نو و تازه می دید که به طور معمول در آن فصل نمي روييد. يكبار زكريا از مريم(س)پرسيد: اين ميوه ها از كجا برايت آمده است؟ مريم پاسخ داد: اين ميوه ها بهشتي است و از سوي خدا مي باشد.
مريم بانوي برگزيده خدا بود. جسم و جانش از ناپاكي ها به دور بود و يكي از بهترين زنان جهان محسوب مي شود. اگرچه او در روزگار خود بهترين بانو بود، ولي سالها پس از او، بانويي بسيار والا مقام تر پا به عرصة وجود گذاشت كه مريم در سايه سار درخت كمالاتش، منزل گزيده است. او كسي نيست به جز دختر گرامي پيامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها. او مانند مريم مقدس سخن فرشتگان را مي شنيد و از جانب خدا روزي هاي بهشتي دريافت مي كرد و علاوه بر ويژگي هاي مريم، صفات و برتري هاي فراواني داشت كه به مريم مقدّس هم داده نشده بود.[1] امام صادق(ع)در اين باره فرموده است:«مريم سرور زنان دوران خودش بوده است و فاطمه سرور زنان عالم از ابتداي آفرينش تا پايان آن مي باشد»[2].
[1] براي اطلاع بيشتر ر.ك. به: بحارالانوار، ج42، ص19(باب 3- مناقبها و فضائل ها و بعض احوال ها و معجزات ها صلوات الله عليها)
[2] البرهان في تفسير القرآن، ج1، ص618
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
05.شرح حکمت ۸,قسمت پنجم.mp3
6.02M
شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
#حکمت8
بررسی شگفتی خلقت مخلوقات 5⃣
🌸صوت روز چهل و یکم👇
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛