242-menshavi-tad.mp3
1.26M
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۲۴۲
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
242-menshavi-tah.mp3
9.86M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۲۴۲
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_یوسف
و افزود: من نفس خود را از گرايش به بدىها تبرئه نمىكنم، چرا كه نفس آدمى بسيار به بدى فرمان مىدهد، مگر كسى را كه پروردگار من بر او رحم كند، به راستى پروردگار من آمرزنده و مهربان است. (53)
پس از آنكه پاكدامنى يوسف ثابت شد، پادشاه گفت: يوسف را نزد من آوريد كه او را از خواص خود قرار خواهم داد. هنگامى كه يوسف را نزد پادشاه آوردند و پادشاه با او سخن گفت و عظمت وى نزد پادشاه بيشتر آشكار شد، او را به صدارت منصوب كرد و گفت: تو امروز نزد ما مقامى بلند دارى و در همه كارهاى ما امين هستى. (54)
يوسف گفت: مرا بر خزانههاى اين سرزمين بگمار تا آذوقه مردم را تأمين كنم و در دوران قحطى ميانشان توزيع نمايم، كه من نگهبان امور و به اداره كارها دانايم. (55)
و اينگونه به يوسف در آن سرزمين قدرت داديم كه هر جاى آن مىخواست منزل مىگزيد. هر كه را بخواهيم از رحمت خود برخوردار مىسازيم و پاداش نيكوكاران را تباه نمىكنيم. (56)
و قطعا پاداش آخرت براى كسانى كه ايمان آورده و به درجات بالاى ايمان رسيده و پيش از آن تقوا پيشه بودهاند، بهتر است. (57)
سالهاى قحطى فرارسيد و برادران يوسف براى تهيّه آذوقه به مصر آمدند و بر يوسف وارد شدند. يوسف آنان را شناخت ولى آنان او را نشناختند. (58)
و چون برادرانش را به خوار و بارشان مجهّز كرد، گفت: آن برادر پدرى خود را كه از او سخن گفتيد، در نوبت بعدى نزد من آوريد. آيا نمىبينيد كه من پيمانه را بهطور كامل مىدهم و به كسى ستم روا نمىدارم و بهترين ميزبانانم؟ (59)
اگر او را نزد من نياوريد، هيچ سهميّهاى نزد من نخواهيد داشت و نبايد براى خريد آذوقه به اين سرزمين وارد شويد و نزد من بياييد. (60)
گفتند: از پدرش به اصرار خواهيم خواست كه او را به ما بسپرد تا همراه ما نزد تو آيد و قطعا اين كار را خواهيم كرد. (61)
يوسف به خدمتگزاران خود گفت: سرمايه آنان را كه در برابر آذوقه پرداختهاند در اثاثيهشان بگذاريد، شايد وقتى به سوى كسانشان بازگشتند به آن پى ببرند، اميد كه آنان با برادرشان به سوى ما بازآيند. (62)
پس هنگامى كه نزد پدرشان بازگشتند، گفتند: اى پدر، بدون همراهى برادرمان (بنيامين) آذوقه از ما منع شده است، پس برادرمان را با ما بفرست كه اگر او بيايد آذوقه خواهيم گرفت و قطعا ما نگهبان او خواهيم بود. (63)
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۴۲🌷
نَفس امّاره:
افكار، سخنان و رفتار ما انسان ها با یكدیگر متفاوت است. گاهی تفاوت های موجود میان افراد آنقدر زیاد است كه آنان را تنها می توان در شكل ظاهری شان شبیه هم دانست، و غیر از آن، هیچ شباهتی در فكر، سخن و عمل آن ها نمی توان پیدا كرد. برای مثال، آیا میان امام حسین و یزید، جز شكل ظاهری شان كه شبیه بقیه ی انسان ها بوده می توان شباهتی دیگر پیدا كرد؟ آیا می توان بر موجود ناپاك و پلیدی مانند یزید، نام انسان نهاد؟! امّا به راستی ریشه ی این تفاوت ها در چیست؟ چرا بعضی از انسان ها به اوج خوبی می رسند و برخی به قعر بدی میافتند؟ از قرآن كریم و روایات معصومین استفاده می شود كه منشأ خصلت های خوب یا بد هر انسان، «نَفْس»، یا به تعبیر دیگر، «شخصیت» اوست؛ حقیقتِ پیچیده ای كه بسیاری از دانشمندان را به خود مشغول كرده است.
نفس انسان که در ابتدا دارای تمایلات پَست و حیوانی ست، با تربیت و مراقبت، به شخصیت پاك و زیبایی تبدیل می شود كه افكار خوب، سخنان زیبا و كارهای شایسته از آن ظاهر می شود و سعادت جاودان او را تضمین می كند؛ امّا اگر نفس انسان به حال خود رها شود، از هر حیوان وحشی و تندخویی بدتر می شود و سراسر وجود انسان را افكار و سخنان و رفتار آلوده پر می كند. آفریدگار انسان، این واقعیت مهم را در سوره ی شمس به روشنی بیان می کند و پس از سوگند به یازده مخلوق از مخلوقات خود می فرماید: «بی شک كسی كه نفس خود را پرورش داد و از بدی ها پاك كرد، رستگار می شود، و بی شک كسی كه جلوی پرورش نفسش را گرفت و بدینوسیله آن را نابود كرد، نومید و محروم می شود.» این آیه نیز به همین حقیقت اشاره كرده، بیان می کند كه نفس انسان در صورت بی توجّهی و رها شدن، به شخصیت شیطان صفتی تبدیل می شود كه همواره انسان را به بدی ها و كارهای زشت فرمان می دهد(اَنَّ النَّفسَ لَاَمّارَةٌ بِالسّوء). از این رو به چنین نَفْس و شخصیتی، «نفس امّاره»(شخصیتی كه انسان را به بدی فرمان می دهد) گفته می شود كه اگر به حال خود رها شود، انسان را به نابودی قطعی و هلاكت ابدی می كشاند؛ زیرا تنها خواسته ی چنین انسانی، رسیدن به لذّات و شهوات زودگذر است و او دیگر به سرانجام هوس هایش نمی اندیشد؛ مانند همسر عزیز مصر كه به سبب خواسته ی زشت و نامشـروعش، حیثیت و آبروی خود و همسرش را به باد داد و ذلّت و رسوایی را برای خود خرید! از این رو پیشوایان دین تأكید كرده اند كه هر مسلمان باید پیوسته با نَفْس امّاره و هوس جوی خود مبارزه كند و از دشمنی با چنین شخصیت پلیدی غافل نشود. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «دشمن ترین دشمنان تو، نفس [امّاره ی] توست كه در وجودت قرار دارد.» همچنین در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم كه به گروهی از مسلمانان كه از جنگی بازگشته بودند، فرمود: «آفرین به گروهی كه از جهاد كوچك تر (و آسان تر) بازگشتند و هنوز جهاد بزرگ تر(و دشوارتر) را انجام نداده اند.» آنان گفتند: «ای پیامبر خدا، جهاد بزرگ تر چیست؟» حضرت فرمود: «جهاد با نفس [امّاره].»
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
امام علی(ع):
وقتی وفات پدرم ابوطالب را به پیامبر دادند ایشان سخت گریست و دستور داد که او را غسل بده و کفن کن خداوند او را ببخشد و رحمت کند
ابن ابی الحدید، ج 14، ص 76
26رجب سالروز وفات ابوطالب بر حضرت علی علیه السلام و همه مسلمانان تسلیت باد
☀️ به نام خدای بزرگ و بخشنده
آرامش آدم ها از با ارزش ترین حس هاست
براتون یک دنیا آرامش،
و یک دنیا تندرستی و یک عالمه خوشبختی وبرکت..
از خدای بزرگ خواستارم
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(243)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛