💠 پوستر راهکارهای زندگی موفق در جز هشتم قرآن
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
☀️ به نام خداوندی که کارساز است؛ زما و طاعت ما بی نیاز است
«خدا» ؛ بهترين نگهدار است
با خدا باشید
تا هیچ طوفانی
نتواند در مقابلتان قد علم کند
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(284)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۲۸۴
جزء #۱۵
#سوره_مبارکه_الاسراء
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
284-menshavi-tah.mp3
10.83M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۲۸۴
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
dbc_cfb79ecf8fbfaaaa6962d4bf0ef9b5a2.mp3
943.4K
📖صفحه ۲۸۴
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره اسراء آیات ۱۸ تا ۲۷ مقام حجاز
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
284_menshavi.mp3
1.01M
📖صفحه ۲۸۴
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره اسراء آیات ۱۸ تا ۲۷ مقام بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_اسرا
هركس بهره زندگى دنياى زودگذر را بخواهد و از سراى آخرت چشم بپوشد، در اين دنيا به هر كس كه بخواهيم و هر اندازه بخواهيم بىهيچ تأخيرى عطا مىكنيم، آنگاه دوزخ را براى او مقرّر مىداريم تا ملامت شده و مطرود از رحمت خدا به آن درآيد و به آتش آن بسوزد. (18)
و هر كس زندگى آخرت را بخواهد و براى آن تلاشى درخور آن كند و به خدا و پيامبران ايمان داشته باشد، اينانند كه تلاششان سپاسگزارى شده و مورد پذيرش خدا قرار خواهد گرفت. (19)
هردو گروه- هم دنياطلبان و هم آخرتطلبان- را از عطاى پروردگارت مدد مىرسانيم، و براى عطاى پروردگارت حد و مرزى نيست و از كسى باز داشته نمىشود و هر كس به قدر استحقاق خود آن را دريافت مىكند. (20)
بنگر كه چگونه در دنيا برخى از مردم را در بهرهمندى از موهبتها بر برخى ديگر برترى دادهايم؛ بدينسان در آخرت نيز آنان را يكسان قرار نمىدهيم، بلكه سراى آخرت درجاتى بالاتر دارد و برترى مقامات آن بيشتر است. (21)
با وجود خدا معبود ديگرى براى خود قرار مده كه نكوهيده و بىياور از تقرّب به خدا باز خواهى ماند. (22)
و پروردگار تو مقرّر داشتهاست كه جز او را نپرستيد و به پدر و مادر خود نيكى كنيد. اگر يكى از آن دو يا هر دو، در كنار تو به كهنسالى رسيدند به آنان كلمهاى ناخوشايند مگوى، و با آنان پرخاشگرى مكن، و با ادب و احترام با آنان سخن بگوى. (23)
و از سر مهربانى بال فروتنى را براى آن دو بگستر و بگو: پروردگارا، بر آنان رحمت آور، چنانكه مرا در كودكى پروردند. (24)
پروردگارتان به آنچه در دلهاى شماست از شما داناتر است. اگر واقعا شايسته باشيد، چنانچه در حق پدر و مادرتان كوتاهى نموديد و پس از آن توبه كرديد، قطعا خدا توبهكنندگان را مىآمرزد. (25)
و حق خويشاوند و بينوا و در راه مانده را به او بده و هرگز به اسراف ريخت و پاش مكن. (26)
چرا كه ريخت و پاش كنندگان اسرافكار برادران (همدم و همگام) شياطيناند، و ابليس آن شيطان بزرگ همواره نسبت به نعمتهاى پروردگارش ناسپاس بوده است. (27)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۸۴🌷
دنیاخواهان و آخرت طلبان:
ما انسان ها در عالمی به وجود آمده ایم که «دنیا» نام دارد. مدّتی در دنیا می مانیم و پس از آن، به عالمی به نام «آخرت» منتقل می شویم. آفریدگار دنیا و آخرت، در این چهار آیه، نکات بسیار مهمّی را در مورد ما انسان ها و ارتباطمان با عالمی که در آن هستیم و سرایی که به آن خواهیم رفت، بیان کرده است. در اینجا به چهار نکته اشاره می شود:
1ـ دنیا و امکانات آن، ابزار رسیدن به آخرت است، و اگر کسی در دنیا به خدا ایمان داشته باشد و امکانات دنیا را برای خود فراهم کند و از این امکانات برای آبادانی آخرتش بهره برد، پیروز و سربلند خواهد شد. داشتن ثروت، خانواده، سلامت و... ـ که از نعمت های دنیا محسوب می شوند ـ برای به دست آوردن سعادت آخرت، لازم است؛ امّا مهم این است که انسان، با ایمان به خدای جهان آفرین، این نعمت ها را در مسیر هدف اصلی خود قرار دهد، از مال خود انفاق کند، خانواده اش را کانون توجّه به خدا و دستورهای او قرار دهد و از سلامت اش برای عبادت خدا و خدمت به خلق او بهره برد. از این رو امیر مؤمنان علی، چنین دنیایی را ستوده و آن را «تجارت خانه ی دوستان خدا» معرفی کرده است . این تجارت، تجارت پرسودی است؛ زیرا انسان به وسیله ی نعمت های محدود و پایان پذیر دنیا، به نعمت های نامحدود و بی پایان آخرت دست می یابد.
2ـ اگر هدف اصلی انسان در زندگی، رسیدن به دنیا و امکانات آن باشد، چند مشکل اساسی برایش پیش می آید. نخست این که به تمام آنچه می خواهد، نمی رسد؛ بلکه تنها به مقداری می رسد که خدا می خواهد(عَجَّلنا لَه فیها ما نَشاِّء)؛ زیرا نعمت های دنیا محدود، و خواست و آرزوی انسان، نامحدود است، و انسان هر چه بیشتر برای به دست آوردن دنیا بدود، خسته تر می شود. از این رو در روایات پیشوایان دین، دنیا به آب شور دریا تشبیه شده که شخص تشنه هر چه بیشتر از آن بنوشد، تشنه تر می شود، و آن قدر از این آب می نوشد تا هلاک می شود . دوم این که همین مقدار از دنیا نیز به همه ی دنیاپرستان نمی رسد؛ بلکه به کسانی می رسد که خدا بخواهد(لمن نرید). چه بسیار افرادی که شب و روز برای به دست آوردن ثروت و شهرت تلاش می کنند؛ امّا دستِ آخر به هیچ چیز نمی رسند. نکته ی سوم که از همه مهم تر است، این که دنیاپرستان به سبب توجّه افراطی به دنیا و غفلت از آخرت، سرمایهی محدود عمر خود را از دست می دهند و با کوله باری پر از گناه، به آخرت قدم می گذارند و به جای ورود در بهشت پرنعمت، در جهنّم پرآتش خواهند سوخت (ثُمَّ جَعَلنا لَه جَهَنَّمَ یَصلیها مَذموماً مَدحورا).
3ـ دنیاخواهان و آخرت طلبان، هر دو در زندگی دنیایی شان از لطف عمومی خدا برخوردارند و از نعمت های خدا مانند سلامت، ثروت، فهم و درک و ... بهره می گیرند، و از این نظر، تفاوتی میان این دو گروه وجود ندارد؛ ولی هر یک، با اختیار خودشان این نعمت ها را در هدفی متفاوت به کار می بندند(کُلّاً نُمِدُّ هّْؤُلاِّءِ وُ هّْؤُلاِّءِ مِن ...).
4ـ انسان ها در دنیا از نظر امکانات، بسیار متفاوت اند. خانه های حقیرانه و قصرهای بزرگ، پاهای ترک خورده و مرکب های گران قیمت، بی نام ونشان ها و افراد مشهور و ...، همگی شواهد این تفاوت اند. البته دنیا محدود است و تفاوت های دنیایی نیز محدود است؛ ولی تفاوتِ درجات افراد در جهان آخرت که محدودیتی ندارد، با درجات دنیا مقایسه شدنی نیست. در روایتی می خوانیم: «فاصله ی بالاترین درجه ی بهشت و پایین ترین درجه ی آن، به اندازه ی فاصله ی آسمان و زمین است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
aghaie_j09_Tahdir.mp3
4.11M
🔺تحدیر (تندخوانی) جزء نهم قرآن کریم
👤 استاد معتز آقایی
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛