325_parhizgar.mp3
810.7K
📖صفحه ۳۲۵
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره انبیاء آیات ۳۶ تا ۴۱ مقام نهاوند
سوره انبیاء آیات ۴۲ تا ۴۴ مقام رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
325_menshavi.mp3
952K
📖صفحه ۳۲۵
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره انبیاء آیه ۳۶ مقام بیات
سوره انبیاء آیات ۳۷ تا ۴۰ مقام رست
سوره انبیاء آیات ۴۱ تا ۴۴ مقام چهارگاه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۵🌷
انسان؛ عجول و شتاب زده:
ما انسانها ـ چه بخواهیم و چه نخواهیم ـ در محدوده ی زمان قرار داریم و از آینده بی خبریم؛ ولی علاقه ها و خواسته هایی نیز داریم که دوست داریم هر چه زودتر به آن ها برسیم. به همین سبب گاهی بدون توجّه به عواقب یک کار، فقط چون به آن علاقه داریم، در انجام آن شتاب می کنیم یا با عجله به سوی آن می رویم. این شتاب زدگی، در بسیاری از موارد، باعث دردسرهای بزرگ و حوادث جبران ناپذیری می شود. عجله در رانندگی، عجله در ازدواج، عجله در اِعمال خشم و صدمه رساندن به طرف مقابل، عجله در ارتباط برقرار کردن با دیگران یا قطع رابطه با آنان و ... ، مواردی است که شاید برای همه ی ما اتّفاق افتاده باشد یا داستان های عبرت آموزی از آن ها شنیده باشیم. قرآن کریم بارها به این ویژگی ناپسند انسان ها اشاره و افراد عجول را سرزنش کرده است . پیشوایان معصوم ما نیز در روایات فراوانی از عجله و شتاب زدگی نهی کرده اند.
در روایت پرمعنایی از پیامبر خدا می خوانیم: «دقّت و حوصله، از جانب خدا، و عجله و شتاب زدگی، از جانب شیطان است.» در کارهای خدا هم اگر دقّت کنیم، صبر و حوصله ی پروردگار را به روشنی در آنها می بینیم. جوانه زدن یک گل از دل خاک تا زمان رشد و بالندگی اش، به دنیا آمدن یک انسان تا رسیدن به دوران جوانی و پیری، حرکت نرم و زیبای سیّارات و ستارگان در مدار خویش و ...، همگی با کمال صبر و حوصله انجام می شود و از هر گونه شتاب زدگی و بی دقّتی دور است. هرچند خدای بزرگ می¬تواند در یک لحظه همه ی این کارها را انجام دهد، روش او در انجام کارهایش، بر اساس صبر و حوصله است. حتّی او در مجازات دشمنانش هم شتاب نمی کند و صبر می کند تا شاید آنان توبه کنند و از راه خود بازگردند. در مقابل اما شیطان در کارهایش بسیار عجول و شتاب زده است. بزرگ ترین نمونه ی این شتاب زدگی، عجله در قضاوت در مورد حضرت آدم بود؛ این که به علّت ظاهر او که از خاک آفریده شده بود، به او سجده نکرد؛ در حالی که ارزش آدم به سبب روح الهی اش بود. می دانیم که شیطان به علّت همین شتاب زدگی، برای همیشه از درگاه خدا رانده شد. پیامبر فرزانه ی ما چه زیبا فرموده است:
«مردم فقط برای شتاب زدگی و عجله هلاک می شوند، و اگر مردم در کارهایشان درنگ می کردند، هیچ کس هلاک نمی شد.»
آری، اگر مردم در زمانی که به فکر گناه، خیانت، آدم کشی، خودکشی و ... می افتادند، در عاقبت کارشان درنگ می کردند، هیچ گاه در چاه بدبختی سقوط نمی کردند. در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم:
«هنگامی که به کاری تصمیم می گیری، در باره ی عاقبتش اندیشه کن؛ پس اگر آن کار خوب و رشددهنده بود، آن را انجام بده، و اگر بد و گمراه گر بود، از آن دست بکش.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
☀️ به نام داناترین راه نمای توانا
سلام
ان شاءالله صبح تون پر از شادى های بي دلیل
دلتون گرم از آفتاب دلخوشی
ذهنتون پر از افکار پاک
قلبتون مملو از مهربانی
صبح زيباتون به خیر و سلامت و شادکامی
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(326)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۲۶
جزء #۱۷
#سوره_مبارکه_الانبیا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
326-menshavi-tah.mp3
9.15M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۲۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
326.mp3
312.4K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۲۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_انبیا
بگو: جز اين نيست كه من شما را به وسيله وحى الهى كه در هدايتآفرينى آن هيچ ترديدى نيست هشدار مىدهم، ولى گوشهايتان ناشنواست، و ناشنوايان هنگامى كه هشدارشان دهند، ندايى نمىشنوند. (45)
فقط عذاب آنان را با حقيقت آشنا مىكند. به يقين اگر دمى از عذاب پروردگارت به آنان برسد، مىگويند: اى واى بر ما، كه ما در اثر كفر و شرك راه ستم در پيش گرفته بوديم. (46)
و روز قيامت ترازوهاى عدالت را [براى سنجش باورها و اعمال مردمان] در ميان مىنهيم و به هيچكس اندك ستمى نخواهد شد. و اگر عملى كه سنجيده مىشود هموزن دانه خردلى باشد آن را به حساب مىآوريم و همين بس كه ما حسابرس باشيم. (47)
و همانا ما به موسى و هارون تورات را كه جداكننده حق از باطل و براى تقواپيشگان روشنگر راه سعادت و مايه يادآورى خدا بود، عطا كرديم. (48)
تقواپيشگان همان كسانىاند كه از كيفر پروردگارشان با اينكه از ديدشان نهان است مىترسند و خود از برپايى قيامت هراسانند. (49)
و اين قرآن يادآورى است پرخير و بركت كه ما آن را فروفرستادهايم؛ آيا باز هم شما آن را انكار مىكنيد؟ (50)
و همانا ما، پيش از موسى و هارون به ابراهيم رهنمودى درخور استعدادش عطا كرديم كه حقايق و معارف الهى را به وسيله آن درك كند، و ما به شايستگىهاى او آگاه بوديم. (51)
آنگاه كه به پدر و قوم خود- در نخستين بارى كه با جامعه شركآلود روبرو شد- گفت: اين تنديسها چيست كه شما بدانها روى آورده و بزرگشان داشته و به خدمت آنها ايستادهايد؟ (52)
گفتند: پدران خود را پرستشكننده آنها يافتيم. (53)
گفت: قطعا شما و پدرانتان در گمراهى آشكارى بودهايد. (54)
گفتند: آيا حق را براى ما آوردهاى و بجد سخن مىگويى يا از بازىكنندگانى و اين سخنان را به شوخى بر زبان مىآورى؟ (55)
گفت: اين معبودانى كه برگرفتهايد پروردگار شما نيستند، بلكه پروردگار شما پروردگار آسمانها و زمين است، همان كسى كه آنها را پديد آوردهاست، و من بر اين حقيقت از گواهانم و خود آن را باور كردهام، پس چگونه ممكن است سخن به جد نگويم و از بازيگران باشم؟ (56)
و با خود گفت: به خدا سوگند، پس از آنكه پشت كرديد و از اين شهر بيرون رفتيد، براى بتهاى شما چارهاى خواهم كرد. (57)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛