ممنون از عزیزان که مطالب کانال را دنبال میکنند
ظاهراً تفسیر روز دوم و هشتم بدست
عزیزان نرسیده که خدمتتون ارسال میشه 👇👇👇👇
4_5848367124837304474.mp3
14.12M
🌺چکیده تفسیر جزء دو
مفسر:استاد صفری (ستاد مهارتهای تفسیر قرآن کریم)
تحت نظارت حجه الاسلام والمسلمین قرائتی
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5866350552337614676.mp3
16.72M
🌺چکیده تفسیر جزء هشتم
مفسر:استاد صفری (ستاد مهارتهای تفسیر قرآن کریم)
تحت نظارت حجه الاسلام والمسلمین قرائتی
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
☀️ به نام ایزد بخشاینده!
سلام
سلام به مهری که در دلهایتان جاری ست
ان شاءالله لحظاتتون پر ازخیر و برکت
سرزمین دلتون سبز
آسمون قلبتون صاف
و رویاهاتون دست یافتنی
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز دوشنبه :
( ذکر روز:یا قاضی الحاجات /ای برآورنده حاجت ها )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(293)🌹را تلاوت کرده و به پیامبر(ص)اماممان(ع)وخانم فاطمه الزهرا (س)و خانم فاطمه معصومه(س) هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
293-menshavi-tah.mp3
5.55M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۲۹۳
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۲۹۳
جزء #۱۵
#سوره_مبارکه_الکهف
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
293_menshavi.mp3
1M
📖صفحه ۲۹۳
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره اسراء آیات ۱۰۵ تا ۱۱۱ مقام رست
سوره کهف آیات ۱ تا ۴ مقام بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_اسرا
ما قرآن را به حق نازل كردهايم و به حق نازل شده و باطلى در آن راه نيافتهاست. و تو را- اى پيامبر- تنها نويد دهنده و اخطاركننده فرستاديم، پس تو را نسزد چيزى از آن بكاهى يا چيزى بر آن بيفزايى. (105)
آرى، قرآن را به مقتضاى نيازها و رويدادها بخش بخش و به صورتى كه خوانده شود فرو فرستاديم تا آن را با درنگ بر مردم تلاوت كنى، و آن را به تدريج فرو فرستاديم. (106)
بگو: به آن ايمان بياوريد يا ايمان نياوريد، در حقانيت آن تأثيرى ندارد. قطعا كسانى كه پيش از نزول قرآن از معارف الهى برخوردار شدهاند، هنگامى كه قرآن بر آنان تلاوت شود، سجدهكنان، بر چانههاى خود بر زمين مىافتند. (107)
و مىگويند: منزّه است پروردگار ما.
او قيامت را بر پا خواهد كرد، زيرا وعده پروردگار ما قطعا انجامشدنى است. (108)
آرى، گريهكنان بر چانههاى خود به روى مىافتند و قرآن آنان را فروتنى مىافزايد. (109)
بگو: خدا را با نام «اللّه» بخوانيد يا با نام «رحمان» تفاوت نمىكند؛ هركدام را بخوانيد از نيكوترين نامهاست و نيكوترين نامها همه از آن اوست. و نماز خود را با صداى بلند مخوان و آن را بسيار آهسته نيز مخوان، بلكه ميان اين دو راهى بجوى. (110)
و بگو: ستايش همه از آن خداوند است؛ همان كسى كه فرزندى براى خود نگرفته و در فرمانروايى شريكى ندارد و در تدبير جهان هستى درمانده نيست تا نياز به ياورى داشته باشد. خدا را سپاس گوى و او را چنانكه شايسته است به بزرگى ياد كن. (111)
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_کهف
به نام خداوند گستردهمهر مهربان
ستايش همه از آن خداوند است؛ همان كسى كه اين كتاب آسمانى را بر بندهاش محمّد فروفرستاد و در آن هيچ كژى و انحرافى قرار نداد. (1)
كتابى كه مايه برپايى جوامع انسانى است، تا كافران و گنهكاران را به عذابى سخت كه از جانب خداست بيم دهد و به مؤمنانى كه كارهاى شايسته مىكنند نويد دهد كه براى آنان پاداشى نيكو (بهشت) خواهد بود. (2)
و براى هميشه در آن ماندگارند. (3)
و تا كسانى را كه گفتند: خدا فرزندى برگرفتهاست، هشدار دهد. (4)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۹۳🌷
نزول تدریجی قرآن:
به گواهی تاریخ، پیامبر اسلام چهل سال پس از «عام الفیل» (سالی که ابرهه و لشکریان فیل سوارش به مکّه حمله کردند و گرفتار عذاب الهی شدند) و در سن چهل سالگی به پیامبری مبعوث شد و در سن شصت و سه سالگی، از دنیا رحلت فرمود. در طول این بیست وسه سال، حـضرت جبرئیل ،فرشته ی وحی، مرتّب و در فاصله های زمانی متفاوت، بر پیامبر فرود می آمد و پیام های خدا را برای آن حضرت بازگو می کرد. به این فرایند پیچیده و غیر مادّی، «وحی» گفته می شود. از روایات استفاده می-شود که وحیِ بر پیامبر، دو گونه بوده است: «وحی قرآنی» و «وحی غیر قرآنی». وحی قرآنی، آیاتی بوده که جبرئیل از سوی خدا بر پیامبر نازل می کرده، و وحی غیر قرآنی، پیام های دیگر خدا بوده که فرشته ی وحی به پیامبر می رسانده است. بدین ترتیب، آیات قرآن به تدریج و بر اساس صلاحدید خدای بزرگ نازل می شد. برخی از آیات قرآن، در پی حادثه ای نازل می شد، و بعضی دیگر، پس از سؤال مردم در مورد مطلبی فرود می آمد. برخی از آیات نیز بدون مقدمه بر پیامبر نازل می شد و مردم را از حقایق مهمّی آگاه می کرد. البتّه نزول تدریجی یک کتاب آسمانی، در ادیان دیگر سابقه نداشته و کتابهای آسمانی دیگر مانند تورات و انجیل یکباره بر پیامبر زمان نازل شده اند. از این رو یهودیان و مسیحیان صدر اسلام و مشرکان بهانه جو به پیروی از آنان به پیامبر اعتراض می کردند که چرا آیات قرآن مانند کتاب های آنان، یکباره نازل نمی شود.
خداوند در این آیه و آیه ی 32 سوره ی فرقان، به دو علّت مهم نزول تدریجی قرآن اشاره می کند. بر اساس این آیه، یکی از علل نزول تدریجی قرآن این بوده که پیامبر آیات آن را بر اساس نیاز مردم و مصالح مسلمانان، برایشان بازگو کند: در زمان جنگ، آیات جنگ، و در زمان صلح، آیات صلح خوانده شود، و در هر موقعیتی، آیات متناسب آن؛ همچنین در ابتدای بعثت، بیشتر بر مسائل کلیدی و اعتقادی مردم مانند توحید و معاد تأکید شود، و در اواخر آن، بیشتر احکام و دستورهای فردی و اجتماعی بازگو شود. به فرموده ی آیه ی 32 سوره ی فرقان اما یکی دیگر از علل نزول تدریجی قرآن این بود که پیامبر پیوسته با جهان غیب در ارتباط باشد و بدین وسیله، در برابر مشکلات و سختی های طاقت فرسایی که برای رسالت خود پیش رو داشت، آرام و پایدار بماند. خداوند بارها و در زمان های گوناگون، به پیامبر خود دلگرمی می داد و به او یادآوری می کرد که از لطف و حمایتش برخوردار است. همچنین خداوند بارها از پیامبر خود در برابر تهمت های مشرکان و منافقان دفاع کرد و مسلمانان را به اطاعت از او فرمان داد، و بدین وسیله، جایگاه ویژه ی او را محکم تر از پیش کرد. البته از آیات قرآن فهمیده میشود که قرآن به دو صورت نازل شده، و غیر از نزول تدریجی، یک بار دیگر در شب قدر یکجا بر پیامبر نازل شده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛