🗒 «تکنوکراتهای لیبرال» و «تکنوکراتهای شبهانقلابی»، دو لبهی یک قیچی هستند: «نواصلاحطلبی» و «نواصولگرایی»، نقاط مشترک فراوانی دارند و انقلاب را با چالش استحاله، مواجه میکنند. «آرمانگرایی انقلابی» را انتخاب کنید که نسخهی علاج دردهای معیشتی و معنوی است و جامعه نیز به آن مایل شده.
#سعید_جلیلی
20.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖇 استاد شهریار زرشناس، در آخرین لحظههای مباحثات سیاسی و انتخاباتی، درحالیکه نگران آیندهی انقلاب از سوی دو جریان لیبرالها و تکنوکراتها بود، این گفتار سیاسی را عرضه کرد و سعید جلیلی را تنها گزینهای دانست که میتواند در امتداد آرمانگرایی انقلابی، افقگشایی کند.
🗒 ایسپا، یکی از دقیقترین آمارها را در انتخاباتهای گذشته ارائه کرده. اکنون میدان رقابت، مشخص و نهایی شده؛ دوگانهی «جلیلی/پزشکیان» شکل گرفته. پس رأیتان را نسوزانید و خارج از «زمین رقابت»، بازی نکنید که بیفایده است. جامعه به «جلیلی»، اقبال و گرایش نشان داده و او به «طرف اصلی رقابت» تبدیل شده.
،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
در اینجا، من بر اساس منطق «جدل» موضعگیری کردهام. در نوشتههای قبلی نیز تصریح کردم که اگر معتقد به معیار «اصلحیت» نیستید، حداقل به معیار خودتان که «نظرسنجی» است وفادار بمانید و زیر میز نزنید. خوشبختانه اکنون، اصلح، «مقبول» نیز شده است و دیگر بهانهای در دست ندارند. اینک ما با «اصلح مقبول» مواجه هستیم.
این طور مصرف بی محابای مقدسات و سرمایههای ملی و نهادهای انقلابی به نفع یک کاندیدای خاص که در این دوره انتخابات اتفاق افتاد، بعد از دوم خرداد ۷۶ بی سابقه بود!................
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳تبلیغ محکم صدای آمریکا و اپوزیسیون جمهوری اسلامی از پزشکیان😳
❌ انتقاد تند ملیحه محمدی، کارشناس شبکه صدای آمریکا به اپوزیسیون، در جریان دعوت مردم به عدم مشارکت در انتخابات👇
"انتخاب پزشکیان یک فرصت برای اپوزیسیون است!
چرا شما دائما تلاش میکنید مردم را از صحنه خارج کنید و به خانه بفرستید؟!"
#صدای_آمریکا
#انتخابات
بازخوانی اصالت تعطیل عقل❗️
🔹 بعد از انتخابات خوب است این روزها را بازخوانی کنیم که چطور آنها که خودشان را «عُقلای انقلاب» میدانند، مردم را به رای تقلیدی سوق دادند و با خرج کردن از شخصیتها و رو کردن سلبریتیها، دنبال رای بودند. روزها و شبهایی که حتی به سید حسن نصرالله هم رحم نکردند و به او دروغ بستند.
🔻از سرداران ملی خرج کردند و با سرقتِ احساساتِ ملی به دنبال رایِ شب انتخاباتی بودند. رسماً توصیه میکردند عقل را کنار بگذار و ببین فلان سردار رفیقِ کدام نامزدِ انتخابات بوده. معیار رای دادنشان، نه ایدهها بلکه رفقای نامزدها بود. رسماً از خودشان خاطره فیک ساختند و آن را حجت شرعی رای دادن معرفی کردند.
💎از مداحانِ تلویزیونی تا آخوندهای تلویزیونی، از بازیکنان فوتبال تا حجاب بلاگرها، همه را ردیف کردند تا شب انتخابات مردم به جای انتخابِ از سرِ آگاهی، مطیع چند چهره مشهور باشند تا نامزد مورد نظرشان رای بیاورد.
🔰همین مروجان تعطیلی عقل در شب انتخابات، فردای انتخابات دوباره روی صندلی «عقلای انقلاب» لم میدهند و در قرارگاههای بصیرتپراکنی برای جوانان انقلابی خط مشی تعیین میکنند. همینها فردای انتخابات فیلسوفمآبانه برایمان ژست علامه دهر میگیرند. بازخوانی این ایام مشخص میکند، در واقعیت چه کسی مردم را کوتوله و صغیر میخواهد و چه کسی دنبال بلندتر شدن قد سیاسی مردم است؟
#نه_به_وصولگرایان
#نه_به_اصلاح_طالبان
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🔻 ۷ دلیل برای اینکه چرا سعید جلیلی باید گزینه نهایی جبهه انقلاب باشد؟!
🔹 ۱) اصلح است: سعید جلیلی ۱۱ سال است که رییسجمهور بودن را مشق کرده و برای جزئیات آن برنامه عملیاتی دارد. او بدون هدر دادن وقت، کارش را از روز اول آغاز خواهد کرد. برنامههای عملیاتی او برای کشور گرهگشایی به همراه داشته که فقط یک نمونه آن افزایش فروش نفت ایران از ۲۰۰ هزار بشکه به ۲ میلیون بشکه در اوج تحریم بوده است، آن هم با کارمزدی کمتر از قبل. از آن گذشته اگر سایر کاندیداها از اداره روزمره کشور سخن میگویند، سعید جلیلی از روستا گرفته تا پتروپالایشگاه میتواند کشور را جهش دهد.
🔹 ۲) مقبول است: از نظرسنجی ایسپا گرفته تا صداوسیما، سعید جلیلی محبوبترین کاندیدای امروز جبههی انقلاب است! با نگاهی به تجمعات مردمی در اصفهان، قم، اراک، کرج، مشهد، شیراز، تبریز و مقایسه آن با سایر کاندیداها میتوان به مقبولیت بالای جلیلی به نسبت سایرین پیبرد. لازم به ذکر است تنها کاندیدی که جرات داشته تا از تجمعاتش تصاویر هوایی با کوادکوپتر پخش کند سعید جلیلی است.
🔹۳) عدم توان اجماعسازی قالیباف حتی بین انقلابیها: در همین انتخابات علیرضا زاکانی و اميرحسين قاضیزاده با قالیباف فاصلهگذاری کردهاند. به عنوان مثال در فضایی که تیم رسانهای قالیباف بر روی کارنامه قالیباف تاکید میکرد، زاکانی در بیلبوردهای شهریاش در تهران بیان میکرد: میتوان کارنامه داشت ولی سالم بود یا قاضیزاده هاشمی در نشست خبریاش بیان کرد: دست جبهه انقلاب به قدری خالی نشده است که بخواهد روی کسی که درباره خانوادهاش شائبههایی وجود دارد به اجماع برسد. زاکانی در مصاحبهاش اشاره کرد شهرداری را با بدهیهای نجومی از دوران قالیباف تحویل گرفته است. این موارد نشان میدهد قالیباف حتی در استفاده از ظرفیتهای جبهه انقلاب نیز توان اجماعسازی نخواهد داشت. از سوی مقابل سعید جلیلی کسی است که پس از تنش علی لاریجانی و محمود احمدینژاد توانست در دبیرخانه شورای امنیت ملی اجماع ایجاد کند.
🔹۴) شکست احتمالی در دوگانه قالیباف پزشکیان: محمد قوچانی نماینده پزشکیان در مناظره با نماینده قالیباف به صراحت بیان کرد که او رقیب راحتتری برای اصلاحات خواهد بود چرا که با پررنگکردن خط فسادستیزی قالیباف بخاطر حواشی پیرامونیاش، به شدت ریزش رای را تجربه خواهد کرد. همین امر بود که سبب شد در مناظره چهارم که بحث فسادستیزی و پرونده کرسنت داغ بود، محمدباقر قالیباف هیچ ورودی به مسئله نداشته باشد چون اساسا پررنگ شدن این خط به نفع او نخواهد بود.
🔹۵) انتقال سبد رای: در آمار نظرسنجیهای معتبر، مشارکت رشد چندانی نداشته و مجموعه آرا ثابت بوده، اما آرای پزشکیان افزایش و آرای قالیباف کاهش داشته است. همین امر نشان میدهد آرایی از قالیباف که احتمال انتقال به سبد پزشکیان داشته، به علت عملکرد ضعیف قالیباف در مناظرات همین الان نیز در سبد رای پزشکیان قرار گرفته و مرددین بین این دو نفر تصمیم خود را گرفتهاند و درصورت کنار رفتن قالیباف رای چندانی از سبد وی به پزشکیان منتقل نخواهد شد و اکثر آرا متعلق به جلیلی خواهد شد، از سوی مقابل کسانی که بخاطر روحیه فسادستیزی که محور اصلیترین مناظره این دوره بود جذب جلیلی شدهاند در صورت انصراف جلیلی، به قالیباف رای نخواهند داد. همچنین آرای بدنه کارگری حامی جلیلی نیز بعید است به سبد رای قالیباف منتقل شود.
🔹 ۶) بدنه رایساز جلیلی: در صورت دو دورهای شدن انتخابات تردیدی وجود ندارد که تعداد افرادی که حاضر به کار میدانی و گفتوگوی چهره به چهره به جهت رایسازی برای کاندید خود باشند برای سعید جلیلی به طرز محسوسی بیشتر از سایرین است.
🔹۷) اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب: شاید یکی از بیشترین کسانی که آقای قالیباف را از نزدیک بشناسد و با ایشان کار کرده باشد حاجآقای قاسمیان است، جالب است که ایشان رای به قالیباف را بازگشت از خطوط انقلابی شهید رییسی دانسته و ضمن احترام به آقای قالیباف بیان میکنند که آقای جلیلی به مراتب به مبانی انقلاب اسلامی نزدیکتر هستند. این ویژگی در کنار استفاده فرصتها مورد تاکید حضرت آقا برای انتخاب کاندیدای اصلح بوده است.
🔸پس بیاید به کاندیدایی رای دهیم که معتقد است یک جهان فرصت وجود دارد و میتوان یکایران جهش داشت!