16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ این مکالمه میان آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات و یکی دیگر از فعالان سیاسیِ این جبهه، نکات بسیار قابل توجه و خطرناکی دارد.
اما آذر منصوری در اواخر آن اشاره به این مطلب دارد که آقای پزشکیان در دیدار با خاتمی، پذیرفته سهم و جایگاه اصلاح طلبها را در تصدی مسئولیتها محافظت کند.
◼️نکته دیگر آنکه در این مکالمه، اذعان میشود که خاتمیِ باغی بر انقلاب در حال خطدهی به جناب رئیس جمهور است که این رویه به هیچ وجه در اسلوب و چارچوبی که امام خامنهای ترسیم فرمودهاند نمیگنجد.
⁉️و مگر نه اینکه دکتر پزشکیان به صراحت در مناظرات اعلام نمودند وابسته به هیچ حزب و جناحی نیستند!
پس چطور است که با ایجاد تعهد برای خود، اکنون اجازه دادهاند، کرسی مسئولیتها مثل گوشت قربانی در چنگال این حریصانِ قدرت، تکهپاره شود؟!
#دولت_سوم_خاتمی
#دولت_سوم_روحانی
#اصلاح_طالبان
🔻به پيامبر گفتند هرچه بخواهی به شما میدهيم! فرمود: اگر خورشيد را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگذاريد، حرف من «لا إِلهَ إِلاَّ اللَّهُ» است. «لَكُمْ دينُكُمْ وَ لِیَ دین». نه من خدای شما را میپرستم، نه شما خدای من را میپرستيد؛ من موحدم و شما بتپرست. بر سر چه چيز معامله کنيم؟
درگيری دو جبهۀ حق باطل در عالَم، محکم است. خدا و پيامبر اين درگیری را تثبيت کردهاند و دیگران نمیتوانند آن را حلوفصل کنند!
قرآن میفرمايد: «بَراءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ..». شأن این آیات، دهم هجری است، ولی مختص سال دهم هجری نيست، برای تاريخ است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
غمانگیزتر آنکه برخی مسئولین و نامسئولین هیچ درکی از ماهیت #صنعت_دیجیتال و #فضای_سایبر نداشته و یک #مقوله_امنیتی را در سطح یک #ابزار_سرگرمی تنزل میدهند!
◾️تصویر پیکر شیخ فضل الله بالای چوبه دار یک معنا دارد. گاهی فضا را آنقدر غبار آلود می کنند که مردم یک شهر رضایت می دهند عالمشان را بالای دار ببینند.
▪️عالمی که با همه وجود در مقابل سیل التقاط ایستاده تا مرجعیت مردم از دامن علمای شیعه به اصحاب سفارت و سفاهت نرسد؛ تا سلسله فقاهت قطع نشود، تا اسلام حاکم باشد نه تفسیر انسانها از اسلام...
و تاریخ تکرار شدنی است
🏴١١مرداد سالروز شهادت آیت الله العظمی شیخ فضل الله نوری
🕊شادی روح بلندش صلوات
♥️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♥️
هدایت شده از بیداری ملت
🔴خبرنگار اسرائیلی: تصاویر بسیار شگفت انگیز است. مهمترین رهبر شیعیان جهان در حال اقامه نماز برای عروج روح رهبر مقاومت سنی است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰 نوکیسگی اجتماعی و جنگ بزرگ آینده!
آیا برای جنگ بزرگ آمادهایم؟!
•| هرقدر میانمایگان تلاش کنند تا تقلید کورکورانه از نجیبزادگی را پنهان کنند، رفتارها و اطوارهایی مثل تاکید بر تماشای فیلمهای اصغر فرهادی، خواندن کتابهای موفقیتِ بیچارهکننده، کافهنشینیهای تهوعآور، شجریانستایی تغلبی، پاساژگردی شب جمعه، وسواس برند پوشی، مصرفگرایی، وابستگی جنونآمیز به اینترنت، حیوانپرستی و لذتگرایی این قشر، دستشان را رو میکند. رو شدن دستشان، مسئله دیگری را برملا میکند اینکه این قشرِ ساخته شده، با کوچکترین بادی، به لرزه میافتد و پرچم سفید را بالا میبرد!
•| هرچند که سگ و گوشی اپل تازهبهدورانرسیدۀ ایرانی را ترفیع درجه نخواهد داد اما بی شک، ملتی را تنزیل درجه میدهد. اینجا علاوه بر نقد تیز به این طبقه مطلقا گیج، باید به آنچه که ریشهها را سوزانده پرداخت. مشخصاً ما در جنگیم! و مشخصاً در این ۴۵ سال، این جنگ، کاملا شفاف شده است اما چه چیزی باعث میشود که طبقه گیج، گیج باشد و تمایلی به بازی در این جنگ نداشته باشد؟!
پاسخ این است که این بیمیلی از بیمیلی خواص و سیاستمداران ما، سرچشمه میگیرد. ملت از خواص، نه تنها احساسِ در جنگ بودن را دریافت نمیکند که احساس مصرفزدگی و عافیت میگیرد. ملت، میبیند که نجیبزادگان، آقازاده شدهاند و این موجب کاهش مقاومت ملی و در نتیجه سخت شدن تصمیمگیری (توسط تهمانده خواص مبارز) برای آینده جنگ میشود.
آیا ما برای نبرد بزرگ آمادهایم؟!
آیا پذیرفتهایم که جنگ بزرگی در کار است؟!
🆔 @namiramag
🔰مرکز بررسیهای راهبردی(یا مرکز استراتژیک) در هر نهادی یعنی مرکزی برای تعیین خط و مشی کلان آن نهاد و تصمیمسازی برای مسوولین آن
🔹جریان غربگرا در دورههای مختلف اصرار داشته در این نقطه کانونی مهم و اساسی قرار گیرد تا بتواند فرمان هدایت آن مجموعه را به دست بگیرد.
🔹نگاهی به مراکز استراتژیک دولت و مجمع تشخیص مصلحت در دورههای مختلف، گواه این موضوع است:
🔺حسن روحانی: رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت در دوران آقای هاشمی
🔺محمد رضا تاجیک: رئیس مرکز استراتژیک دولت خاتمی
🔺حسام الدین آشنا: رئیس مرکز استراژیک دولت روحانی
🔺محمد جواد ظریف: معاونت راهبردی و رئیس مرکز استراتژیک دولت پزشکیان
#اصلاح_طالبان
«دروغ راهبردی!»
جواد ظریف که در ایام انتخابات وعده داده بود که هیچ پستی در دولت نخواهد داشت، نوشته است که به خاطر «نگرانی، دلخوری و اصرار هم میهنان بزرگوار، به ویژه در فضای مجازی، باعث شد که ناگزیر شوم آن نگاه را قدری تغییر دهم!»
پس از آن نیز حکم را ظریف خودش برای خودش نوشته است و به خاطر علاقه خاص به واژه «راهبردی» با سابقه ویژه، برای خود یک پست معاونت راهبردی تاسیس نموده و پزشکیان فقط امضا کرده است!
شرایط عجیبی است و ظاهرا در راستای خصوصیسازی، به جای هیات دولت با هیات مدیره و سهامداران یک شرکت سهامی خاص پیرمردان اصلاحطلب با میانگین سنی بیش از ۷۰سال طرف هستیم که هیچ ایده و برنامهای هم برای مدیریت کشور ندارند.
مدیرعامل نمایشی این شرکت (ببخشید دولت) هم سرگرم مراسم و جلسه و دیدار است و هر از گاهی متن دیکته شده هیات مدیره(ببخشید هیات دولت) را با کلی غلط روخوانی میکند!!
ظواهر امر پیداست که ۴سال باید از عمق جان حرص بخوریم..
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
#اصلاح_طالبان
#دولت_سهامی_پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 غلبۀ اولیگارشی نوکیسه در قدرت و انقلابیزداییِ انقلابیها!
•| ساختار قدرت در ایران بهواسطۀ خون شهدای دفاع مقدس، در سودای اقتدار شرع اسلامی بود. سالهاست روایت انقلاب اسلامی و جنگ در سینما، رسانه و تا حدّی حوزۀ نشر از «جنگ جنگ تا پیروزی» به «جنگ بد است» و «صلح، جایگزین خشونت» تغییر پیدا کرده است. نیروهای مکتبی یا انقلابی شبهنظامی عامدانه از ساختار سیاسی کنار گذاشته شدند و یا جذب اُلیگارشی شدند، نهادهای سیاستگذار فرهنگی تبدیل به لابی سلبریتیها شدند، نهادهای رفاه عمومی تعطیل شدند و عملاً مافیای اقتصادی از اتاق بازرگانی تا هلدینگهای خصوصی دستپرودۀ اصحاب سیاسی-امنیتی کشور را قبضه کردند.
•| در چند دهۀ گذشته فاسقین داخلی یکبهیک این ساختار مقتدر را به چالش کشیدند تا میزان نفوذپذیری آن را تخمین بزنند. از کودتای مخملی سال 88 که به جای سرکوب آن مجدداً به داخل بدنۀ تصمیمگیری دعوت شدند، تا اجرای سیاستهای خصوصیسازی که نهایتاً دولت را به یک عامل سیاسی بیخاصیت و بیاقتدار تبدیل کرده است، بدون خنثیسازی نیروهای مذهبی و بازتعریف نقش آنان بهعنوان نیروی توسریخور و «متحجر» و سوپرانقلابی ممکن نبود.
•| خبرهای هفتههای اخیر، از تضعیف نقش شیعه در ساختار قدرت، بیخبری از علما و عدم واکنش به این موضوع و احتمالاً خبرهای ماههای آتی از این نظر قابل توجه است که منشاء قدرت در سیاست امروز ایران را میتوان شناخت. خبرهایی که با انتشار آن در دهۀ 60 یا 70 با حضور کفنپوشان در خیابان همراه میشد، حالا به خبرهای عادی روزمره تبدیل شده است و افراد متدین حتی در ایران «اسلامی» احساس امنیت نمیکنند. سرخوردگی امت حزبالله ناشی از خنثیسازی و تحمیل شوکهای گسترده دهۀ اخیر جهت بیاثر کردن قوای ایمانی و غیرتشان بوده است. عادیسازی این وضعیت به منظور غلبه کامل بر نظام سیاسی توسط اولیگارشی نوکیسه در ائتلاف با سیاسی-امنیتیها ادامه خواهد یافت.
🆔 @namiramag
📜 در مسیر پیشروی بهسمت عصر ظهور، امتحان و فتنه، قطعی است. نمیتوانیم از خدا بخواهیم که ما را امتحان نکند و ما را گرفتار فتنه نکند!
یک محاسبۀ غلطی وجود دارد که رسیدن به عصر ظهور، بهسادگی اتفاق میافتد. اینطور نیست. در مسیر دستیابی به عصر ظهور، امتحانات سختی در راه بوده و خواهد بود؛ سُنّت خداست.
فرمود: «لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً». در روایات هست که این آیه مربوط شیعیان در قرب ظهور است: «وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرينَ».
☑️ @mirbaqeri_ir
پورمحمدی رئیس جدید سازمان برنامه کیست؟!
پورمحمدی از موثرین جریان لیبرال اقتصادی کشور است که از دولت خاتمی تا امروز در مناصب اصلی اقتصادی کشور بوده و ردپای او در عموم مشکلات اقتصادی کشور از اختلاس ۳۰۰۰میلیاردی دولت احمدینژاد، آبان ۹۸ دولت روحانی و حذف ارز ترجیحی دولت شهید رئیسی دیده میشود.
او در ماجرای فساد تاریخی ۳۰۰۰میلیاردی قائم مقام بانک مرکزی بود و بازداشت شد اما پس از آزادی همچنان در دولت ماندگار ماند.
در دولت روحانی، معاون اقتصادی نوبخت در سازمان برنامه و بودجه شد و نفر اصلی در ماجرای آبان خونین ۹۸ بود که همان ایام در گفتگوی ویژه خبری مدعی شد افزایش ۳برابری قیمت بنزین، تنها کمتر از ۲٪ بر تورم اثر خواهد داشت.
او در سال اول دولت شهید رئیسی نیز به علت رابطه نزدیک با آقایان مخبر و قالیباف، در سمت خود ماند و افزون بر آن دبیر نگارش برنامه هفتم و سند تحول دولت نیز شد!
او که در دولت روحانی مخالف حذف ارز ترجیحی بود، ناگهان در تغییر موضعی عجیب در حالی که بسیاری از کارشناسان اقتصادی درباره عواقب تورمی و معیشتی حذف ارز ترجیحی هشدار میدادند و هم در هیات دولت و نیز در مجلس مخالفان جدی داشت، اما با اصرار و پیگیری و تلاش فراوان دستور حذف ارز ترجیحی را گرفت و خاطره تلخ جهش قیمتی مرغ و گوشت و لبنیات و روغن و تمام زنجیره غذایی وابسته را رقم زد و درحالیکه پورمحمدی مدعی شده بود این اتفاق فقط ۷٪ تورم ایجاد میکند، منجر به تورم تاریخی بیش از ۷۰٪ اقلام خوراکی شد و گلایه چندباره رهبری از گرانی اقلام اساسی را نیز در پی داشت.
اتفاقی که به گزارش خود سازمان برنامه، علت اصلی تورم تلخ سال ۱۴۰۱ بود.
تورمی که پوست موز زیر پای دولت شد و افزون بر تورم، شوک ارزی و کاهش ارزش پول ملی، زمینه نارضایتی عمومی و ناامیدی مردم از دولتمردان را در پی داشت که خود را در کاهش مشارکت در انتخابات اخیر مجلس و دولت و نیز عدم اعتماد مجدد مردم به امتداد دولت شهید رئیسی، نشان داد.
پس از این ناکارآمدی، پورمحمدی از دولت سیزدهم اخراج شد و ثمره تغییرات مدیریتی در سازمان برنامه، ثبات و رشد شاخصهای کلان و مهار تورم در سال اخیر شد.
اما حالا مجددا طی تصمیمی غیرکارشناسی و ضدمردمی، دولتی که میخواست صدای آنانی باشد که با گلایه در انتخابات شرکت نکردند، یکی از عوامل اصلی دلخوریهای اقتصادی مردم از کشور را به ریاست سازمان برنامه و بودجه منصوب کرد و باید منتظر شوکهای تورمی ناشی از بنزین ۲۰هزار تومانی و حذف مجدد ارز ترجیحی اقلام اساسی باشیم.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷