8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠پشت پرده انتقال پایتخت از تهران به مکران
آیت الله محمدمهدی میرباقری
این سخنان ایشان برای چهار پنج ماه قبل است. آن موقع صرفاً به کلّیات بحث ایشون توجه کرده بودیم. الآن دوباره که میبینیم، ایشون به سرمایهگذاری برخیها!!! در سواحل مکران اشاره کرده بودن.
شاید اینها به پشتپرده انتقال پایتخت بیربط نباشند!
آن برخی ها!!! میدانند که به دلایل سیاسی و امنیتی و منطقی، انتقال پایتخت به مکران اساساً نشدنی است اما با طرح این مسئله در کنار اقدامات سابقشان در این سواحل، سود خود را به حد بالایی میرسانند.
باید فهمید که یکی از دلایل اصلی تخریب گسترده وی در ماههای اخیر توسط رسانههای اصلاحطلب و مدعی بازار آزاد، ورود وی به مسئله انفال بوده. انفالی که باید دسترسی عموم به آنها عادلانه باشد نه تبعیضآمیز؛ اما طی یک ریلگذاری وسیاستگذاری غلط و اجرای فاجعهبار به دست یک طبقه اقلیت سرمایهدار افتاده است!
https://eitaa.com/tasrih
♦️نکته ای برای این روزها♦️
♦️قال جواد الائمه (علیه السلام):
مَنْ أَصْغی إِلی ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإِنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ وَ إِنْ کانَ النّاطِقُ یَنْطِقُ عَنْ لِسانِ إِبْلیسَ فَقَدْ عَبَدَ إِبْلیسَ.
(تحف العقول)
هر آن کس که به گوینده ای گوش فرا دهد او را مورد پرستش قرار داده است.اگر گوینده از خداوند بگوید خدا را پرستیده ، و اگر از زبان ابلیس سخن بگوید شنونده ابلیس و شیطان را پرستیده است.
♦️یادمان نرود که اصغاء نطق صرفا گوش دادن از باب الفاظ نیست.بلکه هویتی ادراکی در وجود انسان است که شاید بتوان آن را گیرایی و اثر پذیری از ناطق به صورت کلی معنا کرد.
آیا حواسمان هست افرادی که دنبال می کنیم فارغ از اینکه چه می گویند و چه چیز را به اشتراک می گذارند و ما نگاه میکنیم یا می شنویم،ما را در مدار وجودی خویش قرار می دهند؟
در واقع پی گیری هر کس که تاثیر بر شما بگذارد،لا محاله شما را هم آوا با وجود او خواهد کرد.
ممکن است مدتی چیزی نگوید و ننویسد اما از آن رو که متحد با منظومه ی وجودی او گشته اید،هم مسیر، هم میل و هم ارزش او خواهید گشت و پس از دوران غیبت او که سخنی بر زبان بیاورد یا به اشتراک بگذارد شما مفاهمه ای عمیق تر از پیش با او در خویش می یابید.
از همین روست که در این دوره ای که در آن هستیم بسیاری احساس میکنند تازه همدیگر را یافته اند،سربازانی تربیت شده از مبادی مشترک که از حضور خویش بی خبر بودند.
وجودِ پاشیده ی متکثری که سر تا سر وجودش هم آغوشی با دنیاست و در حال فکر، پی گیری،خواندن و یا دیدن ردپای آثار وجودی او هستید، بدون آنکه بدانید بود و نبود شما را در هم شکسته و هزار تکه خواهد کرد.
مواظب باشیم، هم عالمِ آدمیانی که عالمی فرودست مقصد آن هاست نگردیم و به هر کس اجازه ندهیم در مدار وجودی ما تاثیر گذار باشد که رجوع از ساحت تکثراتی که بر خواسته از عاطفه،عقل گرایی توهمی،وظایف من درآوردی اجتماعی و ... باشد، شیفتگی به اربابان سیاهی خواهد بود و رجوع از آن و بازگشت به جمعیت خاطر و لطافت روح کاری مشکل و زحمت آور و زمان گیر است.
✍️@m_h_esfahani استاد محمد هادی اصفهانی
♦️المکتوبات فی النجف الاشراف
https://eitaa.com/tasrih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دکتر محمدرضا یزدی زاده:
قدرت زنجیر به ضعیفترین حلقه آن است نه قویترین حلقه آن.
این ضعیفترین حلقه سفره مردم است که در چند سال گذشته تورم ۵۰ درصدی آن را له کرده!
با این زنجیر شوخی نکنید و نگویید که قمیت مهم نیست.
این زنجیر به نقطه پاره شدن رسیده!
https://eitaa.com/tasrih
هدایت شده از تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
برای شناخت کامل جماعتِ ( همیشهِ مدعیِ از بالا نگاه کنِ از اول مسئولِ متفرعن اعم از #اصلاح_طالبان و #وصولگرا) میتوانید ۴۰ دقیقه وقت بگذارید و با دیدن این فیلم و شنیدن رطب و یابس شان بابت مسائل مختلف ، به دیدگاهشون پی ببرید.
فیلم کامل این مناظره بین مهندس باهنر با دکترجبرائیلی با موضع FATFرا میتوانید از تلویزیون مشاهده بفرمائید.
https://telewebion.com/episode/0x10fa1289
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
✒خاکسترنشینان کالیفرنیا را به غزه ببرید!
حرف آخر همین حرفِ اول است، عکسهای هوایی بمباران یک سالونیم اخیرِ غزه، هنوز اندک جنبوجوش و نیمچهحیاتی را در لابهلای ویرانهها نشان میدهد، اما تصاویر مشابه در لُسآنجلس، جز خاکستر و شهرارواح نمینماید! با فرض ترجیحِ یکی از این دو خراب آبادی که یکی را سلاحهای آمریکایی ساخته و دیگری را چیزی که هنوز صدایش را درنمیآورند، باز بهتر است خلایق دست بر منطقهای نهند، که دولت متبوعشان احتمالا چند خانه و سایبان در آن باقی گذاشته باشد! در اینصورت دستکم شعلهنشینان خواهند دید، که بادی پنجاهمیلیارد دلاری که اینک از منفذی مجهول به استقبال ترامپ رفته، بس خشنتر از سلاحهایی است که از زنان و کودکان عزه نشین سراغ گرفته است و رافت و رواداری حاکمان خویش را، عینیتر خواهند یافت! مضافا بیمارستانهای باریکه نیز، هنوز امنتر به نظر میرسد! چه درست است که هرلحظه از بمب و انفجار و پشتهای کشته و نیمهکشته سراغ میگیرد، اما باز همچنان و گهگاه پای شبهِ آدمی خونین و مالین بدان میرسد، اما آتش هرولهکنان و تنورهکِشان، تقریبا به تمام ساختمان های مشابه در کالیفرنیا حمله می بَرَد و اهل درد را فراری میدهد! سیاهه خوشخوانِ سرقتهای پساآتش را هم باز نکنیم، که طرفه حکایتی است!
این همه گفتم، نه برای آنکه گمان برید که در این فاجعه بیسابقه، پای قصور و تقصیری در میان است. این واقعه معلول علل و عواملی است، که عقل و علم بشر سدهها بعد به منزلگه آن خواهد رسید! الان تنها موسمِ دریغ بر امری است، که اساسا معلوم نیست چه جور چیزی است! باز صد رحمت به ایرانِ خودمان که اگر کلاغ از سرِ درختش بیفتد، پیشاپیش معلوم است که ده رده از مسئولانش باید استعفا به دست، ریسه دادگستری شوند!
✍http://eitaa.com/r_kaeini محمدرضاکائینی
🔺آیا تنش، ارزش دارد؟!
یک تصویر از شورای شهر تبریز
از آغاز شورای ششم، یک کشاکشِ پیوسته بر سر #تیمداری شهرداری تبریز وجود دارد. قانون، چنین مجوزی را به شهرداریها نداده؛ شهرداریها مکلفند لوازم و زیرساختهای #ورزش_همگانی را فراهم کنند تا عموم مردم، امکان ورزش داشته باشند.
همین یک موضوع، باعث #تنش و #درگیری در شورا شده. وقتی یک گروه، نمیخواهند به قانون و منطق تن دهند و مدام اصرار میکنند که شهرداری باید تیمداری کند، چه باید کرد؟
مانند بچهمثبتها نشست و تماشا کرد و موضعی نگرفت تا مبادا مردم ویدیوهای درگیری در شورا را ببینند و بد شود؟!
یعنی مردم به اعضای شورا رای دادهاند که آنجا دورهمی برگزار کنند و خوش باشند؟
یعنی هیچ چیز در این شهر ارزش درگیری و بگومگو در شورا ندارد؟! حتی اگر یقین داشته باشیم که بخاطر یک اصرار غیرقانونی، میلیاردها تومان از پول مردم به بهانهٔ تیمداری هدر خواهد رفت؟!
این چه طرز تلقی است از جایگاه شورا؟
در شهری که هنوز بسیاری از محلاتش، یک سانتیمترمربع فضای ورزشی حتی در حد زمین خاکی ندارند چه کسی میتواند به اتلاف منابع نایاب این شهر به بهانهٔ تیمداری شهرداری رضایت دهد؟
ما میگوییم شهرداری برای استعدادیابی در محلات و آموزش و ورزش همگانی هزینه کند. ورودش به ورزش حرفهای و تیمداری، موجب انحراف از وظیفهٔ اصلی شهرداری در تامین امکانات ورزش همگانی میشود. نیاز به سطح حرفهای و تیمداری را باید بخش خصوصی پاسخ دهد. عدهای از اعضای شورا و شهردار، با این دیدگاه مخالفند و اصرار دارند که شهرداری خودش باید تیم داشته باشد و فعالیت حرفهای کند!
خب؛ حالا اگر در برابر این اصرار عجیبوغریب بایستیم و مخالفت خودمان را ولو کمی با صدای بلند ابراز کنیم کار خیلی زشتی کردهایم؟!
عجیب است واقعاً!
✍️@ebteda_ir دکتر روح الله رشیدی ، عضو شورای ششم شهر تبریز
https://eitaa.com/tasrih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چطور یک قانون را بکُشیم؟
🔴 آقای لاریجانی، کوتاه و دقیق، مفهومِ #انقلاب_بیسر و ارتباطِ آن با مسئلهی #عفاف_و_حجاب را توضیح میدهند.
https://eitaa.com/tasrih
💠حق همیشه با آمریکاست!
اگر شاخصهای عددی و مادی برای سنجش قدرت کشورها را در نظر بگیریم از اقتصاد تا نظامی گری بدون شک آمریکا یک قدرت جهانی و پلیس جهان است.
اگر هم میخواهیم بدانیم آمریکا چگونه از صاحبان اصلی خود یعنی سرخپوستها حذف شد و به قدرت برتر تبدیل گشت بهتر است کتاب "رویای آمریکایی" اثر هاروارد زین را بخوانید. اما تصویر آمریکا از خود آمریکا همیشه بزرگتر بوده است.
کسی منکر قدرت و سلطه آمریکا نیست. مساله ذکاوت و هوش اُلیگارشی حاکم بر آمریکاست. آنها به موازاتی که نیروی نظامیشان را تقویت کردند، یعنی بودجه نظامی آمریکا معادل کل بودجه ده کشور پس از آمریکاست، در بخش تصویر رسانه ای نیز سرمایه گذاری کردند.
نخبگان کشورها را با قدرتشان مرعوب ساختند. چشم از قدرت آمریکا ترسید. با فیلم های هالیوودی، با سلطه رسانهای، با رمانها با تولید سبک زندگی و....
برای چندین دهه شهروند آسیایی، شهروند آفریقایی، شهروند آرژانیتن و مکزیک، بولیوی، کوبا و ایران شنیده و خوانده اند که:
حق با آمریکاست
کعبه آمال آمریکاست
در فرودگاههای آمریکا نوشتند"سرزمین فرصتها" البته که فرصت هایی هم برای غیرسرمایه دارهای کارگر فراهم کرد.
حالا پس از دههها شهروند جهان سومی، شهروند استعمار زده، شهروندی که ذهن او اشغال شده چگونه میتواند بپذیرد که آمریکا از مدیریت یک آتش سوزی عاجز است!!! مگر وقتی آمریکا از ویتنام شکست خورد و مفتضحانه اخراج شد ما باور کردیم؟
مگر وقتی از افغانستان فرار کردند باور کردیم که آمریکا هم فرار میکند؟ مگر وقتی در زندان گوانتانامو شهروند عراقی را شکنجه میکردند ما باور کردیم آمریکا اهل شکنجه است؟ وقتی بحران وال استریت شروع شد مگر باور کردیم آمریکا هم بحران اقتصادی دارد؟
در ذهن جهان سومی حق همیشه با آمریکاست
اگر این تصویر بهم بریزد آمریکا ابرقدرت نخواهد بود.
این وقایع تصویر را تغییر میدهند. معنایش این نیست که خدای نکرده اگر مشابه این فاجعه در ایران رخ دهد ما تلفات نخواهیم داشت.
امروز خاک و زمین ما اشغال نشده
اذهان مستعمره اند.
✍️علیرضا زادبر
https://eitaa.com/tasrih
💢دخیل بستن به امام زادهی تقلبی💢
✍️ @Khizeesh
در آستانهی حضور مجدد ترامپ در کاخ سفید دوباره عدهای که هیچ ایدهای برای ادارهی کشور جز مذاکره ندارند، دم از مذاکرات شجاعانهی فرا هسته ای و برجام های بعدی میزنند.
انگار فراموش کردهاند که میز مذاکره جای معامله است نه مثل امام زاده که نفس حضور در آن ثواب دارد و چه بسا انسان حاجت روا شود!
این حضرات باید بگویند که این بار چه چیزی را قرار است معامله کنیم که البته در مدل مذاکرات به اصطلاح شجاعانهی! این آقایان باید بگوییم چه چیزی را میخواهیم #بدیم_بره؟ چرا که تجربهی برجام نشان داد که معامله در کار نیست و این میز بیشتر به یک سرسرهی یکطرفه شبیه است تا میز!
واقعیت این است که هدف ترامپ فقط توافق هسته ای نیست. او همانند سال 97 که زیر میز برجام زد و سیاست فشار حداکثری اعمال کرد و حاج قاسم را به شهادت رساند، به دنبال توافق در همهی موضوعات است.
به این معنی که ایران نباید توقع داشته باشد که در قبال از بین بردن صنعت هسته ای چیزی بدست آورد. بلکه ایران باید همهی اضلاع قدرت ملی خود مثل نفوذ منطقهای، قدرت نظامی و موشکی ، صنعت هستهای و... را دو دستی تقدیم کند. و احتمالا ادامه ی این مسیر به مذاکرات تطبیع با اسرائیل ختم شود.
بدیهی است که ورود به مذاکره با هدف رسیدن به توافق جامع یا به تعبیر دقیق تر دست کشیدن از همهی اضلاع راهبردی قدرت کشور _که خواست ترامپ است_ به معنای ارسال پالس ضعف حداکثری است چرا که تنها یک کشور ضعیف حاضر است همهی دارایی های راهبردی خود را معامله میکند وتجربه ثابت کرده که آمریکا به اینچنین کشوری امتیاز نخواهد داد.
ای کاش آنقدر واقع بین باشیم که تامین منافع ملی در عرصهی بین الملل را با فانتزیهای رسانه ای اشتباه نگیریم.
https://eitaa.com/tasrih