8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این بیانات رهبر حکیم انقلاب امام خامنهای عزیز را دقیق و عمیق بشنویم تا منبعد از به کارگیریِ واژههای ترکیبیِ آشتی ملی و وفاق ملی، ذوق زده نشویم.
➕باید هوشیار بود که طرح امروز وفاق ملی پزشکیان همان طرح دیروز آشتی ملی خاتمی است.
#اصلاح_طالبان امروز همان #اصلاح_طالبان دیروز هستند فقط روش مقابله با نظام و براندازیشان ، فرق کرده است
📚گفتمان «وفاق»؛ ساده لوحی، کم سوادی یا شیطنت؟
✅ از جمله آسیبهای جامعه ما کم اطلاعی از بار معنایی اصطلاحات و مفاهیم است. همین امر سبب سوء استفاده فراوان سیاستمداران میشود. روزگاری اصطلاح «جامعه مدنی» گفتمان حاکم سیاستمداران گردید. بدون آنکه اشاره شود در ادبیات سیاسی جان لاک، جامعه مدنی بار معنایی خاصی دارد و نوعا در تقابل با جامعه دینی به کار میرود.
✅ جذابیت اصطلاح «حریم خصوصی» نیز سبب شد کسی دنبال خاستگاه و مدلول التزامی آن نگردد. لاک وظیفه دولتها را محدود به نیازهای عمومی جامعه معرفی کرد و امور خصوصی از شرح وظایف دولتها خارج گردید. از مصادیق حریم خصوصی که دولت حق ورود به آن ندارد، «دین» بود. این تفسیر از حریم خصوصی آشکارا به تئوریزه کردن سکولاریسم منتهی میشود.
❇️خلط بین معنای لغوی و اصطلاحی «تساهل و تسامح» نیز عده زیادی را فریفت؛ دامنه این فریب تا جلسه رأی اعتماد وزیر ارشاد دولت اصلاحات نیز ادامه یافت و وی با زیرکی تساهل و تسامح را با تفسیر لغوی و فقهی از شریعت سمحه و سهله یکسان تعریف کرد و موفق به کسب رای اعتماد شد. مفهوم «اعتدال» نیز هشت سال تعمداً مبهم رها شد تا بتوانند از چماق «افراطی گری» برای هر مخالفی استفاده کنند.
❇️مفهوم «وفاق» نیز از همین ابهام رنج میبرد. تکرار فراوان این اصطلاح به انضمام زیبایی آن سبب شده بسیاری جرأت نکنند بپرسند وفاق با چه کسانی و در چه شرایطی مطلوب است؟ وفاق نمیتواند ابزاری برای تطهیر کسانی باشد که منشأ اصلی اختلاف و فتنه در جامعه بوده اند.
کسی که نخستین کتابهای درسی فلسفه اخلاق را خوانده باشد میداند «وفاق» حسن ذاتی ندارد و به همین دلیل همیشه مطلوب نیست، بلکه ارزش آن مقید به قیودی است که انسان را به سعادت میرسانند.
✅بعید است مدعیان این شعار سواد یا حوصله توضیح این چارچوبها را داشته باشند. حتی شاید برایشان بهتر است که این مفهوم مانند مفهوم «اعتدال» مبهم بماند تا هر مخالفی را به نام تفرقه افکن از میدان خارج کنند.
✅اما وظیفه دلسوزان جامعه آن است که ایضاح این مفهوم و شرایط آن را مطالبه کنند؛ به جای برخورد احساسی و کورکورانه با این واژه، حدود و ثغور آن را تبیین کنند تا دوباره شعار وفاق، همچون شعارهای پیشین ابزاری برای سوء استفاده نباشد. طبیعتاً نباید از ترفند برچسب مخالفت با وفاق ترسید که این روش تکراری است و باید پیش دستانه آن را خنثی کرد.
👤عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢برخی میگویند فکر یک رهبر دیگر باشیم...
فتنه اکبری که پیش رو میباشد
که خیلی از خواص و انقلابی ها نسبت به رهبر شک و تردید میکنند
این فتنه بزرگی که پیش رو میباشد
آیت الله مصباح در اواخر عمر خودشان به انقلابیها گوشزد کردند!!!
⭕️ رای کامل به کابینه و هجمه های بی سابقه، پیروزی مهم برای جریان مستقل حزب اللهی!
🔺برای فهم این گزاره باید به اسفند سال قبل و انتخابات مجلس برگردید. اصلاحات به خاطر تحریم انتخابات از گردونه رقابت بیرون بود و اصولگرایان فکر می کردند که در انتخابات راحت پیروز میشوند.
🔹ولی خیلی زود مشخص شد که این انتخابات برای اصولگرایان با دوره های قبل فرق میکند. تا قبل از ۱۴۰۲ اصولگراها به سبد رأی شان به چشم یک پادگان نگاه میکردند که همه تحت فرمان هستند و هر لیستی در برابر آنها گذاشته شود بی چون و چرا رأی میدهند، ولی بخشی از سبد رأی جریان اصولگرایی در تهران، برای اولین بار به لیست اصولگرایان یک نه بزرگ گفت.
🔸نتایج انتخابات مجلس و شکست سنگین لیست پدرخوانده های اصولگرایی، مشخص کرد که در کنار اصولگرایی و اصلاح طلبی یک جریان سوم مستقل متولد شده که بدنه ای کاملا مردمی دارد و دیگر پادگانی عمل نمی کند. پدرخوانده ها فکر میکردند که این حرکت یک اتفاق زودگذر است و تا انتخابات سال بعد ریاست جمهوری می توانند این جماعت را سرکوب و پشیمان کنند، اما شهادت حاج آقای رئیسی همه چی را تغییر داد...
🔹جریان سوم مردمی وارد انتخابات ریاست جمهوری شد. نامزد اصلی پدرخوانده های اصولگرایی قالیباف بود. جریان سوم این بار پشت جلیلی جمع شدند تا نشان دهند آمده اند تا به باندهای قدرت و ثروت اصلاحاتی و اصولگرایی نه بگویند و ساختار الیگارشی آنها را بشکنند.
🔸این دو گروه برای منزوی کردن جریان سوم تمام ظرفیت خود را پای کار آورد و کاندید جریان سوم را تندرو و ضد آزادی معرفی کرد. قالیباف هم برای شکست اراده جریان سوم به سراغ رای برخی چهره ها رفت و با رایزنی و نفوذ و روابط پدرخوانده های اصولگرایی، بخشی از منبری ها و مداحان و نظامیان را پشت خود جمع کرد.
🔹اصولگرایان با جعل عکس رای رهبری و داستان پردازی های دروغین از بزرگانی چون حاج قاسم و سید مقاومت و بخط کردن برخی رسانه های حاکمیتی و پخش گسترده شایعه انصراف رقیب، می خواستند به جریان حزب اللهی مستقل بفهمانند که باید دست از این لجبازی و نافرمانی از پدرخوانده های اصولگرایی بردارید ولی جریان سوم پای حرف خود ایستاد...
🔸به تندرو، متحجر، ضد ولایت و دهها فحش سیاسی دیگر خطاب شدند، ولی حاضر نشدند از حرف حق خود مبنی بر اصلح و رای آور بودن نامزد خود، کوتاه بیایند، اینجا بود که زنگ خطر برای باندهای قدرت و ثروت به صدا درآمد و آنها برای اولین بار با جریانی مواجه شدند که تحت نفوذ رسانه ها و سلبریتی های آنها نبود و یک شورش علیه قدرت شکل گرفته بود. شورش جمهوریت علیه اشرافیت...
🔹باندهای قدرت چپ و راست برای شکست این جریان سوم با هم متحد شدند چون این بار ترس را به شدت احساس کرده بودند.
🔸اصولگرایان با برنامه ریزی قبلی نامزد مطلوب خود را با وجود آنکه میدانستند رای ندارد، تا آخر در صحنه نگه داشتند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود، بخشی از ستادهای نامزد اصولگرایان در دور دوم به اصلاحات منتقل شد و بخشی کثیری از چهره ها با سکوت خود، منافع باندی را بر منافع ملی ترجیح دادند تا هرکسی رئیس جمهور شود جز جلیلی!
🔹اصلاح طلبان و اصولگرایان تمام سرمایه خود را فعال کردند که با رقیب هراسی دروغین، بازی که تا دقیقه نود شانه به شانه پیش می رفت را در وقت اضافه و با اختلاف کم به نفع خود تمام کنند.
باندهای قدرت چپ و راست، نفس راحتی کشیدند، ولی باید هر طور شده فکری به حال این جریان شورشی نفوذ ناپذیر میکردند...
🔸تصمیم بزرگ گرفته شد. باندهای قدرت در پوشش وفاق ملی یک همافزایی سیاسی بین خود ایجاد کردند تا مانع از قدرت گرفتن دشمن مشترک شوند. رای کامل مجلس به کابینه پزشکیان نشان می دهد که باندهای قدرت توافق کرده چپ و راست، از جریان سوم به شدت ترسیده اند و سراسیمه یک دیوار دفاعی ضعیف در برابر سیل ویرانگری ایجاد کردند که قرار است کاخ قدرت آنها را ویران کند.
🔹این سراسیمگی سیاسی و دستدادن های علنی اصولگرایان و اصلاح طلبان که خود را در رای دادن کامل به کابینه و تخریب هرروزه جریان مستقل نشان میدهد، بیانگر قدرت یافتن و گسترده تر شدن روز افزون جریان حزب اللهی مستقل است.
🔸اینبار این دو جریان با دست دادن به هم توانستند جلوی نسل جدیدی از نیروهای انقلابی سد بزنند ولی این سد بسیار شکننده است و به زودی خواهد شکست چه جلیلی باشد چه نباشد...
این جریان سوم تا شکستن انحصار سیاسی الیگارشی چپ و راست به حرکت خود ادامه خواهد داد. این انحصار به یقین شکستنی است...
🔹آقایان! بترسید از نسل جدید کنشگران آرمانخواه انقلابی که جز خامنه ای و خمینی عزیز کسی را امام خود نمیداند...
🔸نسلی که مثل شما کاسبی سیاسی نمیکند و اهل خرید و فروش آرمانخواهی خویش نیست.
🔹این نسل آمده است که بساط تزویر شما را جمع کند، این نسل دیگر نمیخواهد عمله سیاسی این و آن باشد،خود تحلیل دارد و با نگاه به ولی خویش به تکلیفش عمل می کند.
✍🏻محمد علی ریاحی پور
#اصلاح_طالبان
#وصولگرایان
#دولت_وفاق_پزشکیان_قالیباف
🔴مگر تاکنون جز این بوده است؟
🔸آیا این گزاره امتداد منطقی شعار ایدئولوژیک «نه غرّه، نه لبنان، جانم فدای ایران» است؟
🔹آیا شهیدان ما در چهل و پنج سال گذشته، جز #برای_ایران و برای منطقهای امن در جهت اعتلا و شکوفایی حیات ملّتهای ستمدیده به خاک افتادهاند؟
🔸آیا این گزاره تلویحاً به معنی مخالفت با خونخواهی شهید اسماعیل هنیه و پاسخ دادن ایران به رژیم جنایتکار اسرائیل است؟
و پرسشهای بسیار دیگری که
باقیست...
#اصلاح_طالبان
برای ارسال به بخش چشمگرافی آقا سیدجواد هاشمی و خندههای مهوع «علی ضیا» و همه سلبریتیهای سیبزمینیصفت و آنژیوگرافیهای لوچشون!
......
اونائی که نه چشمای این کودکای غزه رو دیدن و نه بدن بیجانشونو «لجناند»
بوی گند نتانیاهو و سلبریتی دنیا رو به لجن کشیده
..
✍️داریوش سجادی
#معروف_های_بی_صرفه
❌هر دو سه سال یه بار جراحی میشیم
و بعدش جراحها کی بود کی بود من نبودم راه میندازن و هر کی میندازه گردن اون یکی...
اگه قرار بود با شوک اقتصادی و جراحی و...
درست بشه قاعدتا زمانی که هاشمیرفسنجانی اولین بار دهه 70 قصابی اقتصادی، ببخشید جراحی اقتصادی کرد اوضاع درست میشد نه دهه به دهه و سال به سال بدتر...
❌سال 98 هم روحانی با بهانه ارزانی بنزین و قاچاق بنزین یه جراحی کرد...
سال ۱۴۰۱ هم با تجویز مشاوران لیبرال به دولت انقلابی به بهانه حذف ارز ۴/۲۰۰ دوباره جراحی اقتصادیمون کردند...
بعد چند سال نشده چنان که دوباره جراحی لازمیم...
الان هم دوباره جراحی میکنن همه چیز اینقد بالا میره که...
بعد از چند سال باز برای چندمین بار عده ای میان با مقایسه قیمت بنزین با فوب خلیج فارس و قیمت جهانی(بدون مقایسه درآمدها_ قیمت و کیفیت و میزان سوخت خودروهای داخلی با خارجی و...) و مقایسه بنزین با آب معدنی و...آماده جراحیمون میکنن...
این وسط همه چیز تکراریست و بازگشت به قبل و...
جز عمر ماها که به فنا رفت و تو هر جراحی یه بخشی از اعضامون جای درمان ناکار شد....
خلاصه کلام: جراحی اقتصادی با فرمان جریان لیبرال هیچگاه درمان نمیکند. بلکه عفونت میکند و درد جدید درست میکند و دوباره بیمار نیاز به جراحی دیگری پیدا میکند.
لعنت بر لیبرالیسم چه اقتصادی و چه سیاسی و فرهنگی اش....
❌ اما نکته جالبش اینه هربار موقع جراحی اقتصادی نشریات و رسانه های جریان اصلاحات پیشتاز تشویق دولت برای انجام جراحی هستند . بعد از جراحی هم مشوق اوباش و ارازل و برخی مردم درد کشیده برای آشوب خیابانی هستند....
فرمول ساده است . بعد از هر جراحی اقتصادی با فرمول شوک درمانی شاهد ریزش سرمایه انسانی نظام هستیم . مشارکت را از ۸۰ درصد در سال ۸۸ به ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۳ آوردند...
فهم این مسئله خیلی ساده است...
🔰 فعال اصلاح طلب: بنزین ارزان نیست؛ تورم بالاست
🔻گرامی مقدم در گفتگو با اعتماد:
🔻قيمت بنزين در ايران ارزان نيست، بلكه نرخ تورم در ايران به شدت بالاست... در ايران تورمي وجود دارد كه ناشي از كاهش ذخاير ارزي ماست. اين تورم به بقيه كالاها منتقل ميشود و ارزش پولي ملي را كاهش ميدهد. اگر امروز درخواست برخي مديران محقق شود و قيمت بنزين مثلا 10هزار تومان شود، 6ماه بعد، تورم ناشي از عدم وجود ارز كافي در كشور به كالاهاي ديگر منتقل شده و اين 10هزار تومان ارزش خود را از دست ميدهد. دوباره مسوولان در رسانه ملي حاضر شده و اعلام ميكنند بنزين ارزان است! بنابراين مساله اصلي مهار نرخ تورم است.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸دعا، وسیلۀ کینهزدایی (ذغال روی فرش) 🔸
همۀ کسانی را که از آنها گله دارید، مثل دانۀ تسبیح ردیف کنید و یکییکی دعایشان کنید. نخستین اثر این دعا این است که حبۀ آتشی را که در دلتان بوده، بیرون میاندازید.
قدیمها که قلیان کشیدن مرسوم بود، گاهی ذغال گداخته از سر قلیان روی قالی میافتاد و فرصت اینکه بروند و انبر بیاورند، نبود؛ ناچار آن آتش را با دستشان برمیداشتند و دور میانداختند. اگر کسی از تو غیبتی کرده یا نسبت ناروایی به تو داده، این آتش افتاده روی دلت که از قالی گرانبهاتر است. تا بخواهی برایش ثابت کنی که تو تقصیرکار نبودهای، سوختهای! پس دعایش کن. اول خودت را نجات بده تا دلت بیشتر از این تاول نزند، بعدش خدا خودش میداند که چطور مسئله را حل کند.
📖 کتاب تمثیلات اخلاقی، جلد یک، صفحه ١٧
برنامه به اضافه یک و کمظرفیتی مدعیان آزادی بیان!
در تاریخ دوشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ برنامه #به_اضافه_یک با موضوع چالشی #مصونیت_قانونی_دانشجویان
از شبکه سوم سیما پخش شد.
این برنامه با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شد و علاوه بر همراهی پیامکی، ۹۲ درصد از بینندگان با مصونیت دانشجویان مجرم مخالفت کردند.
در این برنامه مواضع جنجالی اخیر آقای پزشکیان که گفته بود دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد، مورد نقد حضار قرار گرفت!
همین مسئله موجب خشم و آشفتگی برخی دولتیها شده و عجیب آنکه سید محمد مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور رسما علیه این برنامه موضع گرفته و با تحلیلی که بیشتر با تئوریهای #توهم_توطئه همخوانی دارد، تلاش کرده این برنامه را به دستهای پشت پرده ربط بدهد که در پی برهم زدن وفاق ملی هستند!
معاون رئیسجمهور در صفحه شخصی خود چنین نوشته است:
وفاق ملی و همگرایی یک مسیر دوطرفه است. برنامه جهتدار امشب شبکه سوم تلویزیون نقطه آغاز مخدوش کردن یک نظام کلی است که آسیب آن متوجه مردم و کشور است.
انتظار میرود ریشه شیطنتهای این چنینی که یا از سر غرض و سوء نیت است و یا خوشبینانه آن بدسلیقگی و کجفهمی، شناسایی و خشکانده شود.
مهم این است که رئیس جمهور پزشکیان در دفاع از حقوق حقه ملت یک گام هم پا پس نخواهد کشید."
یاللعجب از این جماعت! تا دیروز که بیرون گود بودند همه را مستحق تندترین انتقادات میدانستند و مدام رسانه ملی را با ادعای راه ندادن منتقدان به فضای رسانه تخطئه و تخریب میکردند، حالا که بر کرسی قدرت تکیه زدهاند انتظار دارند کسی جرأت نکند بگوید بالای چشم شان ابروست!
خجالت دارد واقعا!
#اصلاح_طالبان
#اصلاح_طالبان
#اصلاح_طالبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اسفندیاری مجری برنامه پایش توضیح میده که
این دولت چیزی که براش مهم نیست معیشت مردمه!