هدایت شده از اخبار ویژه
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عصبانیت نفتالی بنت بابت دفاع مجری برنامه از مردم فلسطین: شرم بر شما که اسرائیلیها را با فلسطینیها یکی میدانید!
🔹 مجری بیبیسی جهانی خطاب به نفتالی بنت نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی:
طبق قوانین کنوانسیون ژنو درباره جنگ، باید بین اهداف نظامی و غیر نظامی تمایز قائل شد، شما مرزها را کنترل میکنید و اجازه ورود سوخت و مواد غذایی را نمیدهید.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
هدایت شده از دانستنی ها
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😰معتز عبدالعزیز کارمند یکی از رسانه های خارجی با دیدن کودکانی که در بمباران زخمی شده اند، از خبرنگار و عکاس به یک امدادگر تبدیل شد تا آنها را نجات دهد و از این صحنه فیلمبرداری کرد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@fact_iw 💡
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
37.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بار برای همیشه؛ پاسخ به 10 شبهه و سوال پرتکرار درباره فلسطین
آیا فلسطینی ها زمین های خود را به یهودی ها فروخته بودند؟
ماجرای مجسمه صدام در یکی از خیابانهای فلسطین چیست؟
چرا پول مردم ایران خرج فلسطین می شود؟
و...
پاسخ همه این سوالات را در قسمت 81 برنامه حافظه تاریخی ایرانی ببینید!
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
فعالیتهای اخیر ظریف به نفع کدام جریان سیاسی تمام میشود؟
فردا نوشت: «ظریف را شاید نتوان به صورت تشکیلاتی اصلاحطلب دانست اما نزدیکیاش با اصلاحطلبان بر کسی پوشیده نیست...
او حالا که دیگر منع قانونی برای تحرکهای سیاسی ندارد راحتتر با احزاب اصلاحطلب ارتباط گرفته است؛ مشخصا حضور او در کنگره اخیر حزب کارگزاران سازندگی که در آن جلسه افرادی مانند اسحاق جهانگیری و عبدالناصر همتی هم حضور داشتند.
با در نظر گرفتن چنین تحرکاتی میتواند گفت که ظریف برای میانهروهای اصلاحات و البته اعتدالیها کار میکند. با تحلیل این فرضیه میشود چنین برداشت کرد که احتمال ائتلافی انتخاباتی میان میانهروهای اصلاحات و اعتدالیها با محوریت حزب اعتدال و توسعه به وجود خواهد آمد و ظریف هم با علم به این موضوع هم با اعتدالیها یعنی نزدیکان حسن روحانی ارتباط خود را حفظ کرده و هم با حزبی مانند کارگزاران سازندگی.
اصلاحطلبان و اعتدالیها تصور میکنند ظریف چهرهای رأیآور است؛ فارغ از درست یا غلطبودن این تصور اما به هر روی آنها ظریف را جلو انداخته تا بتواند فضا را به نفع خودشان تغییر دهد.
گفتمان محمدجواد ظریف هم مانند همیشه دفاع از برجام است؛ به دو دلیل: نخست آنکه دولت نزدیک روحانی به عنوان دولتی نزدیک به اصلاحطلبان برگ برندهای در اختیار ندارد و شاید خودشان هم بدانند در هیچ زمینهای حرفی برای گفتن ندارند؛ به همین دلیل با تمسک به ریسمان پاره برجام سعی میکنند علاوه بر آنکه عملکرد خود در حوزه سیاست خارجی را موفق نشان دهند، چنین القاء کنند که اصولگرایان در عرصه مذاکرات موفق نبودهاند.
آنها تصور میکنند با ایجاد چنین دوقطبیای میتوانند بار دیگر نگاه عمومی را به سمت خود جلب کنند. ظریف در این پروژه نیروی اصلیشان است تا با سخنرانیها مصاحبهها و نشستهای کلابهاوسی هم عملکرد دولت روحانی را تطهیر و هم از جایگاه اصلاحطلبان دفاع کند.»
مردم فراموشکار نیستند
با پررویی سیاسی میتوان عملکرد فاجعه آمیز را پاک کرد؟/ کنگره ای برای یادآوری مشکلات دولتهای روحانی
همین افراد که با وجود در دست داشتن دولت، مجلس و شورای شهر و شهرداری تهران حاکمیت اجرایی یک دستی را در اختیار داشتند و به عنوان بانیان وضع موجود شناخته می شوند، بعضا روایتهای ماورایی از دوران خود ارایه می دهند.
گروه سیاسی جهان نيوز: اصلاح طلبان که مانند هر دوره انتخاباتی برای بازی با افکار عمومی و همچنین جلوه کردن در چشم مخاطبان خود بازی آمدن و نیامدن را راه می اندازند در بخش احزاب در حال سر و سامان دادن به نیروهای خود هستند و در این زمینه با شخصیتهای سیاسی مختلف دیدار و گفت و گو انجام می دهند و احزاب نیز کنگرهها و جلسات مختلف انتخاباتی برگزار می کنند.
بسیاری مطرح می کنند که این جریان سیاسی برای شهرستان ها به طور چراغ خاموش عمل کرده و با شناسایی نیروهای خود از آنان حمایت می کند تا این افراد وارد مجلس شوند. اگرچه در شهرستان ها آرا چندان با رویکرد سیاسی و جناحی به صندوق های رای ریخته نمی شود و فضای تبلیغاتی و فرهنگ سیاسی در این مناطق قوت بیشتری دارد. اما اصلاح طلبان در شهر تهران که حالا بعد از 8 سال در اختیار داشتن دولت و مجلس و شورای شهر با ریزش شدید آرا روبرو شده اند سعی می کنند بعد از مدتی از لاک خود بیرون آمده و با امید فراموشیکاری سیاسی افکارعمومی به فعالیت می پردازند.
نکته اساسی اینجاست که اصلاح طلبان با وارونه نمایی و با گستاخی سیاسی سعی دارند یک نوع آلزایمر تاریخی را بر افکار عمومی تحمیل کنند اما جالب اینجاست که اغلب این افرادی که سعی در طرح روایت های غیرواقع دارند خود مسئولیتهای بزرگی را در ظرف زمانی حتی 8 ساله بر عهده داشته اند. دوره ای که در اواخر آن بسیاری جهت اتمام دولتی که در انتهای آن جامعه ایران شدیدا دچار بیماری کرونا و مرگ و میرهای ناشی از آن شده بود و از لحاظ خدماتی مشکلات عمده ای داشت و از منابع ذخیره کالاهای اساسی نیز به شدت کاسته شده بود، روزشماری می کردند.
حالا همین کارگزاران که با وجود در دست داشتن دولت، مجلس و شورای شهر و شهرداری تهران حاکمیت اجرایی یک دستی را در اختیار داشتند و به عنوان بانیان وضع موجود شناخته می شوند، بعضا روایتهای ماورایی و غیر واقع از دوران خود ارایه می دهند که وضعیت آن روزها در حافظه تاریخی مردم ایران 180 درجه تفاوت دارد. به برخی از اظهارات این افراد در کنگره حزب کارگزاران سازندگی که اخیرا برگزار شده می پردازیم.
اسحاق جهانگیری (معاون اول دولتهای روحانی): فکر میکردند یک دکمهای هست که آن را میزنند و اقتصاد کشور راه میافتد. چون یک روز کار اجرایی نکرده بودند، یک دهداری، یک فرمانداری اداره نکرده بودند که بفهمند کار چیست. میگفتند بدون مذاکره، بدون برجام میتوانیم اداره کنیم.
این عضو حزب کارگزاران بیان کرده است: من هنوز خیلی از حرفای دوران تحریم را نگفتهام. نفتکشهای ما را یکی بعد از دیگری در آبهای خلیج فارس منفجر میکردند. همزمان کرونا هم شرایط را سخت کرد.
جهانگیری از یک طرف درباره علت نافرجامی برجام نیز سخن گفته است. درواقع سخنان وی بسیار ضد و نقیض است. کسی ادعای حل یک شبه مسائل را نداشته است و بسیاری از کارشناسان مطرح می کردند که با توجه به انباشت مشکلات در دوره روحانی در برخی از بخش ها از جمله بخش مسکن در کشور مین گذاری شده است و با ترکیدن این مین ها وضعیت کشور رو به وخامت خواهد رفت. جهانگیری 8 سال معاون اول دولت روحانی بوده است و در این راستا این دولت میراثی که برای دولت بعدی خود به جای گذاشت، انباشت مشکلات متعدد بود.
محمد جواد ظریف (وزیر خارجه دولتهای روحانی): محمدجواد ظریف وزیرخارجه سابق کشورمان در کنگره حزب کارگزاران سازندگی گفت: میگفتند تحریم تسلیحاتی چه اهمیتی دارد؟ اما امروز به لطف خدا از سوی سازمان ملل متحد هیچ تحریمی ایران را تهدید نمیکند. میگفتند اگر مهم بود، آمریکا اجازه نمیداد ایران بتواند از زیر تحریمهای تسلیحاتی خارج شود؛ اما فراموش کردند در سال ۲۰۱۹ آقای پمپئو روزشماری در سایت وزارت خارجه آمریکا گذاشت که فلان روز دیگر تحریم ایران در حوزه تسهیلات تمام میشود.
این درحالی است که آقای ظریف ذکر نمی کند تحریم تسلیحاتی امتیازی بود که تیم دیپلماسی وی با وجود مخالفت روسها به طرف مقابل اعطا کرد. یکی از نقاط واگرایی و اختلاف ما و روسها که البته در اواخر مذاکرات بر روی میز گذاشته شد، قطعنامه سازمان ملل در خصوص تحریم موشکی و تسلیحاتی بود. روسیه معتقد بود که نباید هیچ محدودیتی بر روی موشک و تسلیحات باشد. آنها هیچ محدودیتی را بر روی موشکهای خودشان نمیخواستند و البته فکر میکردند که چنین محدویتی نباید بر ایرانیان هم اعمال شود.
نهایتاً بر سر این موضوع مصالحه کردیم.
سرگئی لاوروف در مصاحبهای، درباره این موضوع می گوید: «ما و چین می خواستیم تحریم های تسلیحاتی لغو شود، اما علیرغم حمایت ما، خود تیم ایرانی موافقت کردند که تحریم ها تا ۵ سال ادامه یابد! در نهایت، همکاران ایرانی ما که طبیعتا در این مورد تصمیم گیرنده اصلی بودند، موافقت کردند که در این مورد معامله کنند. طبیعتا ما و چین با توجه به اینکه ایران با آن موافق بود، از آن حمایت کردیم. در این دوره، تسلیحاتی که به ایران داده می شود باید تحت نظارت شورای امنیت سازمان ملل باشد.»
این درحالی است که وی در دانشگاه تهران نیز درباره تسلیحات و قدرت نظامی ایران گفته بود که آمریکا با یک بمب می تواند سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد! درحالی بسیاری برجام را که هیچ حاصلی خصوصا در دولت های روحانی برای کشورمان در بر نداشت همواره پیش می کشند که آمریکاییها بیشترین بی اعتنایی را به این قرارداد دارند و از نظر آنان تاریخ مصرف برجام گذشته است.
عبدالناصر همتی (رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی): دولت فعلی تاکید میکند رشدمان ۴ برابر شده است. سال ۹۹ هم ۴ درصد بود و ربطی به دولت ندارد و رشد ما منابع محور است. وقتی از اواسط ۹۹ یعنی آبان به بعد که کرونا کمی افت پیدا کرد و قیمت نفت هم قدری بالا رفت و صادرات نفتمان به حدود ۹۰۰ هزار بشکه رسید، در آبان ماه که ترامپ شکست خورد، رشد شروع شد و اواخر سال ۹۹ رشد داشتیم و ۱۴۰۰ باز هم قیمت نفت بیشتر شد و ۱۴۰۱ هم این اتفاق افتاد و رشد اقتصادی ۴ درصد شد. با توجه به اینکه در دو سال ۹۷ و ۹۸ به خاطر فشار حداکثری در ماه اول سال ۹۹ درآمد بانک مرکزی ۲۰ میلیون دلار بود با ۲۰ میلیون دلار کشور و واردات را اداره میکردیم.
این سخنان همتی نیز نشان می دهد که اتفاقا اقدامات دولت سیزدهم بویژه در حوزه اقتصادی با رشد خوبی روبرو بوده است اما در این راستا آنچه وی آنرا مطرح نمی کند وضعیت اقتصادی کشور در زمانی است که به زمانی است که رکورد بیشترین تضعیف پول ملی رقم خود و آن زمانی است که همتی ریاست کل بانک مرکزی را بر عهده داشت.
همتی که در حدود ۳۳ ماه با اختیارات بیسابقه از سران قوا، در رأس سیستم بانکی قرار گرفت و امکان پیشبرد اصلاح نظام پولی و ارزی کشور را داشت، در عمل نهتنها اقدامی برای بهبود اقتصاد انجام نداد، بلکه با بسنده کردن به اجرای نمایشهای رسانهای، رها کردن امور و سوءتدبیر، زمینه تضعیف مقاومت اقتصادی ایران را فراهم کرد.
برخی فکر میکردند یک دکمهای هست که آن را میزنند و اقتصاد کشور راه میافتد. چون یک روز کار اجرایی نکرده بودند، یک دهداری، یک فرمانداری را اداره نکرده بودند که بفهمند کار چیست، میگفتند بدون مذاکره و بدون برجام میتوانیم کشور را اداره کنیم.»
گوینده این اظهارات، کسی نیست جز اسحاق جهانگیری؛ معاون اول دولت یازدهم و دوازدهم که با کنایههای خود دولت کنونی را مورد نوازش قرار داده. هر چند نگارنده خود را در مقام دفاع از دولت فعلی و کارگزارانش نمیداند اما وقتی این سخنان از زبان فردی بیان میشود که خود در پی توسل به همان دکمههایی جادویی برای حل مشکلات کشور بوده و حالا نقض غرض میکند، باید او را به شنیدن انتقاداتی مختصر و موجز، مهمان کرد.
نگرانیم که شاید جناب جهانگیری دچار اختلال در حافظه تاریخی خود شده و از یاد برده باشند که ایشان و دولت اعتدال در زمان زمامداری خود، برجام را بهمثابه همان دکمه جادویی - که امروز مورد انتقادشان است - قلمداد میکردند که قرار است به تمامی مصائب کشور پایان دهد؛ از حل مشکل «آبخوردن» گرفته تا بحرانهای اقتصادی که قرار بود برجام، خط پایانی بر کلیه آنها باشد اما شد آنچه که نباید میشد.
آیا ایشان از خاطرشان رفته، پیرامون استحکامات و مزیتهای فراوان برجامی که به گفته خود و دیگر اعضای دولت وقت امکان نقض نشدن نداشت، چقدر سخن میراندند؟ کنایه به مخالفین این توافق که در خصوص امکان خروج ترامپ از برجام هشدار میدادند را که یادشان نرفته؟ آیا خوشبینی محض به یک توافق امضا شده روی کاغذ، سادهانگاری و برداشت غلط از واقعیتهای حاکم بر نظام بینالملل، همان دکمه جادویی نیست که ایشان امروز در مقام منتقد، آن را به صلابه نقد میکشند؟
جناب جهانگیری؛ بد نیست که بار دیگر فیلم مناظرات انتخاباتی سال ۹۶ را مرور کنید؛ جایی که شما برداشتن موانع پیشروی کشور را در گروی تداوم دولت اعتدال میدانستید و قرار بود صرف بودنتان، ایران vh به بهشت تبدیل کند و کسی سر گرسنه به زمین نگذارد. آنچه که خواستید، رنگ تحقق به خود گرفت اما دکمه جادوییتان که همان بقای دولت بود، عمل نکرد و به نتیجه مطلوبی برای کشور منتهی نشد.
میگویید کارگزاران کنونی، مدعی اداره کشور بدون مذاکره و بدون برجام هستند. آیا شما، رئیسجمهور پیشین و وزرای کابینه توانستید با مذاکره و برجام، فرجام خوشی برای کشور رقم بزنید؟
آقای جهانگیری! به خود و همقطارانتان در آینه تاریخ بنگرید. اگر منتقد نگاه دولت کنونی هستید قدری هم به جهانبینی اعتدالیون نظر اندازید. این دکمه جادویی مدنظر شما و یارانتان هم بود اما کارگر نیفتاد. پس شایسته نیست که در جایگاه دانای کل و وصی، وعظ کنید. زمانی میتوان وزن و اعتباری برای این قبیل اظهارات شما قائل شد که خود مومن به این اسلوب نبوده و بدین طریق عمل نکرده باشید اما آنچه که بر کشور گذشت، حقیقتی دیگر را نشان میدهد.
متاسفانه شما هم به خطای مرسوم سیاسیون دچارید؛ ندیدن لغزشها، نقایص، کژرویها و رفع اتهام و مبرا کردن خود از هر قصوری.
هدایت شده از کانال فرهنگی سفینة النجاة
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
◽️حجت الاسلام
و المسلمین شیخ سعید غفارزاده:
🔻لازمه شخصیت شیعیان
چهار ویژگی لازمه شخصیتی شیعیان...
#ورع #نیت #شیعه
🔗 |تلگرام| |روبیکا| |اینستاگرام|
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2701656131C4131862d5b
هدایت شده از 🧭 جهاد تبیین 🧭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گوشههایی از آدمکشی صهیونیستها در ۷۰ سال گذشته
🔻از روزهای اشغال تا همین امروز تنها چیزی که در فلسطین متوقف نشده، آدمکشی صهیونیستهاست.
🌐➺ @jahhad
هدایت شده از طنز سیاسی و اجتماعی
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئله فلسطین,بهترین وسیله برای شناختن خودتان هست که آیا وجدانتان بیدار است یا خواب
💎 کانال #طنز_سیاسی_و_اجتماعی😎👇
https://eitaa.com/joinchat/3996188889C03027d4cf9