🔴 نظم جدید غرب آسیا: اوباما نجنگید، ترامپ هم نمی تواند بجنگد
✍️ دکترقاسم زائری، استادیار جامعه شناسی دانشگاه تهران
⁉️ چرا قدرت نظامی و اقتصادی بزرگی مثل #آمریکا، که روزگاری نه چندان دور بر تحولات و مناسبات جهانی سیادت داشت، اکنون حتی با همراهی فرانسه و انگلیس، و با وجود دلارپاشی گاوهای شیرده، و عطش دوستان چشم انتظارشان در منطقه (عربستان و قطر و ترکیه و امارات و اردن و نظایر آن) از انجام هرگونه اقدام موثری برای تغییر معادلات منطقه غرب آسیا ناتواناند؟
👈 حقیقت آن است که با نابودی #داعش، حل مسأله استقلال کردستان، تثبیت اوضاع سیاسی لبنان، سامان یافتن اوضاع عراق، و تثبیت و تداوم دولت سوریه، اکنون به نظر میرسد که کمابیش پایههای نظم جدید غرب آسیا تثبیت شده و این منطقه مهم جهان، قدرتها و مؤلفههای برتر مؤثر بر تحولات خود را به خوبی شناخته است.
مایه مسرت است که #ایران رکن اصلی این نظم تازه است، و حتی حضور نیروهای قدرتمندتری نظیر روسیه در این نظم تازه نیز در قالب برنامه و طرح ایران است؛ همچنان که ایران، از روسیه برای سامان دادن به اوضاع سوریه دعوت میکند، و برای حلوفصل اوضاع عراق از او کمک نمیگیرد.
👈 نظم تازه در ذهن امثال #حاج_قاسم شکل میگیرد و تجسم عینی پیدا میکند. این نظم تازه، محصول مدیریت سیاسی و نظامی «جمهوری اسلامی» در منطقه غرب آسیاست؛ #کالای_ایرانی است که مظلومانه و در اوج ناباوری و بیاعتمادی نخبگان داخلی بهدست آمده است. اکنون زمان خودباوری است.
📡 کانال تصویر
@tasvirr
🔷چرا خواص و مسئولان از علی علیه السلام حمایت نکردند
💢 #علامه_مصباح_یزدی:
🔹حضرت زهرا سلام الله علیها میفرمايند: علت اينکه عموم مردم از علی عليه السلام حمايت نکردند #صفات_خوب علي بود وگرنه نمی توان هيچ عيبي در علی پيدا کرد. چه کسی اسلام را از علي عليه السلام بهتر می شناخت؟ چه کسی برای مردم، برای ضعفا، برای ايتام، برای فقرا و برای بيوهزنان #دلسوزتر از علی عليه السلام بود؟ همه میدانستند که علی نمی توانست #اشک_يتيم را تحمل کند.
👈🔸بله، مردم علی را خوب میشناختند. اما #خواص دلشان میخواست علی برای آن ها حساب جداگانهای باز کند، در حالی که علی عليه السلام اينگونه نبود. او کسي بود که وقتي برادر فقيرش از او تقاضاي سهم بيشتري از #بيت_المال کرد آهن داغ را به دستش نزديک کرد و عذاب سخت خدا را به او يادآوري کرد. اين بود که ديدند با علی نمیشود کنار آمد. حاضر شدند از همه خوبیهای علی صرفنظر کنند و با کسي عهد و پيمان ببندند که کمی براي آن ها #حساب_خاص باز کند.
📌بخشی از درسگفتار علامه #مصباح یزدی_ 1390/3/11
📡 کانال تصویر
@tasvirr
سلام
قابل توجه خانواده های محترم
👊👊👊👊
فردا جمعه با مشت های گره کرده و یک صدا با شعار
«مرگ بر آمریکا»
جواب ترامپ این مردک احمق و کدخداپرستان حقیر رو میدیم 👊👊👊👊
البته عهد شکنی این شیطان بزرگ که معلوم بود👹👹
بلکه این فریادها غافلانی رو که چشم به شیطان دوخته بودن رو بیدار کنه و به خدا و اسلام و گرایش به وطن برگردونه
آمین
همه باهم یکصدا و متحد میایم
📡تصویر
@tasvirr
✍ خدا با حزب الله است را باور کنید
🔹 سال 1392 که حل مشکلات کشور از طریق مذاکره با آمریکا به باور بخشی از مردم تبدیل شده بود حزب اللهی ها رای نیاوردند. روحانی آمد و نظام هم با او و با رای دهندگان مذاکره خواه همراه شد و نتیجه مذاکرات در سبد حقانیت امام و انقلاب و رهبری رفت و غرب گریان زمین گیر شدند. سال 1396 گفتند رای به انقلابیون باعث شکست برجام می شود و جنگ خواهد شد. اکنون باید سجده شکر بجا آورد که روحانی رئیس جمهور است وگرنه اکنون به جای حمله به آمریکا، در پاستور شعار مرگ بر رئیسی می دادند.
✅ #دکتر_عبدالله_گنجی
📚 کارشناس ارشد مسائل سیاسی
آقای روحانی روی سازشکاران را سفید کردید
پس از خروج شرورانه ترامپ از برجام ، واکنش دولت و دستگاه دیپلماسی حسن روحانی، خنثی، منفعلانه و مبتنی بر ضعف بود و همین باعث شد یک پیام مهم به آمریکایی ها صادر شود:
«دولت روحانی ضعیف است و اعمال تحریم های جدید بدون هزینه است» همین پیام بود که آمریکا را به این نتیجه رساند که حتی خروج از برجام هم دولت روحانی را به واکنش وادار نمیکند. اتفاقا این پیش بینی آمریکایی ها درست از آب درآمد. دولت روحانی چنان مجدانه بر پیگیری سیاست مماشات طلبی اصرار دارد که حتی خروج اصلی ترین طرف توافقنامه از برجام هم نتوانسته او را از ادامه این مسیر منصرف کند.
📡تصویر
@tasvirr
دو کلمه از غرب آمده که خیلی مرا اذیت می کند
دو کلمه از غرب آمده که خیلی مرا اذیت می کند: یکی فارغ التحصیلی و دیگری بازنشستگی؛ ما در اسلام فارغ التحصیلی و بازنشتگی نداریم. امیرالمومنین "علیه السلام" تا زنده بود رزمنده بود و در تکیه کردن به خدا مجاهدت کرد. ما همه می گوییم خدا را دوست داریم اما در برنامه ریزی هایمان خدا را در نظر نمی گیریم. خدا فرموده: از تو حرکت از من برکت، تو بی دینی و تنبلی نکن و من به تو برکت می دهم. شغل بهانه ی روزی است.
توکل به خدا یعنی چه؟ خدا گفته شما بچه بیاورید رزقش را من می دهم، ازدواج کن من روزی تان را می دهم. شما به مدلی که خدا گفته ازدواج کنید و بچه دار شوید و به خدا توکل کنید. تو با خدا باش هیچ وقت بن بست نداری و همیشه قدرتمند هستی.
بخشی از سخنرانی حجت الاسلام ماندگاری درفاطمیه بزرگ تهران - فروردین 96
📡تصویر
@tasvirr
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-1
روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را متضرر کرده است
البته دراین باره شواهد و قرائن تاریخی متعددیرهبر انقلاب در جمع معلمان در قسمتی از سخنان خود با اشاره به دو نوع رویکرد بین مسئولان ارشد نظام در سالهای گدشته تاکنون پیرامون رابطه با امریکا، گفتند: «برخی به من می گفتند شما چه اصراری دارید (مقابل امریکا) می ایستید؟ خدا از سر تقصیراتشان بگذرد.»
در نگاه اول شاید برداشت شود که مخاطب اصلی سخنان رهبر انقلاب کسی جز رییس جمهور نیست اما نیم نگاهی به تحولات سیاسی کشور به ویژه بعد از فوت امام خمینی (ره) تا امروز نشان می دهد که نگاهیدر کشور وجود داشت که همواره معتقد بود می توان از در مذاکره با امریکا وارد شد، از آنها امتیاز گرفت، به آنها بدبین نبود و نماد آن نیز کسی جز اکبر هاشمی رفسنجانی نبوده است.
📡تصویر
@tasvirr
تصویر
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-1 روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را م
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-2
روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را متضرر کرده است
البته دراین باره شواهد و قرائن تاریخی متعددی نیز وجود دارد. نگاهی به سخنان رهبر انقلاب در همه این سالها پیرامون رابطه با امریکا و همزمان مروری بر مواضع هاشمی رفسنجانی از سال 68 به بعد این ادعا را به خوبی تایید می کند اما روایت حسین موسویان سفیر اسبق ایران در آلمان و سخنگوی تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در دولت اصلاحات از این دو نگاه نیز جالب توجه است.
📡تصویر
@tasvirr
تصویر
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-2 روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را م
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-3
روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را متضرر کرده است
موسویان که سال 86 به خاطر برخی جرایم امنیتی و ارتباط با بیگانگان دستگیر و محاکمه شد، چند سالی به امریکا رفت و با حضور در محافل مختلف امریکایی همه تلاش خود را برای رابطه بین ایران و امریکا انجام داد. وی که از چهره های نزدیک به روحانی و ظریف نیز محسوب می شود، سال 93 با انتشار کتاب «ایران و امریکا، گذشته شکست خورده و مسیر آشتی» به بیان بخشی از خاطرات دوران سفارتش در آلمان پرداخت و مفصل توضیح داد که در همه سالهای بعد از انقلاب، هاشمی چگونه برخلاف نظر امام و رهبر انقلاب تلاش کرد تا عادی سازی و رابطه با امریکا در سطوح مختلف را راهبری کند.
📡تصویر
@tasvirr
تصویر
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-3 روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را م
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-4
روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را متضرر کرده است
اهمیت این کتاب از آن جهت است که وی به عنوان یک چهره غربگرا و مدافع رابطه با امریکا و بر اساس قاعده «الاقرار العقلا علی أنفسهم جائز» به خوبی توضیح می دهد که هاشمی و خاتمی چندین و چندبار خلاف نظر رهبر انقلاب برای عادی سازی رابطه با امریکا تلاش کردند اما در نهایت به خاطر اقدامات خصمانه روسای جمهور مختلف امریکا (اعم از دموکرات و جمهوری خواه) به در بسته خوردند و نگاه رهبر انقلاب در عمل با واقعیت تطابق بیشتری داشته است.
📡تصویر
@tasvirr
تصویر
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-4 روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را م
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-5
روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را متضرر کرده است
در اینجا بخشهایی از روایت او از این ماجرا را می خوانیم:
«رفسنجانی در آن مقطع (سال 68) دومین مرد قدرتمند ایران پس از امام خمینی بود که از مذاکره و عادی سازی روابط با ایالات متحده پشتیبانی می کرد... رفسنجانی با استفاده از کانالهای مختلف و هر ابزاری که در اختیار داشت برای دستیابی به توافق با ایالات متحده تلاش می کرد. در عوض فقدان اقدام متقابل در برابر حسن نیت های تهران، مواضع تندروانه در ایران را تقویت می کرد تا به خارج کردن هر نوع امیدی از ریل آشتی با غرب و ایالات متحده ادامه داده شوند... رفسنجانی تکرار کرد که استراتژی اصلی ما برای تنش زدایی با غرب نیازمند برداشتن خصومت بین تهران و واشنگتن با حرکتی تدریجی به سوی روابطی عادی است...
📡تصویر
@tasvirr
تصویر
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-5 روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را م
خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!-6
روایتی از تفکری که نمادش در بین ما نیست اما اثرات تفکرش کشور را متضرر کرده است
رفسنجانی از هر تلاشی برای متقاعد کردن شورای عالی امنیت ملی و رهبر انقلاب برای آزمایش مسیری جدید جهت تنش زدایی با امریکا از طریق گشودن روابط اقتصادی فروگذار نمی کرد... محمد هاشمی برادر رییس جمهور در 19 شهریور 72 ضمن ملاقاتی با کهل صدراعظم آلمان نامه هاشمی را تقدیم وی کرد. در این نامه رفسنجانی پیشنهاد پایان دادن به 2 دهه دشمنی بین ایران و غرب شامل ایران و امریکا را داده بود... با وجود دیدگاه بدبینانه آیت الله خامنه ای نسبت به سیستم سیاسی امریکا، رفسنجانی و خاتمی آشکارا به دنبال مصالحه با امریکا بودند. رفسنجانی برای رسیدن به این هدف به سختی مبارزه و تاکید کرد.»
📡تصویر
@tasvirr