آمریکا: ایران در حمله به امارات مظنون نیست!
فهمیدید چیشد؟ اینایی که هراتفاقی رو به ایران ربط میدادن آنقدر توسط ایران تحقیر شدن که حمله رسمی انصارالله تحت حمایت ایران رو بیربط به ایران میدونن
چرا؟ چون میخوان بهانه برای خراب شدن مذاکرات ندن و مذاکرات به نتیجه برسه
این سطح از اقتدار در دیپلماسی و میدان واقعاً بی نظیره
داریم به نقطهای میرسیم که اگه علناً بگیم کار ما بود آمریکا میگه نه خیر کار شما نبود حالا بیاید مذاکره تا تحریمهاتونو برداریم
انگار نه انگار همین ۴ سال پیش بخاطر شعار نوشتن رو موشک ایران رو متهم به نقض برجام میکردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سقوط؟!!!
در فضای مجازی!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تقدیر رئیس شورای مسلمانان روسیه از نمازِ رئیسی در کرملین
🔹رئیس شورای مفتیان روسیه در دیدار با رئیسی: ملاقات شما با پوتین برای مسلمانان روسیه هم بسیار بااهمیت است. نماز شما در کرملین بسیار شاخص بود و از فنلاند برای من نوشتند که برکت به داخل کرملین آمد.
@Farsna
هدایت شده از روزنه
سلیمانی اینگونه سلیمانی شد
[ص ۱ از ۲]
سعدالله زارعی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
موفقیت خیرهکننده سردار شهید سلیمانی در عرصه ملی و بینالمللی بازتاب موفقیت درونی او بود. فتحالمبین ابتدا در باطن اتفاق میافتد. وسعت پیروزیهای حاج قاسم در محیط ملی و بینالمللی بیانگر «وسعت درونی» او بود. عبودیت و خلق عظیم سرمایه اصلی این شهید در کارزارهای سخت بود. خودنبینی او در درون، راههای بیرونی را به روی او میگشود. این رمز محبوبیت ملی و اقتدار بینالمللی شهید سلیمانی بود. همان که رهبر معظم انقلاب اسلامی در عبارتی کوتاه فرمودند
«مکتب سلیمانی عبارتست از صدق و اخلاص؛ این عنوان و نماد و نمایه مکتب سلیمانی است» او از دیده شدن فرار میکرد. چرا؛ برای اینکه دیده شدن، اخلاص را در معرض تهدید قرار میدهد. شهید با توسل پیوسته و با اشک جاریاش، سپر محکمی برای محافظت از اخلاص خود ساخته بود به همین جهت به مرور که مسئولیتهای سنگینتری متوجه او میشد، توسل و اشک او بیشتر میشد به همان میزان «خاکی بودنش» جلوه بیشتری مییافت بدون آنکه برای خاکی دیده شدن تلاشی داشته باشد.
شهید با محیط پیرامونی خود و با افراد دو نوع برخورد قوی به موازات هم داشت؛ با «بندگان خدا» از هر قوم و ملت و مذهب،
«رحماء بینهم» بود و با مستکبران و طاغیان از هر قوم و ملت و مذهب «اشداء علیالکفار» بود. در برابر یتیمان داغ میشد، میگریست و هر کاری برای آنان از دستش برمیآمد انجام میداد، در این موارد فروتنیاش دیدنی بود و در برابر مستکبران جهانی «آهنی آتشناک» بود و خود را یک تنه حریف آنان میدانست عبارت مشهور او - آقای ترامپ قمارباز حریف تو من هستم، بیا- نماد این جلوه استکبارستیزی او بود.
چند عنصر کلیدی در مکتب، سیره، مرام و منطق او وجود داشت و این عناصر او را از قهرمانان معاصرش ممتاز میکرد:
1- عنصر «تفکر معنوی»
معنویت یکی از برجستهترین و در واقع برجستهترین ویژگی شهید سلیمانی بود این تفکر معنوی حرکت از توحید و به سمت توحید بود و قله حرکت توحیدی او «شهادت» بود تمنای شهادت در جان او از ابتدای دوره جوانیاش شعلهور بود بر این اساس همانطور که خود او میگفت شهیدانه زندگی کرد به شوق شهید شدن و این موضوع باطن او را یکسره روحانی و معنوی کرده بود به قلب حوادث سهمگین میرفت و از بدیها رنگ نمیگرفت، با نورش یا اصلاح میکرد و یا کنار میزد این حکایت بیش از 40 سال مجاهدت او بود. با نورش بسیاری را از خطر سقوط به جهنم نجات داد، بسیاری را به صراط انقلاب و دین رهنمون شد و در همان حال با نورش بسیاری از پلشتیها را برملا کرد و از سر «راه» برداشت. عنصر تفکر معنوی هر راه ناممکنی را هموار میکرد. روزی که- در سال 1383 به مصاف اشغالگران آمریکایی در عراق رفت و در واقع دستور پاکسازی این سرزمین مطهر ائمه معصومین علیهمالسلام اجمعین را دریافت کرد، عظمت عده و عده آمریکاییها به چشمش نیامد و کمی عده و عده خودش اندکی تردید در دل او پدید نیاورد. او معتقد بود باید عراق را از لوث وجود متجاوزان مستکبر
پاک کرد و معتقد بود این کاری شدنی است و معتقد بود این رسالتی بر دوش اوست. از این رو فرماندهی آزادسازی عراق را محکم به دست گرفت و در زمانی کوتاه به آن دست یافت. زمانی هم که- در سال 1394 - عراق با فتنه عظیم تکفیریهای وابسته به آمریکا و عوامل منطقهای آن مواجه گردید و او فرمان پاکسازی عراق از وجود آنان را دریافت نمود، این را وظیفهای مهم و شدنی میدید و خود را مخاطب آن میدانست و حال آنکه در همان زمان او در سوریه بشدت درگیر بحران امنیتی تکفیریها بود. مواجهه سردار با اشغالگران آمریکایی و با تروریستهای تکفیری حاصل تفکر معنوی او بود و پیروزیاش در این دو میدان بشدت سخت هم حاصل معنویت او بود. معنویت او، جوانان عراقی را به دورش جمع کرد و معنویت او امدادهای الهی را به میدان آورد. در واقع پیروزی عظیم میدانی حاصل پرورش باطنی شهید سلیمانی بود که وقتی در جمع منعکس میشد، هزاران نفر را معنوی میکرد و با اشتیاق به شهادت، به میدانهای سخت وارد مینمود.
2- عنصر «تمرکز بر اجرا»
بسیاری طرحهای خوب وجود دارند متنهای قوی و کامل وجود دارند اما همه اینها در موفقیت، وابسته به اجراست. یکی از ویژگیهای شهید سلیمانی «اجرای خوب» بود. او تمام ظرفیت خود و هر ظرفیتی که میتوانست فراهم آورد را به میدان میآورد، اطراف موضوع را با دقت تمام مطالعه میکرد، از موانع، اطلاعات روشن و کافی داشت، قواعد و اصول کار را میشناخت و با فراست وارد میدان میشد.
🔘 روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از روزنه
سلیمانی اینگونه سلیمانی شد
[ص ۲ از ۲]
سعدالله زارعی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
توانایی او در «جمعبندی سریع و کامل» رخدادها خیلی زیاد بود و در همان حال به جزئیات کار بسیار اهمیت میداد. شهید در عین حال که تقسیم کار میکرد، خود را مسئول و پاسخگوی همه چیز میدانست بنابراین گزارشاتی که دریافت میکرد را با «دریافتهای شخصی» در هم میآمیخت و با اطمینان به تاکتیکهایی که باید برای تحقق استراتژی به کار میگرفت، به دل حادثه میزد و در زمان مشخصی که او پیشبینی کرده بود، به هدف میرسید این موضوع هزینههای تصمیمات او را بسیار کم میکرد و فواید را توسعه میداد و این ویژگیها از او چهرهای مصمم و جذاب ساخته بود. فردی به شدت معنوی و بهشدت مصمم! این خصوصیات در جبهه مقابل نبود نه از معنویت خبری بود و نه تصمیمات از عمق کافی برخوردار بودند. آمریکا با تکبر زیاد وارد عراق شد، به گفته فرماندهان ارشد آن صدها میلیارد دلار هزینه کرد، نزدیک به یکصدهزار عراقی را از بین برد و صدها هزار نفر را مجروح و مصدوم کرد و به گفته خودش نزدیک به 5000 کشته داد و دست آخر در فاصله 2009 تا 2011 با خفت از عراق خارج شد و آنچه به دست آورد نفرت عراقیها نسبت به آمریکا بود. این یک درس عملی بزرگ فراروی بشریت و بهخصوص مراکز علمی و سیاسی است. آنانکه در صحنه حکمرانی در پی موفقیت هستند و میخواهند رازهای موفقیت را بدانند و موانع موفقیت را بشناسند به مصاف جبهه مقاومت با جبهه استکبار در عراق نگاه کنند.
3- عنصر «مقبولیت»
شهید سلیمانی هم در محیط ملی و هم محیط بینالمللی، مقبولیت عظیمی پیدا کرد. مقبولیت ضمن آنکه ابزار موفقیت است ابزار مشروعیت هم میباشد. عنصر مقبولیت یکی از چهار عنصر پایداری قدرت و نظام مقتدر میباشد به عبارت دیگر عنصر اخلاقی قدرت که همان مقبولیت است، اگر وجود نداشته باشد و یا در حین کار دچار خدشه گردد، قدرت از میان میرود این موضوع هم در بعد ملی و هم در بعد بینالمللی معنا پیدا میکند. عنصر مقبولیت بسیاری از کاستیهای سه ضلع دیگر را که شامل قدرت اعمال نظر، قدرت کنترل جریان مقابل، قدرت ایجاد سازمانهای مناسب میشود، جبران میکند و فقدان آن سبب ناکارآمدی سه ضلع دیگر میشود. سردار شهید سلیمانی در تحولات عظیمی در کشورهای عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، یمن و افغانستان نقش داشت. در همه این موارد، او «برادرانه» وارد شد نه سلطهگرایانه و به همین جهت مخالفان او در این کشورها هم او را تحسین میکردند و نمیتوانستند محبوبیت او را انکار نمایند. او از نظر روش، ابتدا با دقت و جزئیات، شرایط را برای رهبران و گروههای موثر توضیح میداد و انصافا در
جا انداختن واقعیات توانایی فوقالعادهای داشت، پس از آن راه برونرفت از مشکل را به آنان نشان میداد و در مرتبه سوم طرح و امکانات خود را به میدان میآورد و پیروزی را میان آنان توزیع میکرد تا هیچکس خود را «مغبون» نبیند. این یک درس مدیریتی بسیار مهم و یک کلید اساسی در موفقیتهای بزرگ است.
4- عنصر «جهانی شدن»
جهانی شدن در ادبیات سیاسی، جلوهای از سلطهگرایی است و این با روحیه و تربیت اخلاقی و معنوی شهید مغایرت تام داشت. اما با این وجود، تفکر و سیره سردار سلیمانی جهانی شد به این معنا که در جغرافیای گستردهای به ساختار سیاسی تبدیل شد و در جغرافیاهای بسیاری به یک «راهحل موثر» تبدیل گردید. اندیشه و راه سلیمانی فقط در کشورهای منطقه و در میان ملتهای مسلمان جلوهای حکومتساز پیدا نکرد در میان مسیحیان و غیرمسیحیان آمریکای لاتین و... نیز به عنوان مدل کشورداری مورد توجه واقع گردید. در واقع تفکر و عمل سردار سلیمانی در جهانی شدن و صدور اندیشه و نظام فکری و سیاسی انقلاب اسلامی تاثیرات بسیار عمیق و ماندگاری برجای گذاشت اگر یک ملت بخواهد ظرفیتهای ملی را به میدان آورد و یا اگر بخواهد وحدت ملی را با وجود اقوام و مذاهب مختلف محقق کند و یا اگر بخواهد با قدرت زورگوی برتر مواجه شده و بر آن غلبه کند و یا اگر بخواهد محیط منطقهای امن و پرنشاطی داشته باشد، مکتب سلیمانی فراروی اوست.
🔘 روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از محرمانه
#محرمانه_تحلیل
📍تحلیل رسانه روس از دیدار آیتالله رئیسی و پوتین
@secret_file
🔰آقای رئیسی فردی متدین و تسلیم ناپذیر است/ پوتین بدون واهمه از تبعات آن گفت ما در عرصه بین المللی همکاری تنگاتنگ و نزدیکی با ایران داریم/ اولین کسی که مذاکره در کاخ کرملین را برای نماز متوقف کرده ابراهیم رئیسی است
🔹یک رسانه روسی در تحلیلی به دیدار آیت الله رئیسی و ولادیمر پوتین در کاخ کرملین پرداخت.
این رسانه در توصیف رئیس جمهور ایران، آیت الله رئیسی را فردی متدین و تسلیم ناپذیر معرفی میکند و همچنین نوشته است که ولادیمیر پوتین نمی توانست با رئیس جمهور ایران دیدار نکند.
🔹کومرسانت در تحلیل میز بزرگی که روسای جمهور دو کشور پشت آن قرار گرفتند مینویسد: این مساله به دلیل قرنطینه نبودن روسای جمهور و پروتکل های مربوط به کرونا بوده است. در ادامه این گزارش با اشاره به تحریم هر دو کشور توسط آمریکا به این جمله ولادیمر پوتین اشاره میکند که بدون واهمه از تبعات آن خطاب به رئیس جمهور ایران گفته است ما در عرصه بین المللی همکاری بسیار نزدیکی با یکدیگر داریم.
🔹پوتین به موضوع همکاری دو کشور در سوریه اشاره کرده است. این رسانه روسی در تحلیل خود مینویسد که رئیس جمهور روسیه نیز به چنین دیداری نیاز داشت و این نیاز کمتر از احساس نیاز در طرف ایرانی نبوده است.
🔹کومرسانت همچنین به ماجرای نماز خواندن آیت الله رئیسی نیز اشاره کرده است. در این گزارش آمده است که رئیسی مذاکرات را قطع کرد و گفت وقتش رسیده است. او به اتاق کناری رفت و نماز خواند. این رسانه با اشاره به اینکه تا به حال پیش از این کسی در کاخ کرملین دست به این اقدام نزده بود مینویسد: « مگر اینکه رمضان قدیروف (رئیس جمهور مسلمان چچن و از افراد مورد اعتماد رئیس جمهور روسیه) در دیدار جدید با ولادیمیر پوتین این کار را انجام دهد. اما سرویس مربوط به پروتکل رئیس جمهور روسیه به من اطمینان داد که او این کار را نکرده است. یعنی اولین کسی که چنین کرد کسی نبود جز ابراهیم رئیسی.»
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
زیباکلام، سفر روسیه و انگشت کوچیکه!
روزنامه کیهان در ستون گفتوشنود خود نوشت:
🔹گفت: آقای زیباکلام توییت کرده و به وزیرخارجه توصیه کرده که سردر «نه شرقی نه غربی» وزارت خارجه را پایین بیاورد و برای حاج حسین به کیهان بفرستد تا در انبار کالای متروکه روزنامه کیهان نگهدارد!
🔸گفتم: مگر تحلیلهای آقای زیباکلام را با شتر از آمریکا برایش میآورند که آرزوی ۴۳ سال قبل غرب امپریالیسم و شرق کمونیسم را حالا مطرح میکند که کمونیسم فروپاشیده و به موزه تاریخ رفته است و روسیه کنونی نه تزاری است و نه مارکسیسم است بلکه یک کشور سکولار مثل بقیه کشورهاست؟
🔹گفت: مشکل آقایان این است که ایران مثل دولت قبلی و موردعلاقه زیباکلام حاضرنیست به آمریکا باج بدهد و به تعامل تجاری با کشورهای دیگر از جمله چین و روسیه روی آورده است.
🔸گفتم: ایشان هنوز نمیداند که اولاً؛ شرق و غرب جغرافیایی با شرق و غرب سیاسی فرق میکند و ثانیاً؛ منظور از نه شرقی، نه غربی عدم وابستگی به شرق و غرب است و نه تعامل با آنها. ثالثاً؛ ما در زمان حضرت امام(ره) هم با شوروی مارکسیست روابط تجاری و سیاسی داشتیم و این روابط به معنای وابستگی نبود کمااینکه با کشورهایی مثل انگلیس و فرانسه و آلمان که غربی بودند هم رابطه بدون وابستگی داشتیم. رابعاً؛ حضرت امام در همان هنگام جواب غربگداهای امروز را داده و پته آنها را روی آب انداخته و میفرمود؛ تفالههای داخلی آمریکا (دقیقاً با همین تعبیر) شوروی را مطرح میکنند که [جنایات آمریکا] فراموش شود.
🔹 گفت: این جماعت که وطن اصلی و همهچیزشون آمریکاست! اینجا چیکار میکنند؟
🔸گفتم: از یارو پرسیدند چند تا بچه داری؟ پنجتا انگشتشو نشون داد و گفت؛ چهارتا! گفتند؛ پس چرا پنج تا انگشتتو نشون میدی؟! گفت؛ این انگشت کوچیکه بچه همسایه است، ولی هر روز خونه ماست!
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ حبیبالله القانیان مؤسس پلاسکو (١)
1⃣ #حبیبالله_القانیان بهعنوان پیشگام تولید پلاستیک در ایران شناخته میشود. وی مبادرت به تاسیس کارخانجات و شرکتهای صنعتی کرد.
2⃣ در سال ١٣٣٧ شرکت پلاستیکسازی #پلاسکو را در تهران تاسیس کرد، سپس کارخانجات تولیدی لوازمخانگی #جنرال_استیل را ایجاد کرد و نیز #صنایع_پروفیل_آلومینیوم را راهاندازی کرد، متعاقباً کارخانجات #پلاستیک_شمال و #لوله_شمال، یخچال #جنرال_الکتریک، صندلیسازی و تولید تخت سفری، همچنین شرکت صنعتی روغن نباتی و صابون، شرکت صنایع پارس و آمریکا، شرکت پوست، پشم و پنبه را راهاندازی کرد.
3⃣ از دیگر فعالیتهای تجاری القانیان، شرکت در امر ساختمانسازی بود. #ساختمان_پلاسکو بهعنوان اولین بنای بلند تجاری طی سالهای ١٣٢٩ تا ١٣۴١ توسط #مهندسان_اسرائیلی طراحی و ساخته شد. #ساختمان_آلومینیوم، سومین بنای بلند تجاری در تهران نيز در خیابان شاه (جمهوری) بنا شد.
4⃣ ظهور این بناها، با فروشگاهها و رستورانهای پر زرق و برق، آغاز دورانی جدید در #مدرنیته_ایرانی بود. نماد دوران تجمّل و گذار از دوران سنت به مدرنیته.
5⃣ «ساختمان پلاسکو» یک نماد بود، نماد آغاز دوران زرق و برق! القانیان بعد از سال ١٣۵٠، برجهای آلومینیوم و پلاسکو را به #هژبر_یزدانی واگذار کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از خبرگزاری فارس
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چینش بیسابقه اتاق کار پوتین در دیدار رئیسی
🔹میز بزرگ کاخ کرملین تاکنون چنین مهمانی ندیده بود.
@Farsna
هدایت شده از سلیمانیآسمانی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸کنایه نزن🔸
«وَ قُل لِّعِبَادِی یقُولُواْ ٱلَّتِی هِی أَحسَنُ إِنَّ ٱلشَّیطَنَ ینزَغُ بَینَهُم» به مؤمنین بگو که در انتخاب سخن دقت کنند و مطلبشان را به بهترین روش بیان کنند.
«یقُولُوا الَّتِی هِی أَحْسَنُ» یعنی چیزی را که احسن است بگویند. مثلاً شما میخواهی به یک کسی اعتراض کنی، اینجا باید «یقُولُوا الَّتِی هِی أَحْسَنُ» باشد؛ به سبکی که بهترین شیوه است مطلب را مطرح کن.
بعد میفرماید: علت اینکه من این توصیه را به شما میکنم چیست؟ علتش اینست که: «إِنَّ الشَّیطانَ ینْزَغُ بَینَهُمْ»: شیطان بین شما کینه و کدورت ایجاد میکند. یعنی کنایه نزن. چون کنایه زدن، «یقُولُوا الَّتِی هِی أَحْسَنُ» نیست. اگر میخواهی مطلبی را بگویی، مواظب اطراف کلام و جوانب کلام باش. بی مهابا سخن را پرتاب نکن. چرا؟ چون شیطان در کار است. یعنی شیطان از این کلام تو بهرهگیری میکند برای جدایی انداختن، برای جدا کردن قلوب مؤمنین از هم، بریدن اینها از هم. چون او سوء استفاده میکند، مواظب باش.
کلامی که میگویی ببین آیا شیطان میتواند از این کلام سوء استفادهای بکند یا نمیتواند؟ اگر شیطان نمیتواند سوء استفاده بکند، بگو. مواظب باش که یک سخن چینِ عجیب و غریبی نشسته است و میخواهد از آب سخن تو رنگ بردارد. نگو ما مؤمنین با هم این حرفها را نداریم و هرچه به هم گفتیم خبری نیست! یک وقت میبینی گفتی و بعد دیگر نمیشود آن را درست کرد! وقتی میخواهی سخن بگویی از این «نزغ شیطان» بر حذر باش، مراقبت بکن.
@soleimaniasemani
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔊 عضو شورای راهبردی جمعیت و خانواده کشور در گفت و گو با #صدای_حوزه مطرح کرد؛
🔺فقط ۸درصد از موانع رشد جمعیت، اقتصادی است
🔺با ادامه روند فعلی، در سال ۱۴۲۰ به سومین کشور پیر دنیا تبدیل خواهیم شد
🎙حجت الاسلام مسلم وافی:
🔹 فرصت ما برای فرار از #تله_جمعیتی بسیار محدود است و بر این اساس لازم است تا سال ۱۴۰۵، تعداد ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تولد را داشته باشیم. نرخ #رشد_جمعیت در حال حاضر ۱/۶ درصد و همین نرخ نیز در حال کاهش است در حالی که نرخ جایگزینی جمعیت جوان کشور، حداقل ۲/۱ است.
🔸در صورت تداوم نرخ فعلی رشد جمعیت، در سال ۱۴۲۰ به سومین کشور پیر دنیا تبدیل خواهیم شد و در ادامه در سال ۱۴۸۰، جمعیت کشور به ۳۱ نفر کاهش خواهد یافت که بحران های متعددی را رقم خواهد زد.
🔹در زمینه جمعیت ما با چهار بحران تجرد، پیشگیری، ناباروری و سقط مواجه هستیم که اگر فقط مشکل عدم تمایل به فرزند بیش تر را حل کنیم، از خطر تله جمعیت عبور خواهیم کرد.
🔸خانواده هایی که تمایل به فرزند بیش تر ندارند، تعداد آن ها به ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار خانواده می رسد. اگر این تعداد خانواده در فرصت باقیمانده تا سال ۱۴۰۵ هرکدام فقط یک فرزند به خانواده خود بیافزایند، خطر پیری جمعیت از کشور دفع خواهد شد.
🔹با بررسی های کارشناسی که صورت گرفته، این خانواده ها به ۵۷ دلیل مختلف از #فرزندآوری منصرف شده اند و از بین این ۵۷ دلیل، فقط یک مورد آن مشکل اقتصادی است.
🔸در یک سال گذشته، تعداد یک میلیون تولد داشته ایم در حالی که تعداد موالید سقط شده، یک میلیون و پنجاه هزار نفر بوده است.
مشروح گفتوگو:
v-o-h.ir/?p=36422
🆔 @sedayehowzeh