الحاق به FATF خریت یا خیانت؟
✍ حسین دهباشی (مشاور و سازنده فیلم انتخاباتی روحانی در انتخابات 92) چند ماه قبل گفت "برجام #خیانت نبود ، #خریت بود". اکنون با قاطعیت می توان گفت دعوت به اعتمادبه اروپا پس از تجربه عبرت آموز برجام، آگاهانه و از سر خیانت است و دیگر نمی توان نام نادانی و خریت بر آن گذاشت.
♦️سند روشن بر دروغ بودن بنیان FATF، اجازه دیروز دولت فرانسه به سازمان تروریستی منافقین برای برگزاری میتینگ است. مشابه همین کار را آمریکایی ها بارها مرتکب شده اند.
🔸جالب اینجاست که همین دولت ها با وجود حمایت گستاخانه و بی ملاحظه از قاتلان 17 هزار شهروند ایرانی، به عنوان مالکان مافیای FATF از ما می خواهند در راستای شفافیت و صداقت(!) وبرای استفاده از مزایای برجام، تعهدات جدیدی را ذیل FATF و ملحقات آن بپذیریم که وجه مشترک آنها ادعای "مبارزه با تروریسم و پولشویی حمایت های مالی از تروریست ها" می باشد!!
🔹چرا دولت و وزارت خارجه اعتراض صریح و قاطعی به دولت فرانسه یا آمریکا و نظایر آنها نمی کنند یا لااقل نامه ای مستند به شورای امنیت و شورای حقوق بشر نمی نویسند و گردانندگان FATF را علنا به چالش نمی کشند؟
🔸چرا به جای این کار، افکار عمومی در داخل فریب داده می شوند که گره تعامل اقتصادی جهان با ما، شفافیت در مبارزه با تروریسم است و همه جای دنیا مسئله مبارزه با تروریسم حل شده و گویا این جمهوری اسلامی است که نمی خواهد به هنجار های و کنوانسیون های معتبر حقوقی در جهان تن دهد!! چرا در این مواقع امثال تاج زاده و زیباکلام و سریع القلم و محمود صادقی و صفایی فراهانی خفه خون می گیرند؟!
♦️نام این کار اگر خیانت و ماله کشی در خدمت مافیاهای جهانی حمایت از تروریسم نیست، چیست؟ چرا ملت ما به جای طلبکاری از حامیان غربی سازمان های تروریستی نظیر منافقین و داعش، باید در جایگاه متهم نشانده شود؟ نقش برخی مدیران دولتی و تحریفگران سیاسی- رسانه ای در این جفا به خودی چیست؟
📡تصویر
@tasvirr
#در_محضر_امام
چرا امام کنفرانس خبری ۴۰۰خبرنگار را ناتمام گذاشت؟
#به_وقت_نماز
🔻از قول فرزند امام نقل شده است:
روز اولى كه شاه رفت ، ما در نوفل لوشاتو بوديم .
نزديك به 300 الى 400 خبرنگار اطراف منزل امام جمع شده بودند. تختى گذاشتند و امام روى آن ايستادند. تمام دوربين ها كار مى كرد. قرار بود هر چند نفر خبرنگار يك سؤال بكنند. دو سه سؤال از امام شد كه صداى اذان ظهر شنيده شد. بلافاصله امام محل را ترك كردند و فرمودند: وقت فضيلت نماز ظهر مى گذرد. تمام حاضرين از اين كه امام صحنه را ترك كردند، متعجّب شدند. كسى از امام خواهش كرد چند دقيقه اى صبر كنيد تا حداقل چهار پنج سؤال ديگر بشود. امام با عصبانيّت فرمودند: به هيچ وجه نمى شود و رفتند.
منبع: سيماى فرزانگان ، ص 159
📡تصویر
@tasvirr
🌐محافظه کاری؛ موجّه ترین شکل نفاق
نگاهی نو به نقش جریان محافظه کار در ساختار سیاسی
امام خامنه ای:
محافظه کاری قتلگاه انقلاب است.
📌در ساختار سیاسی بسیاری از کشورها همواره یک جریان محافظه کار و طرفدار حفظ وضع موجود(به قیمت معامله بر سر آرمان ها) وجود دارد که همین جریان باعث می شود که گروه های اپوزیسیون(مخالف نظام حاکم) در بدنه حکومت و جامعه باقی مانده و ادامه حیات دهند.
بزرگترین راز بقای این طبقه محافظه کار، ایجاد یک ترس کاذب در میان آحاد مردم نسبت به تحول خواهی و اصلِ تحول خواهی می باشد.
📍این جریانِ واپس گرا با اتکاء به مصلحت سنجی های شخصی وجناحی و منفعت طلبی های خودخواهانه، همواره سعی در ترساندن مردم از پیشرفت و اقدامات انقلابی و راضی نگه داشتن معاندین و مخالفین نظام دارد. به عبارتی می توان عناصر محافظه کار و این جریان را، محور ایجاد وحدت میان جبهه حق و باطل دانست.
باید دانست که بزرگترین ترس محافظه کاران، ترس از شناخته شدن اهداف و چهره واقعی آنان توسط نخبگان جامعه و عموم مردم می باشد.
🔴شگرد این جریان برای ناشناخته ماندن در نظام های گوناگون، معرفی کردن خود به عنوان جریان وفادار به اصول و اهداف نظام حاکمه است. حتی گاهی لازم می شود که این عناصر، بلندتر از انقلابیون واقعی، شعارهای ارزشی داده و مدعی انقلابیگری شوند.
اما تجربه های بسیاری ثابت کرده که این محافظه کارانِ معامله گر، به راحتی بر سر اهداف سیاسی و جناحی خود، آرمانهای نظامشان معامله کرده و این اصول را پیش پای منافع شخصی یا گروهی ذبح می کنند.
نفوذ این عناصرِ پیچیده در سطوح گوناگون مدیریتی کار را برای شناخت و برخورد مناسب با این جریان دشوار می کند.
🔷مصداق این جریان غیرانقلابی و ظاهرالصلاح در کشور ما، جریان اصولگرایی و پدر هزارچهره ی آن، علی لاریجانی است.
مرور سوابق گذشته این شخص و جریان وابسته به او در کشور، مطالب فوق را به روشنی در ذهن شما تداعی خواهد کرد.
🔻شایسته نیست پس از گذشت ۱۳ سال از رهنمود امام خامنه ای، هنوز ساده اندیشانه (یا متعمدانه) بر اساس دوقطبیِ غیراسلامیِ اصولگرا_اصلاح طلب تحلیل و قضاوت کنیم.
شایسته ی نیروهای وفادار به انقلاب نیست که در شناخت جریان نفاق و محافظه کاران ضدانقلاب دچار سطحی نگری و سهل اندیشی گردند.
🔵اگر جریان محافظه کار و معامله گر اصولگرایی با صراحت و شجاعت [بدون نگاه قبیله ای] نقد شود، عمر فتنه گران در کشور ما طولانی نخواهد شد.
ومن الله التوفیق
📡کانال تصویر
@tasvirr
یک حساب سرانگشتی
دولت باید از خودش شروع کند
بر اساس برآوردها ۱۲۰ سفر خارجی دولتی در هفته مورد تصویب قرار میگیرد، به صورت تقریبی در سال ۶ هزار درخواست سفر مورد قبول قرار میگیرد. اگر به صورت متوسط در هر هیئت ۱۰ نفر به سفر خارجی فرستاده شوند در سال نزدیک به ۶۰هزار نفر- سفر خارجی انجام میشود. اگر به صورت متوسط هزینههای ارزی این سفر به اضافه حق مأموریت و هزینه هتل و موارد دیگر را حدود ۵ هزار یورور در نظر بگیریم به عددی بالغ بر ۳۰۰ میلیون یورو میرسیم که با حساب کردن قیمت ارز فعلی میتوان گفت: در سال نزدیک به ۲ هزارو ۷۰۰ میلیارد تومان صرف هزینههای خارجی میشود.
شاید زمان آن باشد که در مورد چنین هزینه هنگفتی که میتواند به صورت بالقوه یارانه یک ماه مردم ایران را تأمین کند، شفافسازی بیشتری صورت بگیرد و مردم متوجه شوند این سفرها چگونه صورت میگیرد.
برای مطالعه کامل مقاله نگاه کنید به
http://www.javanonline.ir/fa/news/915234
@tasvirr
رانتخواران در پناه وزیران!
دولت باید مبارزه با فساد را از خودش آغاز کند.
در حالی که سه وزیر اقتصاد، بهداشت و صنعت و معدن به دنبال مشروط کردن اعلام اسامی میباشند با عقل خدادادی خود به دنبال پنهان کردن رانتخواران هستند. وزیر ارتباطات از همکاران خود خواست نسبت به انتشار لیست ارزبگیران در وزارتخانه متبوع خود اقدام کنند. محمدجواد آذری جهرمی در توییتی نوشته بود: با ایمان قلبی که برپایه عقل خدادادی است، میگویم فساد، موریانه و عامل بیثباتی اقتصاد کشور است. بخش خصوصی پاکدست از انتشار لیست ارزبگیران حمایت کرده و خواهد کرد؛ باید به جنگ اقتصاد رانتی رفت. وی همچنین در فرودگاه پیام گفته بود: مردم همه جوره با مشکلات کنار میآیند، ولی نمیتوانند فساد را تحمل کنند و باید این روند یکبار برای همیشه به اتمام برسد و شفافسازیهای لازم انجام شود.
برای مطالعه کامل مقاله نگاه کنید به :
http://www.javanonline.ir/fa/news/915239
@tasvirr
🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴
🌻🌴🌹🌴
🌹🌴🌻
🌴
🌻
💠بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن💠
#خاطرات_شهید_مهدی_زین_الدین
راوے: همسر شهید
#نیمه_پنهان
قسمت :8⃣
گمنام گمنام
🍃 اما اين جوان خوش رو با خنده ای كه دائم در صورتش شكفته بود ،
می دانست كه جنگ حالاحالا ادامه دارد . جنگ روی ديگر سكه ی زندگی او بود .
🍃آدم های ديگر می توانستند در خانه هايشان بنشينند و راجع به دلايل شروع جنگ صحبت كنند ، ولی او مرد عمل بود و نمی توانست به خاطر كارش زندگيش را عقب بيندازد .
🍃 كسی چه ميدانست فردا چه
ميشود . او نميخواست وقتی می رود مثل الان مجرد باشد . چند روز بعد خودش آمد . ساعت شش بعد ازظهر آخرين روز آخرين ماه بهار . اسمش را دور را دور در همان كلاس های آموزش اسلحه شنيده بودم ، ولی نديده بودمش . آمد و رفت و تنها توی اتاق نشست .
🍃خواهر زاده ام هنوز بچه بود . پنچ شش سالش بود . از سوراخ كليد نگاه ميكرد . گفت " خاله اين پاسداره كيه آمده اين جا ؟ " رفتم تو . از جايش بلند شد و سلام و احوال پرسی كرد . با چند متر فاصله كنارش نشستم .
🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه صلوات🍃
به کانال هیات رزمندگان اسلام بپیوندید👇
🌴@razmandganeslam🌴
✅ با روحانی تا 1400!
◀ به عنوان کسی که در انتخابات 92 و 96 به روحانی رای ندادم اما برخلاف فضایی که این روزها درباره لزوم استعفا یا استیضاح روحانی ایجاد شده، معتقدم دولت روحانی باید تا 1400 به کار خود ادامه دهد زیرا ناتمام ماندن این دولت ضررهای بیشتری از ادامه کارش دارد.
◀️از همان ابتدا در سال 92 هم مشخص بود که روحانی کشور را در چه چاهی فرو خواهد برد. پیش بینی این روزها نه تنها سخت نبود بلکه ندیدن چنین روزهایی دشوار بود! وقتی کسی در همان ابتدای دولتش تمام تخم مرغ هایش را در سبد دشمن 30 ساله یک ملت می گذارد و به جای دراز کردن دست خود به سمت مردم کشورش، دست گدایی به سمت امریکا و اروپا دراز می کند، بعد 5 سال اگر چنین بلایی سر کشور نمی آمد باید تعجب می کردیم اما با همه این اوصاف، دولت روحانی باید تا 1400 ادامه پیدا کند حتی اگر وضع از آنچه امروز هست بدتر شود.
◀️علت این سخن روشن است؛ روحانی نه از کره ی ماه و مریخ آمده و نه از کشورهای همسایه. او یکبار با پشتوانه 18 میلیونی و بار دیگر با پشتوانه 23 میلیونی همین مردم سرکار آمده است. بخصوص که بار دوم مردم عملکرد او را دیدند و بازهم به او اعتماد کردند، پس چاره ای نیست جز اینکه نتیجه عملکرد او برای تک تک رای دهندگانش روشن شود.
◀️فرض کنید فردا روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود، فکر می کنید بخش اعظم آن 23 میلیون می گویند چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد؟ کاملا برعکس، می گویند نگذاشتند کار کند! چنان شخصیتی مظلومی از همین جناب روحانی درست می کنند که انگار نه انگار همین روحانی بود که بعد 5 سال کشور را در چنین چاهی فرو برد که برای اولین بار قیمت دلار به 9000 تومان و سکه به 3 میلیون رسید.
◀️در حالی که ادامه عملکرد روحانی هرچقدر هم عرصه را بر مردم سخت تر کند، اما اعتبار گفتمان لیبرال و سازشکار با امریکا در بین مردم را به حداقل می رساند. اساسا علت پذیرش برجام توسط رهبر انقلاب نیز جز همین منطق نبود؛ 12 آبان 92 ایشان صراحتا گفتند من به این مذاکرات خوشبین نیستم اما امیدوارم این روند به کسب یک تجربه و افزایش سطح فکری مردم منجر شود: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد»
◀خلاصه کلام همین است؛ بزرگترین دستاورد دولت روحانی در این دو دوره باید افزایش فهم مردم و رسیدن به این نقطه باشد که این جماعت از طریق مذاکره با امریکا و اروپا و ... نه تنها نمی توانند مشکلی را حل کنند که هزاران مشکل نیز بر کشور اضافه خواهند کرد، پس باید در انتخاب های خود دقت کنیم. لذا اگر می بینید اخیرا حسین موسویان از نزدیکان روحانی در گفتگویی اعلام می کند روحانی باید فداکاری کند و استعفا دهد تا کشور از بحران فعلی خارج شود و بعد از آن هم اخباری منتشر میشود که اصلاح طلبان مجلس به دنبال استیضاح روحانی هستند، همه اینها یک پروژه برای مظلوم جلوه دادن روحانی و مقصر تراشی برای تبرئه اوست.
◀️استعفا یا استیضاح روحانی بعد از مدتی به مظلومیت او منجر خواهد شد در حالی که اگر او تا 1400 به کارش ادامه دهد بعد از آن نه بهانه ای از او پذیرفته است که چرا بعد 8 سال کشور را به چنین روزی انداخته و هم عیار مدیریت و کفایت او و گفتمانی که آن را نمایندگی می کرد به اندازه کافی برای مردم روشن خواهد شد. اتفاقی که باعث می شود کشور از بدل های او (جهانگیری، نوبخت، ظریف، عارف و...) نیز تا سالها در امان بماند چون آن وقت دیگر نه فقط روحانی بلکه کل این گفتمان عیارش برای مردم مشخص شده است.
◀️استیضاح واقعی روحانی باید پای صندوق های رای در خرداد 1400 توسط خود مردمی که به او رای داده اند اتفاق بیفتد، والسلام!
امیرحسین ثابتے
@tasvirr
الزامات جنگ تمام عیار اقتصادی
حسین شریعتمداری
جنگ تمام عیار است باید اتاق جنگ داشته باشیم. فرض کنید که در جنگ تحمیلی، فرزندان و یا خانوادههای فرماندهان سپاه و ارتش در عراق ساکن و یا مشغول تحصیل بودند! خب طبیعی است که در این حالت روند جنگ با اخلال و آسیب روبهرو می شد. طرف مقابل ما در جنگ اقتصادی، آمریکا و انگلیس هستند و نباید فرزندان و خانواده مسئولان اقتصادی و یا سایر دست اندرکاران نظام در این کشورها ساکن باشند.
پ.ن: لازم به ذکر است که هم اکنون فرزندان تعداد زیادی از مسئولین رده بالا در کشورهای آمریکا و انگلیس ساکن هستند.
@tasvirr
🌷پاداش #گمنامی
📝 روزی که برای پذیرش خادمی اومده بود، ما شرایطی رو برای خادمی بیان کردیم. محسن همه اونها رو دارا بود.
در اونجا محسن دو درخواست داشت. اول گفت: «منو پشت هیئت بذارید که توی دید نباشم!» مورد دوم این بود: هرچی کارسخته ، بدید به من. ✌️
محسن نمیخواست بین ۸۰۰ نفردر هیئت دیده بشه، خداهم گفت حالا که نمیخوای دیده بشی، من به کل عالم نشونت میدم. 😊👌
راوی:حجتالاسلام لقمانی
@tasvirr