اصلی ترین عامل برتری آمریکا بر جهان کدام است!؟
فرید زکریا، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پسا آمریکایی" که در سال 2008 در آمریکا منتشر کرد نظام آموزش عالی آمریکا را اصلی ترین عامل برتری آمریکا در جهان میداند و مینویسد:
🌅"آموزش عالی ، بهترین صنعت آمریکا در جهان است. آمریکا با پنج درصد جمعیت دنیا، در صحنه آموزش عالی برتری مطلق دارد و 68 درصد از پنجاه دانشگاه برتر جهان متعلق به این کشور است مزیت آمریکا در هیچ حوزه دیگری تا این حد قاطع نیست. آمریکا 2/6 درصد از تولید ناخالص خود را صرف سرمایه گذاری بر روی آموزش عالی میکند ، این در حالی است که اروپا 1/2 درصد و ژاپن 1/1 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش عالی میکنند .
🌅از سوی دیگر ، آمریکا جذاب ترین مقصد برای دانشجویان خارجی است تا جایی که 30 درصد کل دانشجویان خارجی در جهان در آمریکا تحصیل میکنند . اما سیستم آموزشی امریکا چه تفاوتی با دیگر سیستم های آموزشی در دنیا دارد !!؟
🌅نظام آموزشی آمریکا سخت گیری چندانی در مورد حفظ کردن دروس ندارد بلکه در پرورش قابلیت های نقادی ذهن ، که لازمه موفقیت در زندگی است ، عملکرد برجسته ای دارد . سایر نظامهای آموزشی امتحان پس دادن یاد میدهند !!، در حالی که سیستم آموزشی آمریکا ، تفکر کردن را می آموزد .!!
🌅چنین کیفیتی روشن میکند که چرا آمریکا در این حد ، مخترع و ماجراجو و خطر پذیر تربیت میکند !!
🌅در آمریکا، مردم این امکان را می یابند که جسارت بورزند!! ، چالشگر قدرت باشند !!، زمین بخورند و دوباره به پا خیزند!! . این آمریکاست ونه ژاپن که دهها برنده جایزه نوبل پرورش داده است !!.
🌅وزیر آموزش عالی سنگاپور در تشریح تفاوت بین نظام آموزشی کشورش با آمریکا چنین می گوید :
👈"ما هر دو به شایسته سالاری پای بندیم . در امریکا به شایسته سالاری استعدادها بها میدهند و در سنگاپور به شایسته سالاری در آزمونها!! .
👈در آمریکا راه حداکثر بهره برداری از استعدادهای انسانها را میدانند!!.خلاقیت ، کنجکاوی ماجراجویی و بلند نظری ، همه از شاخصه های سیستم آموزشی آمریکاست!! ...
🌅" ژاپن اخیرا کوشیده است تا با حذف کلاسهای اجباری روز شنبه و افزودن بر ساعات مطالعات عمومی که شاگردان و آموزگاران میتوانند در آن علایق خاص خود را دنبال کنند انعطاف پذیری نظام آموزشی خود را ارتقا بخشد .
🌅فرهنگ آمریکا ، مشکل گشایی ، پرسش گرایی در برابر قدرت و نو اندیشی را ارج می نهد و به آن بال و پر میدهد . انسانها را برای شکست خوردن آزاد میگذارد!! و سپس فرصتهای دوباره و سه باره در اختیار آنها قرار میدهد این فرهنگ ، مشوق انسانهای خود جوش و استثنایی است !!.
🌅اینها همه عوامل پایین به بالا هستند و امریه های دولتی از خلق آن عاجزند!!."
📡تصویر
@tasvirr
ابرهای ایران را میدزدند
جلالی،رئیس سازمان پدافند غیرعامل:
🔺تغییرات اقلیمی در ایران مشکوک به دخالت خارجیهاست؛ مراکز علمی که در کشور وجود دارد مطالعهای در این خصوص انجام دادهاند که نتیجه مطالعات این موضوع را تأیید میکند.
🔺تیمهای مشترکی از اسرائیل و یکی از کشورهای همسایه، ابرهای در حال ورود به ایران را غیربارور میکنند؛ علاوه بر این ما با بحث ابردزدی و برف دزدی نیز مواجه هستیم.
🔺در این مطالعه طی چهارسال گذشته ارتفاعات افغانستان تا مدیترانه مورد بررسی قرار گرفته است؛ نتیجه اینکه همه ارتفاعات بالای دو هزار و 200 متر در این محدوده پر از برف ولی ارتفاعات ما خشک بوده است.
صرفا جهت اطلاع 👇👇👇
@news100
📡تصویر
@tasvirr
🔴 جنگ نفتی یا قمار پیش باخته؟!
#تحلیل_سیاسی
در چند روز اخیر در خبرها آمده بود که ترامپ از ملک سلمان درخواست کرده است که باتوجه تحریم های جدید ایران به میزان دو میلیون بشکه صادارت نفت خود را افزایش دهد. در مورد این خبر چند مورد حائز اهمیت است:
1⃣ بالاترین رقمی که عربستان توانسته به میزان تولید خود اضافه کند در جنگ آمریکا با صدام بود که 1.5 میلیون بشکه اضافه کرد ولی به دلیل بروز مشکلات فنی، تا یک سال نتوانست بیشتر از 8.5 میلیون بشکه نفت تولید کند. در علم مهندسی مخزن و نفت، به این تولید می گویند تولید غیرصیانتی که به معنای آن است که کشور تولید کننده، برخلاف سناریوی بهینه تولید - برداشت حداکثری در حداکثر زمان - به تولید نفت پرداخته است.
2⃣ عربستان تا یک ماه پیش 10.2 میلیون بشکه تولید کرده است که با توجه به افزایش مصرف نفت به میزان 500 هزار بشکه در فصل تابستان، اگر این کشور بتواند 10.7 میلیون بشکه هم تولید کند نیازهای خودش را باید تامین کند. ضمن اینکه بر اساس گزارش بروکینگز، مصرف انرژی در عربستان سالانه 7.5 درصد رشد داشته است و این روند ادامه دارد.
از سوی دیگر عربستان روی صنعت پالایش خود سرمایه گذاری کرده و از خام فروشی فاصله گرفته است و لذا نمی تواند به طور پایدار بیشتر از ظرفیت خود نفت تولید کند زیرا منافع بلند مدتش از نظر اقتصادی شدیدا به خطر می افتد. این کشور در حال اجرای برنامه پایین دستی است که بتواند میزان پالایش نفت خود را از 5 م.ب به 8 م.ب و بعد به 10 م.ب برساند.
همچنین عربستان در خوش بینانه ترین حالت می تواند با هزار اما واگر یازده میلیون بشکه نفت تولید کند. در نتیجه باید گفت عربستان در افزایش تولید حتی به میزان یک میلیون بشکه برای افزایش صادرات نفت ناتوان است و با توجه به کاهش تولید ونزئولا، لیبی و کانادا و ... نمی توان به عربستان امیدوار بود. تنها کشوری که می تواند به طور واقعی افزایش تولید آن هم به میزان 400 هزار بشکه بدهد روسیه است.
یک نکته دیگر هم افزایش تقاصا در سال جاری است که باعث می شود تقاضا بر عرضه پیشی بگیرد. در مجموع باید گفت قمار ترامپ روی عربستان فاقد هرگونه جنبه فنی است و اگر بخواهد افزایش 2 میلیون بشکه ای بدهد تا سال دیگر بخش مهمی از ظرفیت تولید عادی خود را از دست می دهد.
به زبان ساده بگویم، مخزن نفت یک موجود زنده است و اگر بیشتر از توانش به آن فشار وارد شود، در کوتاه مدت از خود واکنش نشان می دهد که این واکنش، کاهش فشار چاه ها و کاهش شدید تولید است.
✍ #محمد_جلالی_فرد
http://eitaa.com/tasvirr
🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴
🌻🌴🌹🌴
🌹🌴🌻
🌴
🌻
💠بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن💠
#خاطرات_شهید_مهدی_زین_الدین
راوے: همسر شهید
#نیمه_پنهان
قسمت :9⃣
گمنام گمنام
🍃 هر دو سرمان را از زير انداخته بوديم . بعد از سلام و عليك اول همان حرفی را گفت كه خانواده اش قبلاً گفته بودند . گفت " برنامه اين نيست كه از جبهه برگردم . حتی ممكن است بعد از اين جنگ بروم فلسطين . يا هرجای ديگر كه جنگ حق عليه باطل باشد .
🍃" بعد از هر دری حرفی زد . گفت " به نظر شما اصلاً لازم است خانم ها خياطی بلد باشند ؟ " حتی حرف به اين جا كشيد كه بچه و خانواده برای زن مهم تر است ، يا بهتر است برود بيرون سر كار . اين را هم گفت كه " من به دليل
مجروحيت يكی از پاهايم مشكل دارد و اگر كسی دقت كند معلوم است كه روی زمين كشيده ميشود . لازم بود كه اين نكته را حتماً بگويم .
🍃كم كم ترسم ريخت . بعد از اين كه حرف های او تمام شد ، برای اين كه حرفی زده باشم گفتم " شما ميدانيد كه من فقط دو سال از شما كوچكترم ؟ مشكلی با اين قضيه نداريد ؟ " گفت " من همه چيز شما را از پسر عمه هايتان پرسيدم و ميدانم .
🍃نيازی نيست شما راجع به اين ها بگوييد . مشكلی هم با سن شما ندارم . حتی قيافه هم آن قدر مهم نيست كه بتواند سرنوشتمان را رقم بزند . " حرف هايمان در يك جلسه تمام نشد . قرار شد يك بار ديگر هم بيايد .
🍃 از همان زمان كلاس های حزب ، پاسدارها برای ما موجوداتی از دنيايی ديگر بودند . سرمان را كه در خيابان پايين انداخته بوديم فقط پوتين های گتركرده شان را ميديديم . برايمان حكم قهرمان داشتند ، مجسمه ی تقوا و ايثار ، آدم هايی كه همه چيز در وجودشان جمع است . حالا يكی از همان ها به خواستگاريم آمده بود .
🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴🌻🌴🌹🌴
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
به کانال هیات رزمندگان اسلام بپیوندید👇
🌴@razmandganeslam🌴
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 #حرارت ایجاد شده روی صورت بعد از ۱۵ دقیقه مکالمه با #تلفن_همراه با توجه به تابش الکترو مغناطیسی موبایل و امواج آن
برای جلوگیری از این عارضه هندزفری سیمی استفاده کنید
📡 @hakim_kheirandish
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 #حرارت ایجاد شده روی صورت بعد از ۱۵ دقیقه مکالمه با #تلفن_همراه با توجه به تابش الکترو مغناطیسی موبایل و امواج آن
برای جلوگیری از این عارضه هندزفری سیمی استفاده کنید
📡 @hakim_kheirandish
🔴 چه کسانی تمام زحمات یک ملت را به باد میدهند و خون ملت را فاسد کرده اند
◀️بیش از ارز نیازمند عقل و شرافتیم/ عاملان این خیانت ملی فورا بر کنار و مجازات شوند
🔺افشای لیست شرکت های دریافت کننده ارز نشان داد کشور بیش از آن که با بحران ارزی مواجه باشد با بحران عقلی مواجه است.
رهبری انقلاب سیاست کلان تدوین می کند،
مجلس قانون تصویب می کند،
سران قوا پیوسته نشست برگزار می کنند،
رییس جمهور کابینه تشکیل می دهد، وزارت نفت برای افزایش چند بشکه نفت چانه زنی های فراوانی با کشورهای رقیب به انجام می رساند،
وزارت خارجه با کشورهای مختلفی مذاکره می کند تا بپذیرند در شرایط تحریم در قبال نفت، به ایران ارز اختصاص بدهند،
دوباره با کشورهای دیگری مذاکره می شود یا ترفندهای مختلفی به کار بسته می شود تا این ارزها از طریق چند بانک نه چندان معتبر با کاستی هایی به ایران منتقل شود،
آنگاه مدیرانی نالایق یا خائن یا شریک دزد و صاحب منافع این ارز را که محصول واگذاری امتیازات فراوان از حیثیت کشور است، به نورچشمی ها یا شرکت های مجعول برای کالاهای غیر ضرور یا در اساس غیر واقعی اختصاص داده اند. این اگر بحران عقلی یا خیانت نیست پس چیست؟
🔺در هر دلار، اشک یتیم و گلوی تشنه خرمشهر و بی خانمانی های سیستان و شکاف دست کارگران کوره پزخانه ها و زنان بی سرپرست و شکم های گرسنه و کلیه های فروخته شده و خون مرزداران و .... مهمتر از همه آبروی دین و میهن نهفته است. باید این ارزهای بر باد رفته حتی اگر کابین زناننشان شده، به خرانه بازگردد، بی عقلان از صحنه ی مدیریت به فوریت استعفا داده و یا کنار بروند و عاملان این دزدی ملی رسوا و به اشد مجازات برسند.
📌 تحریم ها و فشار جهانی هر چقدر سختگیرانه باشد اما از نظر اقتصادی از شرایط جنگ دشوار تر نیست. تغییر عمده در مولفه های سیاست، مدیریت، نظارت و شرافت و سلامت است. در دوران دفاع مقدس برای اختصاص هر دلار به کالاهای ارزی، سیاست های بسیار سخت گیرانه و متعهدانه ای اعمال می شد و لذا با همه محدودیت است. از دل امپراتوری دروغ، امپراتوری فساد قد علم کرده است. واقعیت های اخیر نشان می دهد، بی تدبیر ها و شکاف های داخلی، شان جهانی ما را تنزل داده و آنان را در مطالبه ی غیر منطقی از ایران جسور کرده است. به جای امتیاز به بیگانه باید درون را اصلاح کنیم و بیش از آنکه نیازمند ارز باشیم نیازمند عقل و شرافتیم.
@sepahsyber
📡تصویر
@tasvirr