ه احساس آرامش و امنیت دارند . اما در صورتی که این ترس درمان نشود مشکلات فراوانی برای کودک در سنین کودکی و بزرگسالی وی ایجاد می شود . همچنین باعث بروز مشکلات فراوانی برای والدین وی می شود از قبیل داشتن خوابی خوب و آرام و نداشتن زمانی برای تنها شدن با همسر خود .
جدا کردن محل خواب کودک و غلبه کودک بر ترس خود یک شب رخ نمی دهد . بلکه شما باید از روش ها و راه حل های گوناگون ، با به کارگیری صبر و حوصله استفاده کنید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان با کم ترین آسیب این ترس را درمان کنید .
در این قسمت ما به شما روشها و راهکارهایی را معرفی می کنیم که می تواند در ابتدای مسیر به شما برای تنهایی خوابیدن فرزندتان کمک کند و فرزند شما را از ترس تنهایی خوابیدن برهاند .
اما اگر مشکل کودک شما حل نشد بهتر است برای مشاوره به یک روانشناس کودک خوب مراجعه کنید . تا با بررسی رفتار کودک و .. به درمان ترس کودک از تنها خوابیدن بپردازد.
۱- فرزند خود را برای این اتفاق آماده کنید .
در ابتدای مسیر بهتر است با فرزند خود صحبت کنید که قرار است چه اتفاقی رخ دهد . در صورتی که فرزند شما در سنین پایین تر باشد می توانید در قالب یک داستان شرایط را برای وی توضیح دهید و اگر در سنین نوجوانی باشد می بایست به صورت کاملاً منطقی با وی صحبت کنید و او را از عواقب و پیامد های نامناسب این ترس در آینده آگاه کنید و وی را توجیه کنید که جدا خوابیدن یکی از نشانههای ورود وی به دنیای بزرگسالی است .
۲- با فرزند خود قبل از خوابیدن صحبت کنید .
بهتر است قبل از خواب نزد کودک خود بروید و با وی در رابطه با ترس هایش صحبت کنید و به او توضیح دهید که جای هیچ گونه نگرانی و ترس نیست و در تلاش باشید که با صحبت های خود به او انرژی مثبت دهید . در این هم صحبتی سعی کنید بیشتر شنونده باشید چرا که این موضوع باعث کاهش استرس و اضطراب کودک شما می شود در نتیجه میتواند راحت تر به خواب رود . پس از صحبت با کودک حتماً اتاق وی را ترک کنید تا به تنهایی بخواب رود .
۳- از سرزنش کودک خود بپرهیزید .
در صحبت کردن با کودک خود سعی کنید به جای استفاده از کلمات تند و سرزنش آمیز از کلمات مثبت استفاده کنید و او را مدام تشویق کنید .
۴- به فرزند خود محبت کنید .
بسیاری از کودکان و نوجوانان محبت و عشق ورزیدن را مربوط به شب قبل از خواب می دانند . شما باید در طول روز به فرزند خود عشق بورزید ، او را ببوسید ، نوازش کنید و با محبت با او صحبت کنید . همچنین قبل از خواب با او با محبت رفتار کنید تا دیگر فرزند شما احساس کمبود احساسی نداشته باشد و راحت بخواب رود .

۵- مراسم شبانگاهی برای قبل از خواب فرزندتان را مشخص کنید .
برای درمان ترس کودک از تنها خوابیدن حتماً با کودک خود به رختخواب بروید و برنامهای برای قبل از خواب وی تنظیم کنید . به طور مثال او را ببوسید ، به او شب بخیر بگوید و یا اجازه دهید قبل از خواب کتاب بخواند و سپس به خواب رود همچنین صبحها ساعتی مشخص برای بیدار شدن او در نظر بگیرید .
۶- قبل از خواب استفاده از وسایل الکترونیکی را محدود کنید .
۱ الی ۲ ساعت قبل از خواب ، کودک خود را از وسایل الکترونیکی همچون تلویزیون ، موبایل ، تبلت و بازی با کنسول های بازی دور کنید . چرا که این وسایل آرامش کودک یا نوجوان شما را برهم می زند و حتی مشاهده برخی از فیلم ها یا بازی های خشن باعث می شود که کودک شما دچار استرس و اضطراب قبل از خواب شود .
در صورتی که این ابزار تا لحظات قبل از خواب در دسترس فرزندان تان باشد نمی توان انتظار داشته باشید که بی دردسر و به راحتی به ترس از تنهایی خوابیدن خود غلبه کند .
۷- قبل از خواب فرزندتان را از محرک ها دور کنید .
برخی از خوراکی های محرک همچون خوراکی هایی که بر پایه شکلات و قهوه هستند و همچنین نوشیدنی های کافئین دار همچون انواع قهوه و نوشیدنی های انرژی زا را می بایست حداقل یک ساعت قبل از خواب از برنامه غذایی فرزند خود حذف کنید چرا که مصرف این گونه محرکها خواب فرزند شما را مختل می کند و اجازه نمی دهد که فرزند شما به راحتی به خواب برود .
شما می توانید یک لیوان شیر گرم را جایگزین اینگونه محرک ها کنید .
۸- دکوراسیون اتاق فرزند خود را تغییر دهید .
یکی از موثر ترین روش های درمان ترس کودک از تنها خوابیدن آن است که به فرزند خود اجازه دهید تا تغییراتی در اتاق خواب خود ایجاد کند . به طور مثال روتختی جدید ، چراغ خواب جدید ، عکس ها و پوسترهای جدید که با سلیقه فرزند شما باشد و خودش آن ها را انتخاب کرده باشد ، تهیه کنید . با ایجاد این گونه تغییرات محیط خواب فرزند خود را به محیطی جذاب و سرگرم کننده تبدیل کنید و فرزند شما قبل از خواب می تواند از محیط خواب خود انرژی های مثبت دریافت کند و از استرس ها و تنش ها به دور شود .
۹- درب اتاق خواب فرزند خود را ببندید .
شاید تصور کنید در صورتی که درب
ن می بایست دست از تلاش بر ندارند . چرا که در صورت ادامه دار شدن این ترس مشکلات جدی برای فرزندشان و روابط بین خودشان به وجود می آورد .
اجازه ندهید کودک نزد خواهر یا برادرش بخوابد
زمانی که والدین محل خواب فرزند خود را جدا می کنند ، فرزندشان برای فرار از تنهایی خوابیدن ترجیح می دهد که نزد خواهر یا برادرش بخوابد ، اما این امر کاملاً غلط است و باید از آن جلوگیری شود . چرا که باعث تحریکات جنسی و حتی بازی های جنسی شود .
هرگز از تنبیه برای تنها خوابیدن کودک استفاده نکنید
برخی از والدین برای جدایی محل خواب فرزند خود متوسل به تنبیه فیزیکی و روحی همچون تمسخر ، تحقیر ، مقایسه و … می شوند . اما این امر نتیجه معکوس دارد و جدا خوابیدن را به تعویق می اندازد .
اتاق کودک خود را باز بگذارید ، احساس امنیت بیشتری می کند و باعث می شود که کمتر استرس بگیرد . اما این امر کاملاً اشتباه است ، چرا که زمانی که درب اتاق کودک شما باز باشد ، با کوچکترین صدا ، سایه و حرکت شما در خانه ممکن است فرزند شما از خواب بیدار شود و تمام طول شب را بیدار بماند .
۱۰- محل خواب فرزند خود را تاریک نگذارید .
بهتر است یک چراغ خواب برای اتاق فرزند خود محیا کنید . چرا که فرزند شما می تواند اطراف خود را ببیند از چیزی نترسد . با داشتن چراغ خواب قسمت هایی از اتاق که برای وی در تاریکی ترسناک و ناشناخته است ، قابل رویت می باشد . در نتیجه دیگر فرزند شما از محل خوابش نمی ترسد و می تواند با محل خوابش ارتباط برقرار کند و به آن علاقه مند شود .
۱۱- آرامش خواب فرزند را زمانی که کنار شماست از بین ببرید .
زمانی که فرزند شما از تنها خوابیدن هراس دارد و خوابیدن نزد شما را پر از آرامش و آسایش می داند ، شما می بایست آسایش کودک خود را مختل کنید . به طور مثال جای خواب او تنگ کنید و در صورتی که با اعتراض وی مواجه شدید به او بگویید می تواند در اتاق خودش بخوابد یا در هنگام صبح با صداهای جابجایی وسایل و … او را بیدار کنید و در صورتی که به این شرایط اعتراض کرد به او بگویید که در اگر در اتاقش بخوابد دیگر اینگونه صداها مزاحم خواب او نمی شود .
۱۲- در تصمیم خود قاطع باشید .
در صورتی که تصمیم گرفته اید که محل خواب فرزند خود را جدا کنید و به او کمک کنید تا با ترس از تنها خوابیدن مقابله کند ، بر تصمیم خود قاطع باشید و اجازه ندهید که احساسات و وابستگی بر شما غلبه کند . به طور مثال اجازه ندهید که در نیمه شب کودک نزد شما بیاید و از شما بخواهد که پیش شما بخوابد در صورت بروز این اتفاق او را به رختخوابش همراهی کنید .

جدا خوابیدن کودک (۳ راهکار اساسی)
با در نظر داشتن راهکار ها و نکاتی که در قسمت قبل ذکر شد ۳ راهکار برای جدا خوابیدن کودک وجود دارد که در ادامه به شرح انها پرداخته ایم .
راهکار اول : به کودک خود پاداش و هدیه دهید .
در این روش در ابتدا کودک را به محل خوابش همراهی کنید و مراسم شبانگاهی که شامل گفتن شب بخیر و بوسیدن فرزند است را انجام دهید و به او بگوید در صورتی که بر روی تخت خود بخوابد هر چند دقیقه یک بار به او سر می زند و این کار را انجام دهید تا به خواب رود . همچنین به او بگویید که اگر هر شب در اتاق خود بخوابد و صبح در اتاق خود بیدار شود به او یک جایزه می دهید و این کار را تا زمانی که به تنهایی خوابیدن عادت کند ، انجام دهید .
راهکار دوم : به تدریج محل خواب فرزند خود را جدا کنید .
در صورتی که وابستگی فرزند شما زیاد باشد این شیوه بسیار توصیه می شود . در این روش همانند روش اول فرزند خود را تا محل خواب وی همراهی کنید و مراسم شبانگاهی را انجام دهید . سپس در شب های نخست در کنار تخت او بنشینید و منتظر شوید تا به خواب برود . پس از گذشت چند شب فاصله خود را از او بیشتر و بیشتر کنید به گونه ای که به مرور زمان در بیرون از اتاق خواب وی بنشیند . این روش را تا جایی ادامه دهید تا فرزند شما بدون حضور شما در کنارش به خواب رود .
نکته : در این روش بهتر است با فرزند خود ارتباط چندانی نداشته باشید . به طور مثال به او نگاه نکنید و یا او را نوازش کنید و خود را مشغول کارهایی همچون کتاب خواندن کنید .
راهکار سوم : در تردد باشید .
در صورتی که فرزند شما طاقت جدایی از شما را نداشته باشد و پس از جدایی از شما گریه می کند ، بهتر است از این روش استفاده کنید . در این روش مدام به فرزند خود سر بزنید . در صورت گریه کردن به فرزند خود سر بزنید و مجدداً مراسم شبانگاهی را انجام دهید .
نکته : در این روش توجه داشته باشید ، زمانی که مجددا به اتاق فرزند خود مراجعه می کنید طولانی نشود و از ۳۰ ثانیه تجاوز نکند .
تمامی روش های فوق الذکر باید توسط پدر و مادر با همکاری یکدیگر انجام شود تا بهترین نتیجه حاصل شود .
تنها خوابیدن کودک به خودی خود اتفاق نمی افتد
بسیاری از والدین بر این باورند که مشکل تنها خوابیدن فرزند و ترس از تنها خوابیدن خود به خود و بدون به کارگیری راه حل و راهکارهای مناسب حل می شود . اما این باور کاملاً غلط است و والدین می بایست از بهترین روش ها برای درمان این ترس استفاده کنند .
برخی از والدین تنها خوابیدن فرزندشان را به انتخاب وی می گذارند . به طوری که هرگاه فرزند تمایل داشت نزد پدر و مادرش بخوابد و هرگاه تمایل داشت در اتاقش به تنهایی بخوابد . اما این امر کاملاً نادرست است و والدین می بایست بر تصمیم خود استوار باشند و اجازه ندهند که کودک خود انتخاب کند که کجا بخوابد .
دست از تلاش بر ندارید
برخی از والدین از ادامه تلاش برای مقابله با ترس فرزند خود سرد می شوند و دیگر به تنهایی خوابیدن اصرار نمی کنند . اما این امر کاملا نادرست است و والدی
🌸┅═✧❁﷽❁✧═┅🌸
*👈💢ثروت یا آرامش*
*☑️استاد حدائق*
☑️یک آقایی از پولدارهای شهر به من گفت: حاج آقا، یک شب، یک معاملهی سنگینی کردم. معاملهی میلیاردی. ثروتها اصلاً دیگر نجومی شده.
گفت: معامله که کردم، آن شب دیگر خواب نداشتم. گفتم حالا نکند این جنسهای ما که فروختیم، پول برنگردد، چکها پاس نشود، بدبخت بشویم.
واقعاً عجب بعضیها زندگیشان گرفتار دغدغه و اضطراب است؛ میخرد، ناراحت است؛ میفروشد، ناراحت است. میخرد، کلاه سرم نرفته که بتوانم پولش را بدهم. میفروشد، پولش گیرم بیاید از دستم نرود.
گفت: هر کاری کردم، آن شب خوابم نبرد. مثل مرغ سر کنده، ساعت 5/1 بعد از نیمه شب تابستان، از خانه بیرون زدم. دیدم خوابم نمیبرد و مثل آدمهای روانی هستم. در خیابان قصرالدشت شروع به قدم زدن کردم. گاهی اوقات آنقدر باید راه برویم که تنمان خسته بشود اما گاهی تنها اینقدر خسته هست اما روح مضطرب است، روح آرام نیست.
گفت: سرِ یک کوچهای، دیدم یک کسی کارتن پهن کرده. چه کسی بود، نمیدانم. یک آدم بیخانمان. توی پیچ کوچهای کارتن پهن کرده بود و خوابیده بود؛ خوابی عمیق، خواب اصحاب کهف. نه بالشی زیر سرش بود، نه مثلاً بستر گرم و نرمی، نه تخت آنچنانی، نه پتویی. روی کارتن خوابیده بود و چنین خواب خوشی رفته بود. ده دقیقهای ایستادم بالای سرش و او را تماشا میکردم و حسرت خوابش را میخوردم.
الله اکبر
گفتم خدایا ببین ما فکر میکردیم خوشبختی در خانهی بزرگ و پول زیاد و رفاه هست. همه چیز داریم ولی خواب نداریم. این هیچ ندارد ولی خواب خوبی رفته که من حاضر بودم برای این خواب، میلیون¬ها پول بدهم.
چرا بعضی اینگونهاند؟ چون پایهی ایمانشان ضعیف است. فکر میکند این ثروتی که آمده دستش، مالِ خودش است. ولی بعضیها هم هستند متمّکن و ثروتمند هستند اما یک ذرّه وابسته نیستند. اینگونه ثروتمند هم داریم. خدا به او داده، زیاد هم داده ولی ذرهای وابسته نیست. راحت هم میخوابد و اعصابش هم راحت است. آماده برای رفتن است. میگوید همهی اینها امانت است. به او میگویند: زندگیات بر باد رفت؛ میگوید: إنّا لله و انّا إلیه راجعون. دنیا را به تو دادند؛ إنا لله و إنا الیه راجعون.
خیلیها هستند امروز مشکل دارند، اما مشکلآفرین نیستند. ایمان و یقین. آقا امیرالمؤمنین (ع) در غررالحکم میفرمایند: أصل الصبر، حُسنُ الیقین: اصل صبر، حسن یقین است. یعنی صبر، ریشهاش در یقینِ خوب داشتن به خداست. ما اگر یقینِ به خدا داشتیم، در اوج مشکلات هم نمیبُریم، در اوج مشکلات و سختی، انسان خم به اَبرو نمیآورد. وقتی که یقین دارد که خدایی دارد که أرحمالراحمین است، ستّارالعیوب است، رزّاق است، مشکلات اقتصادی بیاید، خم به ابرو نمیآورد. عزیزانش را از او بگیرند، احساس شکست نمیکند. گناه به طرف او بیاید، چون معتقد است به نظارت خدا، گناه نمیکند. چون یقین دارد به خداوند، معصیت الهی مرتکب نمیشود. ما اگر میخواهیم صبرمان، صبر خوبی باشد، باید پایههای ایمان و یقینمان را قوی کنیم.
🌸 *┅═✧❁••❁✧═┅*🌸
🌸 *ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج*
🌸باتوجه به یکسان بودن مطالب گروه ها لطفادریک گروه عضو باشید
🖊مرحوم آیتالله بهجت:
🔸حوادثی که اتفاق میافتد، نتیجه کارهای ماست که بر سر ما میآید: «وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ؛ آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث این همه بلاها و مصیبتها شده است، توبه کنیم؟ ولی ما توبه نمیکنیم، چون کارهای خود را بد نمیدانیم.
🔹 نباید فراموش کرد، این استغفار نباید تنها، وردی زبانی باشد، بلکه باید از قلبی تائب از گناه و مشتاق به رحمت خدا سرچشمه بگیرد، وگرنه نباید انتظار گشایش و رهایی داشت. «کلمه «أستغفرالله» را تا میتوانید از روی اعتقاد کامل، صمیمانه، با التزام به لوازم حقیقیه معلومهاش، تکرار نمایید».
🔸یکی از برکات بسیار مهم توبه و استغفار، ارتباط یافتن با امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف است. بنا بر فرمایش بزرگان، کسی که وجودش از بدیها پیراسته شود و به زیور عبادت و بندگی خداوند آراسته گردد، گویا در درون خویش امام زمان خود را یاری کرده است؛ از این روست که پاکان و اولیای خداوند به کسانی که طالب دیدار یار هستند، به این مضمون سفارش میکنند که :
آیینه شو جمال پریطلعتان طلب
جاروب کن خانه را سپس میهمان طلب...
🍎روش کسب صفت رازداری و کتمان
🖊 آیت الله حائری شیرازی(ره):
⚡️ما باید با خودمان مجاهده کنیم تا بتوانیم این صفت رازداری را در خودمان ایجاد کنیم، و این کار اولش اینطوری است که باید یکی دو تا راز را نگویید تا سعه صدر پیدا نمایید و بعد راحت می توانید نگویید.
⚡️ فرض کنید که اگر بادکنک را باد کنید دیگر بادش خالی نشود و کوچک نگردد. ابتدا که میخواهد باد شود فشار لازم دارد اما بعد که کش آمد و باد شد جادار میشود و خوب میتوانید داخل آن چیزی را جای دهید. بعضی چیزها هست که جا پیدا می کند مانند کیسه های توری که هر چه وسایل داخل آن می ریزند مرتب جا پیدا می کند و جادار می شود. نفس انسانی و صدر انسانی هم اینطوری است که اگر چیزی در آن وارد شد و گفتی، معنایش این است که فشار روی [نفس] نیامده و لذا جا باز نمی کند. ولی اگر با خودت مجاهده کردی و برای رضای خدا نگفتی، این نگفتن برایت عادی می شود.
⚡️ انسان باید متوجه باشد که اگر می خواهد یک رازی را داخل خودش نگاه دارد یک دوره فشار دارد، یک دوره سختی دارد و اگر انسان آن دوره را گذراند میتواند رازداری کند.
☀️ امیرالمومنین امام على (عليه السلام) :
هر كه سخن بسيار گويد،
خطايش بسيار شود
و هر كه بسيار خطا كند،
شرم و حيايش كم شود
و هر كه كم شرم و حيا شود،
پارسايى اش كاهش يابد
و هر كه پارسايى اش كم شود،
دلش بميرد
و هر كه دلش بميرد، به آتش رود.
📚 نهج البلاغه
علل سنگینی روح و دل
یکی از علّتهایی که ما توفیق سحرخیزی نداریم و در وقت آن سنگین هستیم و گویا گوشهایمان صدای مَلَک منادی را که همهی اولیاءالله را بیدار میکند، نمیشود، این است که روح و قلب ما به خاطر دو مسأله سنگین میشود و مثل گنجشکی که به دو پایش وزنه آویختهاند، به وقت سحر نمیتواند برخیزد و به ملاقات یار پر بزند؛ و یا در عبادات خود، روح بالا نمیرود و لذّت عبادت را نمیچشد؛ یکی از آن دو عامل، لغو و لهو و زیاد حرف زدن است؛ و دیگری که خیلی انسان را سنگین میکند، غیبت کردن است. من عیناً دیدم که غیبت شب، توفیق سحرخیزی را از انسان سلب میکند.
مرحوم کربلایی احمد #تهرانی
پندهای آسمانی: صفحه 188
برگرفته از تذکرةالاولیاء (@tezkar)
کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
🖊مرحوم آیتالله بهجت:
🔸حوادثی که اتفاق میافتد، نتیجه کارهای ماست که بر سر ما میآید: «وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ؛ آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث این همه بلاها و مصیبتها شده است، توبه کنیم؟ ولی ما توبه نمیکنیم، چون کارهای خود را بد نمیدانیم.
🔹 نباید فراموش کرد، این استغفار نباید تنها، وردی زبانی باشد، بلکه باید از قلبی تائب از گناه و مشتاق به رحمت خدا سرچشمه بگیرد، وگرنه نباید انتظار گشایش و رهایی داشت. «کلمه «أستغفرالله» را تا میتوانید از روی اعتقاد کامل، صمیمانه، با التزام به لوازم حقیقیه معلومهاش، تکرار نمایید».
🔸یکی از برکات بسیار مهم توبه و استغفار، ارتباط یافتن با امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف است. بنا بر فرمایش بزرگان، کسی که وجودش از بدیها پیراسته شود و به زیور عبادت و بندگی خداوند آراسته گردد، گویا در درون خویش امام زمان خود را یاری کرده است؛ از این روست که پاکان و اولیای خداوند به کسانی که طالب دیدار یار هستند، به این مضمون سفارش میکنند که :
آیینه شو جمال پریطلعتان طلب
جاروب کن خانه را سپس میهمان طلب...
کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
🖊مرحوم آیتالله مجتهدیتهرانی:
✅فشار زندگی را تحمل کنید، که این از گنجهای بهشت و از گنجهای خوبی است.
👌دنیا سختی دارد، فشار دارد، پس صبر کنید
⚠️مرتب پیش این و آن ننشین و شکایت نکن. از خدا گله و شکایت نکن که
«خدایا، چرا مرا اینجوری کردی؟ چرا سنگ به در بسته میبارد؟»
✨صبر و ظفر هر دو دوستان قدیمند
بر اثر صبر، نوبت ظفر آید.
کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
🌸┅═✧❁﷽❁✧═┅🌸
*(👈💢نفس)*
🌸 *┅═✧❁••❁✧═┅*🌸
☑️گاهی انسان باید بنشیند و با نفس خود حساب و کتاب کند. پدر ما را این نفس در می آورد. به نفس خود بگوید: "تاکی؟ چقدر؟ بس است دیگر! به فکر خودت باش!"
نفس که به فکر ما نیست، به فکر خودش است. مثَل نفس، مثل اسب سرکش است. اگر سوار اسب سرکش شوی، اسب فرار می کند. اگر وارد باشی، دهنه ی اسب را محکم می گیری، ولی باز هم زورت نمی رسد و اسب فرار می کند تا برود سرآخور جو بخورد. سر صاحب خود را به سر در طویله می زند و او را به زمین می اندازد و در خون غوطه ور می کند. اما خودش سر آخور رفته و مشغول خوردن جو می شود، به فکر لذت خودش است و فکر صاحبش نیست.
🌸 *┅═✧❁••❁✧═┅*🌸
🌸 *ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج*
🌸باتوجه به یکسان بودن مطالب گروه ها لطفادریک گروه عضو باشید
https://chat.whatsapp.com/EiSRVWE6zqcJ832urs5PPh
کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2
💥 «ترک معصیت» کافی و وافی است!
سؤال: این جانب تصمیم دارم که به خداوند، قرب پیدا کنم و سیروسلوک داشته باشم، راه آن چیست؟
✅حضرت #آیت_الله_بهجت قدس سره: چنانچه طالب، صادق باشد، «ترک معصیت» کافی و وافی است برای تمام عمر، اگرچه هزار سال باشد.
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢١٨.
کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/571736158Ca8d640cfa2