🔺به تازگی برخی اکانت های معاند از جمله مسیح علینژاد در شبکه های اجتماعی ویدیویی قدیمی از تذکر حجاب فرزاد فرزین خواننده پاپ ایرانی به هواداران خود در یکی از کنسرتهایش را بازنشر کرده و او را مورد هجمه و تخریب قرار داده اند.
🔹فرزاد فرزین در صفحه اینستاگرام خود از پرداخت پول از سوی عده ای برای تخریب هماهنگ او در شبکه های اجتماعی خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اهانت بیشرمانه مجری شبکه بهایی منوتو به شهدا: شهدا باعث عقب ماندگی ما شدند! جلوی اینها را باید بگیریم!
امید خلیلی، مجری شبکه تاریخ گذشته منوتو:
🔹 الان هم که دوباره شهید گمنام آوردند! جلوی اینها را باید گرفت، اینها باعث عقب ماندگی ما شدند!
روسیه کنترل قطار سریعالسیر را به هوش مصنوعی میسپارد
🔹قطار سریعالسیر روسی به سیستم کنترل مبتنی بر هوش مصنوعی مجهز خواهد بود.
🔹با توجه به گفتههای اولگ تونی معاون مدیر کل راهآهن، قطارهای سریعالسیر روسیه به سیستم کنترل دیجیتال مبتنی بر هوش مصنوعی مجهز خواهد شد. این قطارها سرعتی در حدود ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت دارند.
🔹این قطار برای حمل بارهای با ارزش و ویژه نیز استفاده خواهد شد و همچنین قابلیت جابجایی داخلی قطار را خواهد داشت. این قطار حدود ۴۶۰ نفر ظرفیت مسافر دارد.
🔹انتظار میرود که حدود ۲۱.۷ میلیارد روبل برای توسعه راهآهنهای سریعالسیر در فدراسیون روسیه در سال ۲۰۲۴ اختصاص یابد.
کدهای «کیو آر» نیز ممکن است خطرناک باشند
🔹در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۳ حدود ۶۰ هزار حمله از این طریق گزارش شده است.
🔹کمیسیون تجارت فدرال (FTC) رگولاتوری آمریکا در حوزه فضای مجازی درباره پنهان شدن لینکهای آلوده در کدهای QR هشدار داد که میتواند اطلاعات کاربران را به سرقت ببرد.
🔹کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده درباره کدهای QR هشداری صادر کرد و اعلام کرد که کلاهبرداران ممکن است از این کدها برای سرقت اطلاعات شخصی کاربران استفاده کنند.
🔹این روزها کدهای QR در همه جا وجود دارند. ممکن است یکی را برای دیدن منوی رستوران یا پرداخت هزینه پارکینگ اسکن کرده باشید. ممکن است برای شرکت در یک کنسرت یا رویداد ورزشی یا سوار شدن به یک پرواز این فناوری را به کار گرفته باشید. متأسفانه باید گفت این فناوری نیز ابزاری در اختیار مجرمان سایبری است و کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات شخصی، پیوندهای آلوده را در کدهای QR پنهان میکنند
سازنده پگاسوس «مزدور سایبری» خوانده شد
🔹یک اندیشکده مستقر در هند معتقد است شرکت صهیونیستی NSO Group را باید مزدور سایبری قلمداد کرد.
🔹اندیشکده «بنیاد رصد پژوهش» (ORF) مستقر در دهلی معتقد است گروههایی مانند هکرهای لازاروس (Lazarus) و شرکت صهیونیستی NSO Group سازنده جاسوسافزار پگاسوس را میتوان «مزدور سایبری» طبقهبندی کرد.
🔹این گزارش «مزدوران سایبری: شکست پاسخهای کنونی و ضرورت همکاری بینالمللی» نام گرفته استو در آن اذعان شده که با رواج پذیرش فناوریهای دیجیتال پس از همهگیری کرونا، اکنون مزایاها و معایبی در برابر قرار گرفته است که نگرانیها درباره ایمنی و امنیت فضای مجازی مهمترین نکته در این زمینه است
🔹گزارش ORF میگوید که اندیشکده مستقر در دهلی معتقد است که گروههای هکر مانند Lazarus و شرکتهای تامینکننده نرمافزار جاسوسی مانند NSO Group به راحتی میتوانند به عنوان "مزدور سایبری" طبقهبندی شوند.
🔴آفریقای جنوبی به شهروندان خود هشدار داد: حضور در ارتش متجاوز اسرائیل تحت تعقیب قانونی قرار خواهد گرفت
🔹رییس جمهور آفریقای جنوبی سیریل رامافوزا اعلام کرد گزارش های نگران کننده ای از حضور شهروندان آفریقای جنوبی در ارتش اسرائیل به دست او رسیده و اعلام کرد یکبار دیگر هشدار می دهد این افراد تحت تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت.
🔹او گفت "نسل کشی" در غزه یک جنایت جنگی است و هر کدام از شهروندان کشور ما در این جنایت دست داشته باشند طبق قوانین بین المللی جرایم جنگی در آفریقا محاکمه خواهند شد.
استفاده اوپنایآی از محتوای روزنامهها برای آموزش هوش مصنوعی
🔹اوپنایای توانسته با روزنامههای بیلد، ولت، پولیتیکو و بیزینس اینسایدر قرارداد ببندد.
🔹فایننشال تایمز گزارش میدهد که اکسل اسپرینگر مالک روزنامههای بیلد، ولت، بیزینس اینسایدر و پولیتیکو به شرکت اوپنایآی، سازنده چتجیپیتی رضایت داده تا از محتوای این روزنامهها برای آموزش مدلهای هوش مصنوعی خود استفاده کند.
🔹این روزنامههای مستقر در آلمان قرار است سالانه میلیونها دلار یورو دریافت کنند. اوپنایای به دنبال این است که با استفاده از مقالات حرفهای روزنامهنگاران واقعی، هوش مصنوعی مولد بتواند محتوای اصیل را از محتوای جعلی تشخیص دهد.
🔹گمانهزنیها حاکی از این است که رقمی بسیار گزاف به این روزنامهها پرداخت میشود، اما دو طرف قرارداد جزئیاتی در اینباره منتشر نکردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محصولات شوینده شرکت معروف شامپو اینگونه در زیر زمین های ترکیه تولید و در بازار توزیع میشود و به کشورهای همسایه نیز صادر میشود .