📌متن شبهه👇
چرا اسلام با رقصیدن و آهنگهای رقص آور مخالف است.
شاید افرادی با رقصیدن مرتکب گناه نشوند و صرفاً برای حال خوبی را تجربه کنند.
📌پاسخ 👇
🔰 اسلام دینی است که نه تنها با نشاط و شادابی مخالف نیست، بلکه انسان های عبوس، ترش رو، بی حال، بی تحرک و منزوی را مذمت نموده است.
👈 و بر شادی مشروع، فعالیت، کار و تلاش، رفت و آمد کردن در جامعه به ویژه در محیط خانواده با چهره باز و شاداب جامعه تاکید زیاد کرده است.
❇️ اگر رقص را حرام اعلام نموده، به خاطر مفاسدی است که به دنبال دارد و الا همین رقص را در مواردی که مَفسَده و منشا آلودگی نیست جایز دانسته،
⚛️همانطوری که مراجع بزرگوار تقلید رقص دختری برای نامزدش (بعد از عقد) و یا زنی برای شوهرش را جایز می دانند.
☑️اما رقص زن در جمع زنان و یا در مجالسی که زن و مرد مخلوط است، گناه و حرام می باشد.
زیرا همین مجالس باعث بسیاری از مفاسد می گردد.
👈چنانچه زمینه ارتباط بعضی از زنان شوهر دار با مردان نامحرم از همین مجالس شروع شده است.👌
🔰و اگر رقص زن در مجالس مخصوص زنان باشد باز منشا گناه و آلودگی است، به خاطر اینکه:
⏮اولاً: گاهی از اوقات زنانی که در این مجالس هستند، کم و کیف جلسه و چگونگی رقص زنان را برای شوهرانشان تعریف می کنند.
⏮ثانیاً با توجه به این که بچه های کوچک معمولا همراه مادران و بزرگترها در این مجالس هستند و با دقت و کنجکاوی کارها را زیر نظر دارند، رقصیدن بزرگترها و یا شرکت در این گونه جلسات باعث یادگیری کودکان، و انتقال این گناه از نسلی به نسل بعد می گردد.
⏮ثالثا: با توجه به دستگاه های جدید و پیشرفته در فیلم برداری از مجالس جشن و تکثیر و پخش آن، چه بسا امکان دارد، رقصیدن زن در این جلسات به بیرون از محیط خانواده برود و به دست انسان های ناباب بیفتد، و از آن سوء استفاده هایی بکنند، و به دنبال آن سبب ریختن آبروی زنان گردد، و یا باعث متلاشی شدن کانون گرم خانوادگی شود.
آیا هارپ علت کمبارشی امسال ایران بوده است؟!
معاون سازمان حفاظت محیط زیست:
🗣مطالعاتی در سطح دنیا درخصوص هارپ انجام میشود اما برای تأیید شدن آنها زود است. موضوعاتی مانند هارپ ادعاهایی هستند که باید روی آنها مطالعه کنیم تا بتوانیم بگوییم که آیا واقعاً تأثیر گذاشته بوده است یا خیر.
🗣کشور آمریکا جزو کشورهای مدعی در این موضوعات است، اما میبیند که در کشور خودش در بسیاری از سالها خشکسالی و خشک شدن دریاچهها و تالابها را داشته است.
🗣اگر موضوع هارپ و کنترل بارندگی حقیقت داشت، حتماً این کشورها برای مسائل و مشکلات محیط زیستی و خشکسالی خودشان از آن استفاده میکردند./تسنیم
سازمان سایبری اسقاطیل درباره حمله فیشینگ ایران بر اساس یک پیام ایمیل جعلی هشدار می دهد که سعی دارد کارکنان فناوری اطلاعات سازمان ها را فریب دهد تا یک به روز رسانی امنیتی را دانلود کنند، اما در واقع منجر به دانلود نرم افزار مضری می شود که اطلاعات را می دزدد و حذف می کند. تحقیقات انجام شده توسط آرایه با همکاری یک شرکت تجاری نشان داد که یک گروه مهاجم ایرانی پشت این تلاش بوده است. پیوند جعل هویت شامل دو فایل مخربی است که دانلود کردهاید، ابزاری را فعال میکند که اطلاعات را از سیستم جمعآوری میکند و ابزاری را که تمام اطلاعات شبکه شرکتی را حذف میکند (Wiper). این سازمان از سازمانها میخواهد تا اقداماتی را برای جلوگیری از حمله پیش از موعد انجام دهند، پیامهای مشابه را گزارش کنند و قبل از بررسی روی پیوندها از کلیک کردن بر روی آنها خودداری کنند.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
🔸 حزبالله اعلام کرد طی هدف قرار دادن اتاق مانیتورینگ پادگان شومیرا، چندین نفر کشته و زخمی شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند صد نفر آریایی ریختن جلوی در کلیسای وانک توی اصفهان داد میزدن عیسی در رو باز کن 😐😑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کشوری که عمو نوروز دارد، نیازی به بابانوئل ندارد
🔹مدیرعامل کانون پرورش فکری: ما با ترویج قصههای اصیل ایرانی میتوانیم جلوی تهاجم فرهنگی را بگیریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزادی بیان غربی؛ کمپین خاموش کردن صدای فلسطینیان با فشار بر دانشگاهها و لغو سخنرانی طرفداران فلسطین!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقامت و اراده این انسان مثال زدنیه!!
۴ کیلومتر شنا، ۱۸۰ کیلومتر دوچرخه سواری و ۴۲ کیلومتر دویدن را در حالی تموم کرد که در تمام مدت، برادر کمتوان را همراه خودش میبرد!
بازهم انفجار در تونل؛
🔥حماس آنجا را دروازه جهان صهیونیستها کرده
گردانهای قسام:
🗣طی انفجار حفره یکی از تونلها که یک گروه از نظامیان اشغالگر قصد ورود به تونل از طریق آن را داشتند، ۸ نفر کشته و زخمی شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدید یه بغضی گلوشون رو گرفته...😭
#ام_البنین🥀
ارزهای دیجیتال و نابرابری
🔹عثمان دبلیو چوهان دکترای فلسفه و مدیر مرکز مطالعات هوافضا و امنیت است که در این مقاله به بررسی نابرابری و نحوه حضور آن در جهان ارزهای دیجیتال میپردازد.
🔹چوهان معتقد است که نابرابری در جهان ارزهای دیجیتال نیز تداوم مییابد، زیرا که بخش اعظمی از ثروت بیتکوین دردست تعداد انگشتشماری از مالکان متمرکز شده است.
🔹از سوی دیگر، در دیدگاه و یا روایت تحت عنوان «آنارشیسم رمزپایه» ارزهای رمزپایه ابزاری برای دموکراتیک کردن ثروت از طریق توزیع گستردهتر میان شرکتکنندگان مستقل هستند.
🔹اما این مقاله با استفاده از دادههای bitinfocharts نشان میدهد که روایت آنارشیستی رمزپایه با واقعیت تمرکز انبوه ثروت ارزهای دیجیتال در دست معدودی از افراد (نهنگها) که سطوح نابرابری موجود در اشکال سنتی سرمایه را بازتولید میکند، در تضاد است.