"مکسار" تصاویر جدیدی از فرودگاه خارطوم منتشر کرده است. تعداد قابل توجهی از هواپیماها منهدم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️اوضاع ملتهب در فرانسه بعد از سخنرانی ماکرون
🔹 تعداد زیادی از مردم فرانسه در اعتراض به قانون جنجالی دولت برای اعمال تغییرات بازنشستگی، در شهرهای مختلف از جمله پاریس و لیون تظاهرات کردند.
🔹 «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه مشغول سخنرانی درباره اجرای این قانون بود که تظاهرات گسترده آغاز شد.
🔹 ماکرون به نخستوزیر خود دستور داده است که تا ۱۰۰ روز آینده آرامش را به کشور بازگردانده و مخالفان اصلاحات بازنشستگی را آرام کند.
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سلام به همه شهدا و بچههای ارتش و نیروی زمینی که عاشقانه پای ایران و انقلاب ایستادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا رادار تواناییِ تشخیص هواپیمای مسافربری از موشک را نداشته است؟
🔹رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران: این رادار فقط و فقط برای کشف و شناسایی بوده. ما شبیهسازی کردیم؛ در شبیهسازی ما که تمام جزئیات در آن بود، دقیقا خودمان و قاضی پرونده دیدیم که امکان اینکه تشخیص داده شود وجود نداشته و تمیز اینکه که این هواپیما بوده یا موشک برای کاربر در شب وجود نداشته.
📢 آیت الله رئیسی : کوچکترین اقدام علیه امنیت جمهوری اسلامی ایران با واکنش محکم ارتش ونیروهای مسلح همراه است و کوچکترین کاری با نابودی حیفا و تل آویو همراه خواهد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تصویری از آغاز مراسم روز ارتش
🔹مراسم رژه نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن سالروز ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیسجمهور آغاز شد.
🛑موساد و ساواک؛ دوستی و همکاری
🔸«در عرض این مدت که در ایران بودهام، روابط ایران و اسرائیل بسیار خوب و حسنه بوده و شاهنشاه آریامهر کمکهای زیادی به اسرائیل نمودهاند. دلم میخواست عموم اطلاع داشته باشند، ولی وضع طوری بوده که در جراید منعکس نگردیده است.» این، سخنان مئیر عزری، نماینده اسرائیل در ایران در مراسم خداحافظیاش در سال ۵۲ بود. زمانی که رابطه با اسرائیل، چنان قبح داشت که ایرانِ شاهنشاهی از ترس واکنشهای اجتماعی، روابط سیاسیاش با اسرائیل را بطور پنهانی پیش میبرد.
🔹هرچند مئیر عزری برای بهبود نگاه ایرانیان به اسرائیل تلاشهای خوبی داشت، اما روابط ایران شاهنشاهی با اسرائیل، بیش از آن که سیاسی و علنی باشد، امنیتی و پنهانی بود. ساواک و موساد اهداف مشترکی داشتند که برای پیشبردش سالها فعالیت مشترک کرده بودند. موساد در ایران یک نماینده دائم داشت، سفرهای متعددی در سطح روسای دو سرویس اطلاعاتی و مدیران عالیرتبه انجام میشد و برخی پرسنل ساواک برای دورههای آموزشی راهی اسرائیل میشدند. علاوه بر موساد، وابستگی نظامی اسرائیل در تهران نیز روابط گرم و عمیقی با ارتش ایران برقرار کرده بود و سفرهای متعددی بین طرفین انجام میشد.
🔸طرح «کریستال» که در واقع جمعآوری اطلاعات پنهان از سه کشور مصر، عراق و سوریه بود از سال ۴۵ شروع شده بود. با توجه به اینکه در آن سالها ایران، تابعی از بلوک غرب بود و عراق بعثی نیز به شوروی متمایل بود؛ عراق به تنهایی هم برای ایران و اسرائیل یک هدف اطلاعاتی مهم و مشترک بود. «شبکه شمال» که کارش جمعآوری اطلاعات از سازمانهای لشگری و کشوری عراق بود، از سال ۴۶ هدایت اسرائیل و ایران زیر نظر مسعود بارزانی، فرزند ملامصطفی فعال بود. علاوه بر این مستشاران اسرائیلی نیز در کنار بارزانیها در کردستان عراق مستقر بودند.
🔹همچنین سالها بود موساد با استقرار یک پایگاه عملیاتی در آبادان، توانسته بود چرخهی امنی برای خروج غیرقانونی یهودیان عراق از خاک آن کشور، ورود به ایران و اعزامشان به اسرائیل ایجاد کند. این کار از طریق پایگاه آبادان که در ادبیات امنیتی ساواک و موساد، پایگاه جنوب نامیده میشد صورت میگرفت. این پایگاه اواخر دهه ۱۳۳۰ ایجاد شد و هدفش آموزش فعالیت جمعآوری اطلاعاتی برونمرزی به ساواک بود. موساد علاوه بر این پایگاه، دو پایگاه دیگر در کردستان و ایلام در اختیار داشت. ساواک علاوه بر تامین پشتیبانی و امور مالی این پایگاهها، مدارک جعلی ایرانی برای تردد افسران موساد را نیز در اختیار آنان قرار میداد.