یادی کنیم از تحلیلهای آب دوغ خیاری سال گذشته ۶۱ اقتصاددان درباره تورم سه رقمی :))
تورم از ۶۰ درصد شده ۴۰ درصد
فروش نفت ایران رکورد زده
داراییهای بلوکه شده کشور آزاد شده
۶۰ هواپیما ایران خریداری کرده و...
این که نتانیاهو میگه اصلاحطلبا سرمایه ما هستند دقیقا همینه ، رسانههاشون و این عملههای اقتصاددون وظیفه ناامیدی مردم رو داشتن که تیرشون به سنگ خورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یرِیدُونَ لِیطْفِؤُا نُورَ الله بِأَفْواهِهِمْ وَاللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کرِهَ الْکافِرُونَ
میخواهند نور خدا را با (دَم) دهانهاشان خاموش سازند وخداوند تمام کننده ی نور خود است؛ هر چند کافران را ناخوش آید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانه از دیدگاه غربی ها دست شیطان رجیم است...😳
📌شایعه جذب 15000 عضو هیئت علمی به صورت مخفیانه👇
🔹 اخیراً آقای علی شریفی زارچی در توئیتر ادعا کرده:
👈 «در گروههای دانشگاهی سندی منتشر شد که نشان میدهد دولت رئیسی مخفیانه فرایند جذب ۱۵۰۰۰ عضو هیات علمی همسو را به صورت سهمیهای، فوری و خارج از چارچوب علمی موجود دانشگاهها آغاز کرده.»
✅ پاسخ ما به این توئیت تنها یک کلمه است: سند❓
❌نه آقای شریفی و نه هیچ شخص دیگری تا کنون این سند ادعایی را منتشر نکرده است.
▪️چند روز پس از انتشار این توئیت، آقای شریفی نامه قطع همکاری با دانشگاه را دریافت می کند. البته همکاری او پیمانی(5 ساله) بوده و دانشگاه می گوید علت قطع همکاری، پایان دوره پنج ساله ایشان بوده است.
▪️به نظر می رسد اگر از توئیت های همسو با معاندین آقای شریفی بگذریم، همین ادعای بی دلیل ایشان مبنی بر جذب مخفیانه 15000 عضو هیئت علمی، دلیلی کافی برای اخراج ایشان خواهد بود.
✅ دکتر علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم می گوید:
«تنها فرایند قانونی موجود برای جذب اعضای هیات علمی در دانشگاهها، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و این فرایند توسط هیاتهای اجرایی جذب دانشگاهها و با فراخوان سراسری انجام میشود. هیچ راهکار دیگری برای جذب هیات علمی در دانشگاه ها وجود ندارد و این موضوع را تمامی اعضای هیات علمی می دانند. بر این اساس هیچ فرایند مخفیانه برای جذب هیات علمی در دانشگاه ها وحود ندارد و نخواهد داشت.»
isna.ir/xdPrMY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ از حمله مسلحانه تا فعالیتهای سیاسی؛ تناقض گوییهای احزاب تروریستی کُرد درباره فعالیتهای خود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 گافهای بایدن تمامی ندارد؛ رئیسجمهور آمریکا نام وزیر کشور کابینه خود را فراموش کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 حنای تجزیهطلبان کُرد حتی برای شبکه سعودی هم رنگی ندارد؛ مجری الحدث مچ سخنگوی حزب تجزیهطلب آزادی کردستان را گرفت!!
مراکز فرهنگی زودتر به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند
🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کتابخانهها و مراکز فرهنگی نخستین مراکزی خواهند بود که به شبکه ملی اطلاعات متصل میشود.
🔹عیسی زارعپور روز دوشنبه در مراسم افتتاح کتابخانه علامه حلی زنجان اظهار کرد: باعث افتخار است که کتابخانه از روال سنتی خارج شده و امروز به یک پایگاه فرهنگی تبدیل شده است.
🔹در قالب یک اتاق یا یک برنامه جامع میتوان دستاوردهای کشور را برای اعضای خردسال تبیین کرد تا از موفقیتهای کشور مطلع شوند.
🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ایران در حوزه تجهیزات پزشکی، ماهواره و سایر علوم در جهان سرآمد است، گفت: این پیشرفتها باید در قالب قصهگویی به کودکان بیان شود.
گفتوگوی مستقیم دولت با مدیران کسبوکارهای دیجیتال
🔹دومین نشست یکشنبههای تجارت الکترونیکی با حضور سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با مدیران عامل کسب و کارهای دیجیتال در محل غرفه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در نمایشگاه هفته دولت برگزار شد.
🔹فرشاد زاهد سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در خصوص تسهیل و رفع موانع و خلاءهای کسبوکارهای نوین و بهبود فضای حاکم بر آنها این نوید را داد که اجرایی شدن طرح محیط آزمون (سندباکس) تجارت الکترونیکی که به تازگی مجوز راه اندازی آن به تصویب رسیده، بسیاری از مشکلاتی که ناشی از بهروز نبودن قوانین حاکم بر تجارت الکترونیکی بوده است را مرتفع میسازد.
🔹وی افزود: مهمترین ماموریت و رسالت طرح یکشنبههای تجارت الکترونیکی، پرداختن به تدوین راهکار عملی برای اجرایی شدن پیشنهادات و دیدگاههای صاحبان کسبوکارهای الکترونیکی است.
🔹زاهد همچنین این اطمینان را داد که برای تحقق اهداف این نشستها، جلسات متعدد کارگروههای تخصصی و فرابخشی بین ذینفعان مختلف برگزار خواهد شد.
تکلیف استفاده از فیلترشکن مشخص میشود؟
🔹استفاده از فیلترشکنها توسط کاربران موجب مطرح شدن برخی انتقادها شده و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده میتوان بساط فیلترشکنفروشی را جمع کرد.
🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است که میتوانند بساط فیلترشکن فروشی را جمع کنند. او گفته است با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه مصادیق مجرمانه آنها مجری تصمیمات این کارگروه هستند، اما پاسخگویی و تبعات تصمیمات این کارگروه با آنهاست و معتقدند تا جایی که ممکن است باید از ابزارهای غیرفنی برای مدیریت شبکه استفاده کرد.
🔹موضوع ساماندهی فیلترشکنها و مواجه شدن با سوداگری فیلترینگ نیز از جمله همین موضوعات است که راهکار جمع آوری آن صرفاً فنی نیست؛ مدیریت این موضوع نیازمند یک قانون مشخص است که وی آن را به هیات رئیسه مجلس تقدیم خواهد کرد
🔹وی تأکید کرد حتماً با توجه به ظرفیت موجود در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانهای، این آمادگی در کارگروه وجود دارد که تمام نیازمندیهایی را که مردم دارند و مسائل مجرمانهای در آن وجود ندارد، برطرف کنند.
وزیر ارتباطات: ورودی اینترنت کشور متنوع شده است
🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیبر نوری و شبکه ملی اطلاعات زیرساخت توسعه است و باید دستگاهها و مردم در تحقق آن یاری کنند.
🔹هستند تا اینترنت خود را از انحصار آمریکا خارج کنند، تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات یک شبکه پر سرعت، با کیفیت و امن در گستره جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران است تا بر روی آن خدمات متنوع و با کیفیت به مردم ارائه شود؛ این پروژه پیشرفته در بسیاری از کشورها در حال اجرا است.
🔹زارعپور با اشاره به اینکه ۷ کلان پروژه در دست اقدام است، ادامه داد: این پروژهها پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصدی دارند. زیرساخت ارتباطی، شبکه پرسرعت و باکیفیت است؛ در زیرساخت کشور چهار لایه داریم و اگر بخواهیم یک شبکه پرسرعت داشته باشیم باید همه این چهار لایه تقویت شود.
🔹یک شبکه جدید با عنوان ویراستی راهاندازی شده که مشابه توییتر است و ۳۰۰ هزار کاربر در آن فعال هستند. ۸۰ درصد اعضای دولت در این پلتفرم فعالیت دارند و این پیامرسان میتواند بستری برای اطلاعرسانی و انتقال انتقادات و پیشنهادات میان مردم و مسئولان باشد.
تحلیل ۲۰ میلیون رأی و تصمیم قضایی با هوش مصنوعی
🔹رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه از چندی پیش اقدام به راهاندازی سامانه تناد کرد که تا امروز ۲۰ میلیون رأی و تصمیم قضائی با استفاده از آخرین روش هوش مصنوعی، در این سامانه گمنامسازی شده و برای اولین بار امکان جستجو در متون تصمیمات قضائی فراهم شده است.
🔹محمد کاظمیفرد در شورای عالی قضائی اظهار کرد: از چندی پیش اقدام به راهاندازی سامانه تناد (تحلیل و نقد آرا دادگستری) کرد که تا امروز ۲۰ میلیون رأی و تصمیم قضائی با استفاده از آخرین روش هوش مصنوعی، در این سامانه گمنامسازی شده و برای اولین بار امکان جست جو در متون تصمیمات قضائی فراهم شده است.
🔹هماکنون دسترسی به سامانه «تناد» برای همه افرادی که دارای سِمت قضائی هستند یا اینکه در پژوهشگاه قوه قضائیه فعالیت دارند باز است، این سامانه هماکنون حدود دو هزار و ۸۳۰ نفر کاربر فعال دارد که در حال استفاده از آن هستند؛ از سامانه «تناد» میتوان برای آموزش قضات جدیدی که جذب دستگاه قضائی میشوند استفاده کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تا حالا آشغال روی سرت ریختن؟؟!
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔸 چرا حسن روحانی از به ثمر نشستن یک پروژه بزرگ ملی در دولت رئیسی عصبانی است؟
🔹در روزی که رئیسی برای تشکر از متخصصان جان برکف عرصه اقتصادی گفت “شخصاً به منطقه پارس جنوبی آمدم تا از متخصصان و خانواده مکرمشان تشكر كنم”، روحانی با انتشار توئیتهایی سعی در کم اهمیت جلو دادن این مجاهدتها داشت.
🔹 اینجا باید گفت که حماسه آفرینان شرکت ملی نفت ایران جای را بر مستشاران خارجی تنگ کردند و فاز ۱۱ را که ۲۰ سال معطل شرکت های خارجی -اروپایی و چینی- مانده بود را در کمتر از ۲۰ ماه به پایان رسانند؛ شما چرا نگران شدی و آمارسازی کردی.
🔹متخصصان شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم در اوج تحریم ها کارهای برزمین مانده دولت روحانی را با اراده ای فولادین پی گرفتند؛ با سربلندی شرکت های خارجی را که در پی تحقیر ایران و ایرانی بودند تحقیر کردند و اقتدار فنی و مهندسی در صنعت نفت را به آنها دیکته کردند.
🔹فاز ۱۱ نمونه ای پر افتخار از این اقتدار صنعتی است که توسط ژنرال های دولت روحانی در مرزیترین نقطه میدان مشترک گازی هشت سال رها شده بود اما در دولت سیزدهم به همت فداکاران صنعت نفت در کمتر از ۲۰ ماه بهرهبرداری شد.
🔹روحانی و ژنرالهایش باید بابت میلیاردها دلار زیان و خسرانی که بابت قصور و کوتاهی در بزرگترین میدان مشترک گازی جهان به کشور وارد کرده اند سرگردان راهروهای دادگاه باشند نه اینکه امروز با بی حیایی و وقاحت تمام فداکاری ایثارگران شرکت ملی نفت ایران را کوچک جلوه دهند.
🔹در سالهایی که رقیب گازی کشورمان با سرعت در حال توسعه نقاط مرزی میدان گازی مشترک با ما بود؛ ژنرالهای دولت روحانی چشم امید به شرکتهای خارجی بستند و فاز ۱۱ در مرزی ترین نقطه میدان گازی با قطر را نادیده گرفتند و توسعه این فاز مهم را به اخم و لبخند غربیها گره زدند، سیاستی شکست خورده که میلیاردها دلار عدمالنفع به مردم و کشور وارده کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا مرز تمرچین در پیرانشهر
حاضر به گفتگو نبود
لابه لای حرفهایش گفت
درست است که ما اهل سنت هستیم
اما اینجا آمدیم تا به زائران حسین خدمت کنیم
اعلام رسمی علت آلودگی نفتی بندر گناوه
🔺️ سرپرست معاونت محیط زیست دریایی : خط انتقال نفت از گناوه به خارک به دلیل فرسودگی که داشته و ما هم از قبل آن را پیش بینی میکردیم و به مراجع مربوطه اعلام کرده بودیم دچار نشت شده و لکه بزرگی هم ایجاد کرده است.
🔺️ شرکت نفت و سازمان دریانوردی وارد عمل شده چون آنها تجهیزات و امکانات لازم را دارند و عملیات مهار آغاز و این لکه محصور شده که توسعه نیابد و با مکش تجهیزات آلودگی را به حداقل میرسانند.
رشد ۲۲ درصدی تردد زمینی زائران اربعین
رئیس سازمان راهداری:
🔹از زمان اجرای طرح اربعین حسینی تا روز گذشته بالغ بر یک میلیون و ۳۶۰ هزار زائر ایرانی و غیرایرانی از مرزهای زمینی کشور خارج شدهاند که حدود ۵۰ درصد خروجی زائران از مرز مهران بوده است.
🔹تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی در سال جاری تاکنون رشد ۲۲ درصدی داشته است.
🔹با توجه به گرمای هوا در مرزهای مهران، شلمچه و چذابه باید مدیران استان تمام ظرفیت ناوگان عمومی را به کار بگیرند تا زائران حداقل معطلی و توقف درمرزها را داشته باشند.
#اربعین۱۴۰۲
⭕️ فرزین: نظارت بر بانکها خیلی ضعیف است/ بانک های ما تخصصی محور نیستند
🔸رئیس کل بانک مرکزی: مشکلاتی که در قانون بانکداری اسلامی داریم را باید مورد اهمیت قرار دهیم، اولین مسئله نظارت است.
🔹یکی از مشکلات اصلی ما در حوزه بانکداری، نظارت بر مصرف تسهیلات است، باید بتوانیم نظارت لازم را تا چند مرحله بعد از پرداخت تسهیلات داشته باشیم. همین مشکل را در خود بانک مرکزی هم داریم، در این بانک هم با ضعف نظارت بر بانکها روبهرو هستیم.
🔹همه بانک ها با یک اساسنامه واحد فعالیت می کنند. بانک ها را دسته بندی تخصصی نکردیم و به مشکل برخوردیم.
🔹انتظار داریم همه عقود را بانک ها انجام بدهند؛ این امکان پذیر نیست.