eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
377 دنبال‌کننده
120.2هزار عکس
81هزار ویدیو
183 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرچم حشدالشعبی و تصویر شهید ابومهدی المهندس مقابل دوربین شبکه عراقی ضد مقاومت الشرقیه در مراسم استقبال از تیم ملی فوتبال عراق پس از قهرمانی در جام کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در بغداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید بهشتی(ره): پاسداران آگاهانه انتخاب می‌کنند شجاعانه می‌جنگند غریبانه زندگی می‌کنند مظلومانه شهید می‌شوند و بی‌شرمانه مورد توهین قرار می‌گیرند. ♦️کانال تحلیلی خبری تا ظهور مولا عج♦️: 🚨💥لینک کانال برای دعوت از دوستانتون🚩 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3245605080Ce636310c4b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کناره‌گیری ناگهانی نخست‌وزیر نیوزیلند از قدرت 🔹«جاسیندا آردرن» اعلام کرد دیگر توان رهبری نیوزیلند را ندارد، حداکثر تا اوایل فوریه از سمت خود کناره‌گیری می‌کند و در انتخابات مجدد هم شرکت نمی‌کند. 🔹آردرن در سخنرانی احساسی خود گفت پنج سال و نیم سختی را به عنوان نخست‌وزیر پشت سر گذاشته و او فقط یک انسان است و باید کناره‌گیری کند. 🔹آردرن ۴۲ ساله گفته نه به خاطر سختی کار بلکه به این خاطر استعفا می‌کند که معتقد است دیگران می‌توانند بهتر در این سمت عمل کنند.
عمار حکیم: از دولت السودانی حمایت می‌کنیم 🔹رهبر جریان حکمت ملی عراق در مراسم بزرگداشت شهید حکیم و روز شهید عراقی گفت: شهید محراب از مدافعان یکپارچگی و میهن‌پرستی و هویت عراقی بود. 🔸«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در مراسم بزرگداشت شهید حکیم و روز شهید عراقی که امروز جمعه با حضور گسترده مردم در مرقد آن شهید بزرگوار در نجف اشرف برگزار شد، گفت: سلام بر شهدای عراق، به ویژه سرداران پیروزی، حاج ابومهدی المهندس و مهمان عزیز عراق سردار قاسم سلیمانی که سومین سالروز جنایت ترور آنان به همراه یاران مجاهدشان با سالروز شهادت شهید محراب هم‌زمان شده است. 🔹وی افزود: هر سال و در این مناسبت ملی گرد هم می‌آییم تا بر مواضعمان تأکید و مسیرهای پیش رو را تعیین کنیم، بر پایبندی بر مسیر حق هرچند رهروانش اندک باشند.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
این یه عکس ساده نیست، این عکس پر از حرفه؛ جماعت بالانشین با گوشی ۷۰ میلیونی و بی‌حجاب، طلبکار نظامن و شهید عجمیان با یه خونه اجاره‌ای تو حاشیه شهر بدهکار نظام!
😂😂 واقعا خودتون و طرفدارانتون احمقید 🤦🏻‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسوایی شبنم! 🔹این کلیپ سال ۹۵ منتشر شد پس از اینکه شبنم مددزاده که طی سال‌های ۸۸ تا ۹۲ اپوزیسیون از او با عناوینی چون دانشجوی معترض، جوان ترین زندانی سیاسی، دختر زندانی با اتهامات دروغین یاد می‌شد، از کشور فرار کرد و نطق فدایت شوم برای مسعود رجوی خواند! 🔹حالا پس از اقدام پارلمان اروپا با رسوایی جدید شبنم مددزاده مواجهیم.
🔸️ | سرلشکر عامر الشهری فرمانده نیروی زمینی ارتش سعودی در شهر خمیس عربستان توسط انصارالله یمن به هلاکت رسید.
🔺️کاهش تخلفات کنکور ۱۴۰۲ نسبت به دوره گذشته 🔹رئیس سازمان سنجش:تمام شرایط برای برگزاری یک آزمون امن در نظر گرفته شد و میزان تخلفات داوطلبان نسبت به آزمون گذشته کاهش یافت. 🔹️البته تمام پاسخ‌نامه‌ها پس از برگزاری آزمون با استفاده از نرم‌افزار‌های خاص که در اختیار سازمان سنجش است، کنترل می‌شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجربه بهار در زمستان در چابهار 🔹در حالی که مردم در بیشتر نقاط کشور سرما و یخبندان و بارش برف را تجربه می‌کنند، شهرستان بندری چابهار در جنوب استان سیستان و بلوچستان هوایی بهاری دارد.
🔺مردم هم 14ساله منتظرن ببینن این محجور بر چه اساسی قبل از شمارش آرا خودش رو برنده انتخابات معرفی کرد! 😂😉
💢کسر ۱۵ امتیاز از یوونتوس به دلیل تقلب! 🔹با اعلام دادگاه تجدید نظر فدراسیون فوتبال ایتالیا، ۱۵ امتیاز از یوونتوس در فصل ۲۳-۲۰۲۲ کسر شد و بیانکونری به رده دوازدهم سقوط کرد. 🔹این حکم در پی تقلب یووه در ثبت سود سرمایه در خرید و فروش بازیکن صادر شده است.
ادعای آمریکا درباره احیای برجام: ایران مذاکرات را جدی نگرفته است 🔹هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید، در تداوم رویکرد دوگانه آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران، بدون کوچکترین اشاره به عهدشکنی واشنگتن درباره برجام، تهران را متهم به جدی نگرفتن مذاکرات احیای کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزینه‌های داخلی تیم ملی درگیر لیگ هستند وزیر ورزش: ⚽️ برای انتخاب گزینه‌های داخلی، باشگاه‌هایشان باید رضایت بدهند. همچنین علاوه بر گزینه‌های داخلی، گزینه‌های خارجی هم برای سرمربیگری تیم ملی مطرح است. ⚽️ این شایعه که سرمربی موقت انتخاب شود و بعد از پایان لیگ از بین گزینه‌های داخلی سرمربی دائم معرفی شود، صحت ندارد. ⚽️ کادرفنی تیم امید با نظر سرمربی تیم ملی بزرگسالان انتخاب می‌شود.
🔻سی‌ان‌ان: رئیس سیا، اوکراین را از طرح روسیه در بهار مطلع کرده است 🔹شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا در گزارشی ادعا کرد که ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا در دیدار هفته گذشته خود با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، او را از طرح جنگی روسیه در فصل بهار مطلع کرده است.
رئیس‌مجلس به دیدار فرمانده کل سپاه رفت 🔹در پی اقدام ضد ایرانی پارلمان اروپا، دکتر قالیباف در اولین ساعات بامداد امروز با حضور در ستاد فرماندهی سپاه برای اعلام حمایت از این نهاد مردمی و انقلابی با سردار سلامی فرمانده کل سپاه دیدار و گفت‌وگو کرد.
در هر نقطه از منطقه که حضور و نفوذ جمهوری اسلامی کمرنگ شود، صهیونیست‌ها در آن رخنه خواهند کرد. این یک واقعیت میدانی و خطرناک برای امنیت ملی است که نیاز به توجه فوری و بازنگری در تدابیر دارد.
بدون شرح....
ابتکار: حداقل انتظار مردم عذرخواهی بود. با توجه به نقش مهمی که معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده می‌توانست در پیشگیری یا مدیریت بحران اخیر کشور داشته باشد و برای واکاوی این نقش، ا به سراغ معاون پیشین یعنی معصومه ابتکار رفته و با او در مورد موضوعات مربوط به زنان، معاونت ریاست جمهوری، گشت ارشاد، عدالت جنسیتی و … گفت‌وگویی داشته است. سوال: به نظر شما اعتراضات اخیر در تغییر نگاه به زن ایرانی چه تاثیری داشته؟
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
ابتکار: حداقل انتظار مردم عذرخواهی بود. با توجه به نقش مهمی که معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خ
اول باید به این نکته اشاره کنم که خیلی از این مسائل را ما در دولت یازدهم و دوازدهم پیش‌بینی کرده بودیم و برای آن‌ها تدبیر هم اندیشیده بودیم. یک زمان می‌گوییم کلاً به این گونه مسائل توجه نشده است، یک زمان می‌گوییم: نه؛ دولت‌هایی واقعاً در این موارد تلاش کردند، چون خود را وامدار مردم می‌دانستند. یعنی رأی خود را برگرفته از آرا مردم دانسته‌اند. به همین علت در ابعاد مختلف تلاش ‌کردند، از جمله تلاش در جهت امضای برجام، تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی مردم، ممانعت از دخالت‌های بی‌رویه در زندگی خصوصی آن‌ها، حفظ آزادی‌های اساسی مثل حقوق شهروندی و… . ما دوران بسیار سختی را از جهات متعدد گذراندیم، اما اقدامات موثری هم صورت گرفت که اگر ادامه پیدا می‌کرد شاید بسیاری از این اتفاقات رخ نمی‌داد. سوال: ممکن است اشاره کنید دقیقاً کدام اقدامات دولت یازدهم یا دوازدهم اگر ادامه پیدا می‌کرد با این بحران مواجه نمی‌شدیم؟ شاید یکی از مهم‌ترین این اقدامات اجرای سیاست‌ها و ارتقای شاخص‌های عدالت جنسیتی بود. براساس قانون برنامه‌ی ششم، عدالت جنسیتی از محورهای اساسی بود که در دولت یازدهم مقدمات آن شروع شد و در دولت دوازدهم آن را در هشت محور “آموزش و پژوهش”، “سلامت و تندرستی”، “حقوق و امنیت”، “جمعیت و خانواده”، “کار و اقتصاد”، “حمایت های اجتماعی”، “مشارکت سیاسی و تصمیم سازی” و “سیاست و فرهنگ” تعریف کردیم و برای آن ها شاخص قرار دادیم. متعاقب آن، از استان‌ها خواستیم براساس شاخص های تعیین شده که با همکاری همه دستگاهها و قوا انجام شده بود، برنامه‌ی عملیاتی بنویسند. این برنامه‌ها تهیه و در شورای برنامه‌ریزی هر استان با حضور استاندار، همه مدیران استانی و من به عنوان معاون رییس جمهور به تصویب رسید و تقریباً از سال ۹۸ عملیاتی شد. برای این برنامه‌ها بودجه تعریف شد و سپس با بازدیدها و جلسات استانی از روند کار گزارش می‌گرفتیم. یعنی به عنوان مثال بعد از اجرای یکساله شاخص های عدالت جنسیتی مربوط به محور آموزش و پرورش هر استان، گزارش می دادند چه اقداماتی برای مقابله با ترک تحصیل دختران و بازماندگی آنها در تحصیل در شهرها و روستاها انجام داده اند. حالا اما باید پرسید: چرا این اقدامات که براساس قانون برنامه ششم توسعه اجرا شد، دیگر ادامه پیدا نکرد؟! چرا دیگر حرفی از عدالت جنسیتی نشد؟! یعنی اگر دختران ما احساس کنند با آنها رفتار عادلانه می‌شود، غیر از قانون اساسی است؟! غیر از اهداف انقلاب اسلامی است؟! چرا باید به یکباره یک نگاه واپسگرایانه در مورد زنان جایگزین شود و زنان را فقط در قالب فرزندآوری و مسائل خانواده ببیند؟! البته که این زمینه‌ها بسیار مهم و ارزشمند هستند ولی ما باید همه‌ی ابعاد و مطالبه‌ی دختران امروزمان را ببینیم. ما باید به این مسائل توجه داشته باشیم تا زنان در جامعه ما احساس تبعیض نکنند.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
اول باید به این نکته اشاره کنم که خیلی از این مسائل را ما در دولت یازدهم و دوازدهم پیش‌بینی کرده بود
همانطور که گفتم با همکاری سازمان برنامه، برای این اقدامات بودجه هم پیش‌بینی کرده بودیم، اما متاسفانه اخیرا شنیده‌ام یک درصد بودجه برای زنان در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است. اولاً که این یک درصد حتماً دقیق نیست، چون بعضی از دستگاه‌ها مثل وزارت بهداشت حتی تا ۵۰ درصد بودجه به زنان اختصاص می‌یابد، چرا که بحث مادری و فرزندآوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پس در مجموعه‌ی دولت بسیار بیشتر از یک درصدی است که گفته‌اند. اما آنچه ما پیش بینی کرده بودیم یک درصد برای رصد و پایش شاخص های عدالت جنسیتی بود. با همکاری مرکز آمار ایران نیز شناسنامه‌ای برای هر یک از این شاخص‌ها تدوین کردیم که همه‌ این‌ها را می توان دنبال کرد و دید چه اتفاقی افتاده است. سوال: اصلا حرف از عدالت جنسیتی در این دولت مطرح هست؟ متاسفانه در دولت سیزدهم هیچ صحبتی از اجرای شاخص های عدالت جنسیتی نشده، درحالیکه این مفهومی برگرفته از مفاهیم قرآن کریم، قانون اساسی و اقتضائات جامعه زنان و نسل جوان کشور است. ما نمی‌توانیم به یکباره سیاستی را که امید، انگیزه و فرصت‌های برابر ایجاد می کند، حذف کنیم و نادیده بگیریم، گویی از ابتدا چنین چیزی نبوده است. اما متاسفانه فعلاً به این منوال است و تمام گزارش‌ها و اطلاعات آن در دولت های یازدهم و دوازدهم ناباورانه‌ از روی سایت معاونت حذف شده است. در حالی که اینها اسناد تاریخی و اقدامات یک ملت و متعلق به مردم است که برای آن هزینه شده و نمی‌توان آن را پاک کرد! همه‌ی مردم به این سایت امکان دسترسی داشتند تا ببینند دولت‌ چه کرده‌ است. هر دولتی که نمی تواند تاریخ را با خود شروع کند. به خاطر همین تنگ نظری ها و حذف های متعدد است که حافظه نسل جوان از خدماتی که طی ۴ دهه اخیر در این کشور صورت گرفته، خالیست. سوال: از سرنوشت لوایحی که در دولت روحانی نوشته شد چه خبری دارید؟ یکی از موضوعات مهم همین لوایح حقوقی است. ما روی لوایح متعددی کار کردیم. تعدادی از این‌ها در دوره‌های قبل‌تر تحقیقات مقدماتی آن انجام شده بود و ما سعی کردیم آنها را ادامه دهیم و از مواردی که من در دوره‌ی معاونت خودم تاکید داشتم این بود که ما می‌خواهیم ادامه‌ی راه پیشینیان باشیم. به این ترتیب ما توانستیم ۱۲ لایحه‌ی بسیار مهم که همه‌ی آن‌ها از دلایل اصلی نارضایتی و حس تبعیض در بین زنان بوده را تدوین کنیم. لایحه‌ی بسیار مهمی مثل لایحه‌ی مبارزه با خشونت علیه زنان به مجلس رفت؛ چند ماه متاسفانه اعلام وصول نشد و بعد از اینکه اعلام وصول هم شد الان یک سال و نیم است که در مجلس متوقف مانده است. این لایحه می‌توانست پاسخگوی بسیاری از نگرانی‌ها و نارضایتی‌های زنان و دختران ما باشد. لایحه‌ی مهم دیگر لایحه‌ی تشدید مجازات پدر در صورت قتل فرزند است که به لایحه‌ی رومینا معروف شد. آن هم در مجلس اعلام وصول شد ولی از سرنوشت آن هیچ خبری نداریم. متاسفانه خبری از پیگیری آن حجم از کار حقوقی‌ای که انجام دادیم نیست، درحالی که همه‌ی این‌ها می‌توانست تاکنون به نتیجه رسیده و پاسخگوی بسیاری از مطالبات خانم‌ها باشد. همینطور فعالیت‌ها و اقدامات متعدد دیگری که مجالی برای بیان آن‌ها در یک مصاحبه نیست و خیلی خوب می‌شود اگر انصاف نیوز گزارش یا حتی جدولی از آنها را منتشر کند. مثلا حدود ۲۳۰ موافقتنامه با دستگاه‌های مختلف اجرایی که پروژه‌ های عملیاتی برای بهبود وضعیت اقشار مختلف زنان بودند و بعید می دانم تداوم یافته باشند.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
همانطور که گفتم با همکاری سازمان برنامه، برای این اقدامات بودجه هم پیش‌بینی کرده بودیم، اما متاسفانه
ابتکار: حداقل انتظار مردم عذرخواهی بود معاون روحانی گفت: اگر دولت یا هر کدام از اجزا دولت در همان آغاز اتفاق اخیر بابت اشتباه خود متواضعانه عذرخواهی می کردند قطعاً خیلی از این مسائل پیش نمی‌آمد. این حداقلِ انتظار مردم بود. ابتکار: حداقل انتظار مردم عذرخواهی بود به گزارش «تابناک» به نقل از انصاف نیوز، با توجه به نقش مهمی که معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده می‌توانست در پیشگیری یا مدیریت بحران اخیر کشور داشته باشد و برای واکاوی این نقش، انصاف نیوز به سراغ معاون پیشین یعنی معصومه ابتکار رفته و با او در مورد موضوعات مربوط به زنان، معاونت ریاست جمهوری، گشت ارشاد، عدالت جنسیتی و … گفت‌وگویی داشته است. انصاف نیوز: به نظر شما اعتراضات اخیر در تغییر نگاه به زن ایرانی چه تاثیری داشته؟ اول باید به این نکته اشاره کنم که خیلی از این مسائل را ما در دولت یازدهم و دوازدهم پیش‌بینی کرده بودیم و برای آن‌ها تدبیر هم اندیشیده بودیم. یک زمان می‌گوییم کلاً به این گونه مسائل توجه نشده است، یک زمان می‌گوییم: نه؛ دولت‌هایی واقعاً در این موارد تلاش کردند، چون خود را وامدار مردم می‌دانستند. یعنی رأی خود را برگرفته از آرا مردم دانسته‌اند. به همین علت در ابعاد مختلف تلاش ‌کردند، از جمله تلاش در جهت امضای برجام، تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی مردم، ممانعت از دخالت‌های بی‌رویه در زندگی خصوصی آن‌ها، حفظ آزادی‌های اساسی مثل حقوق شهروندی و… . ما دوران بسیار سختی را از جهات متعدد گذراندیم، اما اقدامات موثری هم صورت گرفت که اگر ادامه پیدا می‌کرد شاید بسیاری از این اتفاقات رخ نمی‌داد. سوال: ممکن است اشاره کنید دقیقاً کدام اقدامات دولت یازدهم یا دوازدهم اگر ادامه پیدا می‌کرد با این بحران مواجه نمی‌شدیم؟ شاید یکی از مهم‌ترین این اقدامات اجرای سیاست‌ها و ارتقای شاخص‌های عدالت جنسیتی بود. براساس قانون برنامه‌ی ششم، عدالت جنسیتی از محورهای اساسی بود که در دولت یازدهم مقدمات آن شروع شد و در دولت دوازدهم آن را در هشت محور “آموزش و پژوهش”، “سلامت و تندرستی”، “حقوق و امنیت”، “جمعیت و خانواده”، “کار و اقتصاد”، “حمایت های اجتماعی”، “مشارکت سیاسی و تصمیم سازی” و “سیاست و فرهنگ” تعریف کردیم و برای آن ها شاخص قرار دادیم. متعاقب آن، از استان‌ها خواستیم براساس شاخص های تعیین شده که با همکاری همه دستگاهها و قوا انجام شده بود، برنامه‌ی عملیاتی بنویسند. این برنامه‌ها تهیه و در شورای برنامه‌ریزی هر استان با حضور استاندار، همه مدیران استانی و من به عنوان معاون رییس جمهور به تصویب رسید و تقریباً از سال ۹۸ عملیاتی شد. برای این برنامه‌ها بودجه تعریف شد و سپس با بازدیدها و جلسات استانی از روند کار گزارش می‌گرفتیم. یعنی به عنوان مثال بعد از اجرای یکساله شاخص های عدالت جنسیتی مربوط به محور آموزش و پرورش هر استان، گزارش می دادند چه اقداماتی برای مقابله با ترک تحصیل دختران و بازماندگی آنها در تحصیل در شهرها و روستاها انجام داده اند. حالا اما باید پرسید: چرا این اقدامات که براساس قانون برنامه ششم توسعه اجرا شد، دیگر ادامه پیدا نکرد؟! چرا دیگر حرفی از عدالت جنسیتی نشد؟! یعنی اگر دختران ما احساس کنند با آنها رفتار عادلانه می‌شود، غیر از قانون اساسی است؟! غیر از اهداف انقلاب اسلامی است؟! چرا باید به یکباره یک نگاه واپسگرایانه در مورد زنان جایگزین شود و زنان را فقط در قالب فرزندآوری و مسائل خانواده ببیند؟! البته که این زمینه‌ها بسیار مهم و ارزشمند هستند ولی ما باید همه‌ی ابعاد و مطالبه‌ی دختران امروزمان را ببینیم. ما باید به این مسائل توجه داشته باشیم تا زنان در جامعه ما احساس تبعیض نکنند. همانطور که گفتم با همکاری سازمان برنامه، برای این اقدامات بودجه هم پیش‌بینی کرده بودیم، اما متاسفانه اخیرا شنیده‌ام یک درصد بودجه برای زنان در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است. اولاً که این یک درصد حتماً دقیق نیست، چون بعضی از دستگاه‌ها مثل وزارت بهداشت حتی تا ۵۰ درصد بودجه به زنان اختصاص می‌یابد، چرا که بحث مادری و فرزندآوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پس در مجموعه‌ی دولت بسیار بیشتر از یک درصدی است که گفته‌اند. اما آنچه ما پیش بینی کرده بودیم یک درصد برای رصد و پایش شاخص های عدالت جنسیتی بود. با همکاری مرکز آمار ایران نیز شناسنامه‌ای برای هر یک از این شاخص‌ها تدوین کردیم که همه‌ این‌ها را می توان دنبال کرد و دید چه اتفاقی افتاده است. سوال: اصلا حرف از عدالت جنسیتی در این دولت مطرح هست؟ متاسفانه در دولت سیزدهم هیچ صحبتی از اجرای شاخص های عدالت جنسیتی نشده، درحالیکه این مفهومی برگرفته از مفاهیم قرآن کریم، قانون اساسی و اقتضائات جامعه زنان و نسل جوان کشور است. ما نمی‌توانیم به یکباره سیاستی را که امید، ا
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
همانطور که گفتم با همکاری سازمان برنامه، برای این اقدامات بودجه هم پیش‌بینی کرده بودیم، اما متاسفانه
نگیزه و فرصت‌های برابر ایجاد می کند، حذف کنیم و نادیده بگیریم، گویی از ابتدا چنین چیزی نبوده است. اما متاسفانه فعلاً به این منوال است و تمام گزارش‌ها و اطلاعات آن در دولت های یازدهم و دوازدهم ناباورانه‌ از روی سایت معاونت حذف شده است. در حالی که اینها اسناد تاریخی و اقدامات یک ملت و متعلق به مردم است که برای آن هزینه شده و نمی‌توان آن را پاک کرد! همه‌ی مردم به این سایت امکان دسترسی داشتند تا ببینند دولت‌ چه کرده‌ است. هر دولتی که نمی تواند تاریخ را با خود شروع کند. به خاطر همین تنگ نظری ها و حذف های متعدد است که حافظه نسل جوان از خدماتی که طی ۴ دهه اخیر در این کشور صورت گرفته، خالیست. سوال: از سرنوشت لوایحی که در دولت روحانی نوشته شد چه خبری دارید؟ یکی از موضوعات مهم همین لوایح حقوقی است. ما روی لوایح متعددی کار کردیم. تعدادی از این‌ها در دوره‌های قبل‌تر تحقیقات مقدماتی آن انجام شده بود و ما سعی کردیم آنها را ادامه دهیم و از مواردی که من در دوره‌ی معاونت خودم تاکید داشتم این بود که ما می‌خواهیم ادامه‌ی راه پیشینیان باشیم. به این ترتیب ما توانستیم ۱۲ لایحه‌ی بسیار مهم که همه‌ی آن‌ها از دلایل اصلی نارضایتی و حس تبعیض در بین زنان بوده را تدوین کنیم. لایحه‌ی بسیار مهمی مثل لایحه‌ی مبارزه با خشونت علیه زنان به مجلس رفت؛ چند ماه متاسفانه اعلام وصول نشد و بعد از اینکه اعلام وصول هم شد الان یک سال و نیم است که در مجلس متوقف مانده است. این لایحه می‌توانست پاسخگوی بسیاری از نگرانی‌ها و نارضایتی‌های زنان و دختران ما باشد. لایحه‌ی مهم دیگر لایحه‌ی تشدید مجازات پدر در صورت قتل فرزند است که به لایحه‌ی رومینا معروف شد. آن هم در مجلس اعلام وصول شد ولی از سرنوشت آن هیچ خبری نداریم. متاسفانه خبری از پیگیری آن حجم از کار حقوقی‌ای که انجام دادیم نیست، درحالی که همه‌ی این‌ها می‌توانست تاکنون به نتیجه رسیده و پاسخگوی بسیاری از مطالبات خانم‌ها باشد. همینطور فعالیت‌ها و اقدامات متعدد دیگری که مجالی برای بیان آن‌ها در یک مصاحبه نیست و خیلی خوب می‌شود اگر انصاف نیوز گزارش یا حتی جدولی از آنها را منتشر کند. مثلا حدود ۲۳۰ موافقتنامه با دستگاه‌های مختلف اجرایی که پروژه‌ های عملیاتی برای بهبود وضعیت اقشار مختلف زنان بودند و بعید می دانم تداوم یافته باشند. سوال: من پاسخ سوال اولم را نگرفتم خانم ابتکار بنابراین تکرار می‌کنم. به نظر شما این اعتراضات چه تاثیری بر نگاه به زن در جامعه‌ی ما داشته است؟ اینکه در بسیاری از مسائل زنان، ناگهان با یک واقع‌بینی مواجه شدیم و این خوب است. البته امیدوارم دولت و ارکان حکومت هم واقعیت‌ها را ببینند. به نظر می‌رسد جامعه و نخبگان این واقعیت‌ها را دریافت کرده و متوجه شده‌ایم چقدر با جوانان و فرزندان خود فاصله داریم. شاید زنگ بیدارباشی باشد برای کسانی که وجدان بیداری دارند و به ارزش‌های انقلاب پایبند و ایران عزیز را دوست دارند. دوستداران این آب و خاک اکنون نگرانند، چون می‌دانند آسیب به جمهوری اسلامی خطرات بسیار جدی‌ برای کشور، امنیت و از همه مهم‌تر یکپارچگی ایران در پی دارد. سوال: این اعتراضات در اعتراض به گشت ارشاد شروع شد. عملکرد خانم خزعلی را در این دوران چطور دیدید؟ من فکر می‌کنم کل دولت عملکرد یکسانی داشتند و تفاوتی بین بخش‌های مختلف آن نبوده است. سوال: با توجه به سابقه‌ای که شما در معاونت زنان داشته‌اید احتمالاً می‌توانید قضاوتی داشته باشید که خانم خزعلی در این شرایط چه باید می‌کرد. اگر دولت یا هر کدام از اجزا دولت در همان آغاز این اتفاق بابت اشتباه خود متواضعانه عذرخواهی می کردند قطعاً خیلی از این مسائل پیش نمی‌آمد. این حداقلِ انتظار مردم بود. در دولت یازدهم و دوازدهم شخص رئیس جمهور یعنی آقای روحانی موضع مشخصی در مورد این برخوردها داشتند و شاهد آن اقداماتی بود که در زمینه‌ی حقوق شهروندی انجام دادند. ولی چقدر با این رویکردها در دولت مقابله شد. سوال: مسئله منظورتان گشت ارشاد است؟ بله منظورم گشت ارشاد و به طور کلی دخالت در زندگی شخصی، تضییع حقوق افراد و برخورد با حقوق اساسی مردم و بسیاری مسائل دیگر است. در مورد گشت ارشاد هم من خودم بارها و بارها موضع‌گیری کرده‌ و اعلام کرده‌ام این برخوردها درست نیست. از دوران نمایندگی در شورای شهر تهران اعتراض کردم تا دولت ولی متاسفانه گوش شنوایی نبود. سوال: خبرهایی که از معاون فعلی زنان شنیده می‌شود بیشتر مربوط به مسائل شخصی و حاشیه‌ای است تا اینکه راجع به مسائل زنان باشد. شما نظری در این مورد دارید؟ متاسفم؛ چه بگویم؟! من وقتی می‌بینم هیچ کدام از طرح‌ها و برنامه‌های قانون برنامه ششم، برنامه‌های مصوب دولت، برنامه‌هایی که بودجه و ردیف داشت عملی نمی‌شوند یا حداقل گزارشی از اجرای این برنامه‌ها داده نمی‌شود، چه می‌توانم بگویم؟! سوال: با شروع اعتراضات دیگر شاهد حضور ون گشت