#یا_ابا_عبدالله ❤️
ای دل بیا به رسم قدیمی سلام ڪن
صبح ست مثل باد و نسیمی سلام ڪن
برخیز نوڪرانہ و با عشق ، خدمت
ارباب مهربان وصمیمے سلام ڪن
#السلام_علیک_یاسیدالشهدا✋
✅ توصیههای علامه امینی به فرزندش:
در مجالس و محافلی که جهت عزاداری امام حسین علیه السلام برپا می شود شرکت کن. ثواب زیارت امام حسین علیه السلام را به تو می دهند.
🔺 پسر جان! در گذشته بارها تو را یادآور شدم و اکنون به تو توصیه می کنم که زیارت عاشورا را هیچ وقت و به هیچ عنوان ترک و فراموش نکن.
🔺 مرتبا زیارت عاشورا را بخوان و بر خودت وظیفه بدان. این زیارت دارای آثار و برکات و فوائد بسیاری است که موجب نجات و سعادتمندی در دنیا و آخرت تو می باشد.
#آیت_الله_حق_شناس
✍آیتالله مجتهدی:
به آن کس عالم ربانی میگویند که دنبال دنیا و مقام و ریاست و شهرت نیست و بلکه برای رضای خدا و خدمت به دین و یاری امام زمان عجّلالله فرجهالشریف کار میکند و یا منبر میرود و یا هرگونه خدمت دیگری که از دست اش برمی آید، هرچند در ظاهر کوچک و ناچیز باشد انجام دهد. برای اثبات عالم ربانی میتوانم از مدرسه خودمان و در میان اساتید بزرگوار حضرت آیتالله جناب آقای ضیاءآبادی حفظه الله که وجودی ارزشمند و با برکتی هستند را مثال بزنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 هماکنون؛ سرود جمهوری اسلامی ایران و آغاز دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش با رهبر انقلاب
📢 مکّه من این مرز و بوم است. مکّه من آبهای گرم خلیج فارس و کشتیهایی هستند که باید سالم از آن عبور کنند، تا امنیت برقرار نباشد، من مشکل میتوانم خودم را راضی کنم.
👤شهید عباس بابایی
امروز سالروز شهادت عباس بابایی است؛ کسی که بیش از 3000 ساعت پرواز و 60 عملیات جنگی موفق داشت و بنیانگذار سوختگیری هوایی با هواپیمای اف14 بود.
روحش شاد و یادش گرامی 🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 فرمانده کل قوا: محرم امسال پرشورتر از سالهای گذشته بود درست نقطه مقابل خواست دشمن
رهبر انقلاب در دیدار با ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران:
🔸دهه عاشورای امسال از سالهای گذشته بسیار پرشورتر و پر رونقتر بود، کاری که برای خدا انجام گیرد، خدای متعال به او کمک میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 فرمانده کل قوا: ثابت کردید دریاهای آزاد متعلق به همه است
رهبر انقلاب در دیدار با ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران:
🔸شما ثابت کردید دریای آزاد متعلق به همه است، {اینکه میگویند} ما اجازه نمیدهیم فلان کشتی ها از فلان تنگه ها عبور کنند غلط اضافی است.
🔸امروز آمریکایی ها در منطقه ما به نفتکش ها تعرض میکنند و به باندهای قاچاق دریایی کمک میکنند این تخلف بزرگی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شهردار دونتسک: ارتش اوکراین با مهمات خوشهای به ساختمانهای غیرنظامی ما حمله کرده است.
📡 @quds_sepah
🔸بررسی نتایج نظرسنجی برنامههای محرمی کشور/ قهر مردم با تلویزیون؟ / از ادعا تا واقعیت
🔹همه ساله و به رسم سنت دیرینه رسانه ملی، در ایام محرم، ویژهبرنامه هایی ساخته و پخش میشد، که همسو با فضای عزاداری ماه محرم بود؛معمولا برنامه هایی گفت و گو محور، با خط سیر قابل حدس و فرمی غیرجذاب و تکراری، اما از حدود ۴ سال گذشته، شاهد عزمی جدی برای تغییر و تحول در سبک برنامه های تلویزیونی بودیم که برنامه "معلی" را میتوان پیشتاز این جریان به حساب آورد، برنامه ای که با شرکت ۴ داور(میزبان) سرشناس و بهروز رسانی ایده، هیئت را به خانه ها آورد و با اقبال عمومی مواجه شد.
🔹"اقبال عمومی"، در تلویزیون در بازه های زمانی با آمار نظر سنجی هایی ارزیابی میشود که مسئولیت انجام و نشر آن بر عهده مرکز تحقیقات سازمان صداوسیماست، لکن به دلیل آنکه آزمونگر و برنامههای مورد آزمایش، هر دو از یک مجموعه هستند، اعتبار درصد های اعلامی این نظر سنجیها همواره با انتقادات و حواشی بسیاری روبرو بوده است و در سال های گذشته، به دلیل نبود مرجع خارجی (خارج از سازمام) دیگر برای انجام این نظرسنجیها،استناد به این آمار معمولا به چالش کشیده میشد و دلیل محکمی برای مقابله با گزاره "تلویزیون دیگر بیننده ندارد" اقامه نمیشد.
🔹لکن با ظهور فضای مجازی و فرصت یکسانی که برای ظهور و بروز و چرخش محتواهای پربازدید در اختیار همگان از جمله برنامه های مختلف تلویزیونی قرار گرفت،به وضوح میتوان آمار های منتشر شده از سوی سازمان صدا و سیما را اعتبارسنجی کرد و به بررسی ادعای " مردم با تلویزیون قهرند" پرداخت.
🔹بعد از سپری شدن دهه اول ماه محرم ابزارک های آماری موجود در سکوی "تلوبیون" که دسترسی به آن برای عموم مردم بدون محدودیت است، استقبال فوق العاده مردم را از برنامه های تلویزیونی نشان میدهد، به طوریکه برنامه معلی شبکه ۳ با ثبت بازدید میلیونی، برنامه فصلاولی ازسرگذشت در شبکه نسیم با ثبت بیش از ۳۰۰ هزار بازدید و سایر ویژه برنامه ها به ترتیب در جایگاه های بعدی با ثبت بازدید های قابل قبول، این واقعیت را نمایان میکند که تلویزیون همچنان با اقبال روبرو است و با تولید محتوای خلاقانه میتوان با ذائقه مخاطب امروزی، ارتباط برقرار کرد و حلقه وصل را محکم تر کرد.
🔹در تازه ترین نظرسنجی که در کانال "سپاه قدس" در شبکه اجتماعی تلگرام صورت گرفت نیز، اوضاع بر همین ادعا منطبق است، ثبت بیش از ۴۷ هزار رای در یک کانال تلگرامی در روزهایی که میلیون ها کانال و میلیون ها موضوع برای نظرسنجی وجود دارد، نشان از پیوند مردم و رسانه ملی و دغدغه مند بودن مخاطبان رسانه ملی دارد.
🔹در این نظر سنجی برنامه معلی که ۴ فصل از تولید آن میگذرد و با سبک خلاقانه و داوران و مهمانان خاص و سرشناس خود، طبق انتظار مقام اول را با کسب ۳۸ درصد آرا به خود اختصاص داده، نکته جالب توجه اما، وجود نام دو برنامه دیگر در رتبه های دوم و سوم است که میتواند نشانه های معنادار و قابل تاملی برای تولید کنندگان برنامه های تلویزیونی باشد.
🔹نخستین موردی که جلب توجه میکند، حضور برنامه "ازسرگذشت" که پخش اولین فصل خود را تجربه میکند در جایگاه دوم این نظر سنجی با اختلاف ۸ درصد است، برنامه ای که در شبکه نسیم پخش میشود، چهره مجری آن در فضای تلویزیون و عموم جامعه، سرشناس نیست اما با دکوری خلاقانه و خط سیر محتوایی(دو راهی های زندگی افراد معمولی) که بسیار پرریسک به نظر میرسید به میدان آمد و محتوای چندین قسمت آن در شبکه های اجتماعی دست به دست شد و جریانی تازه آفرید، تا به دور از محور سلبریتیگرایی بار دیگر ثابت کند که چشمنوازی دکور، داستان داشتن، محتوای خلاقانه و متناسب با موضوع، میتواند مخاطبآفرین باشد.
🔹در جایگاه بعدی این نظر سنجی و با فاصله ۱۷ درصدی از جایگاه اول، برنامه مهلا به چشم میخورد، برنامه ای بر بستر VOD و برخط شکل گرفت و هر چند که به نظر میرسید همچون سالهای قبل خط سیر خود را حفظ کند و روایت خود را بر بستر ماه محرم محکم کند، اما با گنجاندن مفاهیم سیاسی و اجتماعی و پخش قسمت هایی از برنامه در بستر شبکه های اجتماعی و به واسطه چهره بودن مجری و مهمان ها، توانست آمار بازدید قابل قبولی به دست بیاورد و کسب این توفیق در جذب بیننده، در سبک برنامه های مذهبی برای VOD ها چشمگیر به نظر میرسد.
🔹در نهایت با بررسی این اعداد و ارقام، تحلیل این اطلاعات، این سوال را از مسئولین صدا و سیما در ذهن مطرح میکند که: با وجود دسترسی عموم مردم جامعه در هر قشری به رسانه ملی، چرا سایر برنامه های تلویزیونی به این موفقیت نمیرسند؟ به چه دلیل خلاقیت در فرم و محتوا، هنوز هم حلقه گمشده بسیاری از برنامه های تلویزیونی است در حالی که بارها ثابت شده است که مخاطب اقبال بسیار خوبی به خلاقیت دارد؟