🔴وحشیگری در جنین بیش از 8 ساعت است که ادامه دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشحالی صهیونیستهای اشغالگر پس از بمبگذاری و منفجر کردن یکی از مدارس آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل در بیت حانون
🔴 بیش از ۱۷ هزار نفر از ۱۴کشور در جشنواره قصهگویی امسال شرکت کردند.
🔹مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان: امسال با رشد ۴۵ درصدی آمار ثبت نام حدود ۱۷۵۰۰نفر در بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی شرکت کردند که از میان برگزیدگان در مرحله پایانی ۶۰ نفر به رقابت میپردازند.
🔹علامتی افزود: اختتامیه جشنواره قصه گویی با هدف بازگشت قصه گویی در خانواده ها و شعار «با لبخند قصه بسازیم» هفته آینده در یزد برگزار میگردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشریح نقش دین اسلام در حکومت در شبکه بی بی سی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سکته نماینده مجلس ترکیه هنگام سخنرانی در مجلس
کشتی نروژی «استریندا» که در سواحل یمن مورد اصابت موشک حوثی ها قرار گرفت، قرار بود چهارم ژانویه وارد بندر اشدود شود.
🔺تاسک، نخست وزیر جدید لهستان:
«من از اروپا میخواهم که به طور کامل بسیج شود و به اوکراین در جنگ علیه روسیه کمک کند.»
😁
عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران: امروز حماس و حزبالله خود سلاح مورد نیازشان را هم تولید و هم تهیه میکنند. اگر از من بپرسید از کجا تهیه میکنند، امروز یکی از بازارهای سیاه تهیهی اسلحه اوکراین است. خیلی راحت میتوانند هر چه را بخواهند از اوکراین تهیه کنند،
😁🤦🏻♂👌👌👌👌😂
( #علی_فدعم گویا در زمینه ی دیپلماسی هم به تکنولوژی فتاح ۲ رسیدیم بحمدالله)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرار از جهنم خودساخته صهیونیستی
🔸کانال 12 رژیم صهیونیستی: بسیاری از شهرک نشینان و نظامیان پس از شروع عملیات طوفان الاقصی درخواست پناهندگی به پرتغال را دادند
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
کابینه نتانیابو اصلاحیه قابل توجهی را برای قانون شاباک پیشنهاد میکند: شاباک میتواند فقط با تأیید نخستوزیرجستجوی مخفیانه رایانهها را انجام دهد
این اصلاحیه به سازمان اختیارات گسترده ای برای دسترسی گسترده به پایگاه های داده و همچنین انجام جستجوی مخفیانه رایانه ها و حتی تغییر مطالب رایانه ای می دهد آنهم فقط با مجوز نخست وزیر، بدون هیچ نظارتی از سوی دادگاه ها و تنها با نظارت نمادین کنست.
در هفتههای اخیر، تحت حمایت جنگ، دولت چندین تغییر اساسی در قوانین را ترویج و اجرا کرده است که حفاظت از حریم خصوصی شهروندان اسقاطیلی را بهطور قابلتوجهی از بین برده است. انها شامل بازگرداندن تعهد به ذخیره اثر انگشت در پایگاه داده بیومتریک، دادن مجوز به شاباک و ارتش اسقاطیل برای دسترسی به دوربین های شبکه خصوصی در فضای عمومی بدون نظارت کافی و گسترش اختیارات سیستم سایبری و شاباک است. ، اما اصلاحاتی که این روزها در قانون شاباک انجام می شود همه اقدامات قبلی را نشان دهنده بزرگترین نقض ممکن از حفاظت از حریم خصوصی شهروندان اسقاطیلی است.
بر اساس تفاهم نامه اصلاح قانون شاباک که عصر دیروز توسط دفتر نخست وزیری منتشر شد، سازمان اطلاعات مخفی می تواند تقریباً از هر نوع بانک اطلاعاتی که «برای انجام وظایف خود نیاز داشته باشد» اطلاعات دریافت و جمع آوری کند . تا زمانی که برای ایفای وظایفش لازم است از آن استفاده کنید تا زمانی که لازم است.
یکی دیگر از اختیارات قابل توجهی که تفاهم نامه قانون به دنبال اعطای آن به شاباک است، جستجوی مخفیانه "کامپیوتر و مواد رایانه ای برای اهداف اطلاعاتی" است . بر اساس این تفاهم نامه، شاباک مجاز به "حمله به رایانه" است. ماده" بدون حضور یا اطلاع صاحب آن، اگر متقاعد شود که "اطلاعات ضروری" برای انجام وظایف او وجود دارد.
موفقیت ایران در پرتاب موشک ماهواره بر سلمان/ میزکاریکاتور
🔹تخصصان صنعت فضایی کشورمان بهرغم مخالفتهای دولتهای غربی این صنعت حساس و حیاتی را به پیش میبرند. آخرین نمونه از پیشرفتهای آنها پرتاب کاوشگر زیستی بومی با پرتابگر بومی سلمان بود.
🔹گروه هکری SiegedSed اطلاعات شخصی هزاران کارمند آزمایشگاه ملی آیداهو، آزمایشگاه سری تحقیقات هستهای آمریکا را به سرقت برد
🔹رسانههای آمریکایی با کمک به مظلومنمایی رژیم صهیونیستی سهم بزرگی در جنایات علیه مردم مقاوم غزه دارند.
مجرمان سایبری روزانه ۴۱۱ هزار فایل آلوده منتشر میکنند
🔹کسپرسکی گزارش میدهد که خطرات فضای مجازی روزبهروز در حال افزایش است و هکرها بهطور میانگین در سال ۲۰۲۳ روزانه ۴۱۱ هزار فایل آلوده منتشر میکنند.
🔹سامانههای تشخیص خطر کسپرسکی بهطور میانگین روزانه ۴۱۱ هزار فایل آلوده را شناسایی میکنند. این میزان در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ حدود ۳ درصد رشد داشته است.
🔹در سال ۲۰۲۳ سامانههای کسپرسکی حدود ۱۲۵ میلیون فایل آلوده را بهطور مجموع شناسایی کرده است. سیستمعامل ویندوز همچنان هدف اصلی مجرمان سایبری است و ۸۸ درصد از تمام فایلهای آلوده به بدافزار برای ویندوز عرضه میشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معترضان در آلمان وارد نمایندگی پوشاک زارا شدند .
این شرکت روزهای پیش پیکر شهدای فلسطینی مسخره کرده بود
تعیین تکلیف ۸ بانک و موسسه در دستور کار
رئیس کل بانک مرکزی:
🔹در دوره احیا و ساماندهی ما به ۸ بانک برنامه اصلاح دادیم و پایش عملکرد ماهانه داریم. اگر نتوانند اصلاحات لازم را انجام ندهند تعیین تکلیف خواهند شد.
🔹در مورد توقف و انحلال ابتدای سال برنامه مشخصی اعلام کردیم، که در خصوص موسسه نور و توسعه انجام شد. موسسه نور منتقل شد، البته در دو موسسه دیگر قصد ما انحلال است.
🔹انحلال یک بانک کشور برای بانک مرکزی و کشور هزینه دارد و امیدواریم بانکها به سمت انحلال نروند اما اگر این اتفاق بیفتد هزینههایش را میپردازیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرینات نفس گیر نیروهای ویژه حماس
بخشی از واحدهای نظامی حماس، گردان نیروهای ویژه این نیروی مقاومت فلسطین است. تمرینات نفس گیر گردان کماندویی حماس که پیش از عملیات طوفان الاقصی برای چندین سال جریان داشت را میبینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزادی بیان به سبک غربی؛ اخراج ستاره هالیوودی از فیلم چند میلیون دلاری به دلیل حمایت از فلسطین!
🔶 همزمان با حمایت برخی از بازیگران، نویسندگان و اندیشمندان کشورهای غربی از مسئله فلسطین در شبکههای اجتماعی، لابی صهیونیسم اقدام به اخراج و بایکوت این افراد کردهاست.
#پاسخ_به_شبهات
مشکلات کشور
چرا رهبری #مشکلات_اقتصادی را حل نمیکند؟ و چرا برخی مسئولینی که توسط رهبری گذاشته میشوند بد عمل میکنند؟
✅ وظایف #ولی_فقیه، قوای سه گانه، سازمانها و نهادها و ...، همه در قانون اساسی تبیین شده است. آیا انتظار میرود رهبری تمامی ساختار اداره کشور را به هم بزنند، قوانین را ملغی کنند و خودشان از رئیس جمهور، نمایندگان و رئیس مجلس، تا تمامی مسئولان و کارمندان را عزل و نصب نمایند؟! آیا تمامی مشکلات و انحرافات، با عزل و نصبها برطرف میشود؟!
1. کار رهبری در #انتصاب، این است که رئیس یا مسئولی متناسب با مقتضیات و امکانات برای یک مجموعهای انتخاب و منصوب نماید و کار اجرایی با ایشان نیست.
🔸 بدیهی است که اگر قرار باشد برای هر نهاد یا مجموعهای مسئولی بگمارند و سپس خودشان وارد عملیات اجرایی گردند، نه آن انتصاب معنا و مفهومی دارد و نه این کار شدنی است. این توقع، مثل این است که گفته شود: چون رئیس صدا و سیما را ایشان منصوب میکنند، پس تمامی مدیران، کارگردانان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مجریان اخبار و گزارشگران ورزشی و ... را نیز ایشان انتخاب کنند و در مقابل کوچکترین کارهای این مجموعه هم باید رهبری پاسخگو باشد! #قانون فقط عزل و نصب برخی نهادها را بر عهده رهبری گذاشته است.
تنها موردی که علاوه بر عزل و نصب مدیران، فرماندهی آن نیز به عهده رهبری است، امور #نظامی میباشد، زیرا ایشان در قانون اساسی فرمانده کل قواست. لذا میتوان #دستاوردها و نقاط ضعف نیروهای نظامی را با دستاوردهای کلیه امور غیر نظامی مقایسه کرد تا تفاوت مدیریت رهبر انقلاب با سایرین مشخص شود.
2. بازوان اجرایی ولیّ فقیه، چه کسانی هستند؟ آیا به جز #قوای_سهگانه، نهادها و سازمانهای رسمی و مردم که هر کدام وظایف مشخصی دارند؟! آیا میتواند از آسمان نیرو بیاورد، یا باید با همینها کار کند؟ همه نهادهای انتصابی و انتخابی به عنوان بازوهای رهبری به شمار میروند. بنابراین اگر ضعیف عمل کنند، رهبری نمیتواند حکومت دیگر و مستقلی ایجاد نموده و شخصاً وارد امور اجرایی گردد.
🔸 گاهی مدیریتها، از رهبری گرفته تا منصوبین یا منتخبین، همه عالی هستند، اما بدنه ضعیف است، حال یا ضعف ناشی از کمبود #قوانین است، یا ضعف برنامهریزی، یا ضعف نیروی اجرایی، یا ضعف بودجه و به طور کلی ضعف بدنه! حال رهبری چه کند؟!
3. ولی فقیه، در بالاترین افق و قلّۀ «رصد» قرار دارند؛ به لطف الهی به خاطر #ایمان، تقوا، دانش، بینش، شجاعت و سایر کمالات، دوست و دشمن، خیر و شر، راهکارهای کلّی برای عبور از مشکلات، مسیر صحیح رشد و #پیشرفت را میشناسند و میشناسانند. اما توجه، دقت و عمل، کار امّت است، چه نهادها و مسئولان و چه مردم.
🔸 اصلیترین و مهمترین کار در جلوگیری از انحرافات، #تبیین آنها و تذکر به آنها و روشن کردن راهکارها و تلاش برای مساعد نمودن شرایط جهت هدایت در صراط مستقیم و جلوگیری از انحرافات میباشد که در تبیین سیاستهای کلّی نظام محقق میگردد. لذا #رهبری نه وظیفه دارد و نه اصلاً میتواند که در اجرا، از تمامی انحرافات جلوگیری نماید.
4. ولی فقیه، خود بارها به پرسش دربارۀ #وظایف_رهبری پاسخ دادهاند: «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.» (12/4/1395).
رهبر انقلاب، این موضوع را اینگونه تبیین مینمایند:
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. ... دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در #قانون_اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی #نظام_اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. (24/7/1390)