7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلسطین
🗯️ دلتان برایمان نسوزد، ما خدارا داریم…
📣 ثبت سفارش واردات برنج محدود شد
وزارت جهاد کشاورزی:
🔺️برخی شرکتها به دلیل بالا بودن میزان ثبت سفارشات آنها تاکنون (در سال جاری)، تا اطلاع ثانوی امکان افتتاح ثبت سفارش و نیز افزایش میزان ثبت سفارشات قبلی را برای برنج سفید نخواهند داشت.
🔺️ثبت سفارشات قبل از اول آذر ۱۴۰۱ صرفا تا بیشینه تامین ارز یا ابزار پرداخت یا اظهار گمرکی مجاز به اصلاح یا تمدید می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 تشییع پیکر شهید گمنام در امیدیه خوزستان
🔺️پیکر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس پس از تشییع، در منطقه بامِ شهرستان امیدیه خوزستان به خاک سپرده شد.
🔺️پیکر این شهید ۲۶ آذر به همراه ۱۳ شهید گمنام دیگر، در اهواز مورد استقبال مردم قرار گرفته بود.
🔴یک مقام ایرانی: هرگونه اقدام اسرائیل که امنیت ملی ما را در آبراههای بینالمللی تهدید کند، با پاسخی مواجه خواهد شد که هیچکس انتظار آن را نداشته باشد.
🔸تقویت سناریوی دلار ۴۷ تا ۴۹ هزار تومانی
🔹با شکست دوباره مرز ۵۰ هزار تومانی دلار، فنیهای بازار دیگر رسیدن به کف ۴۹ هزار تومان را دور از دسترس نمیدانند.
🔹قیمت دلار بازار آزاد که با شروع جنگ غزه جهش ۳ هزار تومانی را تجربه کرده بود، طی ۲ ماه و نیم گذشته تمامی رشد قیمتی ابتدای پاییز از دست داد.
🔹از نظر تحلیل گران تکنیکال، دلار نتوانسته کانال نزولی خود را ترک کند و احتمالا به زودی به کف ۴۹ هزار تومان و حتی ۴۷ هزار تومان باز میگردد.
نگرانی دولت اسپانیا از نفوذ سعودیها در صنعت مخابرات این کشور
🔹بر اساس گزارش خبرگزاری مخابراتی «Capacity»، دولت اسپانیا نهایتاً تصمیم گرفت برای جلوگیری از فروش سهام شرکت مخابراتی این کشور «تلفونیکا» به شرکت مخابراتی شبهدولتی سعودی «STC»، خودش وارد عمل شود و ۱۰% از سهام آن را بخرد.
🔹در ماه سپتامبر اعلام شد، شرکت استیسی سعودی قصد دارد ۹.۹% از سهام تلفونیکا را به قیمت ۲.۱ میلیارد دلار بخرد. مسئولان شرکت سعودی تأکید دارند قصد آنان صرفاً سرمایهگذاری است، اما برخی مسئولان اسپانیایی معتقدند تلفونیکا یک مجموعه راهبردی است که به دادههای ارتباطاتی این کشور دسترسی دارد و نباید اجازه نفوذ به دیگر کشورها داده شود.
🔹با وجود استقبال بخش خصوصی و اتحادیههای کارگری اسپانیا از تلاش سعودی برای خرید سهام تلفونیکا و نجات این شرکت از ورشکستگی، نگرانیهای امنیتی موانع جدی ایجاد کرد.
🔹بنابر گزارش Capacity، با ورود دولت اسپانیا به این موضوع شرکت تلفونیکا که تاکنون ذیل بخش خصوصی تلقی میشد عملاً به یک شرکت دولتی تبدیل میشود.
سازمانهای فدرال آمریکا مقررات هوش مصنوعی را زیرپا میگذارند
🔹نتیجه یک حسابرسی از ادارات و آژانسهای دولتی ایالات متحده نشان میدهد که اکثر آنها از قوانین و مقررات هوش مصنوعی تبعیت نمیکنند. پنتاگون نیز بهطور کلی از اجرای مقررات معاف است.
🔹 دفتر مسئولیتپذیری دولتی (GAO) آمریکا که بر عملکرد شاخههای قانونی و حقوقی دولتی نظارت میکنند، نحوه استفاده فعلی از هوش مصنوعی را در ۲۳ آژانس فدرال در این کشور بررسی کرده است.
🔹این حسابرسی نشان داد که اکثر آنها برای رسیدگی به خطرات آماده نیستند. به عنوان مثال، هیچ دستورالعمل دولتی در مورد نحوه دستیابی و استفاده آژانسها از هوش مصنوعی وجود ندارد. حسابرسان در این گزارش میگویند که بدون چنین راهنماییهایی، آژانسها نمیتوانند به طور مداوم هوش مصنوعی را مدیریت کنند.
🔹به طور کلی، حدود ۱۲۰۰ مورد استفاده از هوش مصنوعی و برنامهریزی برای استفاده از آن توسط ۲۰ آژانس گزارش شده است، در حالی که سه سازمان هیچ موردی را گزارش نکردهاند. ناسا بیشترین تعداد موارد استفاده را گزارش کرده و پس از آن وزارت بازرگانی این کشور قرار دارد
حکم شورای رقابت برای توقف رویه ضدرقابتی فیدیبو
🔹فیدیبو بایستی بندی که ضدرقابتی خوانده میشود را از قرارداد با ناشران حذف کند.
🔹 بر اساس شکایات طاقچه (شرکت خدمات هوشمند ایده طلایی هاتف) و کتابراه (مؤسسه توسعه راه نشر الکترونیک)، اقدام فیدیبو (شرکت آفرینش کتاب الکترونیک فیروزان) به وادار کردن ناشران طرف قرارداد با خود به محدود کردن آنها برای معاملات با سایر ناشرین و رقبا را رویه ضد رقابتی تشخیص داد.
🔹بر همین اساس شورای رقابت درج بند «منع ناشران طرف قرارداد از انعقاد قرارداد با سایر پلتفرمهای دیجیتال» در قراردادهای فیدیبو با ناشران را منطبق با رویه ضدرقابتی موضوع جزء ۲ بند الف ماده (۴۵) دانست. این ماده درباره «وادار کردن اشخاص دیگر به استنکاف از معامله یا محدود کردن معاملات آنها با رقیب» است و در همین راستا فیدیبو از سوی شورای رقابت به ارتکاب رویه ضدرقابتی محکوم شد.
🔹این نهاد با استناد به بند ۳ ماده ۶۱ فصل نهم اصل ۴۴ قانون اساسی، فیدیبو را به توقف رویه ضدرقابتی ملزم و با «حذف بند انحصاری موضوع شکایت در قراردادهای خود با ناشران» از تکرار رویه ضد رقابتی خود منع کرد.
جلوگیری از حملات سایبری با سیستم تولید اعداد تصادفی کوانتومی
🔹از آنجایی که یکی از حملات سایبری به اعداد تصادفی است، یکی از شرکتهای فناور سیستم دستگاه تصادفی اعداد کوانتومی را به تولید رسانده که به گفته محققان این شرکت از اعداد تصادفی کوانتومی میتوان برای رمزنگاری سامانهها بهره برد
🔹حسین اللهوردی از محققان این شرکت فناور، یکی از محصولات این شرکت را در حوزه کوانتوم با عنوان تولید اعداد تصادفی فوتونی کوانتومی دانست و گفت: این دستگاه از نویز فاز لیزر برای تولید اعداد تصادفی استفاده میکند. سرعت تولید اعداد تصادفی در این سیستم ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه است که قابلیت مقایسه با نمونههای خارجی را دارد.
🔹وی ادامه داد: از آنجایی که ما در ساخت این دستگاه در بخشهای اپتیک و لیزر از قطعات داخلی استفاده کردیم، محصول ما قابل رقابت با نمونههای خارجی نیز هست.
🔹اللهوردی در خصوص تولید اعداد تصادفی در این سیستم، توضیح داد: کلیه سامانههای رمزنگاری برای تولید رمز از یکسری اعداد تصادفی به عنوان هسته اولیه استفاده میکنند.