عاشقان را سر شوريده به پيكر عجب است
دادن سر نه عجب، داشتن سر عجب است!...
تيغ بارد اگر آنجا كه بود جلوۀ دوست
تن ندادن ز وفا در دم خنجر عجب است
تشنهلب، جان به لب آب سپردن سهل است
تشنۀ وصل كند ياد ز كوثر عجب است
تنِ بىسر عجبى نيست گر افتد روى خاک
سرِ سرباز ره عشق به پيكر عجب است
آغاز کمپین عملیاتهای اطلاعاتی از جانب صهیونیستها علیه ایران در شرایطی که هنوز جنگ در غزه به پایان نرسیده است، نشان از دستیابی به یک الگوی محاسباتی از رفتار ایران در تلآویو و واشنگتن دارد.
برهمزدن این الگوی محاسباتی یک فوریت امنیت ملی برای ایران است.
«علی صمدزاده»
☑️ تلفاتگیری حزبالله از نظامیان اشغالگر
🚨 حزبالله لبنان با انتشار بیانیههای جداگانهای از ادامه حملات به اهداف صهیونیستی خبر داد.
🚨حمله به مرکز تجمع نظامیان دشمن در اطراف پایگاه حانیتا با تسلیحات مناسب که به کشته و زخمی شدن نظامیان اسرائیلی منجر شد.
🚨 حمله همزمان به شهرکهای صهیونیستی اویویم و متولا با تسلیحات مناسب.
🚨 حمله به تجمع نظامیان اشغالگر درون ساختمانی در شهرک المنار و تحمیل تلفات قطعی به آنها.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیسی رسید بر سر دستان مادرش
یک یاعلی بگفت و سخن را شروع کرد...
#یاعلی
⭕توئیت نورنیوز رسانه شورای عالی امنیت ملی ایران (شعام): غزه در سالروز تولد مسیح چشم به راه #معجزه_ای است تا وجدان های مرده و دیدگان بی نور را شفا دهد و سیل سرکش جنایات نژادپرستان را مهار کند
اسپوتنیک: طرح صلح یمن بزودی در عربستان امضا میشود
🔹خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع دیپلماتیک یمنی گزارش داد که امضای نقشه صلح یمن، آغاز ماه آینده میلادی در مکه صورت خواهد گرفت.
🔸این منبع همچنین گفت که عربستان سعودی پذیرفته است حقوق یک سال کارمندان دولتی سراسر یمن را بپردازد. هنوز منابع رسمی یمن، صحت این مسئله را تأیید نکردهاند.
🔴 رسانههای عبری: در زمان ترور فرمانده ارشد ایرانی در سوریه، وزیر جنگ در مقر فرماندهی شمال بود و از آنجا دستور ترور را صادر کرد
🔴آکسیوس به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی: سپاه پاسخ خواهد داد و به احتمال زیاد این پاسخ از سوریه یا از طریق حزبالله صورت میگیرد؛ ارتش اسرائیل برای پاسخ ایران آماده می شود!
🔴اورشلیم پست به نقل از مقامهای اسرائیلی: اسرائیل انتظار پاسخ از جبهه شمالی را به کشته شدن سردار سپاه پاسداران ایران دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی:
افکار عمومی در جهان علیه اسرائیل شدهاند!
✍حقیقت این است که مسئله پاسخ به ترور شهید تقی زاده و عطایی که از ارکان ۳۴۰ بودند، از این لحاظ اهمیت داشت که مسئله ترورهای محتمل پساطوفانالاقصی رژیم را مشخص میساخت.
🔺بالاتر رفتن سطح افراد هدف قرار گرفته را باید در همین موضوع جُست.
حقایق پشت پرده حمله به چهرهها حتی پس از مرگ
▪️وقتی ناصر طهماسب زنده بود جرأت نداشتند این حرفها را بزنند!
مهدی نقویان:
🔹همه مردم آقای طهماسب را دوست دارند و این اندک انسان معلومالحالی که در فضایمجازی هجمههایی علیه ایشان به پا کردند هیچ چیزی از محبوبیت و ماندگاری این هنرمند کم نمیکند.
🔹به خاطر سابقه گذشتهای که این آدمها دارند و به زنده و مُرده کسی رحم نمیکنند. کمکی که آقای طهماسب به هنر کشور کردند یک درجه بالاتر از آن را به هنرمندان جوان میکردند.
🔹چیزی که آزاردهنده است این رفتار ناجوانمردانه به دور از حرفهایگری است. همه اینها وقتی ایشان زنده بودند جرأت نداشتند این حرفها را بزنند.
🔹همین افراد معلومالحال از دستمزد خواندن مستندها نوشتهاند. همه میدانیم از نظر مالی برای دوبلور، خواندن آگهیهای یک کلمهای تبلیغاتی خیلی شرایط مالی بهتری دارد.
لحظه شلیک سامانه پدافند هوایی رعد / این موشکها مخصوص مقابله با هواپیماهای آمریکایی است.
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به همراه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکنون توانستهاند برخی سامانههای بومی را طراحی و تولید کرده و در خدمت یگانهای پدافند هوایی نیروهای مسلح قرار دهند.
سامانه پدافند موشکی رعد حاصل تلاشها و مجاهدتهای علمی متخصصان توانمند ایرانی است، این محصول دفاعی در سال ۱۳۹۱ تولید و در نیروهای مسلح کشورمان به خدمت گرفته شد.
یگان پدافند هوایی سپاه پاسداران اگرچه ذیل نیروی هوافضا تعریف میشود، اما درمجموع از قرارگاه مرکزی پدافند هوایی خاتمالانبیا (ع) تبعیت میکند و درواقع یگانهای پدافندی سپاه نیز عضو شبکه یکپارچه پدافند هوایی هستند. اولین تلاشهای سپاه در زمینه تولید موشکهای پدافندی را میتوان تولید سامانه موشکی رعد دانست. سامانه پدافند موشکی رعد حاصل تلاشها و مجاهدتهای علمی متخصصان توانمند ایرانی است. این محصول دفاعی در سال ۱۳۹۱ تولید و در نیروهای مسلح کشورمان به خدمت گرفته شد.
سامانه موشکی رعد ساخت سازمان جهادخودکفایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. این سامانه دفاع موشکی میتواند به همراه رادار بومی خود در هماهنگی با سایر بخشهای شبکه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران حراست کند. این سامانه پدافند هوایی با لانچر متحرک و قابل حمل توسط خودرو است که برد آن ۵۰ کیلومتر اعلام شده و میتواند اهداف را در ارتفاع ۷۰ هزار پایی مورد اصابت قرار داده و منهدم کند. هر آتشبار از سامانه موشکی رعد از سه فروند موشک طائر بهره میبرد که با کمک رادارهای رهگیر و ردگیر، اهداف را در ارتفاع متوسط هدف قرار میدهد.
برای اولین بار در نشست خبری فرمانده وقت کل سپاه در اواخر شهریور ۱۳۹۱، نام سامانه پدافند هوایی رعد با برد ۵۰ کیلومتر و ارتفاع هدف تا ۲۷ کیلومتر مطرح و پس از آن در ۳۱ شهریور۱۳۹۱ در جریان رژه نیروهای مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس رونمایی شد. این سامانه موشکی در اختیار نیروی هوافضای سپاه است و سردار حاجیزاده فرمانده این نیرو درباره موشکهای این سامانه گفته است: «این موشکها مخصوص مقابله با هواپیماهای آمریکایی تهیه شده است. مشاهده سامانه رعد سبب تعجب کارشناسان خارجی گردید زیرا سامانهای شبیه به نمونه بوک-ام۲ روسی اما با تفاوتهای محسوس که نشان از طراحی داخلی داشت به نمایش در آمده بود. این سامانه قابلیت درگیری با یک هدف را داشت. سامانه رعد مجهز به سه موشک طائر ۲ بود.»
پرتابگرد سامانه موشکی رعد، یک خودروی ۶ چرخه است که شباهت ویژهای به نمونه چرخدار به کار رفته در سامانه سطح به هوای بوک روسی دارد، و حامل یک مجموعه سه تایی از موشک است که دو درجه آزادی سمتی و ارتفاعی داشته و در برخی نمونهها مجهز به رادار هم بوده و زیر قسمت موشکها محلی برای استقرار خدمه دارد. رعد ۱ سامانه دفاع موشکی رعد ۱ یکی از سامانههای میان برد و ارتفاع متوسط است که با توجه به شکل ظاهری و ساختاری آن با سامانههای سوم خرداد و طبس میتوان آنها را از یک خانواده دانست. رعد میتواند با اهداف مختلف تا ارتفاع ۲۷ کیلومتری درگیر شده و اهداف متجاوز را منهدم کند. این سامانه بومی دفاع موشکی بومی از سه فروند موشک با نامهای طائر ۱ با برد ۵۰ کیلومتر بُرد و طائر ۲ با برد ۱۰۵ کیلومتر و همچنین موشک صیاد ۲ با برد ۷۵ کیلومتر تجهیز میشود. این سامانه پدافندی توان مقابله با هواپیماهای تاکتیکی و استراتژیک، مقابله با بالگرد، مقابله با پهپاد و قابلیت کار در شرایط جنگ الکترونیک را داراست.
سامانه موشکی رعد ۱، بر روی یک خودروی ۶ چرخ مستقر شده که حامل یک مجموعه سه تایی از موشکهای مورد اشاره است که دو درجه آزادی سمت و ارتفاع دارد و در برخی نمونهها مجهز به رادار هم بوده و خدمه این سامانه موشکی در زیر قسمت استقرار موشکها قرار دارند. علاوه بر موشکها و خودروی حامل این سامانه موشکی، سامانه راداری آن نیز بومی و ساخت داخل است. این سامانه راداری بر روی یک کامیون مستقر است که قدرت تحرک بالایی به آن میبخشد. در حال حرکت، اجزاء رادار کاملاً بسته است و یک دکل کوچک آنتن ارتباط با واحدهای شلیک در پشت این کامیون دیده میشود. سامانه رعد از دو رادار استفاده میکند، نخست رادار کشف هدف اس ۱۱۱ و دوم هم رادار اس ۳۱۱ برای تابانسازی هدف که بردهای مختلفی در منابع برای آنها ذکر شده، اما برد ۷۵ تا ۹۰ کیلومتر برای رادار اس ۱۱۱ و تا ۵۵ کیلومتر برای رادار اس ۳۱۱ بیشتر محتمل است.
رعد ۲ در مراسم رژه نیروهای مسلح در ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ از سامانه موشکی رعد ۲ برای اولین بار رونمایی شد. در این مراسم لانچر، خودروی حامل و موشکهای سامانه موشکی رعد ۲ به نمایش درآمد تا این سامانه در کنار سامانههای موشکی رعد۱، طبس، سومخرداد، خرمشهر و…، به جمع خانواده سامانههای موشکی و پدافندی جمهوری اسلامی ایران بپیوندد. پیش از آن در بهار ۱۳۹۳ و در نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه که مورد بازدید فرمانده کل قوا قرار گرفت، نمونه بهبود یافته سامانه رعد ۱ به نام رعد ۲ مشاهده شد که با بهره گیری از سامانههای الکترواپتیکی با برد بلند، مستقر شده روی یک خودروی جدا از پرتابگر، امکان درگیری مؤثر با اهداف هوایی متنوع را در شرایط مختلف خصوصاً وجود جنگ الکترونیک شدید داشت.
این سامانه نمونه ارتقا یافته سامانه موشکی رعد یا همان رعد ۱ است که هماکنون در اختیار نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد. همچنین در رعد۲ لانچر روی کامیون ایوکو نصب شده که تحرک زیادی دارد. سامانه رعد ۲ مجهز به موشکهای میانبُرد و ارتفاع متوسط است و قابلیت درگیری با اهداف در ارتفاع ۲۷ کیلومتر را دارد. همچنین سامانه پدافندی رعد میتواند به موشکهای زمین به هوای طائر با ۵۰ کیلومتر بُرد، موشک زمین به هوا طائر۲ با ۱۰۵ کیلومتر بُرد و موشک صیاد ۲ با ۷۵ کیلومتر بُرد مجهز شود.
مقابله با هواپیماهای تاکتیکی و استراتژیک، مقابله با بالگرد، مقابله با پهپاد و قابلیت کار در شرایط جنگ الکترونیک ازجمله مأموریتهایی است که برای سامانه پدافند موشکی «رعد» تعریف شده است. هر چند رعد ۲ همچون سامانه پدافندی رعد ۱، از موشکهای طائر ۲ استفاده میکند اما رعد ۲ از نسل موشکهای طائر ۲-آ بهره میبرد ولی سامانه موشکی رعد۱، از موشکهای طائر ۲ استفاده میکند که این نشان میدهد که در تولید سامانه موشکی رعد۲، موشکهای نمونه اولیه همین سامانه یعنی رعد۱ نیز بهروزرسانی شده است. نکته دیگر اینکه، سامانه موشکی رعد ۲ نیز همچون برادر کوچکترش یعنی رعد۱، از یک لانچر سه تایی بهره میبرد.