﷽
📶 استفاده از وای فای
🟠در برخی مکان ها، علامت آنتن وای فای (wi-fi) نشان داده می شود که پسورد ندارد، و برخی از افراد نیز به صرف اینکه پسورد ندارد، براحتی از آن استفاده می کنند.❗️
↩️در حالی که استفاده از چنین امکاناتی، نیاز به اجازه دارد و بدون اجازه استفاده کردن جایز نبوده و حرام است.❌
📚 استفتائات آیت الله العظمی خامنه ای
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
🔴گزارش CNN از مراکز و اهداف نظامی احتمالی اسرائیل برای حمله به ایران
تبریز: پایگاه موشکی تبریز
کرمانشاه: پایگاه موشکی کرمانشاه
خرمآباد: پایگاه موشکی علی ابی طالب
سمنان: مرکز فضائی خمینی
اصفهان: مجتمع موشکی
چابهار: بندر فضائی چابهار
اراک: سایت پرتاب موشک
شیراز: مرکز تولید موشک
حاجی آباد: پایگاه موشکی حاجیآباد
تهران: مؤسسه تحقیقات فضائی
سازمان فضائی
ستاد نیروی هوا فضای سپاه
فرماندهی و کنترل سپاه
مرکز صنایع دفاعی "فجر"
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
🔴 ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: طی یک سال جنگ در غزه تعداد حدود ۱۳۲۰۰ راکت از نوار غزه، ۱۲۴۰۰ موشک و پهپاد از لبنان، ۱۸۰ موشک و پهپاد از یمن، ۴۰۰ موشک و پهپاد از ایران و ۶۰ راکت و پهپاد از سوریه به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا بذارید اینطوری بپرسم؛
آقا فرمودن رژیم صهیونسیتی در عملیات طوفانالاقصی ضربه فنی شد.
خب چطوری میشه که اسراییل هزارتا کشته بده، فلسطینیا چهل هزار تا شهید.
بعد اسراییل ضربه فنی شده باشه؟
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
پاسخ اینجاست👇
امریکا پارسال یه عروسی میخواست اینجا بگیره؛ اسم دوماد اسراییل بود و اسم عروس آیمک
دوماد سرخوش و شنگول، داشت به حجلهٔ عروس میرفت که یهو حماس از راه رسید و با عملیات طوفانالاقصی گردن دوماد رو گرفت و از حجله کشیدش بیرون
🔺حالا ببینیم قضیه چیه؛
✍ عماد دولتآبادی
غرب و شرق دنیا باید از یه راهی به هم وصل باشن، راه سنتیِ حمل و نقل توی دنیا، مسیر آبی رنگه که از کنار یمن میگذره. آمریکا اومد یه مسیر جدیدی طراحی کرد؛
«مسیر هند، کشورهای عربی، اسراییل، اروپا»
که با رنگ قرمز مشخص شده
به این مسیر جدید میگن آیمک. مهمترین اثر مسیر جدید این بود که اسراییل رو تبدیل میکرد به دروازهی حمل و نقل دنیا
جدای از سود اقتصادیش؛ این مسیر جای پای اسراییل رو هم محکم میکرد و بقیهٔ کشورها بهش وابسته میشدن. خب وقتی اسراییل بشه دروازه، بقیهی کشورا باید به رسمیت بشناسنش دیگه. چنین اتفاقی به معنای تقویت اسراییل و تضعیف فلسطین بود
مسیر آیمک میتونست اسراییل رو همیشگی کنه و وقتی اسراییل همیشگی میشد، طبعا فلسطین هم برای همیشه از بین میرفت
فلسطینیها دو تا انتخاب داشتن
برای همیشه از بین برن
یا جلوی نابودی کامل بایستن
فلسطینیها مثل همیشه تصمیم گرفتن برای بقای خودشون بجنگن؛ حاضر شدن تلفات بدن ولی از بین نرن. و نتیجهٔ این تصمیم شد عملیات طوفانالاقصی
حماس و حزبالله با این عملیاتهای خودشون، ثابت کردن که اسراییل امن نیست و به درد اینکار نمیخوره
و اسراییلی که پارسال داشت با آیمک عروسی میکرد تا دروازهٔ حمل و نقل دنیا بشه، الان داره سر بقا و موجودیت خودش میجنگه
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصمیم بمباران تل آویو برای ما آسان تر از نوشیدن آب است
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
♦️چرا عملیات طوفان الاقصی
درست و بهنگام بود؟
مرور مستندات گوناگون نشان می دهد اقدام رزمندگان فلسطینی در اجرای عملیات طوفان الاقصی و سپس حمایت دیگر اعضای جبهه مقاومت، اقدامی درست و بهنگام بوده است.
نشریه پولیتیکو به نقل از مقامات اطلاعاتی آمریکا نوشت: "ما از موفقیت حماس در انجام حمله ۷ اکتبر شگفت زده شدیم. برنامه ریزی برای حمله ۷ اکتبر ماه ها و شاید سال ها به طول انجامید".
در حالی که یک سال از آغاز عملیات غافلگیر کننده طوفان الاقصی می گذرد، وسعت و شدت جنایات رژیم صهیونیستی با حمایت های بی دریغ آمریکا و غرب، این سوال را پیش کشیده که آیا عملیات حماس و حمایت های بعدی جبهه مقاومت، با توجه به حجم هزینه ها و خسارت ها ضرورت داشت؟ محافل صهیونیستی- آمریکایی ادعا میکنند که جنگ با خیره سری و ماجراجویی حماس آغاز شد و دیگر گروههای حامی را گرفتار تله کرد. این نگاه از اساس نادرست است، چرا که تلقی یا تلقین می کند که مشکل مقاومت فلسطین و دیگر اجزای جبهه مقاومت از هفت اکتبر آغاز شده است! این در حالی است که حماس و جهاد اسلامی و حزب الله به عنوان مقاومت مدنی، در متن تجاوزات و اشغالگری ها اسرائیل در طول چند دهه گذشته پدید آمدند.
"آرون برگمن"، مورخ اسرائیلی و استاد دپارتمان مطالعات جنگ در کینگز کالج لندن، از سال ۱۹۸۹ در انگلیس زندگی می کند و مرتبا برای دیدار با خانواده به اسرائیل باز می گردد. او ۶ سال در ارتش اسرائیل خدمت کرده، در جنگ لبنان در سال ۱۹۸۲ حضور داشته، و به عنوان دستیار در "کنست" کار کرده است.
برگمن چهل روز پس از آغاز طوفان الاقصی، به "عرب نیوز" گفت: "به دلایل سیاسی، بریتانیا از سال ۱۹۱۷ و زمانی که اعلامیه بالفور را صادر کرد از تاسیس خانه ملی برای یهودیان در فلسطین دفاع کرده. بالفور ۱۱ آگوست ۱۹۱۹ در یادداشتی نوشت: «صهیونیسم چه درست باشد چه غلط، خوب یا بد، ریشه در سنت های دیرینه، نیاز های کنونی و امید های آینده دارد و اهمیتش بسیار عمیق تر از خواسته های ۷۰۰ هزار عرب است که اکنون در آن سرزمین زندگی می کنند."[!] اولین هشدار در مورد پیامد های اجتناب ناپذیر «سرریز جمعیت بیگانه به یک کشور"، از سوی لرد سیدنهام در مجلس اعیان عنوان شد. سیدنهام ۲۱ ژوئن ۱۹۲۲ گفت: "آسیبی که این کار به همراه خواهد داشت، ممکن است هرگز جبران نشود. کاری که ما با امتیاز دادن نه به مردم یهود، بلکه به یک بخش افراطی صهیونیستی انجام داده ایم، زخمی در شرق ایجاد خواهد کرد که هیچ کس نمی تواند بگوید تا کجا ادامه خواهد یافت". من پاسخ سوال سیدنهام را می دهم: تا به امروز، حدود سه چهارم قرن! اقدام آغازین در این فاجعه طولانی که در جریان است، جنگ ۱۹۴۸ بود؛ جنگی که به خاطر خشم از طرح تقسیم فلسطین آغاز شد. این طرح ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ به تصویب رسید و ۵۶ درصد فلسطین را به یهودیان داد؛ اگرچه تعداد اعراب فلسطین، دو برابر بود. عامل اصلی جنگ های بعدی، تصرف فلسطین و سپس، سرزمین های بعدی بود. حماس در ۷ اکتبر، اسرائیل را غافلگیر کرد؛ اما پس از سال ها تحقیر فلسطینیان، به عنوان یک رویداد بزرگ در تاریخ مردم فلسطین تلقی خواهد شد. خشم سرکوب شده بسیار زیادی هست که پس از جنگ، آزاد خواهد شد".
نکته بعدی این است که صهیونیستها ماهها قبل از شروع طوفان الاقصی در ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، سرگرم عملیات ترور و آدم ربایی در غزه و کرانه باختری بودند و با اجرای توافق ابراهیم، داشتند آخرین قدمها را برای حذف نام فلسطین و غزه و پاکسازی قومی انجام میدادند و در چنین بستر تهدیدی بود که حماس، پیشدستی کرد و در برابر هزاران ضربه کشنده، یک ضربه کاری و جبران ناپذیر به اشغالگران زد. غزه نزدیک به دو دهه در محاصره و اختناق مطلق قرار داشت.
حماس در طوفان الاقصی، بر رژیم صهیونیستی پیشدستی کرد و نقشه او را به هم زد، همان گونه که حزب الله با گروگانگیری دو صهیونیست در تابستان 2006 بر نقشه اسرائیل برای حمله بر لبنان پیشدستی کرده بود. صهیونیست ها پیش از طوفان الاقصی در چند نوبت، ده ها هزار نفر را در غزه قتل عام کرده بودند و اگر حماس پیشدستی نمی کرد، باز هم در تدارک جنایت بودند، اما به شکل غافلگیرانه.
مهر ماه سال گذشته چند روز بعد از عملیات طوفان الاقصی، روزنامه وال استریت ژورنال خبر مهمی را منتشر کرد: "اسرائیل از سال ۲۰۱۴ در حال تدارک مخفیانه برای حمله به غزه بوده است. ارتش برای انجام عملیات زمینی، یک پایگاه نظامی در ۱۹ کیلومتری غزه ساخت که روی آن، یک شهر ساختگی احداث شده بود. این پایگاه با انواع تسلیحات، برای عملیات آماده می شد".
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
عملیات دوگانه یک روند دوگانه را کاملا معکوس کرد: روندی که سرگرم پاک کردن کامل نام فلسطین از جغرافیا و تاریخ و حقوق و سیاست بین الملل بود؛ و روندی موازی که می خواست برای رژیمی اشغالگر و نامشروع صهیونیستی، به کمک پیمان ابراهیم و با خیانت دولت های مرتجع منطقه، مشروعیت بسازد و "عادی سازی" کند. طوفان الاقصی این نقشه را منهدم کرد.
پیش از این رویداد بزرگ، آمریکا و رژیم صهیونیستی در صد تشکیل ناتوی عربی برای تهدید ایران و عراق و یمن و سوریه بودند و رژیم صهیونیستی به تدریج می خواست در خلیج فارس آفتابی شود. اما با مغلوبه شدن ماجرا، اکنون مقامات صهیونیست می گویند گروه های مقاومت از هفت جبهه، اسرائیل را محاصره و دیواره آتش برقرار کرده اند. به موازات این دگرگونی، اسرائیل به عنوان جنایتکار جنگی و رژیم نسل کش، متهم محاکم بین المللی قرار گرفته و و در بسیاری از کشورهای دنیا (حتی پایتخت های غربی) هم تظاهرات بی سابقه ضد صهیونیستی برقرار است.
موضوع بعدی، درباره لبنان است.
پیشروی ارتش صهیونیستی تا بیروت در سال 1982، و سپس جنگ تدارک شده سال 2006 در هماهنگی با نومحافظه کاران آمریکا و در قالب طرح خاورمیانه جدید، از خوی درندگی و تجاوز طلبی اسرائیل و آمریکا حکایت می کند؛ همچنان که ماجرای انفجار پیجرها و اخبار بعدی رسانه های غربی نشان می دهد رژیم صهیونیستی از سال ها قبل برای ضربه زدن به لبنان و حزب الله برنامه داشته است. این برنامه البته محدود به حمله نظامی یا اقدامات تروریستی نیست و ابعاد دیگر آن را در تحریم شدید اقتصادی و تلاش برای بی ثبات کردن لبنان دیده ایم.
آمریکا و رژیم صهیونیستی از میانه سال 1398، نقشه آشوب افکنی همزمان در ایران و عراق و لبنان را به اجرا گذاشتند و کوشیدند با وادار کردن دولت ها در هر سه کشور به کناره گیری، محور مقاومت را گرفتار بحران داخلی و بی ثباتی عمیق کنند تا بتوانند آنچه را که نتوانستند با جنگ مستقیم یا نیابتی در عراق و لبنان و غزه و سوریه به دست آورند، از این طریق عملی سازند.
آنها همچنین سال ها قبل از طوفان الاقصی، اقدام به تحرکات خرابکارانه و تروریستی در ایران کرده بودند که ترور دانشمندان هسته ای در تهران و شهید فخری زاده در آبسرد دماوند و خرابکاری های ویروسی و سایبری در تاسیات هسته ای، از جمله این اقدامات برای ترمز نهادن بر پیشرفت و قدرتمندی ایران است. سگ هار صهیونیستی یا باید در همان مرزهای اشغالی فلسطین مهار و سرکوب شود و یا این که در پاچه گیری نسبت به ملت های منطقه هیچ حد و مرزی نمی شناسد.
صهیونیست ها دو سال قبل هم کوشیدند با استخدام مزدوران، ایران را به کام آشوب و ناامنی بکشانند. سال گذشته هم در سالگرد فتنه ترکیبی پاییز 1401، در تدارک بازسازی فتنه بودند که با عملیات طوفان الاقصی، برق از سرشان پرید و نقشه شان نقش بر آب شد. آنها با حمایت سرویس های غربی، دنبال اجرای پروژه تجزیه طلبی، جنگ خیابانی، تعطیلی اقتصاد و کارخانه ها و بازار و دانشگاه ها و مدارس، و توقف رشد اقتصادی بودند.
اما درباره چشم انداز جنگ جاری در منطقه می توان به تحلیل "پیتر رایکتس" دیپلمات کارکشته انگلیسی اشاره کرد که در روزنامه فایننشال تایمز نوشت: "جنگ غزه برای من، شدیدا یادآور حمله سال ۱۹۸۲ اسرائیل به لبنان و شکست در آن جنگ است. من آن زمان، مسئول میز اعراب و اسرائیل در وزارت خارجه بودم. برای مدتی کوتاه به نظر می رسید شارون به پیروزی مهمی رسیده، اما همه چیز خراب شد و اسرائیل مجبور شد نیروها را از بیروت عقب براند. این تجربه، با درس دردناکی که آمریکا بعداً در افغانستان و عراق آموخت، انطباق دارد... در آغاز جنگ ۱۹۸۲ لبنان، مناخیم بگین، نخست وزیر اسرائیل وعده داد که این جنگ، ۴۰ سال صلح را به ارمغان خواهد آورد، اما حزب الله به تهدیدی بسیار قدرتمندتر از حماس برای امنیت اسرائیل تبدیل شد".
به همین سیاق، استفان والت، نظریه پرداز روابط بین الملل و سردبیر نشریه تخصصی فارن پالیسی پریروز نوشت: "پیروزی های تاکتیکی نمی تواند برای اسرائیل موفقیت استراتژیک بسازد. بوش با وجود غرور فراوان در جنگ افغانستان و عراق شکست خورد و نتانیاهو نیز در مسیر او پیش می رود".
♦️۷ نکته خواندنی از عملیات ۷ اکتبر
عملیات طوفانالاقصی چگونه نقشه اسرائیل را نقش بر آب کرد؟
🔸درست یک سال پیش و در 7 اکتبر سال 2023، چیزی حدود 1200 عضو حماس -600 نفر در میدان و 600 نفر خارج از میدان-طی طرح و نقشهای پیچیده، دقیق و بینقص -که فقط تعداد بسیار اندک و انگشت شماری از جزئیات آن آگاه بودند- ضرباتی به صهیونیستها وارد کردند که تبعات و پس لرزههای آن در منطقه و دنیا هنوز ادامه دارد. مغز متفکر و طراح این طرح را «محمد ضیف» و فرمانده میدانی حال حاضر آن را «یحیی سنوار» گفتهاند. در این باره گفتنیهای شنیدنی هست که از نظرتان میگذرد:
1-پروتکل هانیبال
🔻یکی از اتهامات دروغینی که پس از حماسه 7 اکتبر توسط رسانههای صهیونیستی و غربی به طور گستردهای پخش میشد کشتار وسیع ساکنین اشغالی توسط حماس بود که طی تحقیقات بعدی مشخص شد که رژیم صهیونیستی از عوامل اصلی کشتار آنهاست. بعدها گزارشهای متعددی از رسانههای عبری منتشر شد که نشان میداد، صهیونیستها برای مقابله با مبارزان حماس، خیلی از خودیها را کشتهاند.
2- برترین تکنولوژیها هم اسرائیل را نجات نداد
🔻حماسه ۷ اکتبر هنگامی رخ داد که رژیم صهیونیستی از هرگونه امکانات و تکنولوژی نوین که امکان رصد مردم غزه و حماس را فراهم میکرد بهره میبرد. با این حال حماس توانست بدون اطلاع نهادهای اطلاعاتی – امنیتی رژیم این عملیات بزرگ و تاریخی را رقم بزند.
3-نابودی نقشههای خطرناک «آبراهام» و «آیمک»
🔻دو هفته قبل از حمله طوفانالاقصی در 22 سپتامبر 2023 بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل درباره «خاورمیانه جدید» سخنرانی کرده بود. او به قدرت و جایگاه رژیم به عنوان مجری امنیت منطقه میبالید. او نقشهای هم در دست داشت که پروژه بزرگ کریدور هند-خاورمیانه- اروپا (imec) که از هند شروع میشد و به کشورهای خلیجفارس میرسید و در ادامه به حیفا و در آخر به اروپا متصل میشد را نشان میداد. این پروژه خطرناک با حمایت کامل آمریکا شکل گرفته بود.
4- پایان پروژه صهیونیسم
🔻روندی که رژیم صهیونیستی این روزها در غزه و لبنان دنبال میکند از نظر بسیاری منجر به پایان پروژه استعماری «صهیونیسم» میشود. «نائومی کلین»، ستوننویس یهودی روزنامه گاردین میگوید: «صهیونیسم یک بت دروغین است که ایده سرزمین موعود را گرفته و آن را به سند فروش برای یک دولت نظامیگرای قوممحور تبدیل کرده است.» وی در آخر خواستار جدایی از صهیونیسم و برگشت به یهودیت میشود که بسیار متفاوت از صهیونیسمی است که امروزه در سرزمینهای اشغالی دیده میشود.
5- ذبح دموکراسی و اخلاق
🔻معیارهای دموکراسی غربی برای رژیم صهیونیستی هیچ اعتباری ندارد و این رژیم مجاز است هر قوانین حقوق بشری و آزادی بیان را ذبح کند. این شرایط برای متحدین کشورهای غربی این رژیم نیز مجاز است تا با هر کسی یا هرچیزی که به گونهای از فلسطین حمایت کرده است برخورد کنند.
6- نفرت جهانی
🔻نسلکشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و این روزها لبنان و نمایان شدن چهره کریه این رژیم آن برای جهانیان منجر شد تا محبوبیت این رژیم کاهش شدیدی پیدا کند. بزرگترین اعتراضات دانشجویی از زمان جنگ ویتنام در آمریکا علیه رژیم اشغالگر و در حمایت از فلسطین شکل گرفت و هزاران دانشجو در آمریکا و دیگر کشورهای غربی با تعلیق، اخراج و دستگیری روبهرو شدند.
7- هوا شدن ابزار هولوکاست
🔻افسانه «هولوکاست»، از جمله ابزارهای تاریخی صهیونیستها برای مظلومنمایی بوده است. بعد از عملیات طوفانالاقصی، و شروع جنگ غزه و لبنان، «مظلومنمایی» دیگر در قامت این رژیم خونخوار نمیگنجد و بعید است این رژیم بتواند از این پس، از این افسانه کمافیالسابق، سوءاستفاده کند.
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
دعوای لفظی مکرون با نتانیاهو
در جمعیت مسیحی لبنان از گذشته، دولت و فرهنگ فرانسه بسیار اثرگذار و مهم بوده است. سایر طوایف و مذاهب لبنان نیز در دوره استعمار از فرانسه متاثر بودند. به ویژه اینکه فرانسه یک نوع حس پدرخواندگی نسبت به مسیحیان لبنان دارد و معمولا رژیم صهیونیستی مناطق مسیحی نشین را بمباران نمیکند. در معادلات حزبی و سیاسی لبنان هم فرانسه از گذشته مداخله گری و سهم دارد. در بحرانهای مختلف سالهای اخیر در درون لبنان(انفجار بزرگ بندر و نزاع سیاسی بر سر انتخاب رئیس جمهور) مکرون شخصا در لبنان حضور پیدا کرد. در این ایام هم وزیرخارجه فرانسه به لبنان سفر داشته است. درک این جنگ لفظی بین فرانسه و اسرائیل به این عقبه بازمیگردد وگرنه در تمام طول یکسال گذشته که اسرائیل غزه را بمباران کرد دولت فرانسه حامی رژیم و یا ساکت بود. این ژست به مکرون نمی آید.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنرمند سرشناس اردنی و قدردانی از مواضع آزادانه حامیان فلسطین در لندن
https://eitaa.com/tazohoorhazrat