کانال سایت خبری اداره کل تشکل های دینی.و مراکزفرهنگی سازمان تبلیغات. اسلامی
مدیرکل تشکلهای دینی ومراکز فرهنگی ، جلوگیری از ایرانیزه و سکولاریزه کردن اربعین وظیفه ماست چرا که ا
🔻رضا معممی مقدم مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، راهپیمایی اربعین طریقیت دارد نه موضوعیت؛ یعنی خود راهپیمایی ابزار است پس موضوع و هدف چیست ؟ در زیارت اربعین امده است "و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله" یعنی کسی که نهایت تلاش را در دعوت مردمان برای هدایت به کار برد و برای آنان به هر نحو ممکن خیرخواهی کرد تا آن جا که در نهایت خون خویش و جان عزیزش را برای بیداری مردم از نادانی و گمراهی فدا کرد.
🔻اربعین یک پدیده است یعنی با سازماندهی و عقل بشری طراحی نشده است لذا اربعین را اداری نکنیم اما منافاتی هم با کار منظم و برنامه ریزی تشکیلاتی ندارد. فعال سازی گسلهای اختلافی ایرانی – عراقی در دستور کار جریانات معاند قرار گرفته است که باید هوشیار باشیم.
🔻اربعین، بیانیه جهانی حمایت از مظلومان است.اربعین، یک پیام اسلامی برای تحول در جهان است از بالقوه به بالفعل کردن روح مقاومت باید دستاورد اربعین باشد.اربعین یک نهضت است یک خیزش جهانی بر اساس اندیشه های فطری ودینی است.
🔻بستر اربعین زمینه ساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.توجه دادن به فلسفه وجودی و مرتبط اربعین مد نظر کمیته فرهنگی اربعین است. http://yon.ir/xYPEz
کانال سایت خبری اداره کل تشکل های دینی.و مراکزفرهنگی سازمان تبلیغات. اسلامی
اداره کل تشکلهای دینی ومراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی منتشرکرد:نیازهای بهداشتی زائران اربعین در
🔻از روحانیون و مبلغین بزرگوار درخواست میشود در دو حوزه کلی با مخاطبین خود که احیانا قصد عزیمت به عراق در ایام اربعین را دارند صحبت نمانید:
۱. تاکید بر رعایت موارد بهداشتی که کلیات آن در ذیل اشاره میشود
۲- تاکید بر نذر بهداشتی
🔻مخاطبین تشویق شوند که پیگیر جزئیات بیشتر نیازهای بهداشتی و سلامتی خود از طریق بروشورهایی که در مساجد و هیئات مذهبی توزیع میشود باشند. کلیات مسائل بهداشتی که زائران می بایستی رعایت نمایند،
🔻برخی از نیازهای زائران در اربعین متوجه مسائل بهداشتی از جمله مایع دستشویی، سرویس بهداشتی و حمام مناسب، سطل زباله، کیسه زباله و غیره میباشد، این در حالی که بستر بهداشتی در کشورعراق بسیار ضعیف است و در حوزه خدمت رسانی به زائران اباعبدالله علیه السلام توجه چندانی به این موضوعات از سوی کشور میزبان نمیشود.
🔻موکب های ایرانی را از جانب ستاد بازسازی عتبات عالیات مکلف به رعایت اصول پایه بهداشتی کرده و صدور مجوز را منوط به رعایت این اصول قرار میدهیم و اما در مورد موکبهای عراقی میبایست ان تغییرات را با کمک خیرین انجام بدهیم و به صورت هدیه در اختیار موکبهای عراقی بگذاریم. ادامه در 👈👈 http://yon.ir/SfXNT
کانال سایت خبری اداره کل تشکل های دینی.و مراکزفرهنگی سازمان تبلیغات. اسلامی
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به مجاهدتهای شهدای مدافع حرم تصریح کردند: اگر آنجا کسانی فداکاری نم
🔻رهبر انقلاب اسلامی روز دوشنبه سیام مهرماه در دیدار جمعی از خانوادههای شهدای مدافع حرم، با اشاره به شباهت حرکت مدافعان حرم اهل بیت علیهمالسلام در سالهای اخیر با حرکت کسانی که در دوران خلفای عباسی با نثار جان خود نگذاشتند قبر مطهر سیدالشهداء از بین برود، فرمودند «اگر آنجا کسانی فداکاری نمیکردند، امروز شوکت و هیمنهی محبّت اباعبدالله الحسین (علیهالسّلام) اینجور دنیا را فرا نمیگرفت این خشت اوّل و اصلیِ این کار را همان کسانی گذاشتند که درواقع جانشان را برای زیارت قبر اباعبدالله (علیهالسّلام) فدا کردند. این بچّههای شما هم همینجور... اگر این کسانی که رفتند آنجا مجاهدت کردند نبودند، دشمن تا نزدیکی قبر مطهّر حضرت اباعبدالله، چند کیلومتری کربلا، جلو آمده بود».
🔻اینقدر نزدیک آمده بودند! به کاظمین نزدیک بودند، به زینبیّه نزدیک بودند، در واقع [آنجا را] محاصره کرده بودند. این جوانهای شما رفتند در خلال هزاران نفرِ دیگر، رفتند این بلا را از سرِ اسلام و مسلمین در واقع رفع کردند؛ کار بزرگی که این جوانهای شما انجام دادند، این است. و این برای خدا بوده؛ وَالّا ما که کسی را تشویق نکردیم [برود]؛ مثل دورهی جنگ که تشویق میکردیم و امام دستور میدادند و مارش عملیّات میزدند؛ این خبرها نبود، امّا درعینحال این جوانها با شوق، با التماس، با علاقهمندی، بلند شدند رفتند؛ این اخلاص است دیگر؛ این اخلاص را خدای متعال برکت میدهد. انشاءالله در آیندهی نهچندان دوری، برکات اینها را دنیای اسلام خواهد دید.ادامه در لینک 👈👈👈 http://yon.ir/U5jmk
کانال سایت خبری اداره کل تشکل های دینی.و مراکزفرهنگی سازمان تبلیغات. اسلامی
مراسم اربعین در این مقاله یک مراسم منحصر به فرد ایندی پندنت در مقایسه با تجمع های مختلف در سراسر دن
🔻ایندی پندنت در مقاله ای تحت عنوان : " بزرگترین حرکت زائرانهی جهان در جریان است اما شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!" به زیارت اربعین حسینی و پیاده روی ملیونها زائر به سوی کربلای معلی پرداخته است
🔻این حرکت حج یا کومبهمیلای هندوها نیست. این حرکت با عنوان «اربعین» مشهور بوده و پرجمعیتترین اجتماع جهان است و احتمالا هیچ وقت چیزی دربارهش نشنیدهاید.. نهتنها تعداد این افراد از زائران مکه بیشتر است (درواقع ۵ برابر آن است)، بلکه از کومبه میلا نیز مهمتر است؛ زیرا کومبه میلا تنها هر سه سال یکبار برگزار میشود. جمعیت مراسم اربعین پارسال به ۲۰ میلیون نفر رسید و خلاصه، هر اجتماع بشری دیگری را تحتالشعاع قرار میدهد.
🔻مراسم اربعین یک ویژگی خاص دیگر هم دارد. هرچند اربعین مشخصاً یک مراسم شیعی است، سنی ها و حتی مسیحیان، ایزدیها، زرتشتیها و... نیز هم بهعنوان زائر و هم بهعنوان خادم زائران در این مراسم شرکت میکنند. اگر به ماهیت انحصاری آیینهای دینی توجه کنیم، خواهیم دید که این اتفاق چهقدر مهم است و این تنها یک معنا خواهد داشت: مردم ـ فارغ از رنگ و نژاد ـ حسینبنعلی را نماد فراگیر، بیحدومرز و فرامذهبی از آزادی و ایثار میدانند.
🔻چرا شما هیچگاه درباره این مراسم چیزی نشنیدهاید؟ احتمالاً به این قضیه مربوط است که رسانهها عموماً و خصوصاً وقتی با اسلام مواجه میشوند، بیشتر با تصویری منفی، سیاه و افراطی سرو کار دارند تا روایتی مثبت و امیدبخش. اگر چندهزار معترض ضدمهاجرت در خیابانهای لندن جمع شوند، در سرخطهای خبری جای خواهند داشت. به راهپیمایی دموکراسیخواهانه در هنگکنگ یا تجمع ضد پوتین در روسیه نیز به همین میزان توجه خواهد شد. اما یک تجمع بیست میلیونی در یک محیط متشنج سرشار از ترور و ناعدالتی حتی در بخشهای خبری تلویزیونی جایی ندارد. این حرکت باشکوه بهطور نانوشته مسکوت گذاشته میشود؛ حتی اگر تمام مؤلفههای یک پدیدهی چشمگیر را داشته باشد؛ مؤلفههایی مانند جمعیت چشمگیر، اهمیت سیاسی، پیام انقلابی، محیط متشنج و اصالت. اما اگر این خبر از زیر دست سردبیران بخشهای خبری در برود، شگفتی میآفریند و افرادی زیادی را تحتتأثیر قرار میدهد.
🔻وقتی که رژیم بعثی و سنی در عراق سقوط کرد، بینندگان غربی مشتاق بودند که ببینند عراقیهایی که هماکنون از دست کنترل دیکتاتور خلاص شده اند، چه عکسالعملی خواهند داشت. «جمهوری وحشت» سقوط کرده بود. آن جوان استرالیایی میگفت که دائم از خودش میپرسید که کربلا کجاست و چرا همه رو به سوی آن دارند؟ حسین کیست که چنین شوری به پا کرده که مردمان بعد از چهارده قرن برای عزای او میآیند؟
🔻چهطور مردی که ۱۳۹۶ سال پیش کشته شده است اینچنین حی و حاضر است که میلیون ها نفر مصیبت او را مصیبت خود میدانند؟ بعید است که آدمها وارد نزاعی شوند که دغدغهی شخصیای نسبت به آن نداشته باشند. از سوی دیگر، اگر احساس کنید که کسی به خاطر آزادی شما، حق برخورد عادلانه با شما و حق زندگی باشرافت شما جنگیده است، احساس میکنید که علاقهی زیادی به او دارید و دلبستهی او هستید تا آن جا که بعید نیست که به باورها و عقاید او روی بیاورید و تغییر دین یا مذهب بدهید.
فعالان موکبها به میان راه آمده و به زائران التماس میکنند تا پیشنهاد آنها را قبول کنند. غالبا این پیشنهاد شامل سرویس کاملی است که در شأن پادشاهان است. ابتدا پاهایتان را ماساژ میدهند؛ سپس یک وعدهی غذای لذیذ به شما میدهند؛ سپس از شما دعوت میکنند تا در فاصلهای که لباسهایتان را میشویند و اتو میکنند، استراحت کنید. البته همهی اینها را با افتخار انجام میدهند.
🔻پنجماه بعد از این فاجعهی انسانی، ۴,۹ میلیون وعدهی غذایی به اهالی هائیتی تحویل داده شده است. حالا این را مقایسه کنید با تعداد بیش از ۵۰ میلیون وعدهی غذایی در روز در طول مراسم اربعین که برابر است با حدود ۷۰۰ میلیون وعدهی غذایی برای تمام مدت این مراسم. تمام این غذاها نه با سازمان ملل متحد یا هر خیریهی بینالمللی دیگری بلکه توسط کارگران و کشاورزان فقیری تأمین شده است که عاشق این اند که به زائران خدمت کنند و تمام سال پسانداز میکنند. همه چیز، مانند امنیت این مراسم، غالباً بر عهدهی رزمندگان داوطلبی است که یک چشم بر داعش دارند و یک چشم بر محافظت از مسیر پیادهروی زائران. یکی از افراد فعال در موکبها میگوید: «برای آنکه ببینید اسلام چه آموزههایی دارد، به رفتار چندصد تروریست وحشی نگاه نکنید. بلکه به از جان گذشتگی بیچشمداشتی نگاه کنید که میلیونها زائر اربعین از خود نشان میدهند.» اصل مطلب دز لینک 👈👈👈 http://yon.ir/wL9QZ
کانال سایت خبری اداره کل تشکل های دینی.و مراکزفرهنگی سازمان تبلیغات. اسلامی
با نزدیک شدن به اربعین حسینی، زمان صدور ویزای زائران به ۲۴ ساعت کاهش یافته است و روند صدور روادید ار
🔻با توجه به تأکید مسؤولان مبنی بر داشتن ویزای عراق برای خروج از کشور، بیشتر زائران نیز به این نکات توجه داشته و پس از اخذ روادید عازم مرزها شدهاند.
🔻همچنین به دلیل اینکه بسیاری از زائران اربعین به عراق سفر کردهاند و تعداد متقاضیان سامانه سماح در روزهای پایانی کاهش یافته، سرعت صدور ویزای زائران افزایش داشته است.
🔻شهریار حیدری دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی در گفتوگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با بیان اینکه صدور ویزای اربعین بر عهده سازمان حج و زیارت است، اظهار داشت: روزهای نخست هفته گذشته به دلیل خیل عظیم متقاضیان سفر اربعین، مشکلاتی در صدور ویزا داشتیم، به طوری که برخی از زائران از زمان صدور ویزا تا ۷۲ ساعت و بیش از آن گلایه داشتند.
🔻دبیر ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه صدور روادید زائران اربعین تا ساعت ۲۴ دوشنبه هفتم آبانماه ادامه دارد، گفت: ویزای زائران تا یک روز قبل از اربعین صادر میشود و با توجه به اینکه امکانات و موکبهای اربعین تا سه روز پس از اربعین ادامه دارد و مهلت ویزا نیز تا ۲ ماه است. http://yon.ir/y7aXB