🌼🍒: @Teb340_ir
✅طرز تهیه انواع سویق
✍یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی (سویق) به سفارش وحی درست شده.
🔹نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمیشود و آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.
🔸مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا میباشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.
🔵 و اما طرز تهیه سویق:
◾️سویق گندم:
آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.
سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..
حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.
◾️سویق جو:
مثل سویق گندم دست می آید.
◾️سویق برنج:
هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد.
◾️سویق عدس:
چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.
◾️سویق سنجد:
ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.
بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.
گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.
حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
◾️سویق سیب:
برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورقورق کرد و آن را خشک کرد سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه یا دستگاه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند، برای خشککردن بهتر است از آفتاب استفاده شود البته میتوان از دستگاه هم استفاده کرد، در روایات به سیب لبنانی تأکید شده ولی میتوان از هر نوع سیبی استفاده کرد، برای پوست سیب چندان تعریف نشده و سبب ابتلا به آپاندیس میشود ولی شاید اگر خشک شود و تفتداده شود مشکلی نداشته باشد.
◾️سویق نخود:نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.
◾️سویق کامل:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید.
◾️سویق کودک:تمام سویق های نام برده را مخلوط کنیدوکمی شکر سرخ رابه آن اضافه کنید.
۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد.
۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود.
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
✅ این زباله نیست!
✍لیموترش را پس از فشردن و آبگیری دور نریزید. پوست لیمو و دانهها و باقیمانده بخش گوشتیِ آن، زباله نیست.
بخش گوشتیِ ترشِ میوه لیمو، اثر سردیزا و خشکیآور دارد و برخلاف آن، پوست و دانههای تلخ لیمو گرمیبخشاند.
مواد تلخ طبیعی چندین اثر دارویی دارند از جمله تقویت_معده و کبد، بهبود ترشح شیرههای گوارشی معده، و بهبود تولید و حرکت صفرا در مجراهای صفراوی. این اثرات، عملکرد گوارش را قوت میدهند و از پیدایش و انباشت مواد زائد بلغمی در بدن پیشگیری میکنند.
لیمو را پس از آبگیری در آفتاب خشک کنید، بهصورت نیمهدرشت آسیاب کنید، و پیش و پس از غذا باندازه سر قاشق چایخوری از آن بچشید و نوش جان کنید.
سلیقه چشایی بیشتر ما تلخی را نمیپسندد ولی اگر خودتان با این اندازه تلخی کنار بیایید، از تحمل تلخکامی بیماریهای متابولیک دورتر خواهید ماند.
این مطلب را به مبتلایان دیابت، چاقی، کبد_چرب، و آکنههای مزمن برسانید.
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
🌼🍒: @Teb340_ir
✅درمان موهای زائد :
شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی به مدت ۱۲۰ روز
سپس زمانیکه موهای زائد نازک و کمرنگ شد موهای زائد را اصلاح کرده و روی محل رویش آن به طور
مداوم ترکیبی از سدر و سرکه بمالید . حداقل ۷ روز روزی یک ساعت روی صورت بماند .
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
🌼🍒: @Teb340_ir
✅خواص اسپند برای شجاعت
✍عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَکَمِ قَالَ: شَکَا نَبِیٌّ إِلَی اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ جُبْنَ أُمَّتِهِ فَأَوْحَی اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَیْهِ مُرْ أُمَّتَکَ تَأْکُلُ الْحَرْمَلَ. وَ فِی رِوَایَةٍ: مُرْهُمْ فَلْیَسْقُوا الْحَرْمَلَ فَإِنَّهُ یَزِیدُ الرَّجُلَ شَجَاعَةً
از محمّد بن حکم نقل شده است که پیغمبری به خدا عزّ و جلّ از ترسیدن امتش شکایت کرد و خدا عزّ و جلّ بدو وحی کرد، بفرما امتت اسفند بخورند،
و در روایتی بفرما اسفند بنوشند که دلیری را بیفزاید
📚المکارم صفحه ۲۱۲
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
✅ فوائد شگفت انگیز بادام
✍ خیساندن پیش از مصرف بادام در آب رو دست کم نگیرید
هنگامی که بادام در آب خسیانده میشود، نوعی مهار کننده آنزیم از پوست آن آزاد میشود که در اصل وسیلهای است در محافظت از دانه تا زمانی که رطوبت را به منظور جوانه زنی به خود جذب کند! این مهار کننده آنزیم به دسترسی بهتر مواد مغذی موجود در بادام کمک کرده و هضم آنها را آسانتر میسازد !
طبق مطالعه انجام شده توسط مؤسسه تحقیقات غذایی، خیساندن این مغز در آب تنها راه آزاد ساختن آنزیم لیپاز است که به هضم چربیها کمک میکند !
جالب بدونید تمامی فوائد سلامتی بخش موجود در بادام تنها زمانی به طور مطلوب عاید شما خواهد شد که ابتدا آن را در آب خیسانده و سپس مصرف کنید
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
🌼🍒: @Teb340_ir
✅فواید برنج و درمانهای آن
برنج وسماق
سوپ برنج
✍در روایت آمده است:
مرِضْتُ سَنَتَيْنِ وَ أَكْثَرَ فَأَلْهَمَنِيَ اللَّهُ الْأَرُزَّ فَأَمَرْتُ بِهِ فَغُسِلَ وَ جُفِّفَ ثُمَّ أُشِمَّ النَّارَ وَ طُحِنَ فَجَعَلْتُ بَعْضَهُ سَفُوفاً وَ بَعْضَهُ حَسْوا[3]
یعنی امام صادق (ع) فرمود دو سال یا بیشتر مریض شدم خداوند به من الهام کرد برنج بخورم امر کردم برنج را بشویند و خشک کنند و مختصری تفت دادند و آسیاب شد و بعضی را خشک کردم و بعضی را سوپ درست کردم.
بنابراین سوپ_برنج هم برای بیماری ها و شکم درد و اسهال خوب است.
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
🌼🍒: @Teb340_ir
✅اهمیت وعده شام از دیدگاه طب اسلامی و ترک وعده نهار
✍امام صادق علیه السلام:
نفع غذای شب برای بدن بیش از غذای روز است.
امام رضا علیه السلام:
در بدن ژن و رگی وجود دارد به نام عشا که در هنگامی که انسان ترک شام میکند تا صبح هنگام برای او نفرین می کند و می گوید:خداوند تو را گرسنه بدارد همان گونه که مرا گرسنه داشتی و تشنه بدارد همان گونه که مرا تشنه نگه داشتی،بنابر این ولو با یک لیوان اب یا لقمه ای نان حق او را بدهید .
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
...:
🌼🍒: @Teb340_ir
✅ #کبد_چرب
✍ کبد چرب در 20 سال اخیر معضل بزرگ سلامت جامعه شده است ، که علت اصلی آن پرخوری و کاهش فعالیت بدنی افراد است .
برای بهبود کبد چرب اولین قدم اصلاح سبک زندگی فرد می باشد .
عامل مهم در بهبود بیماران کبد چرب
سر وقت غذا خوردن
تشنه نماندن
پرهیز از پرخوری
پرهیز از درهم خوری
پرهیز از نوشیدن آب ومایعات سرد و یخ
پرهیز از مصرف مایعات تا دوساعت بعداز صرف غذا
عرق کاسنی شاهتره در فرهنگ عامیانه یک درمان توصیه شده است اما دوستان عزیز مصرف بی رویه و بی اندازه هر نوع داروی گیاهی ، ممکن است باعث بروز عوارض ناخوشایند برای فرد شود .
بهترین راه ، ورزش روزانه است ، و اصلاح سبک غذا خوردن خصوصا آهسته جویدن و زیاد_جویدن سردسته ی توصیه های درمانی برای مبتلایان کبد چرب است.
دقت کنید
یادمان باشد عامل اصلی بروز کبد_چرب مصرف شیرینی های صنعتی و بد جویدن غذا و آب سرد و یخ نوشیدن است، نه چربیها .
پس به اندازه و درست غذا بخوریم .
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f