9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅خمیر دندان سنتی و بهترین سفید کننده دندان
📚: حکیم #خیراندیش
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
✅ مضرات #سس_مایونز ⇩
✍گرفتگی عروق ،کبد چرب ،فشار خون ،سنگ کیسه صفرا ،چاقی بیش از حد ،آلرژی ،تاثیر بر استخوانها به خصوص ستون فقرات و ... تنها بخشی از بیماریهایی است که در اثر مصرف سس مایونز بوجود میآید .در ضمن موادی همچون کربنات پتاسیم و بنزوات سدیم که سرطان زا هستند جزو مواد تشکیل دهنده مایونز هستند که مشهور به سم کبد میباشند.
🔻مهمترین عامل جوش و آکنه در صورت مصرف سس مایونز است که به شدت تحریک کننده آن است.
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅درمان تنگی تنفس در طب سُنتی
📚: حکیم #خیراندیش
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کسانی که ریزش ابرو ومژه با این نسخه درمان میشوند👌
📚:حکیم #ضیایی
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
🌼🍒: @Teb340_ir
✅ #عطسه_کردن ⇩
✍️ امام رضا(علیه السلام):
عطسه کردن یک مکانیسم دفاعی طبیعی برای بدن است و مطابق روایات از ابتلا به بسیاری از بیماریها به ویژه امراض چشمی جلوگیری می کند.
🔹در کتاب الفقه المنسوب للإمام الرضا(علیهالسلام) درباره علت اینکه گاهی بر انسان عطسه عارض میشود چنین آمده است : بدان که علّت عطسه آن است که خداوند ،چون بندهای را نعمتى دهد و او سپاسگزاری بر آن را از یاد ببَرَد ،خداوند ، بادی بر او چیره میسازد که در تن وی میچرخد و سرانجام ،از سوراخهای بینى او بیرون مىآید و شخص ،خداوند را بر آن عطسه ، سپاس گوید و خدا ،این سپاس گفتن را سپاس آن نعمت قرار مىدهد. همچنین ،هیچ کس عطسه نمیکند ،مگر این که غذایش گوارا مىشود.
📚:بحار الأنوار، ج۷۶، ص۵۵
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅جلو گیری از بیماریهایی
سرسوزه معده
ریفلاکس
بدبوی دهان و حلق
بدبوی عرق بدن
بد بویی مدفوع
📚: حکیم سید حسن #ضیایی
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
هدایت شده از اسرار الشِفاء🌼🍒
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼🍒: @Teb340_ir
✅ #عسل_نباید_حرارت_مستقیم_بخورد‼️
✍چرا که با اینکار نه تنها خاصیتش را از دست میدهد بلکه میتواند ترکیبات مضری تولید کند. ضمناً عسل خوب آن است که رُس ببندد (که اصطلاح رایج ولی اشتباه برای آن شکرک است).
بعضی از فروشندگان برای این که عسل رُس نبندد آنرا مستقیم داغ میکنند. با این کار دیگر عسل رُس نمی بندد ولی مضر میگردد. بعضاً با نبات یا دیگر مواد نیز آن را ترکیب و به اسم عسل مرغوب میفروشند.
📚:حکیم حسین #روازاده
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f