eitaa logo
آموزش طب تاج نمک
81 دنبال‌کننده
938 عکس
857 ویدیو
75 فایل
گاهی یک نکته طب جان یک انسان را نجات می‌دهد. برای مهربانی طب را بیاموزیم و به دیگران یاد دهیم. آیدی مدیر @mohsen508
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹عن الامام الصادق علیه السلام : ❌ لاتَـدَعْ زِيـارَةَ الْحُسَـيْنِ بْنِ عَلِىٍّ عليهماالسلام ⬅️ وَ مُرْ أَصْحابَكَ بِذلِكَ ✔️يَمُدُّاللّه فِى عُمْرِكَ ✔️وَ يَزيدُ فِى رَزْقِكَ ✔️وَ يُحْييكَ اللّه ُ سَعيدا ✔️وَ لاتَمُـوتُ اِلاّ شَـهيدا. زيارت امام حسـين عليه السلام را ترك نكن و به دوستان و يارانت نيز همين را سفارش كن! تا خدا عمرت را دراز و روزى و رزقت را زياد كند و خدا تو را با سعادت زنده دارد و نميرى مگر شهيد. وسائل الشيعه، ج10، ص335، موضوع: از زيـارت تـا شـهادت
🕋بِسْمِ اللَّهِ الرحمن الرحیم سوره علق (آیه ۲): خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ عَلَقٍ (٢) [همان كه‌] انسان را از علق به وجود آورد. (۲ ✅ رازیانه: بازکننده ی مجاری خونرسان به رحم، بازکننده ی گرفتگی ها پس خوردن رازیانه قبل و در طول بارداری بسیار ضروری است. ⬅️میتوان از دم کرده ی مخلوط رازیانه، زرشک(سودازدا) و زعفران(مقوی قلب)، شب هنگام استفاده کرد. ⬅️ دم کرده ی بادرنجبویه هنگام صبح هم، بسیار مفرح و مقوی است. ✅ روغن مالی به تن قوت و نیرو میبخشد و خونرسانی در رگ ها را سهولت میبخشد؛ پس روغن مالی شبانه ی تن و یا حداقل کمر و شکم، بسیار مفید است. ✅ هر غلبه ی مزاجی که مادر داشته باشد، همان در تن فرزند حادث خواهد شد. اگر قبل از چهارماهگی سردی در تن مادر غالب باشد، به رحم نیز سردی و رطوبت غلبه پیدا میکند و سقط جنین را بدنبال خواهد داشت؛ پس برای جلوگیری، باید سردی ها حذف و گرمی ها جایگزین شوند. این گرمی و خشکی ها باید به رحم و قلب اثر بگذارند تا سردی و رطوبت اضافه را حذف کنند. ✅ کم خونی: ⬅️ در زمان بارداری، کم خونی به دلیل پایین بودن مقدار هموگلوبین خون و همچنین کمبود اکسیژن خون میباشد. در حین رشد، چون خون به مصرف جنین میرسد، مادر دچار کمبود میشود. در واقع مشکل اینجاست که این افراد دچار مشکل معده هستند و در نتیجه هضم و جذب کامل مواد غذایی صورت نمیگیرد. ️⬅️ دراین مورد درمان باید با غذا انجام شود، نه داروها. ⬅️ در نتیجه تا ماه پنجم، مادر باردار نیاز به موادغذایی لطیف و گرم و خشک دارد. ✅✅⬅️ پس تا یک هفته فقط این برنامه ی غذایی را به طور کامل اجرا کنید(در واقع هیچ ماده ی غذایی دیگری به جز این موارد مصرف نکنید): ⬅️ صبح ناشتا ۳ تا ۵ عدد خرما بمکید. ⬅️ ۱۴ تا ۲۱ عدد زیتون (که با نمک و روغن زیتون پرورده شده باشد)؛ پیش از ظهر میل شود. ⬅️ انجیر و آلوی خیس خورده، عصرها میل شود. ⬅️ هرشب، ۷ یا ۱۴ عدد بادام بو داده ی نمک زده، دانه دانه، نرم و کامل بجوید. ⬅️ میتوانید در طول روز در صورت گرسنگی؛ از دانه های بوداده ی نمک خورده یا شیرین شده با شکرسالم، سنجد، توت خشک، نخودچی و سویق استفاده کنید. ⬅️ در صورت تشنگی، آب جوشیده را به مقدار کم و جرعه جرعه میل کنید. ⬅️ شربت سرکنگبین یا سرکه شیره روزی دو وعده بنوشید (با آب گرم). ⬅️ قبل و بعد از هرچیزی که میخورید، به اندازه ی یک لقمه نمک بخورید. ⬅️ در طول روز هم خوردن نمک را فراموش نکنید. ⬅️ همه چیز را به صورت گرم میل کنید. ✅ از ماه پنجم به بعد، جنین شروع به برداشت دم از بدن مادر میکند. برای اینکه فضولات حاصل از این دم ِ برداشته شده، پاکسازی شود؛ باید به بدن گرما داده و خونگیری (حجامت) انجام شود. ✅ در ماه های آخر ماهیچه ها شروع به شکل گیری و محکم شدن میکنند. به همین خاطر در ماه های آخر باید غذاهای گوشتی بیشتر استفاده شود. ✅ در دو ماه آخر، خرما بیشتر استفاده کنید و حجامت انجام دهید. ⛔❌❎❌⛔ آزمایش هایی که در بارداری گرفته میشود، حاوی امواج بسیار زیادی است. جنین بسیار نرم و آسیب پذیر و حساس است. این امواج به شدت بر تن نرم و لطیف جنین اثر گذاشته و باعث تغییرات شاید جبران ناپذیر خواهد شد. ⛔❌❎❌⛔ ✅ نکات مهم: ⬅️ لباس کامل بپوشید و بدن را گرم نگه دارید. ⬅️ بعد از حمام سر را خوب و کامل بخشکانید، مخصوصا قسمت پشت سر که نزدیک غده ی هیپوفیز است. ⬅️ شکم خیس نشود، روی زمین نم دار نشیند و لباس نمدار نپوشد. ⬅ شب ها️ یک کیسه ی نمک گرم کرده و روی معده تان بگذارید. 💐💐💐
✅یک لقمه نمک یا یک پر نمک که توصیه میشود چه اندازه است ؟؟👇 یک لقمه نمک یعنی به اندازه ی یک بند انگشت نمک یا به اندازه ی نصف قاشق چایخوری نمک بهتره این مقدار رو با دو انگشت شصت و اشاره بردارید و داخل دهان بگذارید به آرامی بمکید و بجوید تا خودش بطور کامل در دهان آب شود بعدازهر لقمه، ۷(هفت) نفس عمیق بکشید ‼️....اگر کسی نمی تواند و برای او زیاد است از کم شروع کند و آرام آرام مزاج خود را وفق دهد
این هم سئوال بعدی و جواب آن بواسیر و راه درمان 👇👇 تعریف بواسیر : ✅️به طورکلی تجمع سودا با پیدایش خون سوداوی در دهانه رگ ها را بواسیر گویند، که ممکن است در نقاط مختلف بدن باشد از جمله بواسیر مقعدی، بواسیر رحم و ... ✅️علل ایجاد : ⬅️مصرف خوراکی های سوداوی مانند: عدس، بادمجان،سیب زمینی، ماکارونی، چای سبز و سیاه، گوشت و موادغذایی مانده و یخ زده، غذاهای زودپزی و همه غذاهای تولید کننده خون غلیظ و سودای غیرطبیعی ✅️بطور عامیانه، یبوست کهنه و طولانی، موجب بواسیر مقعدی می‌شود ◀️پرهیز از سودازاها ◀️رعایت آداب تغذیه اسلامی ◀️اصلاح و پاکسازی کبد و معده ◀️مصرف ملین ها مثل آلو و انجیر خیسیده، آلوی پخته شده با شیره، انجیر و عناب خیس خورده، زیتون ، مخلوط روغن زیتون و سرکه و ... ◀️روی نمک گرم به صورت مستقیم نشستن ◀️تره ی تازه ی درسته را کمی آب روی آن گرفته و با روغن شحم یا روغن کوهان با هاون یا گوشکوب دستی بکوبید و مثل شیاف داخل مقعد بگذارید؛ فقط کمی گرم باشد ◀️حجامت های مورد نیاز زیر نظر طبیب طب اسلامی ◀️نشستن در آب جوشانده های گیاهی که خاصیت قبض دارند، مانند: آبزن بابونه، ختمی، پوست انار زیرا: ⬅️مانع ریزش خون کثیف به بواسیر میشود. ⬅️عروق بواسیری را نرم میکند. ◀️همچنین نشستن روی آجر داغ یا ریختن آب روی آجر داغ و رساندن بخار متصاعد شده به مقعد یا ریختن سرکه روی آجر داغ و رساندن بخار متصاعد شده، علاوه بر تسکین و رفع درد بواسیر، بیرون زدگی را نیز درمان می کند. ⬅️جهت پیشگیری از بواسیر شستن مقعد با آب سرد توصیه می شود. ⬅️طولانی نشستن در دستشویی هم باعث بواسیر میشود ⬅️رفع غلظت اخلاط خون
سلام و نور عزیزان راه بهتر جواب دادن سیاهدانه در عسل ❗️ اولا طریقه ساخت سیاهدانه و عسل متفاوته و اینکه همینجوری با عسل قاطی کنید تاثیر کافی رو نمیگذاره تعداد بیشتر توی موارد درمانی خاص مطرح میشه مثل فشارخون و... اگر برای پیشگیری یا مصرف روزانه میخواید اشکالی نداره طریقه ی ساخت دوسین(سیاهدانه‌عسل): ابتدا سیاهدانه را در سرکه خیسانده سپس اجازه میدهیم ۲۴ساعت بماند تا کاملا خشک شود سپس کوبیده و بلافاصله با ۳ الی ۴ برابرش عسل ترکیب میکنیم.
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر طبق گفته ی اهل بیت رفتار کنیم بیمار نمیشویم👆👆👆👆
✅️کلا به شربت های ترش و شیرین، میگویند ⬅️ماده ی ترش آن: سرکه، رب انار، آب زرشک، آب انار، آبغوره ⬅️ماده ی شیرین آن: عسل، شیره 🟢نسبت ماده ی شیرین به ماده ی ترش، عموما ۲ به ۱ است بسته به مزاج ممکن است تغییر پیداکند ✔️البته ترکیب عسل و سرکه اثرهای درمانی کامل تر و بیشتری دارد ولی بقیه موارد هم بسیار مفید هستند
 نظر حکمای طب اسلامی و سنتی این است که سکنجبین موافق کبد است و زمانی که خنک نوشیده شود می‌تواند در ساکن نگه داشتن خلط صفرا موثر باشد. در ادامه باید بدانید که این شربت باز کننده عروق بدن می‌باشند و در طب سنتی به آن مُفَتح سدد می‌گویند. حکیم عقیلی خراسانی بیان می‌کنند که یکی از اصلی‌ترین خواص سکنجبین برای بدن، جلوگیری از گرفتگی رگ‌ها می‌باشد. علاوه بر این دکتر خیر اندیش بیان کرده‌اند که بهترین زمان برای نوشیدن این شربت ۲ ساعت بعد از غذا می‌باشد. همچنین گفته شده است که اگر قصد استفاده از این شربت برای درمان بیماری‌ها را دارید بهتر است ۲ ساعت بعد از هر وعده غذایی از آن استفاده کنید.
اصل تهیه ی سرکنگبین با عرق نعناع است. اما جالب است بدانید که با افزودن گیاهانی دیگر می‌توان به خواص بی‌شمار این شربت افزود. ‼️پیشنهاد می‌شود که اگر قصد افزایش خاصیت نفوذکنندگی در این شربت را دارید، به جای عرق نعناع از گلاب اصل استفاده کنید ‼️همچنین می‌توان به جای سرکه، آب زرشک به این ترکیب اضافه کرد که در این صورت شربت سرکه انگبین زرشکی خاصیت کاهش دهنده حرارت قلب و معده و همچنین باز کنندگی عروق پیدا خواهد کرد. (پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه آب زرشک خانگی را مطالعه فرمایید) ‼️برای افرادی که مزاج گرمی دارند، احساس گر گرفتگی دارند، کبدشان گرم است و یا مدام جوش یا کهیر می‌زنند سرکه انگبین کاسنی بسیار مفید است. در این ترکیب به جای عرق نعناع از عرق کاسنی استفاده می‌کنند. از دیگر خواص این ترکیب می‌توان به کاهنده دیابت، مفرح اعصاب، کمک به درمان سنگ کیسه صفرا، پاکسازی خون و… اشاره کرد. ‼️همچنین برای درمان اختلالات هورمونی در بانوان و همچنین گر گرفتگی آن‌ها می‌توان از عرق رازیانه به جای نعناع استفاده کرد. همچنین این ترکیب برای کاهش چربی خون، شادابی پوست، افزایش میل جنسی زنان و دیگر خواص رازیانه موثر است. ‼️اگر این شربت را برای افزایش اشتها مصرف می‌کنید توصیه می‌شود که به جای نعناع از آب بِه استفاده کنید‌.
مواد لازم برای تهیه ی سرکنگبین ۲ واحد عسل ۸ واحد آب ۱ واحد سرکه انگور نعناع تازه (دلخواه) طرز تهیه سکنجبین با عسل برای تهیه سکنجبین عسلی کافی است ابتدا یک قابلمه (ترجیحا مسی در غیر این صورت قابلمه لعاب دار) را روی گاز قرار دهیم و سپس عسل و آب را درون آن بریزیم و با شعله ملایم اجازه دهیم تا حجم این مخلوط به نصف مقدار اولیه برسد. توجه داشته باشید که باید در حین حرارت دیدن، عسل را به آرامی هم بزنید و کفی که بر روی آب می‌آید را جمع کنید. پس از آن می‌توانید یک دسته نعنای تازه داخل مخلوط آب و عسل قرار دهید تا کمی همراه مخلوط بجوشد و پس از آن سرکه را به مخلوط اضافه می‌کنید و هم می‌زنید تا مخلوط باز هم نصف شود. پس از آن اجازه دهید تا مخلوط کاملا خنک شود و بعد آن را داخل یک شیشه تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه سکنجبین حکیم خیراندیش ‼️ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط کرده و سپس آن را حرارت می‌دهیم تا کمی حجم آن کم ‌شود. سپس اجازه می‌دهیم تا کمی سرد شود و بعد از آن عسل را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا حل شود و بعد اجازه می‌دهیم تا کاملا خنک شود. سپس آن را درون شیشه می‌ریزیم و داخل یخچال قرار می‌دهیم. در این روش شما می‌توانید بسته به سلیقه خودتان به جای عرق نعنا از عرق کاسنی، آب زرشک، آب انار تازه و… استفاده کنید
 فصل سرد زمستان نیز بهتر است از آب ولرم تا کمی گرم برای درست کردن شربت سکنجبین استفاده کنید. چرا سکنجبین من ترش می‌شود (کپک می‌زند) یکی از سوالات پر تکرار افرادی که این شربت را درست می‌کنند این است که چرا بعد از مدتی سکنجبین من ترش می‌شود. مهمترین علت ترش شدن شربت سکنجبین رطوبت بالای آن است. به این معنی که شربت به غلظت استاندارد خود نرسیده است. برای این که مطمن شوید که شربت به غلظت خود رسیده است باید روشی که در بالا توضیح داده شد را انجام دهید. همچنین ممکن است ظرفی که در انتها سکنجبین را داخل آن می‌ریزید خیس باشد و همین باعث ترش شدن سکنجبین شما خواهد شد. چرا سکنجبین من شکرک می‌زند یکی دیگر از مشکلاتی که هنگام درست کردن انواع شربت ها افراد با آن برخورد می‌کنند این است که شربت را بعد از این که داخل یخچال قرار می‌دهند شکرک می‌زند. اگر چه در شربت سکنجبین به علت وجود سرکه احتمال شکرک زدن بسیار کم است اما علت این امر این است که یا شربت را با شعله زیاد درست کرده‌اید و یا اینکه خیلی غلیظ است. برای برطرف کردن شکرک شربت کافی است کمی آب جوش به آن اضافه کنید و چند قطره هم آب لیمو به آن اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم شکرک آن برطرف شود.