eitaa logo
آموزش طب تاج نمک
81 دنبال‌کننده
938 عکس
857 ویدیو
75 فایل
گاهی یک نکته طب جان یک انسان را نجات می‌دهد. برای مهربانی طب را بیاموزیم و به دیگران یاد دهیم. آیدی مدیر @mohsen508
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🇮🇷🇮🇷نزدن_موی_بدن امام کاظم (؏) 💠موی بدن چون بلند شود ↯ 👈آب کمر را قطـع مے‌ڪند 👈مفصل ها را سست مے‌ڪند 👈ضعف و سل بر جا مے‌گذارد 📚مستطرفات السرائر ۵۷ 
🇮🇷🇮🇷?گلابی? اعصاب را آرام?عملکرد غدد داخلی وفشار خون راتنظیم،خون را تصفیه وکلیه‌ها راتمیز می‌کند و برای تنبلی روده‌ها،ضعف بدن وکمخونی نیزمفید است. ولی درمعده های سردبدون مصلح مضر است و مصلحش عسل
🇮🇷🇮🇷⛔️برخی از عوارض ترک صبحانه⛔️ ۱⃣ریزش مو ۲⃣پوکی استخوان ۳⃣سردرد? ۴⃣لکهای پوستی( به علت کاهش ایمنی بدن و عدم توانایی آن در غلبه بر رادیکال های آزاد) ۵⃣سرگیجه ۶⃣ضعف بدن ۷⃣ناراحتی های گوارشی
🇮🇷🇮🇷⛔️⛔️❤️❤️🇮🇷 و_بیحالی ?علت ?کمبود قلوه پی بدن (غده آدرنال) که باعث کاهش ترشح اندروژن میشود (کاهش اندروژن باعث کاهش صدا و ضعف بدن میگردد).  ?عوامل ✅۱- ترک وعده شام. ✅۲- پاشیدن آب سرد بر بدن در حمام. ✅۳- مداومت بر خوردن ماهی تازه. ✅۴- خوردن پنیر (حتی با گردو) در وعده صبحانه. (پنیر پاستوریزه، پنیر بحساب نمیاید). ✅۵- حمام رفتن با سیری کامل شکم. ✅۶- مداومت بر خوردن تخم مرغ.  ?درمان ✅۱- مصرف پی گاو و روغن پی گاو در مصارف غذایی ?نکته: روغن قلوه پی که بهترین روغن است، هر لقمه از پی گاو باعث از بین رفتن همان مقدار بیماری است. (پی گوسفند در درجه دوم است). ?نکته ۲: اولویت روغن ها روغن زیتون، شحم گاوی، زرد گاوی و دنبه گوسفند هست (که برای ضعف بدن نیز مفید هستند). ✅۲- مصرف گوشت گوسفند نر (قسمت سر و گردن و سردست) ?نکته: گوشت بیش از سه روز نباید بماند ✅۳- مصرف گوشت کبوتر. ✅۴- مصرف گوشت گوسفند و کبوتر که با شیر پخته شوند. ✅۵- مداومت بر مصرف شیر گاو (گاوی که آزاد می چرد. ✅۶- خوردن حلیم. ✅۷- خوردن سویق (مخصوصا سویق جو). ✅۸- خوردن میوه “به” همراه هسته اش بصورت ناشتا ✅۹- مصرف برگ چغندر نکته: بین تنومندی بدن و چاق بودن فرد تلازمی وجود ندارد. ?توضیحات ?امروزه گوشت معمولا با آب پخته میشود لکن قبل از پخت با آب، پختن آن با شیر و خوردنش اثرات بسیار زیادی بر بدن دارد. ?شیرهای محلی هم خاصیت چندانی ندارند تا چه رسد به شیرهای پاستوریزه بلکه باید گاوی باشد که آزاد میچرد. ? منظور از پخت گوشت با شیر، پختن گوشتی که یکبار با آب پخته شده و دوباره باشیر بپزیم نیست بلکه منظور پختن گوشت تازه خریداری شده با شیر است. ✅طبق روایت؛خوردن گوشت شنوایی، بینایی وقوت انسان را زیاد میکند.
🇮🇷🇮🇷درمان کسانیکه پا درد و استخوان درد دارند و همیشه ضعف دارند : دارچین ( ۱ قاشق غذاخوری چوب دارچین پودر شده) + هل ( ۱۰ عدد هل سبز خردشده)+ زعفران ( یک دوم قاشق چایخوری) این مقدار برای ۴ لیوان (۱ لیتر ) دم کرده کافی است . روزانه میل گردد . * نسخه استاد خدادادی ⛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیدید میگن مثل چشمام بهش اعتماد دارم؟ سیب قرمز واکسی شیمیایی ‼️‼️ @haal_khob
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️زیاده روی در مصرف ادویه جات گرم و مضراتش 🖍🖍چرا زیاده روی غیرمتعارف دراسفندخوری و یا دمنوش های زنجبیل و یا دمنوش آویشن و یا دمنوش دارچین و یا دمنوش خردل و یا فلفل ها یا حنظل یا گزنه و…… 🔺🔻مدتی است به بهانه لاغرسازی شکم و یا دفع خلط بلغم و یا دفع بوی دهان و یا دفع خلط سودا و یا دفع بیماری کرونا و اومیکرون مبادرت به استفاده غیرمتعارف از ادویه جات خیلی گرم با درجه چهارمیکنند این روش درمانی بسیارمخرب بوده و هیچیک از عقول طب سنتی چنین نسخه هایی را قبول ندارند زیرا باعث سکته های خشکی مغزی و قلبی و جنون و پارگی عروق و خشکی اسپرم و کهیر و جوش و خارش و کاهش اشتها و بیخوابی شدید و ترکیدگی لب و پاشنه پاها و اختلال شدیددرگوارش و مجاری ادراری و بروز شقاق مقعد و… میشود لذا هرفردبایستی از افرادمطلع درطب سنتی مشاوره بگیرند و از مصارف غیرمتعارف طولانی گیاهان دارویی خیلی گرم بالاخص در افرادگرم مزاج و شهرهای گرم مزاج و فصول بهارو زمستان پرهیزشود 🌹محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی
طرز تهیه ماءالشعیر و ماءالجبن و خواص گسترده آنها برای کبد و یبوست و کلیه و سنگهای کلیه و صفرا و شقاق مقعدی بر مبنای طب سنتی 💊💊💊‌ ‌ 🍷طرز تهیه ماءالشعیر و ماءالشعیر وخواص آنهااز نظر طب مقدس ایرانی : 🍷طرز تهیه ماءالشعیر: ۱/۵کیلو جو پوست کنده را با ۱/۵لیتر آب ، در ظرفی ریخته وروی شعله بگذارید تاباشعله ملایم بجوشد تا دولیوان آب باقی بماند سپس آنرااز روی حرارت برداشته وبگذارید مواد آن ته نشین شود. 🍷آب سرخ رقیق بالای آن ،ماءالشعیر رقیق نامیده میشود که غذاییت آن کمتر بوده ودر پاکسازی مواد زاید ازبدن قوی تر است ،این دارو، سنگ شکن کلیه و کیسه صفراست . 🍷لازم به ذکر است ماءالشعیر دو نوع است:آب جو ،که خوردنش حلال است اما آبجو، که نام دیگرش فقاع میباشد از نظرطب اسلامی نجس و حرام است.  🍷طرز تهیه ماءالجبن : یک لیتر شیر رابجوشانید سپس ولرم کنید ،نصف استکان سرکه انگور یا سرکه سیب ،به آن اضافه نمایید ،سپس درحین فرایند تبدیل شیر به پنیر، آن را درکیسه نخی تمیز ریخته ،آبی که از آن خارج میشود را ماءالجبن گویند . یک قاشق غذاخوری سرخالی افتیمون را با یک لیوان ونیم ماءالجبن آرام سه تا پنج دقیقه بجوشد یک ربع دم کشیده شود. 🍷خواص ماءالجبن : درمان کننده وسواسهای شدید،رفع کننده یبوست،پاک کننده اخلاط فاسد از خون و کبد،درمان کننده واریکوسل ،مفیددرمعالجه بواسیر وشقاق مقعدی،واریس ها ومیکرو واریسها،رفع کامل خارش ژنرالیزه بدن و…میباشد. i 🍷طی چندماه پیش در کشور آمریکا۱۹۵۰مقاله درمورد ماءالجبن نوشته شده است،که آب پنیر تمام اسیدهای آمینه وپروتیینها را در خود دارد. 🍷بوعلی سینا میگوید؛ ماءالجبن غواص است، یعنی به عمق بافتها نفوذ کرده ومواد زاید (اخلاط سوخته و فاسد) را ازآن خارج نموده ودفع مینماید. 🍷ایشان خاطرنشان کردند: ماءالجبن، مظلوم واقع شده است چون کمتر طبیب و پزشکی، این داروی باارزش را برای بیماران خود تجویز میکند. 🍷طرز مصرف این معجون بدینصورت است که هر روز صبح ناشتا یک لیوان تا چهل روز میل شود.بروز اسهال یا قی، طبیعی بوده، وبه مرور برطرف خواهد شد. 🍷تدوین: دکترحمزه سام دلیری عضو انجمن علمی طب سنتی ایران کارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw
📚📚📚📚 ❇️ درمان غلظت خون بصورت طبیعی : ✅ حجامت (خصوصا در فصل بهار) ✅ مصرف آب آلبالو و آب انار ✅ آب لیموی ترش ✅ پیاز خام سفید شیرین ✅ موز،زنجبیل،زیره و جعفری ✅آلو بخارا به صورت ناشتاخون را تصفیه می‌کند ❇️ علائمی که به ما هشدار غلظت خون میدهند 👇 ✅ سردرد ✅ دردگردن ✅ تنگى نفس ✅ اختلالات بینایى ✅ ضعف و بى حالى ✅ قرمزى وریدهاى چشم ✅ خارش هاى پوستى ✅ خواب رفتن دست،پا،انگشتان ‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎ /////////// ❇️ غلظت خون تان را با دمنوش آویشن با عناب درمان کنید ✅ رقیق‌کننده خون و رفع غلظت خون ✅ بالا برنده حرارت غریزی و افزایش قدرت پمپاژ قلب ✅ مفید برای رفع آسم و نفس تنگی ✅ برطرف‌کننده خارش های شدید بدن ✅ درمان‌کننده فارنژیت و عفونت حلق ✅ مفید در درمان سرماخوردگی ویروسی ✅ قطع خونریزی بواسیر و زخم روده بزرگ ✅ دمنوش مفید برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا ‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌ /////// ❇️ قویترین مایعات در رقیق کردن غلظت خون در افراد گرم مزاج ۱. تمبرهندی بی نمک: ۵ الی ۷ خوشه را در لیوان آب بگذرید چند دقیقه صبر و هسته‌ها را جدا و آب و لپ تمبرهندی را با هم بخورید. ۲. آب زرشک ۳. آب انار 🕜 بهترین زمان مصرف آن: نیم ساعت قبل از ناهار و شام /////////// ❇️ برای درمان غلظت خون طب اسلامی چه راهکاری دارد؟ دوره درمان ۴۰ روزه است ✅ آویشن و عناب کوبیده هم اندازه هم با چهار برابر آن آب بجوشانید تا به ربع (۴/۱) برسد ✨ برای تصفیه خون غلیظ به شکل ویژه سودمند است شب و صبح میل فرمایید /////// ❇️ درد گردن و خواب رفتن دستها ناشی از غلظت خون ✅ حجامت ✅ پرهیز از غذاهای سودازا(گوشت گاو، عدس، سرخ کردنی، سوسیس و کالباس،نوشابه ها،.....) ✅ روغن مالی گردن و دستها با روغن بادام تلخ ❇️ مواد غذایی برای جلوگیری از چربی و غلظت خون : ✅ نارنج ✅ سیاه دانه ✅ سیر ✅ زیره سیاه ✅ شوید ✅ آب کرفس ✅ سالاد آبغوره ✅ سرکه سیب ✅ عرق کاسنی ✅ زنجبیل ❇️سنگ پا کشیدن شایدعجیب باشداما کشیدن سنگ پاباعث کاهش غلظت خون در اندام های بالایی بدن شده و باکشاندن خون به اندام های انتهایی باعث کاهش میگرن،سردردو مشکلات مغزی میشود حتما در حمام خود سنگ پا داشته باشید و استفاده کنید. ////////// ❇️درمان غلظت خون بصورت طبیعی ✅ مصرف آلبالو ✅ آب لیموی ترش ✅ پیاز خام سفید شیرین ✅ موز،زنجبیل،زیره و جعفری ✅ آلو به صورت ناشتاخون را تصفیه میکنه با نوشیدن یک لیوان آب در ساعت 8 صبح موتور بدنتان را روشن و از غلظت خون و سکته جلو گیری نمایید و با خوردن آب قبل از خواب، اجازه دهید بدنتان در طول شب ریکاوری شود ! ///////// ❇️ هندوانه، عاملی برای کاهش غلظت خون ✅ هندوانه چون رطوبت بدن را بالا می‌برد غلظت خون را کاهش می دهد. غلظت خون دلایل زیادی دارد از جمله مصرف زیاد گوشت و فست فودها و یا کم مصرف کردن میوه‌ها و سبزیجات آبدار، و یا زیاد مصرف کردن چربی‌ها. @spi_nabi https://eitaa.com/joinchat/1830158583C2fb4d95efc
🫀چگونه قلب سالمی داشته باشیم؟🫀 شادی و فرح سبب تقویت قلب و حالاتی همچون غم، ترس، اندوه و هیجانات ناگهانی موجب تحلیل روح و ضعف قلب می‌شود. ✳️در خصوص پیشگیری از بیماری‌های قلبی به موارد زیر دقت کنید: ❣پرهیز از خشم و اندوه ، و استرس ❣داشتن برنامه منظم خواب و بیداری و پرهیز از دیرخوابیدن ❣عدم استنشاق بوهای ناخوشایند و در عوض بوئیدن گیاهان و میوه‌های خوش عطر و بو مثل گل سرخ، بیدمشک، گلاب و ریحان ❣پرهیز از خوردن غذاهای غلیظ، مثل پیتزا، لازانیا، ماکارانی، الویه و... ❣پرهیز از پرخوری و درهم خوری ❣ورزش روزانه و مستمر به طوریکه متناسب با توان فرد باشد و به بدن فشار وارد نشود. ❣خوردن گوشت بره، بزغاله، بلدرچین، ماهی‌های ریز مثل کیلکا و میوه‌هایی مثل سیب، به، گلابی، انار، لیمو، نارنج، به تقویت قلب کمک میکند. ❣مصرف مربای سیب، به، بالنگ ،توصیه می‌شود‌. ❣شربت گلاب که با ترکیب آب، عسل و تخم ریحان آماده می‌شود و شربت بهار نارنج که با ترکیب عرق بهارنارنج، تخم فرنجمشک و کمی آب و عسل آماده می‌شود، به تقویت قلب کمک می‌کند. ✍🏻دکتر رحیم فیروزی، متخصص قلب و عروق، و متخصص طب سنتی 💝🌱💝🌱💝🌱💝🌱💝🌱 سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه 🆔@salamatkadeh_official
❤️راهکار های تقویت قلب در طب ایرانی حواست به ظاهر و باطن قلبت باشه! تو با قلب ات به پیشگاه پروردگار خواهی رفت {إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ} ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه 🆔@salamatkadeh_official