🟡 شکر ۱۷ برابر ایمنی را کاهش می دهد!
🔹متخصصان غدد محاسبه کرده اند که طی شش تا هفت ساعت پس از مصرف شکر، پاسخ ایمنی بدن ۱۷ برابر کاهش می یابد. این به این دلیل است که ترکیب شیمیایی و خواص شکر مشابه ویتامین C است و ویتامین C یک محرک سیستم ایمنی است.
🔹به دلیل شباهت ترکیب شیمیایی این مواد، بدن هنگام مصرف زیاد شکر می تواند آنها را اشتباه بگیرد. فاگوسیت ها - سلول های سیستم ایمنی از ویتامین C تغذیه می کنند، اما می توانند اشتباه کنند و قند را جذب کنند، زیرا از نظر شیمیایی، از نظر ساختار، با اسید اسکوربیک یکسان است.
🔹اما هنگامی که وارد سلول می شود، ترکیب گلوکز و فروکتوز فوراً آن را از داخل تخریب می کند و به همین دلیل ایمنی کاهش می یابد. به همین دلیل، مخلوط شیرین و شربت برای بیماری ها بهترین راه حل نیست.
🌿
🦠دی اکسید گوگرد با بدن چه میکند؟
یک کارشناس سلامت محیط:
🔹️آلودگی ناشی از دی اکسید گوگرد، تنگ شدن راه های تنفسی، آسم، اسپاسم برونش ها، سرفه شدید، سوزش چشم و مجاری تنفسی، کاهش کارایی تنفسی، کم شدن عمق تنفسی، تشدید عوارض قلبی و عروقی و تنفسی، تاثیرات روانی و گوارشی را به همراه دارد.
🔹️در این روزها به هیچ عنوان نباید ورزشهای صبحگاهی انجام شود. آلودگی، حجم ریه را کاهش می دهد و در بسیاری از موارد جبران این آسیب ممکن نیست.
🔹️سوزانده شدن مازوت باعث تولید گوگرد میشود.
🌿