🍀چطوری جای زخم، جوش و .. رو از روی پوست از بین ببریم؟
آب پیاز فوق العاده عمل میکند؛ 3بار در روز پنبه ای را آغشته به آب پیاز کنید و روی موضع قرار دهید تا زمانیکه خشک شود.
@teb_iiran
🔴 خواص زنجبیل
(تازه، پودر و دمنوش)
●رفع کبد چرب
●کمک به هضم چربی
●کاهش وزن
●جلوگیری از تهوع ودل بهم خوردگی
●آرامبخش
●رفع سردرد
●کنترل گلوکز خون
@tebiirann
✅ اگر میخواهید #لاغر شوید.
💠 پودر جوانه گندم را با ماست یا سالاد کاهو 10 دقیقه قبل از غذا و اگر میخواهید #چاق شوید، 10دقیقه بعداز غذا میل کنید
@tebiirann
🔶🔹پوست پرتقال
🔹در قالب مربای آن
🔹با مزاج گرم و خشک
🔹و داروی تقویت هاضمه معده
🔹و ضد آروغ
🔴 درمانی ارزان با پوست پرتقال
🍊 ما بسیاری از مواهب طبیعت را بهآسانی دور میریزیم و به زباله تبدیل میکنیم درحالی که میتوانیم از منافع دارویی آنها بهره ببریم؛ یکی از این داروهایی که در سطل زباله میریزیم پوست_پرتقال است.
🍊 بخش نارنجی پوست پرتقال طبیعتی گرم و خشک دارد، و دارای مواد تلخ آروماتیک است و میتواند عملکردهای ترشحی و هضمی را در سوءمزاجهای سرد/سرد و تر/ و بلغمی معده بهبود دهد.
🍊 کسانی که دچار ضعف هضم با نفخ و آروغ و زیادی بزاق هستند میتوانند مربای عسلی پوست_پرتقال را بعنوان غذا و دارویی سودمند، هم در وعده صبحانه و هم مابین وعدههای غذایی نوش جان کنند.
🍊 دمکردهای از خلال خشکشده پوست پرتقال نیز همراه با اندکی عسل درین موارد سودمند است.
@tebiirann
✅ #صاف_کردن_موها
📚دو عدد تخممرغ را هم بزنید.
با 4 ق.غ روغن زیتون ترکیب کنید.
به موها و پوست سر بمالید👩
یک کلاه روی موها بگذارید.
✍ ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بماند.
موها را با شامپو بشویید.
@tebiirann
پوست انار را دور نریزید👇
دود کردن پوستِ خشک شده ی انار مثل اسفند، هم ضد عفونی کننده فضاست و ضد سرطانه و یه جور، آنتی بیوتیکه! انار داروی کودکانیه که مهر و خاک و گچ میخورن و بشدت ضدکمخونیه!انار لکنت زبان را رفع و زبان بازکن معروف کودکه.
@tebiirann
🧀پنیر طبع سرد دارد
🔹پنیر را با گوجه، خیار و هندوانه
که طبع سرد دارند، نخورید
🔹مداومت در این امر باعث بروز
برخی بیماریها مثل اختلالات عصبی،
دیابت، ام اس و.. می شود
@tebiirann
بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه میخورند.
این کار باعث بروز بسیاری از بیماریهامثل دیابت، MS ، اختلالات عصبی، گوارشی،خواب آلودگی و... میشود
از منظر طب سنتی خوردن چند ماده غذایی با طبع سرد بسیار برای بدن مضر است.
@tebiirann
✅ صبحانه از منظر طب سنتی
🌀 معده های سرد :
💠 مربای بالنگ، مربای به، مربای هویج و مربای پوست پسته
🌀 معده های گرم :
💠 عسل، شیر برنج با دارچین، مربای آلبالو و شیره انگور
👉@tebiirann
🔴 غذاهای سرخ کردنی به پروتئینها آسیب میزند.
🌀 برای مثال ارزش غذایی و پروتئین مرغ و گوشت آب پز بیشتر از غذای سرخ شده حفظ میشود. سرخ کردن غذاها یک پروسه غیر تغذیهای است.
🌀 اگر افراد تمایل به خوردن غذاهای سرخ شده دارند بهتر است :
🌀 ابتدا غذا را آب پز کرده و در حد کمی تنها آنها را تفت داد تا ارزش پروتئینی و ویتامینهای موجود در غذا با سرخ کردن زیاد از بین نرود
👉@tebiirann