سبزی پخته را به هیچ عنوان در فریزر نگهداری نکنید!
🔹نگهداری سبزی ها به صورت پخته در فریزر نیز باعث ترکیب نیترات با اسیدهای آمینه می شود که ماده ای به نام نیتروزامین تولید می کند، این ماده سرطان زاست و فرآیند تولید آن در یخچال و فریزر رخ می دهد
@teb_sonatii59
چاقی چه دلایلی دارد؟
در طب سنتی آنچه که در زندگی روزمره به افزایش تری در بدن منجر می شود را عامل چاقی میدانیم:
🔸ژنتیک
🔹مشکلات هورمونی (کم کاری تیروئید، یائسگی، اختلال انسولین، اختلال کورتیزول و….)
🔸بی تحرکی و زندگی ماشینی
🔹پرخوری ، ریزه خواری
🔸عوارض دارویی
@teb_sonatii59
لطفا در خوردن این مواد غذایی مفید زیادهروی نکنید! 👆
🔹️میدونین زیادهروی در خوردن اسفناج چه عوارضی داره؟ 🤔
@teb_sonatii59
ماست رو اینطوری بخورید!🤔
🔹️ماست و آویشن: تقویت معده
🔹️ماست و تخم کتان: لاغر شدن
🔹️ماست و شوید: کاهش چربی
🔹️ماست و شاتره: کبد چرب
🔹️ماست و نعناع: نفخ معده
🔹️ماست و هل: تقویت روده
@teb_sonatii59
✅درمان إسهال و استفراغ شدید در اطفال 👇
✍️آب سیب رسیدۀ شیرین تازه (یک قاشق چایخوری تا یک قاشق مربّاخوری)
عرق طبیعی نعنا (یک قاشق چایخوری تا یک قاشق مربّاخوری)، یک قاشق چایخوری عسل را در نصف استکان آبجوش ولرم مخلوط کرده سپس یک قاشق چایخوری تا یک مربّاخوری به بچّه بدهید.
@teb_sonatii59
خواص و مزاج کره محلی
🔸کره محلی گاو مزاج گرم و تر دارد.
🔸مصرف کره باعث تأمین رطوبت کافی برای بدن و جلوگیری از بروز یبوست میشود.
🔹کره محلی تازه و طبیعی برای تقویت اعصاب مؤثر است.
🔹مصرف کره برای صاف کردن صدا و رفع خشونت نای و حلق و بهبود سرفهی خشک مفید است.
🔸خوردن کره با شکر و خشخاش فوق العاده چاق کننده میباشد.
🔸مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست میشود.
کره به تقویت بدن و همچنین به تقویت مغز و اعصاب کمک میکند.
🔹کره همچنین موجب نرم شدن ورمها و باز شدن انسداد مجاری میشود.
پخته شدن جوش ها نیز از فواید مصرف کره محلی است.
🔹مصرف کره موجب تحلیل جوش و نضج بثورات میشود.
@teb_sonatii59
عفونت معده میتونه باعث بوی بد دهان بشه !
از علائم آن:
🔹️حالت تهوع
🔹️دلپیچه
🔹️کم شدن اشتها
🔹️سردرد
🔹️درد اعضای بدن
@teb_sonatii59
چـطور بفهمیم سرگیجه بعلت کم خونیه یاغلبه خون یاچربی خون
🔹️اگرموقع بلندشدن چشم تارشد کم خونی
🔹️اگر موقع بلندشدن(یا از پله بالا رفتن) زمین یا آسمان میچرخید غلبه خون یاچربی
@teb_sonatii59
افزایش سلامت چشم با مصرف آب انبه
🔸مصرف انبه یا آب انبه بهترین راه برای تأمین مواد مغذی حیاتی بدن مانند ویتامین A است. علاوه بر تقویت بینایی به عنوان بهترین مدافع در برابر مشکلات چشم یعنی خشکی چشم و نابینایی شبانه عمل می کند.
@teb_sonatii59
خواص و مزاج آویشن در طب سنتی
▪️مزاج آن گرم و خشک است.
▫️لطیف کننده و هضم کننده غذاهای سنگین و دیرهضم است.
▪️برگهای خشک شده آویشن یا پودر آن را میتوان مانند نمک به عنوان ادویه سفره استفاده کرد.
▫️در درمان آروغهای ناشی از بلغم معده بکار میرود.
▪️معده، کبد و ریه را از رطوبتها پاک میکند.
آویشن به دلیل حرارت و خاصیت تحلیل برندگی و زدایندگی که دارد رطوبت های زائد باقیمانده در دستگاه گوارش را از بین میبرد.
▫️مسیر هضم و جذب غذا را از این مواد پاکسازی میکند.
▪️باعث باز شدن انسدادهایس مجارس اعضا میشود.
▫️اشتها را تحریک میکند به همین علت در غذاها به عنوان چاشنی استفاده میشود.
@teb_sonatii59
خاصیت آنتی اکسیدانی پونه کوهی
🔸مقدار آنتی اکسیدان موجود در روغن پونه کوھی، ۳ تا ۳۰ برابر بیشتر از سایر گیاھان است. ھمچنین، آنتی اکسیدان پونه کوھی، ۴۲ برابر بیشتر از آنتی اکسیدان سیب و ۴ برابر بیشتر از آنتی اکسیدان بلوبری است. علت این امر بیشتر به خاطر وجود اسید رزمارینیک در آن است.
@teb_sonatii59
چطور از آلودگی هوا و ریزگردها جان سالم در ببریم؟
🔹از روز گذشته با نامساعد شدن شرایط جوی و آلودگی هوا در پایتخت و چند شهر دیگر از شهروندان و گروههای حساس خواسته شده تا از منزل خارج نشوند؛ برای اینکه از آلودگی هوا و ریزگردها جان سالم به در ببرید این توصیهها را بخوانید.
@teb_sonatii59