فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر تو ای بجا مانده خدا در زمینش، سلام بر تو ای پیمان خدا که آن را برگرفت و استوارش کرد، سلام بر تو ای وعده خدا که آن را ضمانت نمود، سلام بر تو ای پرچم برافراشته و دانش سرریز و فریادرس و رحمت گسترده و وعدهی بیدروغ
سلام✋️
صبحتون پُر از شادابی🌺
🐍@teb_soonati🐍
🔴 افرادی که سیب ، پیاز و سیر میخورند کمتر دچار بیماری های دهان می شوند؟
⭕️ سرشار از ویتامین های بالا برنده ی ایمنی بدن هستند.
⭕️ دهان را ضدعفونی می کنند.
🐍@teb_soonati🐍
آیا میدانستید از نظر طب سنتی پسته باعث افزایش وزن میشود؟
✍🏻خوردن مقدار زیادی پسته میتواند منجر به افزایش وزن شود، زیرا یک فنجان ساده پسته حاوی ۷۰۰ کالری است.
🔸از این رو، اگر فردی به دنبال لاغر شدن است، باید مصرف پسته را تا حد ممکن کاهش دهد.
🐍@teb_soonati🐍
🔖 تلخ و شیرین خرما!
۱. خرمای خیسانیده در شیر همراه با کمی دارچین، برای بهبود افراد کمخون با میل و توان جنسی ضعیف سودمند دانسته شده است.
۲. خرما برای ورزشکارانی که به توده عضلانی ستبر و پیچیده نیاز دارند مناسب است.
۳.مصرف زیاد یا مداوم خرما برای مبتلایان کبد چرب همراه با غلظت خون بسیار زیانآور است.
🖊دکتر مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی ایران
🐍@teb_soonati🐍
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖درمان چاقی ناشی از بلغم
🎥 حکیم خیراندیش
🐍@teb_soonati🐍
🔴 خانوما این خوراکیارو دست کم نگیرید :
👈بادام:تمرکز اعصاب
👈کشمش:ضد آلزایمر
👈مغز گردو:تقویت مفاصل
👈جوانه:لاغر کننده وضد چروک
👈شیر:جلوگیری ازپوکی استخوان
👈کاهو و سبزیجات:لاغری وضد جوش
🐍@teb_soonati🐍
🔖زمانهایی برای نخوردن اسید فولیک!
✔️ اسید فولیک؛ یک شکل مصنوعی از ویتامین ب ۹ است که در بدن طی فرایندی به ماده فعال از گروه فولات تبدیل می شود.
✔️طبق مطالعات علمی یکی از مزایای فولات این است که در بارداری؛ از نقص لوله عصبی جنین و یا برخی اختلالات مادرزادی مانند نارسایی قلبی در کودکان می کاهد.
❌اما چه کسانی نباید اسید فولیک مصرف نمایند:
⛔️ افراد با کمبود ویتامین ب ۱۲
⛔️افرادی که به سبب جهش ژنتیکی در آنزیم مرتبط؛ قادر به تبدیل اسید فولیک به فرم فعال و قابل استفاده فولات در بدن نیستند.
⛔️حساسیت به اسید فولیک
برای تامین فولات قبل از بارداری و یا در ایام بارداری؛ می توان استفاده از مواد غذایی که بطور طبیعی منبعی از فولات بوده و قابلیت جذب در بدن را دارند را پیشنهاد کرد.
منابع طبیعی فولات متعدد بوده که برخی از آنها عبارتند از : موز؛ اسفناج آب پز؛ عدس؛ نخود؛ نخودسبز؛ تخم مرغ پخته؛ بادام و بادام زمینی.
🐍@teb_soonati🐍
🔖دمنوشی برای وسواس!!
🔸شاید بتوان گفت یکی از بهترین ادویههایی که همه افراد با هر نوع مزاجی میتواند در انواع غذاها استفاده کنند دارچین است. مصرف دارچین باعث تقویت مغز قلب کبد و معده می شود.
🔹 دمنوش دارچین برای کسانی که وسواس دارند، کسانی که دچار حملات ترس و هراس ( فوبیا) می شوند، کسانی که ترشحات پشت حلق و سینوزیت دارند، برای کسانی که سکته قلبی و سکته مغزی کردهاند و یا مستعد آن هستند، کسانی که آروغ بسیار میزنند و یا بیماریهای کبد دارند، گزینه بسیار مناسبی است.
⚠️البته کسانی که مزاج خیلی گرم دارند باید در مصرف دمنوش دارچین بسیار محتاط باشند.
🖋دکتر مرضیه اعلی زاده: متخصص طب سنتی ایرانی
🐍@teb_soonati🐍
🔖 باورهای غلط درباره روغن زیتون، و روغن کنجد
🔸️الف.روغن زیتون فرابکر واقعی، برای یک بار سرخ کردن خوراکیها نامناسب نیست، و بشرط رعایت دمای سرخ کردن، زیان شناختهشدهای ندارد.
🔹️ب.اگر روغن کنجد (حتی روغن کنجد کُلدپرس واقعی) چندبار برای سرخ کردن استفاده شود، قطعا زیانآور خواهد شد، گرچه مقاومت آن در برابر استرس اکسیداتیو حرارتی از روغنهای دیگر بالاتر است.
🔸️ج.دمای سرخ کردن با هر روغنی (حتی روغن کنجد و زیتون) باید پایینتر از نقطه دود روغن، و با شعله متوسط باشد، و هرگز نباید هیچ روغنی را برای بیش از یک بار سرخکردن بکار برد.
🔹️د.هر خوراکی بسیار سرخشده و بسیار برشته به نسبتهای مختلف، دارای اکرولئین و/یا اکرولامید است که ترکیبات سرطانزا محسوب میشوند. سیب زمینی زیاد سرخشده و نان تُست بسیار برشته نمونههای مشهوری از این مواد هستند.
🔸️هنگام سرخ کردن سیبزمینی، از رنگ زرد طلایی فراتر نروید.
🖊دکتر مجید انوشیروانی: متخصص طب سنتی
🐍@teb_soonati🐍
🌷میلاد پربرکت پیامبر صلح و رحمت حضرت محمد مصطفی و حضرت امام صادق علیهما السلام مبارک باد.
🐍@teb_soonati🐍
🔖فست فود پاییزی🍁
یک غذای رطوبت زای عالی مناسب فصل پاییز است که نسبت به آشهای دیگر سریع تر آماده می شود و شما را به دردسر نمی اندازد.
🔸فقط باید مقداری ماش با شوید بپزید. پس از پخت، قطعه های کدو حلوایی و دو قاشق آرد جو که با آب سرد مخلوط کرده و بهم زده اید و همچنین مقداری پیازداغ نعنایی اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.
🔹این آش سبک را می توانید با کمی چاشنی رب آلوچه یا رب به یا رب سیب میل کنید و از رطوبت زایی بالای آن بهره مند گردید
✔️اگر دچار امراض خشک جدی هستید موقع میل نمودن این شوربا، دو قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین نیز با آن بیفزایید.
🖊دکتر محبوبه ابریشمکار: متخصص طب سنتی ايران
🐍@teb_soonati🐍