eitaa logo
🍎طب اسلامی و سنتی🌿
88.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
2.7هزار ویدیو
39 فایل
✨﷽✨ بهترین کانال طب سنتی ایتا با همکاری با اساتید برجسته و طلاب کشور 👇 پروفسور خیراندیش طب بوعلی طب تبریزی کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما 🤝
مشاهده در ایتا
دانلود
#حدیث 💎 امام هادی(ع) فرمودند: ✨ برای ما زیاد #بادنجان بیاورید،چرا که در زمان(احتیاج بدن به)گرما، گرم و در وقت سرما سرد است، در همه اوقات #معتدل و در هر حال خوب است. الکافی، ج۶، ص۳۷۳ 🍎 @tebbe_eslami 🌿
🍯 درمانی ✍ 👈 چرا که با اینکار نه تنها خاصیتش را از دست می دهد بلکه می تواند ترکیبات مضری تولید کند. ضمناً عسل خوب آن است که رُس ببندد (که اصطلاح رایج ولی اشتباه برای آن شکرک است). بعضی از فروشندگان برای این که عسل رُس نبندد آنرا مستقیم داغ می کنند. با این کار دیگر عسل رُس نمی بندد ولی مضر می گردد. بعضاً با نبات یا دیگر مواد نیز آن را ترکیب و به اسم عسل مرغوب می فروشند. 📚حکیم دکتر حسین روازاده 🍎 @tebbe_eslami 🌿
✳️ #خواص_هل 🌿 مقوی معده، 🌿 رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی 🌿 بادشکن، 🌿 مقوی لثه 🌿 رفع زخم‌های دهان 🌿 تقویت دستگاه گوارش، 🌿 تقویت کبد و قلب 🌿 عرق و بوی دهان را خوشبو می‌کند 🍎 @tebbe_eslami 🌿
#توصیه ✅ در تابستان چه بخوریم، چه نخوریم؟! 🍎 @tebbe_eslami 🌿
✅ #کشمش داروی مقابله با خستگی جسمی و ذهنی بر مبنای طب سنتی🎈 👈برای مقابله با خستگی جسمی و ذهنی کافیه هر روز به مدت یک ماه ۱۵ – ۱۰ عدد کشمش زرد بخورید تا اثرش رو حس کنید 🍎 @tebbe_eslami 🌿
به #شیر ولرم #زعفران اضافه کنید و قبل از خواب بخورید تا خواب راحت داشته باشید. 🌿 زغفران اثر #مسکن_درد دارد، 🌿 زعفران #خون_ساز است 🌿 #کبد را تصفیه و قوی میسازد 🌿 #سرفه را رفع میکند 🍎 @tebbe_eslami 🌿
در فصل #گرما جهت تعدیل مزاج، برای خوردن و آشامیدن از👇 🌿 خیسانده آلو بخارا، 🌿 خیسانده زردآلو خشک شده، 🌿 شربت‌ عناب و 🌿 شربت‌ سکنجبین ✅ جهت رفع تشنگی، ✅ تصفیه خون و ✅ لینت مزاج استفاده کنید. 🍎 @tebbe_eslami 🌿
📝 جهت پیشگیری از هرگونه معلولیت و نقصی مصرف سویق گندم و جو دو هفته قبل از ایجاد نطفه پدر و مادر و بعد از بارداری، مادر بخورد ولی زیاده روی نکند❗️ ✅ مصرف انجیر و برگ چغندر و سویق سنجد بسیار نافع است. 🔴 برای ازدواج فامیلی حتماً خورده شود. ✅ سویق از سبوس گندم و آرد گندم و سبوس جو و آرد جو، هرکدام به مقدار مساوی جداگانه آسیاب شود و جداگانه تفت‌داده شود، (زیرا سبوس زودتر از آرد بوداده می‌شود و زود می‌سوزد) سپس باهم مخلوط شود. گندم چاق می‌کند و جو تقویت می‌کند. ✅ آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید. سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید.. حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید. ✅ مثل سویق گندم به دست می آید ✅ ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید. بعد هسته را آسیاب کنید و جدا گانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید. 📚دراسة فی طب الرسول المصطفی آیت اللّه تبریزیان 🍎 @tebbe_eslami 🌿
توصیه های برای سفرهای #تابستانی👆 🍎 @tebbe_eslami 🌿
💎 امام رضا علیه السلام در تعریف از این ماده شگفت انگیز می فرماید: 💠 «برتری نان جو بر گندم، همانند برتری ما بر دیگر مردمان است. هیچ پیامبری نیست که برای خورندۀ نان جو دعا نکرده و برای او برکت نخواسته باشد. و هیچ درونی نیست که جو، بدان در آمده و همۀ دردها از آن بیرون نرفته باشد. نان جو، خوراک پیامبران و غذای نیکان است.» 🍎 @tebbe_eslami 🌿
هدایت شده از مثل های کانال احادیث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هفت طبیعی برای آب کردن چربی 👈 روغن نارگیل 👈 انگور قرمز 👈 سرکه انار 👈 حبوبات 👈 دارچین 👈 زردچوبه 👈 شکلات تلخ 🍎 @tebbe_eslami 🌿