🍯 #عسل درمانی
✍ #عسل_نباید_حرارت_مستقیم_بخورد
👈 چرا که با اینکار نه تنها خاصیتش را از دست می دهد بلکه می تواند ترکیبات مضری تولید کند. ضمناً عسل خوب آن است که رُس ببندد (که اصطلاح رایج ولی اشتباه برای آن شکرک است).
بعضی از فروشندگان برای این که عسل رُس نبندد آنرا مستقیم داغ می کنند. با این کار دیگر عسل رُس نمی بندد ولی مضر می گردد. بعضاً با نبات یا دیگر مواد نیز آن را ترکیب و به اسم عسل مرغوب می فروشند.
📚حکیم دکتر حسین روازاده
🍎 @tebbe_eslami 🌿
✍ #درمان_و_پیشگیری_نقص_جنین
📝 جهت پیشگیری از هرگونه معلولیت و نقصی مصرف سویق گندم و جو دو هفته قبل از ایجاد نطفه پدر و مادر و بعد از بارداری، مادر بخورد ولی زیاده روی نکند❗️
✅ مصرف انجیر و برگ چغندر و سویق سنجد بسیار نافع است.
🔴 برای ازدواج فامیلی حتماً خورده شود.
#طرز_تهیه_سویق
✅ سویق از سبوس گندم و آرد گندم و سبوس جو و آرد جو،
هرکدام به مقدار مساوی جداگانه آسیاب شود و جداگانه تفتداده شود، (زیرا سبوس زودتر از آرد بوداده میشود و زود میسوزد) سپس باهم مخلوط شود. گندم چاق میکند و جو تقویت میکند.
#سویق_گندم
✅ آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.
سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..
حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.
#سویق_جو
✅ مثل سویق گندم به دست می آید
#سویق_سنجد
✅ ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.
بعد هسته را آسیاب کنید و جدا گانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
📚دراسة فی طب الرسول المصطفی
آیت اللّه تبریزیان
🍎 @tebbe_eslami 🌿
#نان_جو
💎 امام رضا علیه السلام در تعریف از این ماده شگفت انگیز می فرماید:
💠 «برتری نان جو بر گندم، همانند برتری ما بر دیگر مردمان است. هیچ پیامبری نیست که برای خورندۀ نان جو دعا نکرده و برای او برکت نخواسته باشد. و هیچ درونی نیست که جو، بدان در آمده و همۀ دردها از آن بیرون نرفته باشد. نان جو، خوراک پیامبران و غذای نیکان است.»
🍎 @tebbe_eslami 🌿
هدایت شده از مثل های کانال احادیث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هفت #چربی_سوز طبیعی برای آب کردن چربی #شکم
👈 روغن نارگیل
👈 انگور قرمز
👈 سرکه انار
👈 حبوبات
👈 دارچین
👈 زردچوبه
👈 شکلات تلخ
🍎 @tebbe_eslami 🌿