eitaa logo
طب طبیعی (اسلامی)
2.6هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
6.9هزار ویدیو
245 فایل
دغدغه من احیای طب اسلامی است امام خامنه ای ❤️❤️ کپی برداری به هر نحوی از مطالب کانال حلال است🤓🤓 ثواب نشر مطالب جهت ظهور امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف میباشد🥰🥰
مشاهده در ایتا
دانلود
هوالشافی گوجه فرنگی مفید یا مضر؟ امروزه بین اساتید طب سنتی و پزشکان طب غربی بر سر مفید یا مضر بودن گوجه فرنگی و صد البته رب گوجه فرنگی که در واقع تغلیظ شده آن است و همچنین سس گوجه فرنگی، جنجالی برپاست. اساتید طب سنتی بنا به دلایل متعددی که مطرح می کنند آن را یک گیاه مضر برای سلامتی می دانند و از طرفی پزشکان و اساتید طب غربی آن را یک معجون ضد سرطان و مفید می شناسند، در این بین لازم دیدم اندکی موضوع را از نظر سلولی مولکولی باز کنم تا انشا… نتیجه این مقاله، تصمیم درست مردم در خوردن یا نخوردن گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی باشد، گرچه جدیداً محصولات جدیدی بطور افراطی به بازار آمده که شامل آب گوجه فرنگی و چیزهای دیگر می باشد تعریف: گوجه فرنگی در زبان های مختلف اسامی مختلفی دارد مثلاً در آذربایجان خودمان به آن بادمجان قرمز می گویند و افغانی ها به آن بادمجان رومی می است(Solanum Lycopersicum) گویند نام لاتین آن تاریخچه: خاستگاه این گیاه از منطقه آمریکای جنوبی و مرکزی است و ابتدا در دوره استعمار قدیم توسط اسپانیایی ها به همه دنیا انتقال یافت این گیاه که جزو سبزیجات دسته بندی می شود در قرن شانزدهم به انگلستان منتقل شد و برای اولین بار توسط یک پزشک انگلیسی به نام جان جرارد کشت داده شد و در واقع جان جرارد اولین کسی بود که به این حقیقت دست یافت که گوجه فرنگی حاوی ماده سمی است، که بعد ها مشخص شد که این ماده نوعی سم به نام گلیکوآلکالوئید است و به همین علت او در کتابی که منتشر کرد گوجه فرنگی را یک گیاه سمی اعلام نمود و در نتیجه انتشار این مطلب تا مدتها در انگلستان و آمریکای شمالی خوردن آن به علت ناسالم بودن مرسوم نبود تاریخچه ورود به ایران: این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزاده های قاجار بودند وارد ایران شد در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعه ای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند سم گوجه فرنگی از نظر علمی: گوجه فرنگی حاوی ماده ای به نام توماتین که نوعی گلیوآلکالوئید سمی است، آلکالوئید ها ترکیبات پیچیده نیتروژن دار هستند که معمولاً اثرات قوی فیزیولوژیک بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمی دهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمی شوند گوجه فرنگی علاوه بر آلکالوئید دارای اسید سیتریک نیز می باشد که آن هم می تواند روی متابولیسم سلولی اثر منفی داشته باشد که طبیعتاً می تواند عملکرد سلولی را در سوخت و ساز و تولید انرژی، دچار مشکل نماید که این موضوع می تواند موجب کاهش تولید انرژی در سلول ها شده و در تمام سلول های بدن کاهش برآیند فعالیت ایجاد نماید آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی می باشد و ساختمان آنها شبیه نیکوتین سیگار می باشد اغلب آلکالوئید ها ترکیبات متبلوری هستند و می توانند در گیاه بصورت آزاد یافت شوند، این ترکیبات معمولاً دارای اثرات فیزیولوژیک برجسته ای روی سلول های بدن انسان و انواع حیوانات می باشند در برخی از مقالات جمله معنی داری روی تصویر گوجه فرنگی نقش بسته است که عینا آورده می شود: گوجه فرنگی برای خورده شدن است یا خیر؟ مسمومیت: برگ ها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان بیشتر سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است؟ حساسیت مصرف: مصرف گوجه فرنگی خام می تواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه ها و افراد مستعد به حساسیت می باشیم از لحاظ علمی گوجه فرنگی به علت اینکه میزان قند و شیرینی بسیار کمی دارد جزو تره بار محسوب می شود و نه میوه و به غلط این گیاه را برخی افراد جزو میوه ها آورده اند که باید اصلاح شود از لحاظ طب سنتی گوجه فرنگی دارای طبع سرد و تر است و موجب افزایش بلغم در فرد یا اصطلاحاً غلبه بلغم می گردد و همچنین به علت دارا بودن خاصیت سودا زایی موجب بروز خارش و حساسیت ها و رکود اخلاط بدن و در نتیجه در مرحله پس از بلغم باعث رسوب سودا در بدن و کم شدن فعالیت اعضای بدن می گردد تبلیغات: شاید علت تبلیغات بسیار سنگین غرب بر روی مصرف گوجه فرنگی و تعریف و تمجیدهای اغراق آمیز از این گیاه با اینکه خود مقالات غربی هم به وجود گلیکوآلکالوئید سمی در این گیاه اذعان دارند به علت مقاصد سود جویانه باشد که می تواند موجب پر شدن جیب شرکت های غول آسای دارویی جهان شود، که با ایجاد مسمومیت های خفیف مزمن در مردم جهان و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن آنان موجی از بیماری های خود ایمنی مانند لوپ...
وس، آتریت روماتوئید و ام اس و حتی سرطان را ایجاد نماید چیزی که امروزه در برخی کشورها متاسفانه سونامی بیماری لقب گرفته است همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می باشد، می تواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد لذا توصیه ما مصرف  فلفل سیاه و زرد چوبه به عنوان طعم دهنده و رنگ زا در غذاها می باشد ضمن اینکه باید بدانیم زردچوبه و فلفل سیاه هر دو به شدت ضد سرطان، ضد پوکی استخوان، ضد روماتیسم و مقوی معده و قلب هستند بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمی شوند در کنار کباب ها به جای گوجه فرنگی کبابی می توانید از پیاز کبابی که سیخ شده و روی زغال کباب شده و یا از ریحان و سماق استفاده نمائید     ✍دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی، دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محقق و مدرس طب اسلامی ایرانی 📚 منبع کتاب مثلث سلامت جلد دوم صفحه ١١٠
4_5983592950381150884.mp3
26.2M
سخنرانی استاد رائفی پور موضوع : چگونه گناه نکنیم - جلسه 6 قسمت پایانی تاریخ : 1393.5.6 مکان : @tebbetabiee
4_5816888609445251530.mp3
21.92M
🎙 : جلسه 22 ✅علائم و درمان مشکلات طحال ✅شناخت بیماری های چشم و راه درمان آن ✅شناخت بیماری های گوش و راه درمان آن @tebbetabiee
☀️خواب روزانه سبب کند ذهنی می‌شود 🌞خواب طول روز به جز خواب قیلوله بد است 💉 سبب فساد رنگ رخسار می‌شود یعنی از رنگ سرخ شاداب به کدورت و سیاهی می‌رود 💉و مضر طحال است و سبب به وجود آمدن بخارات در بدن 💉 و سستی در قوه‌ی نفسانی مغز می‌شود و در نتیجه کند ذهن می‌شود 🖍کسی که در طول روز می‌خوابد یا در طول روز خوابش زیاد است، کند ذهن ‌تر می‌شود 🖍خواب روز بد هست به جز خواب قیلوله و برای افرادی که صبح زود بیدار شده‌اند، نیم ساعت بعد از اذان ظهر خواب قیلوله بسیار مفید است و حالت رستارت مانند و ریکاوری برای مغز است👌 @tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینم از تانک ایرانی کلا در رانندگی هم همینیم، میخواد تانک باشه یا ماشین شخصی😂 سرعت باور نکردنی... 😳 @tebbetabiee
4_5940809625799492504.mp3
21.82M
🎙سخنرانی استاد رائفی‌پور موضوع: چهار شخصیت کربلا (جلسه ۱) تاریخ: ۱۳۹۱/۴/۳ مکان: - حسینیه انصار الحسین @tebbetabiee
📌 موارد مفید و مضر برای مغز 💥زیادی روی کردن درغذاهای بخارزا و استفاده زیاد از سیر، پیاز، تره، شاهی و حبوبات پخته نشده به علت ایجاد گاز و نفاخ بودنشان برای مغز بد است (گاز‌ها سبک بوده و به سمت مغز متصاعد می‌شوند و اختلالاتی در ساختار و عملکرد آن ایجاد می‌کنند) 💥همچنین فکر زیاد کردن نسبت به یک موضوع به مدت طولانی نیز برای مغز خوب نیست ⬅️بنابراین باید سعی شود تنوع فکری در افراد ایجاد شود و مثلا هنگام درس خواندن، موضوعات درسی را بعد از مثلا یک ساعت مطالعه عوض کنند 💥بوهای نامطبوع نیز تاثیر بدی روی مغز می‌گذارند⬅️ در مقابل  استعمال بوهای خوش برای مغز خوب است 💥همچنین دیدن تصاویر بد، نا به هنجار و خشن (تلویزیون، وسایل دیجیتال) نیز برای مغز به خصوص برای بچه‌ها اصلا خوب نیست... ⬅️اثر این تصاویر بر مغز و خاطره، ممکن است تا آخر عمر با آنها همراه باشد؛ یکی از تدابیر بسیار کارساز در این زمینه، رعایت پدر و مادرها در کنترل وسایل رسانه‌ای برای بچه‌ها است @tebbetabiee
🍲غذاهای مفید در برطرف کردن 🍄سوپ‌های تهیه شده از گوشت مرغ چاق یا پرندگانی مانند کبوتر و گنجشک، آبگوشت خروس که گوشت آن خوب پخته و با روغن بادام تهیه شده باشد 🍄اگر یبوست ناشی از ضعف روده است، از نخود آب که با گوشت مرغ چاق و کمی دارچین و تخم کرفس روغن بادام یا زیتون تهیه شده باشد استفاده کنید که در طبخ آن از ماش، نخود و مغز بادام استفاده شده باشد 🍄سوپی که از هویج، سبوس گندم یا جو و مقداری سبزیجات پخته شده باشد، در تلیین مزاج موثر است 🍄آش گل سرخ: آشی از برنج، تره و جعفری تهیه کنید یک ربع ساعت قبل از اتمام پخت ۴۰ گرم گل سرخ را خوب ساییده داخل غذا بریزید و پس از گذشت یک ربع میل کنید 🍄بهتر است از خورش‌های ملین و سبزی‌دار مثل خورش آلو و خورش کرفس استفاده کنید ⬅️سوپ جو هم که همیشه عالیه @tebbetabiee