💫 امام رضا علیه السلام میفرمایند
📌 انجير؛
✅ بدبویی دهان را از بین می برد،
✅ دهان را محکم
✅ و استخوان را تقویت
✅ و بیماری را دور می کند
✅ و سبب رویش مو می شود.
📚 منبع: کافی، ج۶
🍎 @tebbeyas 🍎 کشکول طبیب
روغن دنبه:
از خواص روغن دنبه در طب سنتی میتوان به درمان افسردگی، آرامش اعصاب، ایجاد تناسب اندام، تسکین کمردرد، دردهای سیاتیکی و نرمی و شفافیت پوست اشاره کرد. با این وجود مصرف روغن دنبه برای افراد کم تحرک، سالمندان و بیماران قلبی، توصیه نمیشود. در این مطلب شما را با سایر خواص و طرز تهیه روغن دنبه آشنا خواهیم کرد.
روغن دنبه یکی از روغنهای حیوانی است که در طب سنتی خواص درمانی بالایی برای آن ذکر شده است. به طوریکه تا چند دهه پیش قیمت دنبه از گوشت گرانتر بوده است. اما در طب جدید و با توجه به نحوه زندگی بدون تحرک امروز، مصرف روغن دنبه بایستی همراه با ملاحظاتی انجام شود. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص و مضرات روغن دنبه در طب سنتی و طرز تهیه آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
خواص روغن دنبه در طب سنتی (طبیعت و خواص درمانی)
طبع روغن دنبه گرم است و به همین دلیل مصرف آن برای بسیاری از بیماریها مفید است، چرا که در طب سنتی اعتقاد بر این است که خوراکیهای با طبع گرم برای سلامت انسان مفیدترند. برخی از مهمترین خواص درمانی روغن دنبه عبارتند از:
روغن دنبه، بسیار آسانتر از روغنهای نباتی جامد و مایع، هضم و جذب بدن میشود و مصرف به اندازه و صحیح آن باعث کنترل چربی خون شده، علاوه بر اینکه این روغن، یکی از روغنهای ایدهآل برای سرخ کردن غذاها است.روغن دنبه باعث کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب میشود، با این وجود بایستی توجه داشت به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع، افراط در مصرف آن برای بیماران قلبی و افراد دارای کلسترول بالا بایستی با احتیاط همراه باشد.ایجاد تناسب اندام از خواص روغن دنبه است. متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف روغن دنبه به کاهش وزن و لاغری افراد چاق و چاق شدن افراد لاغر کمک میکند.روغن دنبه سرشار از مواد مغذی و انواع مختلف ویتامینها و اسیدهای چرب گیاهی است، چرا که غذای گوسفند از گیاهان مختلف است، از این رو استفاده از روغن دنبه باعث تقویت قوای بدن، استخوانسازی و بالا بردن توان بدن در مقابله با بیماریهای مختلف میشود.یکی از خواص روغن دنبه که در طب سنتی به آن تاکید شده است خاصیتضد افسردگی این روغن است.روغن دنبه خاصیت سمزدایی دارد و میتوان از آن به همراه روغن حیوانی برای تنقیه و پاکسازی رودهها استفاده نمود.روغن دنبه غنی از اسیدهای چربی است که مستقیما توسط کبد جذب میشوند و به عنوان منبع انرژی بدن استفاده میشوند.استفاده از روغن دنبه یا سایر روغنهای حیوانی، برای افرادی که دچار شکستگی استخوان شدهاند مفید است و به جوش خوردن سریع استخوان کمک میکند. در طب سنتی مصرف خوراکی و استعمال موضعی آن در محل شکستگی توصیه میشود. همچنین کمک به پیشگیری و درمان پوکی استخوان و رماتیسم از دیگر خواص روغن دنبه است.مالیدن روغن دنبه بر روی پوست صورت، باعث شفاف شدن پوست و رفع تیرگیهای حاشیه صورت میشود.
🍎 @tebbeyas 🍎 کشکول طبیب
🍖خوردن پیاز همراه گوشت🍗 :
⬅️از عفونت جلوگیری میکند
⬅️هضم گوشت را آسان میکند
⬅️مضرات گوشت راکاهش میدهد
⬅️کرم های روده را از بین مـی برد
🍎 @tebbeyas 🍎 کشکول طبیب
🧅 پیاز خام از لخته شدن خون وتجمع پلاکت های خون جلوگیری میکند:
🔴فقط پیازهای کوچک این خاصیت را دارند
❌پیازهای بزرگ به علت داشتن نیترات بالا عوارضی چون کم خونی و انواع سرطان دارد
🍎 @tebbeyas 🍎 کشکول طبیب
💠عن الامام الباقر - عليه السّلام - قال:
✨️ فِي الكُرّاثِ اَرْبَعُ خصالٍ: يَطْرُدُ الرّيحَ وَ يَطيبُ النَّكْهَةَ وَ يَقْطَعُ الْبَواسيرَ وَ هُوَ اَمانٌ مِنَ الْجُذامِ لِمَنْ اَدْمَنَ.
📚«مكارم الاخلاق، ص 185»
💠امام باقر - عليه السّلام - فرمود:
✨️ در تره چهار خاصيت است: بادها را دفع، بوي دهان را خوش، بواسير را درمان و جلوي ابتلاي به جذام (سرطان) را براي کساني که به خوردن آن مداومت مي کنند، مي گيرد.
🍎 @tebbeyas 🍎 کشکول طبیب
🔴دعای معراج🔴
یا سَیّدُ یا سَندُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمن یارحمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبِّرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکبِّرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا وَفیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا مُعْطی یا آخِرُ یا اَحْسَنَ الْخالِقینَ یا خَیْرَالرّازِقینَ یا خَیْرَ الْغافِرینَ یا خَیْرَ الْمُحْسِنینَ یا خَیْرَ النّاصِرینَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ یا نُورَ السَّمواتِ وَ الْأرْضِ یا هادِیَ الْمُضِلّینَ یا دَلیلَ الْمُتَحَیّرینَ یا خالِقَ کُلَّ شَیءٍ یا فاطِرَ السَّمواتِ والْأرْضِ یا هادِیَ الْمُضِلینَ یا مُفَتَّحَ الْأبْوابِ یا مُسَبِّبَ الْأسْبابِ یا رَفیعَ الدَّرَجاتِ یا وَلِیَّ الْحَسَناتِ یا غافِرَ الْخَطیئاتِ یا مُحیِیَ الْأمْواتِ یا ضاعِفَ الْحَسَناتِ یا دافِعَ الْبَلِیّات، اَللّهُمَّ اَحْفَظْ صاحِبِ هذَالدُّعاءِ مِنَ الطّاعُونِ وَالزَّلْزَلَهِ وَ الْفُجْاَهِ وَالْوَباءِ وَ مِنْ شَرَّ السُّلْطانِ الْجابِرِ وَ شَرَّ الْعَیْنِ السُّوءِ وَ مِنْ شَرَّالْجَنَّ وَالْإنْسِ بِحَقَّ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ بِحَقَّ حمعسق وَ بِحَقَّ مُحَمَّدِ الْمُصْطَفی وَ بِحَقَّ عَلِیَّ الْمُرْتِضی وَالْأئمَّهِ الْهُدی وَ بِحَقَّ اللُّوحِ وَالْقَلَمِ وَالْکُرْسِیَّ وَ الْعَرْشِ وَ بِحَقَّ فَسَیَکْفیکَهُمُ اللهُ وَ هُو السَّمیعُ الْعَلیمُ اللّهُمَّ اَحْفَظْ صاحِبِ هذَالدُّعاءِ مِنْ شَرَّ کُلَّ ذی شَرًّ وَ مِنْ شَرٌ طارِقٍ اللَّیْلِ وَ النَّهارِ وَ مِنْ شَرَّ والِدٍ وَ ما وَلَدَ وَ مِنْ شَرَّ ما یَلِجُ فِیالأرْضِ وَ ما یَخْرِجُ مِنْها وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیم اَللّهُمَّ احْفِظْ صاحِبِ هَذَاالدُّعا مِنْ شَرَّ الْأعْداءِ وَ مِنْ شَرَّ جَمیعَ الْمِحْنَهِ وَ الدّاءِ وَ مِنْ شَرَّ النَّفّاثاتِ فِی الْعُقَدِ وَ مِنْ شَرَّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ یا رَبَّ بِعِزَّ عِزَّتِکَ وَ الْقَهْرِ بِلُطْفِکَ وَ الرَّحْمَهِ رَحْمَتَکَ یا واهِبَ الْعَطایا یا دافِعَ الْبَلایا یا غافِرَ الْخطایا یا سَتّارَ الْعُیُوبِ یا نُورَ الْغُیُوبِ یا نُورَ الْقُلُوبِ یا حَبیبَ الْقُلُوبِ یا قاضِیَ الْحاجاتِ یا رَحْمنَ الدُّنْیا وَالْأخِرَهِ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ بِحَقَّ اَلا اِلا اللهِ تُصیرُا الأمُورِ اَللّهُمَّ اَسْتَوْدِعُکَ نَفْسی وَ رُوحی وَ مالی وَ اَوْلادِی وَ جَمیعَ ما اَنْعَمْتَ عَلَیَّ فِی الدّینِ وَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ اِنَّهُ لا یُضیعُ صانیکَ یَصُونَکَ وَ مَحْفُوظَکَ وَ مَامُولَکَ وَ لا یُجیرُنی اَحَدٌ مِنْکَ وَ لَنْ اَجِدَ مِنْ دُونِهِ مُلْتَحَداً اَللّهُمَّ رَبَّنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی الْآخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّارِ وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجْمَعینَ الطّاهِرینَ وَ الأئِمَّهِ الْمَعْصُومینَ وَ سَلَّمَ تَسْلیماً کَثیراً کَثیراً.
اللهمَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين
التماس دعای فرج🤲🏼
#مهدیه_اشتهارد
#اَللّهُمَّعَجِّلْلِوَلیِّکَالْفَرَجْ
⚘️ خوشا آنکه در دنیا به هیچ سنگی نمی چسبد
✍ ﺩﯾﺪﻩﺍﯼ ﻭﻗﺘﻲ ﻧﺎﻧﻮﺍ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺎﻥ ﺳﻨﮕﮏ ﺭﺍ ﭘﻬﻦ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﺗﻨﻮﺭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﺩ ﭼﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻣﯽﺍﻓﺘﺪ؟!
ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺳﻨﮕﻬﺎ ﻣﯽﭼﺴﺒﺪ! ﺍﻣﺎ ﻧﺎﻥ ﻫﺮﭼﻪ ﭘﺨﺘﻪﺗﺮ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﺳﻨﮕﻬﺎ ﺟﺪﺍ ﻣﯽﺷﻮﺩ .ﺣﮑﺎﯾﺖ ﺁﺩﻡﻫﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ، ﺳﺨﺘﯿﻬﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﻨﻮﺭ ﺍﺳﺖ
ﻭ ﺍﯾﻦ ﺳﺨﺘﯽﻫﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﭘﺨﺘﻪﺗﺮ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﭘﺨﺘﻪﺗﺮ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺳﻨﮓ ﮐﻤﺘﺮﯼ ﺑﺨﻮﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ. ﺳﻨﮕﻬﺎ ﺗﻌﻠﻘﺎﺕ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﻦ، ﺧﺎﻧﻪی ﻣﻦ و...من و.....
آﻧﻮﻗﺖ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻨﻮﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﻨﺪ، ﺳﻨﮕﻬﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ! ﺧﻮﺷﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﺭ ﺗﻨﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﭘﺨﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﺳﻨﮕﯽ ﻧﻤﯽچسبد
💫حاج اسماعیل دولابی
┄┄┅┅┅❅🌷❅┅┅┅┄┄
🍎 @tebbeyas 🍎 کشکول طبیب
بسمه تعالی
سلام علیکم
عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
اعیاد شعبانیه را خدمت شما محبین آل الله علیهم السّلام تبریک و تهنیت میگویم.🌺🌺🌺
مسعود نوبخت یگانه