eitaa logo
طب درمانی
2.3هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
148 ویدیو
1 فایل
مدیر کانال @ssamisa.
مشاهده در ایتا
دانلود
دیابتی ها از این 6 منبع کربوهیدرات غافل نشوند 🔸 عدس 🔸 ماست 🔸 بلغور جو 🔸 زغال اخته 🔸 برنج قهوه‌ای 🔸 سیب زمینی شیرین @tebdarmannii
بخور پیاز مانع التهابات 🔹پیاز به عنوان یک ماده ضدالتهاب بسیار قوی برای سینوس‌ها کار می‌کند. 🔸به این منظور یک پیاز را خورد کنید و در یک ظرف آب جوش بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و بخار آن را به مدت ۵دقیقه تنفس کنید @tebdarmannii
لبو به کاهش وزن کمک می‌کند 👈یکی از ویژگی‌های لبو که باعث می‌شود برای کاهش وزن عالی باشد، شیرینی طبیعی آن است. 👈برای همین است که می‌توانید آن را جایگزین شیرین‌کننده‌های مصنوعی کنید. 👈چون رژیم غذایی که سرشار از شکر افزودنی باشد می‌تواند به افزایش وزن منجر شود. @tebdarmannii
نوشیدنی های قبل صبحانه : ▫️آب - افزایش سوخت ساز بدن آب لیمو - چربی سوزی آب هویج - درمان کبد چرب آب کرفس - درمان چاقی آب سیب - درمان جوش @tebdarmannii
صمیمےترین سلام🌺 تقدیم شما مهربانان امید که طلوع امروز🌺 آغازخوشےهایتان باشد صبحتون بخیر و شادی🌺
با مصرف این معجون از سوزش معده خلاص شوید ! ✍🏻مقداری دارچین را به ۱ قاشق عسل اضافه کرده و سپس مصرف کنید. مانند آب روی آتش عمل کرده و فورا احساس راحتی خواهید کرد درمان‌کننده زخم معده، ورم معده و نفخ نیز می‌باشد @tebdarmannii
سنگ پا ضد درد کمر و گردن! ✍🏻‌زدن سه نوبت سنگ‌پا در هفته حین حمام و یا بعد آن تا 30 درصد از دردهای کمر و مهره‌های گردنی را می‌کاهد. این سنت کهن ایرانی پایه‌هایی علمی دارد آن را فراموش نکنیم ‌ @tebdarmannii
حرارت دادن عسل در آب جوش سرطان زاست! ✍🏻حرارت دادن عسل یا استفاده از آن در دمای بالا باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF می‌شود. HMF یک ترکیب ۶ کربن جامد با رنگ زرد و دمای جوش پایین و محلول در آب است. این ماده سمی برای زنبور‌ها کُشنده و برای انسان سرطان‌زاست. 🔸 این سم به راحتی از روده جذب و در بدن متابولیزه می‌شود و دارایی خاصیت جهش زاست، یعنی ایجاد سمیت ژنتیکی می‌کند. افرادی که این ماده را استفاده کردند، متابولیت‌های ثانویه تولید شده از آن را می‌توان از ادرارشان جدا کرد @tebdarmannii
آب آلبالو 🔸 به بازیابی بدن‌تان بعد از تمرینات ورزشی کمک می‌کند. 🔹با التهاب و درد آرتریت مقابله می‌کند. 🔸 تورم را کاهش می‌‌دهد. 🔹 سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 🔸متابولیسم بدن را تنظیم می‌کند و با چربی‌ها مبارزه می‌کند. 🔹مشکل بی‌خوابی را رفع می‌کند. 🔸 جلوی رشد سرطان را می‌گیرد. 🔹از نقرس جلوگیری می‌کند. @tebdarmannii
پرتغال 🔸 فشار خون را تنظیم می‌کند 🔸دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کند 🔸خواص ضدالتهابی و تسکینی دارد 🔸 از سرطان جلوگیری می‌کند 🔸از زخم معده جلوگیری می‌کند و آن را درمان می‌کند 🔸 از سنگ کلیه جلوگیری می‌کند 🔸 به کاهش وزن کمک می‌کند 🔸خطر سکته‌ی قلبی را کاهش می‌دهد 🔸کم‌خونی را درمان می‌کند 🔸زیبایی و جوانی پوست را حفظ می‌کند @tebdarmannii
خیار از دیدگاه طب ایرانی 🔸طبع خیار، سرد و تر است. 🔹ضدعطش است. 🔸جلوگیری کننده از سردردهای صفراوی است. 🔹مناسب برای افراد با مزاج گرم و خشک یا سوء مزاج گرم و خشک. 🔸افراد با مزاج سرد یا سوء مزاج سرد و تر معده، ملاحظات مصرف را در نظر داشته باشند و حتماً با مصلحات (نمک و نعنا) خورده شود. @tebdarmannii
دال عدس، حاوی آهن است 👈دال عدس دارای آهن فراوان است. آهن از کم خونی و سایر بیماری‌های جلوگیری کرده و همچنین از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند. مصرف دال عدس به زنان شیر ده توصیه می‌شود، زیرا باعث بالا رفتن حجم شیر آن‌ها می‌شود. 🔸دال عدس، حاوی فیبر است 🔹دال عدس دارای مقدار زیادی فیبر است. 🔸فیبر در تقویت دستگاه گوارش بسیار موثر عمل کرده و از بروز بیماری‌های گوارشی جلوگیری می‌کند. @tebdarmannii