🌸🍃
🍃
🔖 سالمندان و #تغذیه مناسب
🔹از دیدگاه طب سنتی ایران به دلیل مزاج سرد و خشک در دوره سالمندی، تدابیر تغذیهای آنها توصیه به خوراکیهای گرم و تر و پرهیز از غذاهای تولید کننده بلغم و سودا مانند بادمجان، هندوانه، خیار و ...است.
🔸مصرف غذا به دفعات بیشتر و یا مقدار کم تر برای تامین انرژی لازم روزانه است.
🔹غذاهایی که از نظر کمیت کم و از نظر کیفیت بالا و با هضم و دفع سریع باشند مانند زرده تخم مرغ آب پز، آب گوشت، گوشت بره، جوجه مرغ و خروس، کبک، نان خوب پخته شده با مقدار متوسط نمک توصیه می شود.
🔸از مرباها، مربای زنجبیل پرورده به دلیل تقویت قوای جنسی، کلیه، مثانه و گوارش مفید است.
🔹از گروه سبزی و صیفی جات، کاهو به دلیل اثرات خواب آور) با ادویه جات گرم، کرفس، کمی تره، برگ چغندر، آب چغندر مطبوخ و سیر توصیه شده است.
🔸میوههایی مانند انجیر تازه و خشک و آلو ( به دلیل ایجاد لینت مزاج)، انگور و از گروه خشکبار مویز با مغز گردو و بادام مفید است هم چنین توصیه به مصرف شیر جوشیده شده با کمی زنجبیل یا عسل شده است.
🔹برای رفع یبوست غذاهای ملین مانند شوربای مرغ یا چغندر یا کلم، شیره جو با تخم کافشه، آب کلم توصیه شده است.
🖋 دکتر روشنک مکبری نژاد (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 درمان #پروستاتیت با طب سنتی
📚حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖کم کاری #تیروئید - بخش اول
🔸زمانی که ترشح اصلیترین هورمون های غده تیروئید یعنی T3 و T4 کمتر از حد نرمال باشد، فرد به کم کاری تیروئید مبتلا میگردد. در این حالت، غده هیپوفیز ترشح TSH را افزایش میدهد تا ترشح هورمون های غده تیروئید افزایش یابد. این نوع کم کاری، کم کاری اولیه تیروئید نامیده می شود.
🔸بیشتر مبتلایان به کم کاری دچار کم کاری اولیه تیروئید هستند که اختلال عملکرد مربوط به خود غده تیروئید است. نوع ثانویه کم کاری تیروئید به علت نارسایی هیپوفیز است که آن را هیپوتیروئیدی ثانویه گویند. با استفاده از آزمایش خون می توان مشکل کم کاری تیروئید را تشخیص داد زیرا در این حالت میزان هورمونهای T3 و T4 کمتر از حد نرمال تیروئید و میزان هورمون TSH بیشتر از حد نرمال است. در کم کاری ثانویه میزان TSH کمتر از حد نرمال می شود.
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅آیا میدانید که #شیر های پاستوریزه غذاییت چندانی ندارند!
✍در حالی که پاستوریزه کردن شیر و فراوردههای شیر، به عنوان یکی از دستاوردهای مهم بشری در تامین بهداشت عمومی مطرح میشود، برخی از مردم در جوامع غربی، به فواید این گونه لبنیات شک کردهاند و به دنبال شیر غیرپاستوریزه، یا شیر خام، هستند. آن ها میگویند باکتریهای موجود در شیر خام، که در جریان فرایند پاستوریزاسیون از بین میروند، میتوانند فواید زیادی برای سلامت داشته باشند. این طرفداران معتقدند شیر خام میتواند از احتمال برخی بیماریها، که میزان آن ها در جوامع امروزی به شدت در حال رشد است، مانند آلرژیها و سرطانها، پیشگیری کند.
پاستوریزاسیون، فرایندی است که در آن شیر یا فراورده، سریعا حرارت میبیند، 1 دقیقه در دمای بالا نگه داشته میشود و بعد سریعا سرد میشود. این فرایند سبب کشته شدن باکتریهای مفید احتمالی موجود در آن میشود. ضمناً در شیرهای پاستوریزه کم چرب جزء چربی و روغن یعنی دُهنیّت آن را نیز می گیرند و فقط جزء مائیت (آب و مایع شیر) و جُبنیّت شیر(رنگ و سفیدی شیر) مانده که هر دو سرد است. همچنین در برخی از کارخانه ها برای مطلوب کردن طعم شیر از مواد شیمیایی و شیر خشک نیز استفاده می کنند و عملاً وجه اشتراک آن مایع شیری رنگ که مشتری به عنوان شیر خریداری می کند با شیر واقعی، در ظاهر شیر خلاصه می شود.
مصرف شیر استریلیزه نیز مانند شیر پاستوریزه مورد تایید نمی باشد و سفارش نمی شود. لازم به ذکر است شیر محلی گرمی و سردی آن به اعتدال نزدیک است و چربی آن مفید است و باعث جذب بهتر کلسیم شیر می گردد.
📚سایت دکتر روازاده
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖کودکان و اضطراب جدایی از والدین
خداحافظی و جدا شدن همیشه چه برای بچه و چه برای بزرگسال سخت است، اما چگونه میتوان این مهارت را به کودک یک ساله یاد داد؛ آن هم وقتی که مادر ممکن است کارمند باشد یا کاری بیرون از خانه داشته باشد.
🍎@tebe_eslami🍎
هدایت شده از ابرفقه
❌ خطخطی خط و زبان فارسی در رسانههای رسمی!
🔺نگرانی رهبری از خط و زبان فارسی: «اسم #فارسی را با #خط_لاتین مینویسند! خب چرا؟! چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آنکه زبانش فارسی است یا آنکه زبانش خارجی است؟» ۱۹ آذر ۹۲
📘 اصل ۱۵ قانون اساسی: «زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است. اسناد و مکاتبات و #متون_رسمی و کتب درسی باید با این زبان و #خط باشد»
🌑 رسانههای فارسی #خط_گلوبالی را، آن هم بهرایگان، گسترش ندهند!
🌏 فزا: فارسی زبان انقلاب