🔶🔹#عسلاب و خواص آن
🔹از منظر طب سنتی یعنی چه
🔶🔹سوال عسلاب یعنی چه
🔹۱-بلی یک قاشق عسل را در یک لیوان آب ولرم عسلاب میگوییم
۲- اگر غلبه خلط صفرا دارید اندکی کاسنی و یا بارهنگ و یا پودر لیموعمانی و… افزوده شود.
۳-اگر سرد مزاج رحمی و یا مجاری ادراری دارید تا سه لیوان عسلاب عالیست اگر گرده گل اضافه شود و یک نخود ژل رویال هم افزوده شود بسیار معرکه میشود .
۴- اگر سنگ کلیه سخت و درناک دارید عسلاب در یک مرحله تا هشت مرحله عالیست البته درد شدید باشد.
۵- بعد از مجامعت شرعی و غسل که با بدن داغ لز حمام بیرون میایید یک لیوان عسلاب ///جایگزین اسپرم خارج شده میشود
۶- عسلاب در ظرف چند ثانیه بدن را امداد میکند و کمتر درپی ب کمپلکس و مولتی ویتامین باشید .
۷- عسلاب را با پودر هفت مغز خشکبار ( پسته و فندوق و بادام و بادام شامی و بادام هندی و چلغوز و گردو )مخلوط کنید و ناشتا میل شود برای تقویت مغز سرد و تر و آلزایمری و کمبود حافظه و ضعف جسمی و تقویت کمر و امورجنسی عالیست .
❗️مصلح گرمی عسلاب نصفه لیموترش است
📚اساتید طب
🍎 @tebe_eslami 🍎
🔺#آب_قلم معجزه میڪند!
🔸آب قلم عصاره بسيار قوے است و به سلامت مفصل، تاخير در پيري زودرس، سلامت دستگاه گوارش، تقويت عملكرد مغز، حفظ سلامت دندان ها، تقويت استخوان ها و عضلات كمك میكند.
📚اساتید طب
🍎 @tebe_eslami 🍎
☀رفع هر نوع #سرماخوردگی با معجونی فوری☀
💥یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل را با یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه درون یک لیوان بزرگ آبجوش بریزید ،کمی که سرد شد به آن دو قاشق عسل و یک لیمو ترش اضافه کنید و نوش جان کنید.
💥بدنتان گرم شده و عرق می کنید . و اگر این معجون را سه روز در ماه ، روزی دوبار صبح و عصر بخورید تمام عفونتهای کهنه بدنتان نیز از بین خواهد رفت.
❌نکته❌
در ضمن میتوانید ،برای افزایش ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی در این روزها سعی کنید یک روز در میان یک لیوان دم کرده ی یک قاشق مرباخوری زنجبیل همراه با یک قاشق چایخوری پونه مانند چای ده دقیقه دم کنید وکمی که سرد شد با عسل بنوشید .
🔷اساتید طب
🍎 @tebe_eslami 🍎
♻️#بهداشت
✅از موارد مهم در نظافت بدن ماده ای ب نام #نوره( زرنیخ) است
🔹نوره یک موبر ساده نیست
🔹نوره ، دارای یک فرمول خاص برای پیشگیری و درمان حائض اهمیت است
🔹اهمیت نوره چندان است که در روایات و احادیث آمده؛ اگر ب دلیل ضعف مالی نوره نداشتید، قرض کنید و نوره تهیه کنید
💥نوره یک پاکساز بسیار قوی است و فضولات و اخلاط مضر را از عمق پوست ب سمت بیرون می کشد
👈در این حالت پوست را شفاف و از سموم پاکسازی می کند
👈و ب بدن نشاط می دهد
👈نوره کلیه را گرم و تقویت می کند
👈و موجب فرح و شادی می شود
👈نوره، مغز را تقویت و گرم می کند
👈 تقویت کننده ی جنسی بسیار مهمی است
♦️♦️چند نکته از نوره♦️♦️
🔸افراد گرمایی که غلبه ی گرما و صفرا دارند دقت داشته باشند که اگر خشکی و پوست خشک دارند ممکن است با زدن نوره یک مقدار بدنشان اذیت شود...لذا بعد از نوره و پایان استحمام؛
🔹روغن گل #بنفشه ب کل بدن بزنند
📌زیاد و بیش از حد نوره روی بدن نماند ،چرا که حالت بُرندگی روی پوست ایجاد می کند
📌نوره حاوی ماده ی قوی آرسنیک است و زیاد ماندنش روی بدن، قوای بدن را تحلیل می برد
📌نوره ب دلیل گرمایی که دارد،روزنه های پوست را باز می کند، موجب خروج سودو و بلغم از عمق بدن و خروج صفرای اضافی از بدن می شود
📌استشمام بوی نوره ب دلیل ارسینیک، موجب سرطان زدایی و پیگشیری از انواع سرطانهاست
📌نوره ی فاقد آرسینک، خاصیت درمانی ندارد و بلکه برعکس سبب بیماری و سقط جنین می شود
📚اساتید طب
🍎 @tebe_eslami 🍎
🔴 خواص #لباس_پنبهای
♻امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: لباس پنبهای(#نخی) بپوشید، زیرا لباس نخی، لباس پیامبر(ص) بوده و نیز لباسی است که ما از آن استفاده میکنیم.
📚منبع:کافی، ج 6، ص 446
👕 ویژگیهای پنبه👇
۱. ضد افسردگی
۲. از بین برنده عرق و بوی بد بدن
۳. آرام بخش و کنترل کننده رعشه
۴. چاق کننده
۵. پیشگیری و درمان عفونت زنان
۶. پیشگیری و درمان کیست ها بویژه رحم
۷. کمک در درمان انزال زودرس
۸. کمک در درمان نازایی
۹. پیشگیری و درمان ورم بیضه
۱۰. ترمیم کننده زخمها
۱۱. پیشگیری و درمان لک و پیس
۱۲. پیشگیری و کمک درمان زگیل
۱۳. ضد حساسیت و آلرژی
۱۴. بهترین پانسمان سوختیگها و زخمها
۱۵. رفع کننده تنگی نفس
۱۶. رافع خستگی
🍎 @tebe_eslami 🍎
🌸🍃
🍃
🔖غلبه #سودا در پاییز
🔹غذاهایی كه خلط سودا تولید میكنند:
تمام غذاهای مانده، غذاهای كنسروی و فستفودها مانند سوسیس و كالباس ( كه به نوعی غذاهای مانده به حساب میآیند)، غذاهای زودپز شده، گوشتهای نگهداری شده در فریزر برای مدت طولانی، گوشت گاو و گوشت حیوانات مسن، ماهیهای شور یا دودی (هرچه غذا یا ماده غذایی بماند، هضم آن سخت تر میشود و مواد زائد و سودای بیشتری تولید میكند)
انواع سسها، غذاها و مواد حاوی افزودنی، بعضی از تنقلات مانند چیپسها و پاستیلها، مصرف زیاد قهوه و چای پررنگ، گیاهانی مانند بادمجان، كلم، گل كلم، قارچ، گوجهفرنگی، لوبیا سبز، ذرت، عدس، میوههای ترش و كلا مصرف ترشیجات و سركه، مصرف زیاد یخ و آب یخ، مصرف زیاد ماست و دوغ ترش، پنیر شور و مانده و كشک خلط سودا تولید می کنند.
🔷اساتید طب
🍎 @tebe_eslami 🍎