حکیم باشی
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 🔷🔶 نکاتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در مورد بهداشت : 🔵 قسمت سوم 51- این سه ع
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔷🔶 نکاتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در مورد بهداشت
🔵 قسمت آخر
76- کشمش صفرارا از جوشش فرو می نشاند وبلغم را می زداید و اعصاب را قوی می سازد وقلب رابه اعتدال می کشاند.
77-از کدو استفاده کنید ، زیرا این سبزی به مغز شما نیرو می دهد .
78- میوه ی عناب برای شفا ازبیماری های تب آمیز و مغزوقلب سودمند است .
79- وقتی نوح u از کدورت خاطر نالید به او وحی شد که خیار بخورد.
80- به زنان حامله خربزه بخورانید ،زیرااین میوه درزیبایی کودکشان اثری بسزا خواهد داشت .
81- گل نرگس ببوئید، روزی یکبار . اگر نشد هفته ای یکبار واگر مقدور نیست ماهی یکبار ویا سالی يك باردرعمرتان این شکوفه ی معطر را استشمام کنید زیرا عطر این گل شمارا از جذام ،جنون،برص محفوظ خواهد داشت .
82-حنا خضاب اسلام است . درد سر رابرطرف می سازد وبه نور چشم نیرو می دهد وبرقدرت بالا می افزاید .
83- از استشمام مرزنگوش غفلت نورزید .
84- آنکس که می خواهد بوی مرا بخوید گل سرخ را استشمام کند.
85- هیچ درختی را مثل درخت حنا دوست ندارم .
86- سفره های خودرا با سبزی بیارائید ،زیرا سبزی شیاطین رااز سفره ی شما خواهد راند.
87- از سبزی (سیر) تا می توانید استفاده کنید ،زیرا این سبزی دوای هفتاد درد است .
88- به شهر غریبی که رسیدید از سبزی آن شهر بخورید .
89- ازکرفس بسیار بخورید ، زیرا اگر غذایی در تقویت عقل مؤثر باشد همین کرفس است .
90-اگر در دوائی شفا نهفته باشد آن دوا (سنا) است.
91- هلیله ی سیاه از درخت بهشتی گرفته شده وشفای بیماران است .
92- درنهم یا بیست ویکم ماه حجامت کنید.
93- در شب معراج مرا و امت مرا به حجامت سفارش کرده اند.
94- از خوردن خاک مطلقاً بپرهیزید ، خاک خوری بر امت من حرام است .
95- هیچ دردی بدتر از درد چشم نیست وهیچ غصه ای با غصه ی قرض برابر نتواند بود .
96- از زکام نترسید ،زیرا این عارضه شما را از جنون محفوظ خواهد داشت .
97- برهربرگ از برگهای کاسنی قطره ای از آب بهشتی می لغزد.
98-شونيز دوای هر درد است . مگربیماری سام که دوائی ندارد.
🆔 @tebe_eslami
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
تاثیر سردی بر بدن
ریشه تمام بیماریها، سردیست.
نبض خود را بگیرید اگر ارتفاع داشت و براحتی قابل لمس بود یعنی گرم مزاج هستید، و اگر اینطور نبود، بایست آنقدر گرمی خورد تا نبضتان گرم شود. خانمها در حالت غلبه سردی بر بدن بسیار بدبین، بدگو، تندخو و افسرده میشوند. از علایم دیگر تسلط سردی بر بدن ترسویی، افسردگی، ضعف و بیحالی و دم دمی مزاج بودن است.
در صورتی که شبها سردی بخورید، صبحها با کسالت و بیحالی از خواب بیدار میشوید. شبها را حتما گرمی بخورید تا علاوه بر اینکه خواب خوبی را تجربه کنید صبح نیز سحرگاه از خواب بیدار شوید. در کل غذای گرم سریعتر جذب میشود.
🔵 کانال طب اسلامی ایتا
http://eitaa.com/joinchat/2097152C47e80c83fc
♻️جایگزین قرص و کپسول و... در مواقع اورژانسی
#درمان_های_اورژانسی
🌀ضروریات موجود در هر خانه
🌀امروزه در هر یخچالی رو باز کنید مملو از قرص و کپسول و شربتهای مختلف (حتی از نوع تاریخ گذشته) میباشد
مانند استامینوفن و دیفن هیدرامین و آنتی هیستامین هیوسین رانیتیدین ژلوفن ادالت کلد و....
عزیزانی که میخوان سبک زندگی اسلامی و بهداشت اسلامی را رعایت کنند و با داروهای بدون عوارض و طبیعی اسلامی خودشون را معالجه کنند و مشکلات را در زمان های اضطراری به سهولت برطرف کنند اقلام نامبرده در لیست ذیل را همیشه در منزل داشته باشند.
👇👇 غذای شما دوای شما :
غذاهای عالی با کاربرد دارویی فراوان در طب اسلامی:
✅ سرکه انگور طبیعی
✅ روغن زیتون
✅ نمک طبیعی دریا
✅ سیر و پیاز
✅ سیاه دانه
✅ عسل
✅کاسنی
✅ پونه
✅ آویشن
✅ سویق عدس
داروها:
✅ اسپند
✅ روغن بنفشه(پایه زیتون و پایه کنجد)
✅ انفیه (عطسه آور)
✅ روغن حنظل(برای دندان) و...
✅ سنا مکی
✅ گل سرخ
✅ روغن سیاهدانه
✅ هاضوم
✅ مرکب دو
✅ داروی امام کاظم (ع)
✅ داروی امام رضا (ع)
✅ سرمه اثمد
نکته :داروی جامع امام رضا(ع) حکم داروخانه سیار را داشته، همیشه همراهتان باشد.
@tebe_eslami
توجه_مهم :مجموعه #سبک زندگی
✍ برای نتیجه بهتر و سریعتر در بیماریها باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر است که بسیاری از بیماریها ناشی از عدم رعایت همین موارد است:
✍ اصلاح نمک( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک طبیعی (دریا یا معدن)
✍ اصلاح روغن( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،روغن آفتابگردان ، و... ، مصرف روغن حیوانی، روغن شحم گاو، روغن دنبه، روغن ارده کنجد یا زیتون بکر
✍ اصلاح آب ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا چاه و یا آب قنات یا آب جوشیده)
✍ اصلاح ظروف ( عدم استفاده از ظروف تفلون،آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،... و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی،سنگی، و...)
✍ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند.
✍ خوردن کمی نمک طبیعی (دریا یامعدن) قبل و بعد از غذا
✍ هیچگاه آب یخ ننوشید.(خیلی سرد)
✍ ترک آب بین غذا (بهترین وضعیت نوشیدن آب نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از آن است.)
✍ کاهش سردیها مخصوصا شبانگاه (ماست ـ شیرـ دوغ ـ نوشابه ـ چایی و ... )
✍ توجه :سعی شود سردیها با مصلحات آن مصرف شود.مثلا: ماست و دوغ با نعنا و کاکوتی ـ شیر با عسل یا خرما ـ ...
✍ در هنگام غذا خوردن قبل از سیری دست از غذا بکشید.
✍ چند نوع غذا نخورید و غذا را درست بجوید.
✍ شب ها ایستاده آب ننوشید.
✍ درسه جرعه آب بنوشید.(یک دفعه آب ننوشید).
✍ نوشیدنی گاز دار ننوشید.
🆔 @tebe_eslami
🔰🔰⚜🔰🔰🔰⚜🔰🔰🔰⚜
🔷🔶 قواعد طبخ غذا
ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها می شود و سرطلان زا شناخته می شود.مضرات ظروف تفلون در تحقیقات جدید مطرح شده است که به دلیل تخریب لایه تفلون و ورود آن به غذا سرطان زای مسلم هستند.
ظروف آلومینیومی سبب کم خونی می شوند(آلومینیوم با آهن رقابت کرده و به هموگلبین باند می شود) و لرزش دست و آلزایمر و ضعف اعصاب از اثرات شناخته شده آلومینیوم است. بهترین ظرف برای طبخ غذا.ظروف سنگی و در درجه بعد مسی است. امروزه در تحقیقات آمریکاییها مشخص شده است که یون مس در تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن، تعادل هورمونهای بدن و مها رافسرگی موثر است، از طریق ظروف مسی، یون مس وارد بدن میشود و شاید یکی از دلایل استفاده ایرانیان از ظروف مسی (به طور همه جانبه)همین خواص آن بوده است. امروزه طبق گزارشات منتشره رویکرد مردم آمریکا و اروپا به ظروف مسی روز به روز بیشتر میشود.تمام باکتری ها طی چهار ساعت اولی که غذا در ظروف مسی می ماند از بین میروند و به نوعی مس سبب ضد عفونی غذاها میشود.طعم غذا یا مربای تهیه شده در ظرف مسی بنا به اذعان همگان، مطبوع تر و لذیذتر است. ظروف چینی و پیرکس بیضرر و بی فایده است.ظروف لعابدار نیز حاوی ترکیبات سرب بوده و سرب آن وارد غذا میشود که مضر شناخته شده است.
🆔 @tebe_eslami
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
⁉️ ما کدامیک از مزاج ها را داریم؟
شاید بتوان گفت که مزاج شناسی مهمترین بخش در فهم طب سنتی ایران و همچنین طب اسلامی است. برای اینکه به اهمیت این موضوع آشنا شوید مطالب زیر را حتما بخوانید.
۱) مزاج گرم و خشک (صفرا)
الف ـ خصوصیات جسمی: این افراد لاغر اندام هستند. رنگ چهره و سفیدی چشم آنان به زردی می زند.
پوستی گرم و خشک دارند. گرمایی هستند و تحمل فصل تابستان را ندارند. عطش زیاد و دهانی خشک دارند. بهترین فصل برای ایشان فصل زمستان است. کم خواب هستند. تمایل به خوردن ترشی هامثل لواشک و سرکه و هم چنین غذاهای سرد مثل خیار و کاهو دارند و به خوردن خوراکی ها های شیرین کمتر تمایل نشان می دهند.
ب ـ خصوصیات روانی: زود عصبانی شده و زود هم آرام می شوند. افرادی پرجنب و جوش، پر انرژی، باهوش و پر حرف هستند.
۲) مزاج گرم و تر (دم)
الف ـ خصوصیات جسمی: این افراد درشت اندام بوده، دارای پوستی سرخ و سفید و مو های پر پشت هستند.نبض پر و قوی دارند. خواب خوبی دارند گرچه تحمل بی خوابی هم برایشان راحت است. این افراد نه تحمل گرمای زیاد دارند و نه تحمل سرمای زیاد، ولی در کل تحمل سرمابرایشان راحت تر است. علاقه به شیرینی و ترشی دارند و تقریبا همه نوع غذا را می خورند. پوست بدن ایشان گرم، مرطوب و نرم است.
ب ـ خصوصیات روانی: انسان هایی شجاع و جسور بوده، معمولا پیشرو و رهبر گروه می باشند. بطور معمول انسان های آرامی هستند ولی شعی کنید از ظرفیت آن ها سو استفاده نکنید چرا که هنگام عصبانیت ممکن است رفتارهای مخاطره آمیز داشته باشند.
۳) مزاج سرد و تر (بلغم)
الف ـ خصوصیات جسمی: این افراد چاق و پر چربی هستند. پوست سفید و موهای کم پشت دارند. تشنه نمی شوند و دهان مرطوبی دارند. خواب زیادی دارند. تمایل به مصرف گرمی ها مثل شیرینی و ادویه دارند و تمایل به خوردن سردی ها از جمله ترشی از خود نشان نمی دهند. فصل زمستان فصل بدی برایشان می باشد.
ب ـ خصوصیات روانی: این افراد کم انرژی و کند هستند. معمولا صبور و آرام هستند و کمتر عصبانی می شوند.
۴) مزاج سرد و خشک (سودا)
الف ـ خصوصیات جسمی: این افراد اندامی لاغر دارند. خواب این افراد کم بوده و بینی خشکی دارند. به شیرینی و گرمی ها نسبت به سردی ها تمایل بیشتری دارند. بیشتر تمایل به هوای گرم دارند و در فصل بهار راحت ترند. فصل پائیز برای ایشان فصل نامطلوبی است.
ب ـ خصوصیات روانی: سوداوی مزاجان افرادی دقیق،منظم،دور اندیش و محاسبه گر هستند
✅ کانال طب اسلامی ایتا
http://eitaa.com/joinchat/2097152C47e80c83fc