📃رفع #گرمازدگی در #تابستان:
✍تخم شربتی
✍گلاب
✍هندوانه
✍به لیمو
✍شربت آبلیموی تازه
✍شربت خیار
✍شاهتره
✍عناب
✍سویق سیب
✍سیب
✍پاشیدن آب خنک به بدن
✍نوشیدن آب خنک
✍در معرض باد خنک قرار گرفتن
✍چکاندن بنفشه کنجدی در بینی
💦در این شرایط از نوشیدن آب یخ و دوش گرفتن با آب یخ اجتناب شود.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖#نوشیدنی های مخصوص فصول گرم
🔷در فصل بهار و تابستان مصرف شربت ها و آبمیوه های خنك توصیه می شود: مثل آلبالو، ریواس، آبغوره، آب لیمو، توت فرنگی، زرشك، شاه توت، تمشك، نارنج و.... این نوشیدنی ها که اغلب طبع خنکی دارند بسیار مناسب روزهای گرم بوده و خاصیت جلا دهندگی نیز دارند.
🔷كسانی كه طبع های خیلی گرمی ندارند و یا معده هایی ضعیفی دارند و می خواهند از منافع آب میوه های سرد بهره مند شوند می توانند مقداری از این میوه ها را با شكر و یا عسل یا نبات روی شعله قرار دهند و حرارت داده تا شربت و مربای این میوه ها بدست آید...
🔷 بدین ترتیب هم خواص آن ها حفظ شده و هم عارضه احتمالی آن ها برای معده های سرد و ضعیف کاهش پیدا می کند.
🍎@tebe_eslami🍎
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف #توت_سفید
▪️توت سفید شیرین یکی از میوههای ارزشمند و خوشمزه فصل بهار است که برای همه مزاجها و سنین مناسب بوده و به علت دارا بودن آهن گیاهی و فیبر، خاصیت آنتی اکسیدان بالایی دارد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
▫️مزاج توت سفید شیرین گرم و تر بوده و تا حدودی چاقکننده، اشتهاآور و ملین طبع است.
همچنین توت سفید تعدیلکننده حرارت بدن و صفرا بوده و برای پاکسازی بدن و تقویت آن مفید خواهد بود.
▪️مصرف این میوه برای آکنه و جوشهای صورت توصیه میشود.
▫️بهترین زمان استفاده از آن صبح ناشتا و با معده خالی است.
🍎@tebe_eslami🍎
🔖#کبد_چرب چیست و چگونه ایجاد می شود ؟
💢کبد چرب در 20 سال اخیر معضل بزرگ سلامت جامعه شده است ، که علت اصلی آن پرخوری و کاهش فعالیت بدنی افراد است .
✅برای بهبود کبد چرب اولین قدم اصلاح سبک زندگی فرد می باشد .
🔻عامل مهم در بهبود بیماران کبد چرب 👇
🔸سر وقت غذا خوردن
🔹تشنه نماندن
🔸پرهیز از پرخوری
🔹پرهیز از درهم خوری
💢عرق کاسنی شاهتره در فرهنگ عامیانه یک درمان توصیه شده است اما دوستان عزیز مصرف بی رویه و بی اندازه هر نوع داروی گیاهی ، ممکن است باعث بروز عوارض ناخوشایند برای فرد شود .
✅بهترین راه ، ورزش روزانه است ، و اصلاح سبک غذا خوردن خصوصا آهسته جوییدن سردسته ی توصیه های درمانی برای مبتلایان کبد چرب است .
دقت کنید 👇👇👇
🔻یادمان باشد عامل اصلی بروز کبد چرب مصرف شیرینی هاست نه چربیها .
پس به اندازه و درست غذا بخوریم .
🖊دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
علل شایع #نفخ_شکم چیست؟
🔸بلعیدن هوا (یک نوع عادت عصبی)
یبوست
🔹ریفلاکس معده به مری (بازگشت غذا و اسید معده از معده به مری)
🔸سندرم روده تحریک پذیر
🔹عدم تحمل لاکتوز و سایر عدم تحملهای غذایی
🔸پرخوری
🔹رشد بیش از حد باکتری ها در روده باریک
افزایش وزن
🔸آکاربوز (داروی بیماری دیابت) و هر دارویی که دارای لاکتولوز و یا سوربیتول باشد میتواند باعث نفخ شود.
🔹قاعدگی زنان: خانم ها قبل، بعد و در طی قاعدگی ممکن است دچار نفخ شکم شوند. برای کاهش این نفخ میتوان ورزش کرد و غذاهای با فیبر بالا مصرف نمود.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 چرا باید به وجود #خون_در_مدفوع اهمیت داد؟
🔸یکی از نشانههای سرطان کولورکتال که در بین جوانترها هم شایع شده، همین وجود خون در مدفوع است؛ با تشخیص زودهنگام بیماری میشه برای درمان بهتر و موثرتر اون اقدام کرد.
🍎@tebe_eslami🍎
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖خلاصه ای از #مزاج شناسی و انواع مزاج ها
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖#دمنوش_آویشن ؛ مفید ولی بهنگام!
🔸استفاده از دمنوش آویشن برای درمان بیماریهای گوارشی مانند نفخ، سوء هاضمه، ضعف معده و به طور کلی برای بیمارانی که از سردی و تری معده رنج میبرند یا در اصطلاح طب سنتی به سوء مزاج سرد وتر معده مبتلا هستند تاثیر دارد.
🔹برای استفاده باید یک قاشق مرباخوری از آویشن خشک را در یک لیوان آب دم کرده و کمی نبات یا عسل اضافه کرده و نیم تا یک ساعت بعد از غذا میل کرد.
🔸دمنوش آویشن در بیماریهای تنفسی خصوصا برونشیتهای مزمن و سرفههای خلط دار و سینوزیتهای مزمن مفید است.
⚠️استفاده نابجا از آویشن در درمان سرفههای خشک و در مرحله حاد و ابتدایی سرماخوردگی که بیمار معمولا احساس سوزش گلو تب و آبریزش رقیق دارد، ممکن است به تشدید علائم بیماری سرما خوردگی و افزایش خشکی مخاطها و افزایش تب منجر شود، ولی در فاز دوم سرماخوردگی که بیمار دچار ترشحات غلیظ و سرفههای خلط دار است مصرف آن مفید و سودمند است.
✔️بیمار میتواند از دمنوش آویشن به تنهایی یا همراه انجیر یا عناب روزی دو تا سه بار استفاده کند، به این صورت که یک قاشق مرباخوری آویشن خشک را همرا ۵ عدد عناب یا انجیر در یک لیوان آب دم کرده و روزی دو تا سه بار مصرف کند.
🖊دکتر محمد رضا حاجی حیدری (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
تا 2ساعت بعد از خوردن #ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلجها و حتی سکته مغزی و قلبی شود.
🍎@tebe_eslami🍎
✴️ #جوزهندی به حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک میکند
✴️همچنین برای کاهش علائم آلرژی نیز میتوانید جوزهندی بخورید
🍎@tebe_eslami🍎
💠#مراقب_مصرف_زیاد_فسفر_باشید
🔻فسفر یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن محسوب شده و در سلامت انسان نقش مهمی ایفا میکند
🔻اما پژوهشگران تاکید دارند مصرف بیش از حد فسفر، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد
🔻مواد خوراکی غنی از فسفر عبارتند از گوشت، تخممرغ، ماهی، شیر، مغزها و حبوبات.
🍎@tebe_eslami🍎