🔴 روش تهیه #آنتی_بیوتیک_طبیعی پنج میوه
♻️ برای درمان بیماریهای #عفونی میتوان در منزل یک آنتی بیوتیک طبیعی تهیه کرد: دو لیوان از مخلوطِ رنده شدهِ: "سیب، به، شلغم، زردک یا هویج، کدو حلوایی " را با یک استکان آب ۲۵ دقیقه بجوشانید سپس یک قاشق شیره انگور طبیعی اضافه و مخلوط کنید، و این خوراکی را بجای وعده ناهار و شام بخورید. چون در این خوراک هویج وجود دارد بعد از ۲۴ ساعت قابل استفاده نیست.
💢کانال حکیم حسین خیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebbeslamisonati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نقش #درختکاری در تصفیه #هوا
#هوا
#روز_درختکاری
♥️✨ استاد خیراندیش
🍏☜با تبلیغ طب ایرانے اسلامے
سلامتی را به هموطنان هدیه کنیم.
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 از #قلیان_نعنا بدون آتش و دود
برای درمان
آسم
تنگی نفس
و مشکلات ریه کمک بگیرید.
♥️✨ استاد خیراندیش
🍏☜با تبلیغ طب ایرانے اسلامے
سلامتی را به هموطنان هدیه کنیم.
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رفع #چروک صورت
از زبان حکیم حسین خیراندیش
♥️✨ استاد خیراندیش
🍏☜با تبلیغ طب ایرانے اسلامے
سلامتی را به هموطنان هدیه کنیم.
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
🔴 فواید ماساژ دادن پاها:
♻️ ماساژ دادن پا از #سکته_قلبی پیش گیری می کند.
👣 همچنین ماساژ پا خصوصا کف پا، قبل از خواب به کاهش استرس و ایجاد آرامش در هنگام خواب کمک میکند.
🌟تقویت حساسیت عصب
🌟بهبود گردش خون
🌟بهبود عمکلرد کبد
🌟درمان میگرن و سردرد
🌟درمان آرتریت
🌟مفید برای سینوزیت مزمن
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
🛒 فروشگاه :
🌐basalam.com/tebeeslamisonati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان #لکهای #صورت به روش طب سنتی
#استادضیایی
حکیم #حسین_خیراندیش
پیشگیری #کرونا
🍏☜با تبلیغ طب ایرانے اسلامے
سلامتی را به هموطنان هدیه کنیم.
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
🔴 میلاد مولود کعبه،
پدر امت،
اسوه عدالت،
اولین مرد ایمان آورنده به پیامبر،
امام علی (ع)
و روز پدر مبارک باد.
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
سلام
حیفم اومد این فایل صوتی رو برای شما نفرستم. این فایل رو در هیچ گروهی نخواهید یافت. صحبت های یکی از استادان دانشگاه علوم پزشکی شیراز سرِ کلاس است. مخاطبانش هم، همه دانشجویان پزشکی دانشگاه شیراز هستند.
بحثش کاملا علمی و تخصصی و دقیق است.
تیم پزشکی دانشگاه شیراز، قوی ترین تیم پزشکی در سراسر خاورمیانه است.
حتما گوش کنید. شاد و تندرست و سلامت باشید.☝☝☝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علت #خارش_بدن و درمان سادهی آن
از زبان حکیم حسین خیراندیش
♥️✨ استاد خیراندیش
🍏☜با تبلیغ طب ایرانے اسلامے
سلامتی را به هموطنان هدیه کنیم.
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
✅ بهترین روش مصرف عسل:
1. عسل را به صورت ناشتا، نیم ساعت قبل از صبحانه در دهان بگذارید، آرام مزهمزه کنید تا با بزاق دهانتان مخلوط شود.
2. یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم بریزید و جرعه جرعه بنوشید.
* دقت کنید که عسل را در شیر یا آبی که دمای آن بیشتر از 40 درجه سانتیگراد است نریزید.
آیا عسلی که شکرک میزند عسل طبیعی است؟
یکی از نکتههای جالب و خواندنی مربوط به عسل همین شکرک زدن یا رُس بستن است. خیلی از ما شکرک زدن را در مربا و چیزهای شیرین دیگر دیدهایم و میدانیم که علتش شکر است؛ به خاطر همین نسبت به رس بستن عسل هم حس خوبی نداریم و آن را مربوط به قند یا شکر اضافه شده به عسل میدانیم.
ولی حتما تعجب خواهید کرد اگر بگویم کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل نشانه طبیعی و خام بودن آن است. عسلهای مختلف به طور طبیعی شکرک میزنند، یکی دیرتر و یکی زودتر. ولی نکته جالب این است که اگر عسلی که کریستالی شده است را در یک ظرف شیشهای بگذاریم و آن را در آبی که گرم شده است (و نه آب جوش) قرار بدهیم، کمکم رس آن عسل از بین میرود و عسل دوباره شفاف میشود و دیگر هرگز برای بار دوم رس نمیبندد.
به خاطر همین میتوان گفت عسلی که هرگز شکرک نمیزند، عسلی است که قبلا حرارت دیده است. گاهی عسل را برای پاستوریزه کردن و یا خوشرنگتر کردنش حرارت میدهند که با این کار علاوه بر اینکه از شکرک بستن عسل جلوگیری میشود، مقداری از ویتامینها و آنتیاکسیدان عسل از دست میرود.
عسل خام عسلی است که مستقیم از کندو به دست آمده و صاف شده است. حرارت ندیده و ممکن است همراه با کمی گرده گل باشد که خاصیت درمانی آن را بیشتر میکند.
🔹رنگ و غلظت عسل طبیعی:
عسل طبیعی بسته به اینکه زنبورش از چه گیاهانی تغذیه کرده باشد، غلظتش فرق دارد و رنگش از زرد روشن تا کهربایی تیره متفاوت است. غلظت عسل به رطوبت محلی که عسل در آن تولید میشود بستگی دارد. پس با دیدن رنگ یا غلظت یک عسل نمیتوان به طور قطع گفت این عسل طبیعی هست یا نه.
🔹عسل طبیعی را چطور تشخیص دهیم؟
راههای زیادی برای تشخیص عسل طبیعی از غیرطبیعی ذکر شده است، ولی هیچکدام به طور قطع نمیتواند طبیعی یا صنعتی بودن عسل را مشخص کند. تنها راه تشخیص عسل خوب، آنالیز کردن آن در آزمایشگاه است!
پس چطور بفهمیم یک عسل طبیعی است؟
با توجه به اینکه هزینه آنالیز عسل ممکن است از خود عسل هم بیشتر باشد، و با توجه به اینکه راه قطعی و مشخصی برای تشخیص عسل طبیعی وجود ندارد؛ تنها راه باقیمانده اعتماد کردن به تولید کننده است.
فروشگاه لاویگل با شناختی که از تولید کنندههایش دارد این اعتماد را به مشتری میدهد که عسلهای این فروشگاه طبیعی و تولید زنبوردارانی متعهد است.
اگر عسل لاویگل طبیعی نباشد؟
اگر بعد از آنالیز این عسل در آزمایشگاه، به این نتیجه رسیدید که این عسل طبیعی نیست، تمام وجه به حساب شما عودت داده می شود
💢گروه طبی استادخیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebeeslamisonati
🛒 فروشگاه :
🌐basalam.com/tebeeslamisonati
📣📣📣 توجه توجه 📣📣📣
✅کانال ما در تلگرام
🌹🌺 کانال رسمی بیانات ، آثار و اطلاع رسانی پروفسور حکیم حسین خیراندیش در تلگرام.😍
🌺همراه با ویزیت مجازی و برنامه غذایی سالم زیستن.
💯 همین الان عضو کانال شو 👇👇
T.me/tebbeslamisonati
🛒 به همراه فروشگاه اینترنتی سبک زندگی اسلامی ایرانی
T.me/tebbeslamisonati