eitaa logo
طب سنتی.اسلامی ( استاد متقی )
4.6هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
85 فایل
برنامه های کانال : توصیه های سبک زندگی اسلامی🌺🌺 تغذیه سالم و طبیعی 🌺🌺 ارتباط با استاد متقی @O_mottaghi ادمین تبلیغات @omidi7190 سایت رسمی استاد متقی Www.moslemmottaghi.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🧀 😥👇🏻خوردن پنیر در وعده صبحانه فرد را دچار: 🔹رخوت 🔹سستی 🔹کندی در یادگیری 🔹و کاهش تمرکز ذهن میکند. 🔹درد بی درمان است. ⏰✅بهترین زمان مصرف پنیر وعده با میباشد 💟 امام صادق علیه السلام : خوردن پنير، صبحگاهان است و شامگاهان و را زیاد می کند. 📚كافی ج 6، ص 340 💟امام صادق علیه السلام : اگر پنير و گردو باهم خورده شوند، در هر کدامشان و اگر هر كدام جداگانه خورده شوند، در هر کدامشان و 📚«وسائل الشيعه،ج17،ح1» 💟 الْجُبُنُّ يَهْضِمُ‌ الطَّعَامَ‌ قَبْلَهُ‌ وَ يُشَهِّي بَعْدَه‌ : پنیر(پنیرمحلی) غذای قبل را میکند و برای غذای بعدی می‌آورد. 📚 المحاسن، ج2, ص497 🆔https://eitaa.com/tebhadi
🩺🔥درمان در طب اسلامی ✅اولین درمان است 👈🏻یادمان باشد جلوی کولر نشستن یا باز کردن پنجره در زمستان باعث لرزیدن و بالارفتن تب میشود ✅دومین درمان با پارچه نخی است 👈🏻پاشویه با آب سرد باعث لرزش بیشتر و تب بیشتر میشود پس حتما باید با آب معمولی باشد (مگر آنکه کمی نمك با آب باشد) 👈🏻اگر پاشویه با آب معمولی تب را کاهش نداد به جای آب، آب یا آب یا یا روی پارچه‌ی پاشویه بریزیم یا برش‌های یا روی پیشانی و شکم بگذاریم ✅برای تب مقاوم، خوردن بسیار موثر است. ✅مالیدن پایه زیتون روی پیشانی و ابروها نیز موثر است. ✅تب نباید به 40 درجه برسد وگرنه احتمال وجود دارد. ✅ برای درمان تب مفید است. 🆔https://eitaa.com/tebhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚰نوشیدن آب بعد از غذای چرب یکی از مواقعی که نوشیدن آب سبب بیماری است، بعد از غذای چرب است. ⚜ امام صادق علیه اسلام: «شرب الماء علی أثر الدسم یهیج الداء.» نوشیدن آب بعد از غذای چرب، سبب هیجان بیماری می‌شود. 📚 منبع : المحاسن، ج۲، ص۵۷۲ 💧 🥘 🆔https://eitaa.com/tebhadi
🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ❌باقلا پلو❌ ✴️مواد لازم: 🥩گوشت ماهیچه ای یا ۴۰۰ گرم گوشت گردن 🍚برنج ایرانی: چهار پیمانه 🧅پیاز: ۲ عدد 🧄سیر: ۴ حبه 🫛باقلا: یک و نیم پیمانه 🌿شوید: یک و نیم پیمانه 🧂نمک، فلفل، سیاه، زردچوبه،چوب دارچین: بمقدار لازم 🥃زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای خوری ✴️روش پخت: ✍️ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و با روغن زرد یا روغن شحم تفت دهید، سپس سیر را از وسط نصف کرده و به پیازها اضافه کنید. 📌در ادامه فلفل و زردچوبه و چوب دارچین را به آن اضافه کنید. مقداری آب روی آن بریزید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید با شعله ملایم، آرام بپزد. ⚠️زعفران را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با گوشت کاملا بپزد و در یک ساعت آخر نمک به آن اضافه کنید و سراغ پخت باقلا پلو بروید. ☑️آب را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوش بیاد سپس برنج و باقلا را داخل آب بریزید و نمک و شوید تازه به آن اضافه کنید. 🔻زمانی که برنج اندکی نرم شد و مغز آن هنوز کمی سفت بود آن را آبکش کنید و داخل قابلمه کمی روغن و ته دیگ مورد نظر قرار دهید. ⏮در ادامه برنج و باقلا را داخل آن بریزید و همه برنج را در وسط قابلمه جمع کنید و در پایان مقدار کمی زعفران آب کرده و با روغن روی آن بریزید و درب قابلمه را با دمکنی جذب نمایید و زمانی که بخار در آن افتاد شعله راکم کنید. 🆔https://eitaa.com/tebhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: «علیکم بالقرع ؛ فإنه یزید في العقل ، و یکبر الدماغ.» بر شما باد کدو چرا که عقل را افزون سازد و مغز را بزرگ می‌کند، 📚 منبع: شعب الإیمان، ج۵, ص۱۰۲, ح۵۹۴۷ دانشنامه احادیث پزشکی, ج ۱, ص۲۴۸ 🥑 🆔https://eitaa.com/tebhadi
💫 امام صادق علیه‌السلام: «الکافي عن فرات بن أحنف : سئل ابو عبدالله علیه السلام عن الکراث فقال کله فإن فیه أربع خصال یطیب النکهة و یطرد الریاح و یقطع البواسیر و هو أمان من الجذام لمن أدمن علیه.» الکافی به نقل از فرات بن احنف: از امام صادق ‹ع›، درباره تره پرسیدند. فرمود: «آن را بخور؛ چرا که در آن؛ چهار ویژگی است: بوی دهان را خوش می‌سازد؛ بادها را از بدن می‌راند؛ بواسیر را ریشه کن می کند؛ و برای کسی که بر خوردن آن مداوت ورزد، ایمنی از جذام است. 📚 منبع: الکافی، ج۶, ص۳۷۷, ح۱۲۵۴ دانشنامه احادیث پزشکی،ج۱، ص: ۴۴۴ ر.ک: ج۲، ص ۴۳۹(خوردن تره تازه / ح ۱۹۳۳) ⚠️ سبزی در روایات بسیار توصیه شده 🆔https://eitaa.com/tebhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️نان سنگک سرشار از: 🔹آهن 🔹روی 🔹منیزیم 🔹کلسیم است 🔹و تنها نانیست که تمام این مواد را دارد، اگر نانی این مواد را نداشته باشد باعث دیابت چاقی و سرطان می‌شود 🍁 البته به شرطی که با آرد کامل باشد و آرد ذرت تراریخته نباشد😊 🆔https://eitaa.com/tebhadi
برای سردرد پیشانی که مدام باشد،،،، شما اگه ادویه جات می خورین حذف کنید مثل فلفل ادویه تند سیر و پیاز و یک علت مهم دیگه همون سرما خوردن سر هست تو زمستان بر اثر سرما تو تابستان بر اثر خنکای باد کولر تا جایی که ممکنه در معرض باد سر کولر نباشین مخصوصا بعد از حمام وشبها هنگام خواب سپس بخور زیاد بدین بخور مرزنجوش یا تخم گشنیز هر شب دو تا سه قطره روغن بنفشه کنجدی یا مرزنجوش تو بینی بریزین تحرک تا مرز تعریق دوش آب گرم استنشاق آب نمک رقیق غرغره آب نمک غلیظ انفیه برای ایجاد عطسه و خروج عفونتها 🆔https://eitaa.com/tebhadi
🌸سالادی برای غلظت خون! ⚠️علائم غلظت خون کلافه کننده است و عوارض آن نیز خطرناک افرادی‌ که به هر دلیلی غلظت خون دارند در ابتدا باید سعی کنند عللی که در افزایش غلظت خون نقش دارند را تا جایی که می توانند کاهش دهند. ✔️پرخوری نکنند، گوشت کمتری مصرف کنند، برای ترک یا کاهش مصرف سیگار و قلیان خود فکری کنند. همچنین افراد دارای غلظت خون می توانند بسته به نظر پزشک طب ایرانی اسلامی خود از فصد و حجامت بهره ببرند. در کنار این تدابیر استفاده از سالاد زیر "در صورت تداوم" با توجه به ترکیباتش اثر خوبی روی کاهش غلظت خون دارد: ⠀ 🥗 کاهو، کاسنی(تازه یا خشک) کرفس و زردک را خرد کنید و به این مخلوط مقداری نعنا (خشک یا تازه ) اضافه کنید. همچنین آخر سر مقداری سکنجبین نعنایی روی آن بریزید و نوش جان کنید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🆔https://eitaa.com/tebhadi