eitaa logo
طب سنتی.اسلامی ( استاد متقی )
4.7هزار دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
6.4هزار ویدیو
85 فایل
برنامه های کانال : توصیه های سبک زندگی اسلامی🌺🌺 تغذیه سالم و طبیعی 🌺🌺 ارتباط با استاد 👇 @O_mottaghi ادمین تبادل و تبلیغات👇 @emad_215 سایت رسمی استاد متقی Www.moslemmottaghi.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
✦ بسم الله الرحمن الرحیم ✦
🏴 🔺داستانِ کربلا، داستانِ تخیلیِ عاشقی اصحابِ امام با امام نیست! ⚡️داستانِ کربلا، داستانِ تمرین امام‌داری است! ☜ و تمام بزنگاه‌های این داستان، حتماً حتماً حتماً برای کسی که قصدِ امام کرده است، اتفاق می‌افتد! ▪️بزنگا‌ه‌هایی که او میان "من" و "امام" گیر می‌کند، و باید "من‌"ها را قربانی کند تا به امام برسد! ⚠️ اما همه به امام‌داری نمی‌رسند! - اصلاً همه توان دیدن امام را ندارند! وگرنه یازده امام را به شمشیر دشمن نمی‌سپردند و یک امام را به غیبت هزار ساله! 💥همه به امام‌داری نمی‌رسند ... استاد شجاعی https://eitaa.com/tebhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنام خدا ذکر روز جمعه:عزیز شدن ۱۰۰ مرتبه اللهم صل علی محمد وآل محمد (خدایا درود بفرست به محمد وآل محمد) •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        @tebhadi
🔶🔹سقز یک آدامس طبیعی 🔹و پر خاصیت 🔹بر مبنای طب سنتی ! 💊سقز🔰یک آدامس طبیعی و پر خاصیت! 🔹درخت بنه نوعی پسته وحشی است که در متون قدیم از آن به عنوان “حبه الخضراء” و “بطم” نام برده شده است. 🔸 صمغ این درخت سقز یا “علک البطم” با طبیعت گرم و خشک درجه دوم، دارای خواص بی نظیری در حوزه گوارش است. 🔹شیخ الرئیس ابو علی سینا در کتاب قانون درباره سقز می‌گوید: “بهترین صمغ ها، صمغ درخت حبه الخضراء است و بعد از آن مصطکی” 🔸سقز مقوی معده و هاضمه است و بیشتر حکمای یونان و روم، آن را در جمیع خواص و افعال از مصطکی بهتر دانسته اند. 🔹جویدن این صمغ در کاهش بلغم، تحلیل رطوبات زاید معده و پاکسازی حلق از اخلاط لزج مفید است. 🔸 افراد مبتلا به نفخ و کاهش اشتها ناشی از سوءمزاج های سرد و تر معده از این صمغ برای درمان میتوانند استفاده نمایند. ❇️ ❇️نام علمی: Pistacia Atlantica ❇️مزاج میوه تازه درجه اول گرم و خشک.صمغ آن درجه دوم گرم و خشک ❇️مواد موثره آلفاپینن،کامفن،اسیدکاپریلیک.. ❇️منافع میوه درخت سقز و است. صمغ سقز هاضمه بول و مبهی است. صمغ سقز را تخلیه میکند. میوه سقز سفتی ناشی از ضربه را نرم میکند و بدن را از فضولات تخلیه میکند. طلای میوه سقز را از عفونت تخلیه میکند. صمغ سقز را تخلیه و باعث روییدن گوشت در رخمها میشود. و را برطرف میکند. خوردن میوه سقز با سرکه را تنقیه میکند و برای سردرد و گزیدگی افعی و رتیل مفید است. ❇️دوز مصرف میوه از سه تا پنج درهم.سمغ یک مثقال ❇️مضرات صمغ سقز برای گرم مزاجان مضر است میوه آن باعث جوش دهان است. ❇️مصلحات برای میوه، برای صمغ ❇️بدلها یا و ❇️منبع: 🔰 گوهری بر درخت 🔹سقز یا عِلک البَطم، صمغی است که در فصل پاییز به صورت طبیعی یا با خراش از ساقه درختان پسته کوهی یا بنه خارج می شود. 🔸سقز طبع گرم و خشکی دارد. در واقع به جز چند استثناء، اکثر صمغ ها گرم و خشک اند. ✔️در معده هایی که سرد و مرطوب شدند، درد و سوزش دارند، سقز مقوی خیلی خوبی است. ✔️سقز در کسانی که اصطلاحا به عفونت معده یا همان میکروب هلیکوباکترپیلوریس مبتلا شدند و علائم گوارشی پیدا کردند، مفید است. ✔️سقز در کاهش کلسترول و تقویت کبد هم موثر است. ✔️اگر دچار ترشحات پشت حلق هستید از جویدن سقز غافل نشوید. حفره دهانی و دندان ها را نیز پاکیزه می کند. ✔️سقز سرفه های خلط دار را می تواند کم کند. ✔️و اما به صورت موضعی اگر سقز با روغن زیتون مخلوط شود یا با کمی موم یا پیه به صورت مرهم درآید، برای گرفتگی و دردهای های عضلانی، تقویت اعصاب، حتی کج شدن ناخن و جوش خوردن زخم ها اثرات خیلی خوبی دارد. ❌گرمی مزاج سقز مصرف آن را در گرم مزاجان محدود می کند. ✔️سقز در صنایع غذایی در تهیه آدامس و شکلات و در صنایع آرایشی بهداشتی در تهیه خمیر دندان ها کاربردهای زیادی دارد. در بازار ایران هم به شکل های گوناگون عرضه می شوند. ❌مراقب باشید که اصل باشند. اگر با جویدن آدامس سقز، چسبندگی زیادی به دهان و دندان ها پیدا کرد و یا رنگ کدر و زردی داشت، به اصل بودنش شک کنید. پس سقز را از جای معتبر تهیه کنید. @tebhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفاوت و شباهت شیر گاو و شیر گوسفند ✍غلظت و چربی شیر گوسفندی؛ در مقایسه با شیر گاوی بسیار بیشتر است و به همین دلیل طرفداران بسیاری نیز دارد. شیر گوسفندی نسبت به شیر گاو درصد چربی، کازئین و جامد بودن بیشتری دارد به همین دلیل پنیر آن زود گرفته می‌شود و مقاومت آن بیشتر از پنیر گاو می‌باشد. ✍همچنین شیر گوسفندها از پروتئین بیشتری برخوردار است به همین دلیل پنیر حاصل از شیر گوسفندی بسیار خوش طعم‌تر و چرب‌تر است و در حجم یکسانی از این دو نوع شیر، شما مقدار پنیر بیشتری از شیر گوسفندی به دلیل پروتئین بالاتر آن، بدست می‌آورید. ✍بنابراین در سایر کشور‌ها از شیر گوسفند‌ها بیشتر برای درست کردن پنیر، استفاده می‌شود. شیر گوسفند و گاو هر دو لاکتوز بالایی دارند، بنابراین افرادی که دستگاه گوارش آن‌ها حساس به لاکتوز است باید از شیرهای بدون لاکتوز مصرف کنند تا عارضه‌های گوارشی آن‌ها بروز نکند. @tebhadi
29.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘سویق در عزاداری امام حسین علیه السلام ▪️أستعین بالسویق بالبکاء علی الحسین علیه السلام 🎙 استاد نیشابوری @tebhadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 روزشمار | ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ https://eitaa.com/tebhadi *🌹الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ🌹* 🌸🛰🌸🛰🌸🛰🌸🛰🌸
خواص آب زرشک طبیعی 🔹تصفیه کننده خون 🔹روشن کننده پوست 🔹تنظیم فشارو قندخون 🔹شستشودهنده کبدوکلیه 🔹 درمان آفت دهان 🔹تقویت کننده سیستم ایمنی 🔹کوچک کننده شکم. @tebhadi