علت گرفتگی عظلات پاچیست؟
🔴 علت گرفتگی عضله پا، کمبود پتاسيم و کلسيم است❗️
🍅 با مصرف روزي حدود يک پيمانه آب گوجه فرنگي که سرشار از پتاسيم است،خطر بروز گرفتگي هاي دردناک عضله در عرض ده روز کاهش میيابد.
@tebiirann
⚪️بیماری MS از کجا می آید؟
🔸حرص خوردن بیش از حد
🔸حساس و زود رنج بودن
🔸عصبی شدن
🔸خوردن بیش از حد غذاهای با طبیعت سرد
🔸بی خوابی به مدت طولانی
@tebiirann
چگونه کبدچرب را با سیاهدانه درمان کنید؟
▫️نتایج یک تحقیق نشان داد مصرف روزانه «سیاه دانه» باعث کاهش التهاب و کاهش چربی رسوب شده در سلولهای کبدی میشود.
+ برای نتیجه بهتر روزانه دو یا چهار گرم سیاه دانه به همراه یک لیوان آب میل کنید.
@tebiirann
آیامیدانستیدتخم شربتی جایگزینی عالی برای قرص های تسکین دهنده میگرن است؟
🔸تخم شربتی سرشار از کلسیم، منیزیم و زینک (روی) است که برای میگرن عالی است و در عرض چند ثانیه درد میگرن را از بین می برد.
@tebiirann
۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم
۱. چغندر
اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل میشود که سمی است
۲. نیمرو
به علت وجود باکتری سالمونلا در تخممرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم
۳. سیبزمینی
پورهی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم میشود
۴. اسفناج
اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست میدهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز میکند
۵. برنج
اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس میشود
۶. مرغ
مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری میکند
۷. غذاها دریایی
ماندهی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتریها در هوای گرم بیشتر رشد میکنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر میشود