eitaa logo
طب سنتی اسلامی
112.2هزار دنبال‌کننده
48.3هزار عکس
735 ویدیو
7 فایل
سلام مسؤل تبلیغات فقط آیدی زیر می باشد و هزینه تبلیغ فقط به این آیدی پرداخت شود وبه هیچ آیدی دیگری واریز نزنید چون قصد کلاهبرداری از شما را دارن @smk6268 پذیرش تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/3301245358C67179f80e8
مشاهده در ایتا
دانلود
علت گرفتگی عظلات پاچیست؟ 🔴 علت گرفتگی عضله پا، کمبود پتاسيم و کلسيم است❗️ 🍅 با مصرف روزي حدود يک پيمانه آب گوجه فرنگي که سرشار از پتاسيم است،خطر بروز گرفتگي هاي دردناک عضله در عرض ده روز کاهش می‌يابد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌ @tebiirann
⚪️بیماری MS از کجا می آید؟ 🔸حرص خوردن بیش از حد 🔸حساس و زود رنج بودن 🔸عصبی شدن 🔸خوردن بیش از حد غذاهای با طبیعت سرد 🔸بی خوابی به مدت طولانی ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌ @tebiirann
چگونه کبدچرب را با سیاه‌دانه درمان کنید؟ ▫️نتایج یک تحقیق نشان داد مصرف روزانه «سیاه دانه» باعث کاهش التهاب و کاهش چربی رسوب شده در سلول‌های کبدی می‌شود. + برای نتیجه بهتر روزانه دو یا چهار گرم سیاه دانه به همراه یک لیوان آب میل کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌ @tebiirann
آیامیدانستیدتخم شربتی جایگزینی عالی برای قرص های تسکین دهنده میگرن است؟ 🔸تخم شربتی سرشار از کلسیم، منیزیم و زینک (روی) است که برای میگرن عالی است و در عرض چند ثانیه درد میگرن را از بین می برد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌ @tebiirann
🔺مصرف غذاهای مانده و فریز شده باعث بروز بی حالی، تهوع و پیری بدن میشود 🔸بعد از پخت، غذا نباید بیش از 2 ساعت بیرون از یخچال بماند و سپس بیشتر از 24 ساعت نباید آن را در یخچال نگهداشت
🔺تخمه هندوانه دشمن پوکی استخوان 🔸کلسیم موجود در تخم هندوانه می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان مفید باشد همچنین ترکیبات موجود در این تخمه از ابتلا به کم‌خونی جلوگیری می‌کند !
رفع کبد چرب👇 یک تکه زنجبیل رادرون یک کاسه ماست رنده کرده وآن رابعدازصرف وعده‌های غذایی میل کنید نوشیدن دمنوش زنجبیل نیزمانع ابتلا به کبدچرب می شود.
🔺سلامت استخوان باتخمه کدو 🔸تخمه کدو برای افزایش تراکم استخوانی معجزه می کند زیرا منبع غنی منیزیم، روی، ویتامین K و بسیاری از مواد مغذی مفید برای تقویت استخوان می باشد و خطر ابتلا به پوکی استخوان را نیز کاهش می دهد.
۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم ۱. چغندر اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می‌شود که سمی است ۲. نیمرو به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم‌مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم ۳. سیب‌زمینی پوره‌ی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم می‌شود ۴. اسفناج اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می‌دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می‌کند ۵. برنج اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس می‌شود ۶. مرغ مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری می‌کند ۷. غذاها دریایی مانده‌ی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتری‌ها در هوای گرم بیشتر رشد می‌کنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می‌شود
🔺داروهایی که چشم هایتان را خشک می کنند: 🔸داروهای فشارخون 🔸آنتی هیستامین ها 🔸داروهای ضد افسردگی و ضد پارکینسون ها،خواب آورها 🔸داروهای ضد افسردگی 🔸داروهای ضدبارداری
🔺امواج ناشی از وایفای پتانسیل سرطان زایی دارند ! 🔸کسانی که وایفای آنها ۲۴ ساعته روشن است فرزندانشان در معرض خطر عقیم شدن هستند... 🔸 امواج وایفای سبب :سردرد خستگی و اختلال خواب میشود
🔺خوردن آب سرد در حمام به قلب و مغز آسیب میرساند ! 🔸برخی افراد در حمام آب سرد میخورند که بسیار ضرر دارد و این آب خنک سریع جذب اعضای رئیسه مانند قلب، کبد و مغز میشود و به آنها آسیب جدی وارد میکند. 🔸 حمام رفتن با معده خالی بسیار به معده آسیب وارد میکند.