خواص نارگیل
🔸این میوه علائم مربوط به بزرگ شدن پروستات را کاهش میدهد
🔹از بروز بیماری تصلب شرائین و بیماری قلبی را در مردان نیز پیشگیری میکند
@tebiirann
پیاز برش خورده را در یخچال بگذارید تا تمام میکروبهای یخچال را جذب خودش کند !
پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید
موجب عفونت چشم، روده و معده میشود
@tebiirann
پر_کردن_صورت 😊
اگر میخواهید صورت تپل اما اندامی لاغر داشته باشید بین صبحانه و ناهار خیار میل کنید.
مصرف خیار برای خانم های باردار مانع افسردگی پس از حاملگی می شود😊
@tebiirann
#کبدچرب
⚠️ برای پیشگیری از کبد چرب
🥒 فقط کافیه شبها
خيار با پوست بخورید
تمام اثرات منفی
غذاهای مصرف شده
در طول روز را کاهش می دهد.
@tebiirann
غلظت خونتان را با دمنوش آویشن با عناب درمان کنید
▫️رقیقکننده خون و رفع غلظت خون
▫️بالا برنده حرارت غریزی و افزایش قدرت پمپاژ قلب
▫️مفید برای رفع آسم و نفس تنگی
▫️برطرفکننده خارش های شدید بدن
▫️درمانکننده فارنژیت و عفونت حلق
▫️مفید در درمان سرماخوردگی ویروسی
▫️قطع خونریزی بواسیر و زخم روده بزرگ
▫️دمنوش مفید برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا
@tebiirann
مصرف آبلیمو،آبغوره بعد از غذا برای بریدن چربی و کاهش اثرش یک باور غلط است
تنهامصرف آبلیمو یا آبغوره قبل ازغذا به هضم غذا کمک میکند زیرا باعث افزایش ترشح بزاق وشیره گوارشی میشود
@teb_sonatii59
✅درمان قطعی یبوست
💥ناشتا یک سیب با پوست بخورید
💥برگه زرد آلو خیس خورده
💥مواد غذایی حاوی فیبر مثل انجیر خشک و سبزیجات
🔸1 ماه و حتی بیشتر باید هر روز این درمان را انجام دهید
@tebiirann
✨قهوه معمولی یا فاقد کافئین، کدام یک برای بدن مناسب است !؟ ☕✨
کافئین یکی از موادی است که به وفور در قهوه و برخی نوشیدنیها وجود دارد. گرچه کافئین باعث افزایش انرژی و نیز جلوگیری از خواب آلودگی میشود، اما مصرف آن دارای عوارض جانبی است. از این رو، برخی افراد اقدام به مصرف قهوههای فاقد کافئین «دِکاف» میکنند.
🔺بر شما باد #کشمش، زیرا صفـــرا
▫️سودا راخاموش،بلغم را می خورد
▫️می خورد جسم را سالم، اخلاق را
▫️نیکـــــو عصب را تقویت و بیـماری
🔻را رفــــــــــــــــــــع می کنـــــــــد.
📚 منبع: برگرفته از: مکارم الاخلاق مرحوم طبرسی ص۷۵
@tebiirann
📚 خواص گیاه #اسطوخودوس
🔺ضد تشنج و اسپاسم
🔺درمان مشکلات گوارشی
🔺رفع استرس و بی خوابی
🔺مصرف دمنوش سبب پاکسازی کبد
✅ مصرف منظم سیر، پیاز، پیازچه و تره فرنگی موجب کاهش دردهای استخوانی و مفصلی می شود.
🔸 زیرا دی آلیل دی سولفین موجود در سیر، آنزیم های آسیب زننده به غضروف را محدود می کند.
@tebiirann