آیامیدانستیدتخم شربتی جایگزینی عالی برای قرص های تسکین دهنده میگرن است؟
🔸تخم شربتی سرشار از کلسیم، منیزیم و زینک (روی) است که برای میگرن عالی است و در عرض چند ثانیه درد میگرن را از بین می برد.
@tebiirann
۷ غذایی که نباید دوباره گرم کنیم
۱. چغندر
اگر چغندرکاملا سرد نشده آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل میشود که سمی است
۲. نیمرو
به علت وجود باکتری سالمونلا در تخممرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم
۳. سیبزمینی
پورهی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم میشود
۴. اسفناج
اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست میدهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز میکند
۵. برنج
اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس میشود
۶. مرغ
مرغ با گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری میکند
۷. غذاها دریایی
ماندهی غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتریها در هوای گرم بیشتر رشد میکنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر میشود
🔺پرخوری موجب👇👇
🔸یبوست
🔸ریزش ابرو
🔸شکم آوری
🔸کاهش عمر
🔸تنگی نفس
🔸گرفتگی قلب
🔸بوی بد دهان
🔸خواب آشفته
🔸کاهش هضم بدن
🔸افزایش فشار خون
🔸رنگ پریدگی چهره
🔸ترشح بزاق ترشیده
🔸تخریب کیسه صفرا
🔸ضخیم شدن پوست بدن
🔸کاهش قوای دفاعی بدن
🔸بالا رفتن اخلاط غالب بدن
🔸بادکردن روده، سـرطان روده
🔸اروغ ترش یا سوزش فم معده،ریفلاکس
💢 #کاهش_فوری_فشار_خون و جلوگیری از حمله قلبی
✨یک لیوان آب چغندر که منبع نیترات رژیمی است می تواند به شکل چشمگیری موجب کاهش فشارخون و همچنین خطر حمله قلبی شود.
@tebiirann