📜برکات غدیر از زبان امام رضا علیهالسلام:
1⃣خداوند گناهان شصت ساله هر مؤمن زيارت كننده او را میآمرزد.
2⃣خدواند،به بركت روز غدير دو برابر گروهی كه در ماه رمضان،شب قدر و شب عيد فطر آزاد میكند،از آتش جهنم میرهاند.
3⃣پروردگار يك درهم انفاق به مستحق را هزار برابر پاداش خواهد داد.
💬سپس فرمود:«روز غدير به برادران دينی خود برتری و فضيلت ده و مردان و زنان با ايمان را خوشحال و مسرور نما».
📚{تهذيبالاحكام،ج۶،ص۲۴،ح۹، باب۱۹/بحارالانوار،ج۹۴،ص۱۸_۹}
#امامرضا #چهارشنبههایامامرضایی #غدیر #عید_غدیر
#مهارت_های_همسرانه
#نکته
هیچ وقت در برابر لجبازی های همسرتون شما لجبازی نکنید❌❌
چرا که در این صورت همسرتون هیچ وقت دست از لجبازی برنخواهد داشت و اوضاع زندگیتون هر لحظه بدتر خواهد شد.
✅وقتی که همسرتون عصبانیه، با او بحث نکنید بلکه در آن لحظه او را به آرامش دعوت کنید.
✅همیشه خواسته هاتون رو در آرامش به او بگویید
❌درصورت ادامه لجبازی منتظر پیامدهای بعدی آن باشید
شاید یه کم سخت باشه اما اگر کنترل کردن رو یاد بگیریم دیگه همه چی آسون میشه👌👌
@tebjameh
🔴 تدابیر یبوست
✍توصیه ها:
◀️ اصلاح طبع (درمان ریشه ای)
◀️ استفاده از سودابرها مانند بادمجان
◀️ فعالیت و تحرک
◀️ استفاده از ملین های طبیعی مانند روغن زیتون، انجیر، آلو و ...
◀️ دم کرده بنفشه
◀️ خوردن آب فاتر به همراه روغن زیتون
◀️ سبوس گندم و برنج در غذا
◀️ نان سبوس دار
◀️ رعایت مصلحات مواد غذایی
◀️ انجیر (شب 7 عدد داخل یک لیوان آب (فاتر) یا گلاب خیسانده شود و روز بعد آب آن را بنوشید. انجیرها را به تدریج در طی روز میل کنید.)
◀️ مصرف سبزیجات مانند کاهو، ریحان، برگ چغندر، برگ ترب، کاسنی
◀️ مصرف میوه جاتی مانند انجیر، آلو، گلابی، سیب، به، انگور، مویز
◀️ نوشیدن آب فاتر (آب جوشیده ولرم) به صورت ناشتا
◀️ خوب جویدن غذا
◀️ فاصله انداختن بین خوردن و خوابیدن
◀️ #تدابیر_معده
◀️ نوشیدن آب بعد از خوردن خرما
◀️ شستشو با آب سرد هنگام اجابت مزاج که هم پیشگیری است و هم درمان.
◀️ #دستور_نوره
◀️ رعایت اصول تغذیه اسلامی
@tebjameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقش آفتاب و گرما در حفظ سلامتی
👤حکیم خیراندیش
@tebjameh
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا هر کی را دوست داسته باشه محبت امیرالمومنین علیهالسلام را در دلش قرار میدهد😍
#محشره
#دهین
#حلوای_نجفی
مواد لازم:
شکر ۳ پیمانه
آرد ۳پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شیره خرما (یا شیره انگور یا عسل) ۲ قاشق غذاخوری
روغن حیوانی( یا کره یا روغن مایع) ۱ پیمانه
وانیل یا پودر هل(دلخواه) کمی
مغزگردو( یا پودرنارگیل) برای روی دهین به دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن کنید با دمای ۱۵۰ درجه
شیر و شکر رو روی حرارت کم میزاریم تا شکر کم کم حل بشه، شیر اصلا نباید بجوشه
همینطور که روی حرارته روغن، پودرنارگیل، شیره و آرد الک شده رو اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا یکدست بشه
بعد از روی حرارت برمیداریم
کف یه ظرف پیرکس رو چرب می کنیم و با پودر نارگیل همه جای قالب رو میپوشونیم و
مواد رو داخلش می ریزیم .
پودر نارگیل یا گردو، یا هر مغز دیگری رو به دلخواه یکم روش میپاشیم
بعد در دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت تا زمانی که کف و دیواره ها طلایی بشن میذاریم تا بپزه
بعد که از فر خارج کردیم میذاریم تا ولرم بشه بعد برش میزنیم
تا زمانی که داغه برش نزنین که شکلش خراب میشه
بعد در ظرف دربسته نگهداری کنین چون خشک میشه اگه رو باز بمونه
💜⃟🌸
@tebjameh
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
اگر برای #عید_غدیر علیرغم تمام مشکلاتت، درونت شادی ویژهای حس نمیکنی،
✘ یه جای کار خرابه!