🍃 فواید گیاه فرنجمشک؛
🌱 این گیاه تاثیر فوق العادهای در تسکین و رفع درد و نفخ معده، بیخوابی، درد قاعدگی و انواع سردردها دارد.
🌱 برای اعصاب مفید بوده و با ایجاد آرامش هر نوع فشار روحی و نگرانی عصبی را از بین می برد.
@tebjameh
🌱 پنیرک،یا گل بنفشه، آنتی بیوتیکی طبیعی؛
🍃 این گیاه برای بهبود انواع عفونتها مانند عفونت دستگاه ادراری و تناسلی زنان رایج است.
🍃هم چنین ضد سرفه و مرهم سینه است و خاصیت مسهل و نرم کنندگی دارد.
@tebjameh
✴️ #آش_مخصوص_کبدچرب (برای 4 نفر)
🔶 مواد لازم :
🔸جو پوست کنده : 1 پیمانه
🔸گندم پوست کنده : ¼ پیمانه
🔸ماش : ¼ پیمانه
🔸ارزن : ¼ پیمانه
🔸پیاز بزرگ : 1 عدد
🔸عدس : ½ پیمانه
🔸نخود : ½ پیمانه
🔸لوبیا : ½ پیمانه
🔸گل ختمی پودر شده : 3 قاشق غذاخوری
🔸پنیرک خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
🔸زولنگ یا چوچاق خرد شده : 8 قاشق غذاخوری
🔸زیره ( ترجیحاً سیاه ) : یک ق مربا خوری
🔸شوید : 250 گرم
🔸سبزی آش : 250 گرم
🔸آلو بخارا : 12 عدد
🔶 طرز تهیه :
🔸حبوبات را پس از شستشو، از 24 ساعت قبل خیس کرده و آب آن را عوض نکنید.
🔸جو را هم به همراه گندم خیس نمائید.
🔸پیاز را خرد کرده و سپس خیلی کم تفت دهید به صورتی که تغییر رنگ ندهد.
🔸بعد نمک، مقدار خیلی کم فلفل ( برای معطر نمودن ) و زردچوبه را اضافه کنید.
🔸اجازه دهید تا آب به جوش آید و بعد جو و گندم پوست کنده را به همراه آلو، شوید و زیره اضافه کنید.
🔸بعد از یک ساعت که از پخت جو گذشت، سایر حبوبات را اضافه کنید، باید بعد از پخت کامل جو، آن را به قابلمه اضافه نمایید.
🔸در قابلمه را به صورتی که کاملاً کیپ نباشد قرار دهید تا بپزند.
🔸عدس، ماش، ارزن، نخود، لوبیا را بدون آبکش کردن، ابتدا جداگانه پخته و بعد به آش اضافه کنید.
🔸سپس سبزی آش، شوید، پنیرک، گل ختمی، چوچاق یا زولنگ را اضافه کرده، و چند بار آش را به هم بزنید تا همه مواد درون آش به صورت یکنواخت پخته شوند و در ضمن آش ته نگیرد.
✔️ ملاک تاثیر این آش وجود مواد اشاره شده در ترکیب است.
@tebjameh